inspirasjon: drøm deg bort i pasteller

Carven

Vi ble spådd en rosa høst, men du kan trygt ta med deg både rosa og alle andre pastellfarger inn i tiden fremover. Jeg visste det ikke var dumt av meg å gå til innkjøp av den pastellrosa red valentino-kåpen min, for er det noe du bør se etter nå, er det kåper i sarte pastellfarger. Du finner i tillegg et godt utvalgt på tilbud litt rundt omkring, for eksempel hos asos, nelly, zara eller shopbop.

detaljer

___________________________________________________________________________________________________________

Fant noen favoritter da jeg surfet til morgenkaffen tidligere i dag, ble så inspirert, så jeg må vise dere også ♥ Håper å få kloa i den pastellgule fra Jil Sander!

favoritter

Er det ikke mye fint? Det er bare å slå hull på sparegrisen!

foto: bulls press

56 kommentarer

 1. De er så fine!! Jeg har siklet over din rosa Valentino kåpe lenge, den er så nydelig!

  1. er så glad jeg kjøpte den! på tilbud til og med 😉

 2. Håper på å se deg i noen av disse fargene mot våren, de vil nok kle deg som alt annet du har på deg 🙂 God helg!

  1. klart du gjør! har allerede bestilt noen skjorter og bukser i glade farger, gleder meg til å bruke 🙂

 3. Pasteller er så nydelige! Jeg skal lakke negler idag i rosa pastell ^^ God helg til deg og familien!

  1. god helg, søte du! <3

 4. Har du bestilt noe fra iHerb?
  Har du noen tilbakemeldinger?

  1. ja, mange ganger 🙂 gjorde et innlegg i sommer: http://fotballfrue.no/2013/08/20/iherb-and-such/

 5. Åh, nydelige! Langt ute av min prisklasse, dessverre. Kunne du kanskje laget en billigversjon for oss studenter også? 🙂 det hadde vært fantastisk!

 6. De er så fine! blir sikkelig inspirert av bloggen din 🙂
  så på en lys blå kåpe fra Carven for en liten stund tilbake. var usikker på om pastell ville vare så turte ikke kjøpe den. angrer bittert nå. hehe 🙂
  du har ikke en anelse om en nettside som forsatt selger? elsker bloggen din. ha en fin helg 🙂 <3

 7. Hei 🙂 Jeg veit du har en hvit Bergans Rena dunjakke. Er den stor, liten eller normal i str? Har kontakt med ei som skal selge en ny en, men jeg er redd den blir for stor. Jeg bruker xs-s og dette er medium. Hm. Håper på raskt svar fra deg 🙂

 8. åh, såå mange fine kåper! Var i london nettopp, og det var fine kåper i alle mulige pastellfarger overalt. såå lyst på !

 9. Er så fan av pasteller, neglene mine ble pastell blå i dag og er like før jeg klikker hjem den blå kåpen i innlegget, takk for at du fant den perfekte kåpen for meg 🙂 god helg!
  Stor klem

 10. Herlige farger 🙂

 11. God kveld, Caroline! Flott inspirasjon du gir! Gleder meg til våren 🙂 Har du sett februar-utgaven av Costume? Blusen på coveret er «to die for», og jeg lurer på hvor man kan kjøpe den 🙂 Ha en fabelaktig helg, nydelige Caroline. Klem

 12. Åååå…. det er sånne farger du kommer til å se SMASHING ut i!!!!! =)

 13. Christina

  åå, det skjørtet på det nederste bildet til høyre..!*sikle* så lekkert!

 14. Gillar din blogg! Svensk tjej här som har blivit inspirerat av din blogg för att starta en egen. Kollar gärna in min nya mode,livsstil och fotografi blogg på http://www.whiteshadows.blogg.se

 15. Pasteller = VÅR og jeg elsker det!!! 😉

 16. Heisann! 🙂 Dette spørsmålet gjelder Suunto Ambit2 S klokken. Jeg er på jakt etter en GPS klokke, og har fått anbefalt den av flere. Husker innlegget ditt om at du skulle teste den ut. Hva synes du om den så langt? Fungerer den bra til intervalltrening? Og så lurer jeg veldig på om klokken holder seg hvit? Jeg har erfart at hvitt treningstøy har blitt misfarget under treningsøkter hvor jeg har eks. tørket meg i pannen. Hadde satt stor pris på svar!! 🙂

 17. Har du noen tips til hjemmetrening? Har du noengang tidligere brukt noen videoer fra nettet hjemme i egen stue for eksempel? Hadde likt tips på den fronten! 🙂

 18. Hei! Gleder meg til du legger ut oppskriften til energibar. Jeg er en voksen dame som er stor tilhenger av dine oppskrifter. Har du planer om å gi ut ei ny kokebok? Du har en fantastisk flott blogg 🙂

  1. så koselig, tusen takk 😀 forlaget vil gjerne jobbe med en ny bok, men jeg føler ikke jeg har tid akkurat nå :/

 19. Så nydelige og elegante kåper! Jeg har nå snart over 10 kåper selv, syns de er så fine! Elsker feminine og klassiske klær, og pastell er jo så fint! Er på jakt etter en hvit, og klassisk kåpe akkurat nå. Er umulig å finne den perfekte. Kos deg videre 🙂

 20. Hei Caroline!

  Så de hadde en del andre atkinsbarer på iherb enn de på butikken her hjemme. Har du noen favoritt/anbefaling?
  Og hvor ofte er det «greit» å ta en bar om man prøver å gå ned i vekt? (Vet du aldri har slanket deg, men du vet jo så mye om denne maten, så jeg tar sjansen og spør likevel;-))

  Klem!

 21. Hello Caroline
  I’m going to a friend’s birthday she wanted a gift świecznik.Czy can you tell me whether this would be cute with h & m? What do you think?
  http://allegro.pl/hm-home-swiecznik-ozdobny-sr-dekoracja-prezen-i3930574878.html

 22. Hei Caroline!

  Nydelige farger!

  Jeg lurte på om du kunne laget et innlegg om hvordan få bort magen, både kosthold og trening.. 🙂

  God helg!

 23. Hei!

  Har akkurat funnet ut at jeg er gravid. Lurte på om du leste noen bøker ang graviditet osv som du vil anbefale?
  Pga litt blødninger etter at jeg trente tør jeg ikke trene enda(vant til å trene 5-6 ganger i uka så holder på å klikke), vil du anbefale PT for å få tilrettelagt trening, eller trente du akkurat sånn som før? Jeg håper jo at jeg kan trene ganske snart igjen:)

  1. Ja, PT er veldig lurt ift trening og graviditet om du er usikker 🙂 Du kan jo bare ta for eks. 3-5 timer med PT for å legge opp et program som er trygt og som passer deg, og deretter trene på egenhånd 🙂 Trening for kule mager liker jeg, i tillegg til mamma for første gang 🙂

 24. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, håpe det går greit! 🙂 Vil bare si at du er helt fantastisk, utrolig flott å se at dere gjør det dere synes er rett i forhold til Nelia og dere selv. Mange ville falt for presset til leserne, godt å se dere går deres egen vei 🙂
  Men, lurer på en ting! Når du var med på «Typen til», la jeg merke til en ting du hadde stående på kjøkkenet. Viss jeg så rett var det en ball som trakk til seg hundehår? Har en hund som snøyer mye for tiden… Så ville blitt veldig glad om du kunne hjelpt meg 🙂

  1. hmmm, jeg tror du mener ministøvsugeren vår? 🙂

 25. Jeg elsker pasteller! Fikk nettopp et pastellrosa Acne-skjerf!

 26. Hei! Hver dag jeg kikker innom bloggen din kommer spørreundersøkelsen opp, og jeg har tatt det hele 3 gangar nå i håp om at den skal forsvinne. Er dette noe bloggen din forårsaker eller er det dataen min tror du?

 27. kan du være så snill å lage innlegget om intervallene dine i dag? tenkte å prøve det ut i dag 😀

 28. Karoline :)

  Heii! 🙂

  Haha, dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men MÅ bare skrive det =)

  Drømte i natt at du hadde hatt en konkurranse her på bloggen om at du skulle ha julaften hjemme hos deg, men at fem av de faste leserne fikk også være med! Og jeg var en av dem som fikk være med til deg på julaften! Det var hele familien din å alle sammen! Det var sååå koselig! <3 ville jo ikke våkne! Og sånn som det var i drømmen, kan jeg nok tenke meg at det er sånn det er hos dere å 🙂 Så hele familien din tok imot oss faste lesere, vi fikk gaver osv! haha 🙂 Sprøtt hva man kan drømme! Men kjempe koselig var det! :))

  Ha en fin helg søtsak! 🙂 <3

  Klem

 29. The Hungarian Girl

  Smykke problem SOLVED!

  du har etterlyst ideer med hvor du skal ha smykkene dine, vel jeg har funnet det PERFECTE for meg og for deg ogsó, du kan putte det hvor du vil, trenger ikke hyller, bare helt fantastisk!!

  http://www.youtube.com/watch?v=L_o7A8FWT9Y

 30. Bettina

  Heisan! Dette hadde ikke så mye med innlegget å gjøre, men lurte bare på om det ble noe mer utav det samarbeidet med Live Arctic to snakket om en stund tilbake i tid. De dukket plutselig opp i butikkhyllene forleden dag, og jeg kom til å tenke på deg:-)

  1. Ja, vi er fortsatt i dialog 🙂

 31. Hei Caroline 🙂
  Jeg prøver å finne igjen en lys blå kåpe dra carven. Angrer veldig på at jeg ikke kjøpte den når jeg så den i butikk.
  Ligner veldig på den rosa som den ene modellen har på seg. Har du en anelse hvor jeg kan finne den? Har prøvd litt på nett.
  God helg til deg og familien! 🙂

  1. prøv å bruke polyvore for å søke 🙂

 32. Hvor kommer den rosa vesken fra?

 33. Når man bestiller fra nettsider som shopbop, hva havner frakten på da? Hvor lang tid tar det før det man har kjøpt kommer? 🙂

  1. har bare bestilt derfra en gang, husker ikke hva det ble :/

   1. Shopper

    Jeg shoppet på shopbop en del før, de har fri frakt, og det blir levert med bil fra DHL i løpet av noen få dager, som regel ikke mer enn en uke. Helt fantastisk at flotte klær kan bruke så kort tid fra USA til Norge! Min erfaring er at det jeg kjøper på shopbop kommer raskere frem enn det jeg kjøper på nelly.com.

 34. Älskar den rosa väskan på bilden! Varifrån kommer den? Jag har svårt att de märket på bilden…

 35. Veldig glad i pastellfarger selv! Har lite av det i klesskapet, men veier kanskje opp ved å kjøre en pastellrosa bil?
  Håper dere har det fint, Caroline!

  1. haha, liker tanken 🙂

 36. Hei!
  Hvilket merke er det på den rosa veska til venstre? Prada? Klarer ikke tyde teksten på bildet!
  På forhånd takk!

  1. Ja, det ser ut som Prada 🙂

 37. Do you know where the turquoise heels with the gold details are from? 🙂
  -K

 38. Hei Caroline.
  Måtte bare innom bloggen din og ta en titt, min kjære leser bloggen din fast
  og det hende vi diskuterer litt om det du skriver.
  Så da måtte jeg innom og se hvem du er-
  Ser ut som du har et perfekt liv med en perfekt familie.
  Ha en fin dag videre.

 39. Hei. Hva heter fonten du har brukt i dette innlegget?

  Skal lage ny utgave av tegneserien, og trenger litt gode fonter. Den blir ikke som din, men med en liten vri:) Takk. Klem fra Lise

  1. den heter seriously 🙂

 40. Like the style of these coats, and their colors are all pretty.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *