harryhandel

Hola chicas! Nå har jeg endelig plassert stumpen godt nedi sofaen og er snart klar for middag. Det blir like sent her som i fjor hjemme hos Lars-Kristian og meg, tror det litt rolige universet til mamma og pappa ble litt snudd på hodet da jeg kom drassende med to hunder, baby, blogg og stress. Haha 🙂 Men det er så godt å være her hjemme, vi sees ikke så ofte ellers ettersom det tar 3 timer å reise en vei, så jeg er veldig glad for å være her nå mens jeg likevel er alene hjemme. Nelia og jeg skypet med Lars-Kristian i kveld og det var så koselig! Altfor lenge siden jeg har sett det kjekke ansiktet hans ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC01568

 tenk at dette lille vesenet har ligget inni meg – det er så nydelig

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers var det flere som var litt nysgjerrige på harry-handelen min, men jeg fikk ikke handlet så mye som jeg hadde lyst til – mest på grunn av plassen i bilen. Jeg skal jo faktisk komme meg hjem igjen også. Men det ble noen flasker vin og ellers ble det litt på helsekosten, litt mørk sjokolade og en god del fra exotic snacks-avdelingen. Jeg har store planer om å lage energibarer den kommende uken, så det er bare å glede seg til oppskrift-onsdag igjen!

Uten navn-1

nederste bildet er det jeg handlet inn til energibarene, tror det blir veldig bra / ser dere premium 70 prosent har kommet med chili? *LYKKE*  

___________________________________________________________________________________________________________

Så måtte jeg innom den fineste interiørbutikken der borte, hadde lyst til å gå bananas. Den er litt sånn at du plukker med deg alt du kommer over med en gang du går inn, og når du har kommet halvvveis i butikken går det opp for deg at du har tatt med deg så og si alt du har gått forbi og må bare innse at slaget er tapt. Det er nesten like greit å legge fra seg alt og rygge sakte ut igjen. Men denne gangen klarte jeg å holde meg til et par ting – en vakker vase og noen lys fra Lene Bjerre, en bukett nydelige kunstige roser og en kjempenydelig nattmaske fra Lisbeth Dahl.

lykkeinteriør

___________________________________________________________________________________________________________

Nå står ost og lavkarbokjeks på menyen her, før jeg skal krype i seng før klokken elleve. Lille N sovnet for snart 3 timer siden ♥ 

136 kommentarer

 1. Hei!:) Sover Nelia hele natten og hvor lenge hat hun gjort det? Lag gjerne ett innlegg om søvnrutiner hos dere,da det er interessant å høre for oss som også har småttiser!:) ha en fin dag!:)

  1. hun sover fra 20-03 eller 04 forutsatt at siste måltid er langt og rett før sengetid 🙂 skal se om jeg ikke kan gjøre et innlegg på det, men jeg vil tro det er svært individuelt i de fleste hjem sånn helt i starten 🙂

 2. Ragnhild

  Sykt fine bilder 😀

 3. Hei fine Caroline!

  Ang Exotic Snacks: Vil tipse om at de selger dette merket på Matkroken Bestum i Oslo.

  Eeeeeeelsker de nøttene!

  Stor klem <3

 4. Kristin

  Så fine dere er begge to:D og gleder meg til å se oppskriften, haha prøvde å lage noen her forleden, men de ble IKKE gode for å si det mildt;)

  1. spørs om de blir bra, men jeg håper virkelig det :p

 5. Elisabeth

  Lurer på hvilken kjeks du spiser som er lavkarbo?

 6. Harryhandel er genialt!:)

  http://www.bryllupstid.no

 7. Er mørk sjokolade i Sverige mye billigere enn i Norge? Også må jeg bare beundre overarmene dine, de hadde så fin struktur på genseren din i blått.

  1. tusen takk 😀 trener dem jo litt om dagen 😉 det er litt billigere, ca. 8-10 kroner 🙂

   1. Tina A

    Jeg la også merke til overarmene dine! Utrolig flotte! Og det bildet av deg og det lille vidunderet var i det hele tatt bare nydelig.

   2. Litt? Koster ikke de 70% premium sjokoladene rundt 30 kroner i norge?

   3. husker ikke :O

 8. Bare elsker å handle i Sverige, misunner de det utvalget de har av ting og tang. Matvarebutikkene der er en drøm i forhold til de vi har her hjemme. Tenker det var godt å skype litt med din kjære 🙂 Hvilke lavkarbokjeks spiser du? Er det noen du lager selv eller kjøpes de noen steder? Klem Anette

  1. jeg er så enig! mamma og pappa er heldige som bor så nære grensen 😉 disse baker jeg http://fotballfrue.no/2011/08/16/middelhavskjeks-ala-caroline/ 🙂

   klem!

 9. Hei! Hvilket solpudder bruker du? Klem!

  1. jeg bruker too faced sitt chocolate soleil 🙂

 10. Isabella

  De exotic snack…hvilken butikk kjøpte du de ?

 11. Hei skjønne Caroline 🙂
  Du ser helt fantastisk flott ut i jeans !!!!
  Fint og casual antrekk 😀 tommel opp;)

 12. Eduardo, Javier y Manuel

  Hola chica guapa! Muy divertido leer tu blog en el red. Somos algunas chicas españoles, y nos gusta tu blog. Está muy inspirando leer la frase de la introducción «hola chicas» :)))) Besos y abrazos a ti <3

 13. Så hyggelig bilde av dere, fineste mor/barn bilde jeg sett på lenge. God helg.

 14. Å den premium sjokoladen med kokos såg veldig god ut. Jeg elsker sjokkis

  1. fint om du også kan legge til hensikten med å poste denne? 🙂

 15. Fint antrekk! 🙂 Hvilken str har du i buksen? 🙂

 16. Heihei 🙂
  Må jo spørre hvor interiørbutikken ligger, skal snart på Harrytur selv 🙂
  Ha en fin dag!

 17. Susanne

  Åååh så stor Nelia er blitt da Caroline! Tiden går så fort, nyt den 🙂 Plutselig er ikke snuppa de baby lengre å hun springer rundt over alt <3

 18. elsker de lysene fra Lene Bjerre. De er så fine. Kjenner ei som driver interiørbutikk her i Stavanger med bl.a. Lene Bjerre-ting og det er nesten vanskelig å gå inn dit hvis jeg ikke har litt penger til overs – det er så mye fint 🙂
  For et fint bilde forresten av deg og Nelia!!:)

 19. Åh, den kokossjokoladen er FARLIG god! Handler alltid med meg den når jeg er i Sverige!!

 20. Ååh, alle de synlige bitene fra exotic snacks er alltid med meg derfra også. Også de bitene med blåbær inni. Åh, nå ble jeg fysen…

 21. Har sagt det tidligere og må si det igjen… Jeans og du er perfekt match!
  Og maten er det beste med Sverige sier jeg som er svensk boende i Norge! 😉

 22. Hei!
  La med en gang merke til olabuksene… Hvor er de fra? Fortsatt i butikk? Det er så vanskelig å finne de perfekte jeans 🙂

 23. Så nydelig bilde av deg og Nelia! ♥ Som hun har vokst altså!

 24. Fullammer du (enda) ?

  1. selvsagt 🙂 Nelia er jo bare 2 mnd. gammel, og planen er å fullamme til hun er et halvt år.

 25. Akkurat den vasen fra Lene Bjerre jeg har kjøpt meg:) Har du vært på Brynem på Torp, Caroline? Veldig mye fin! Ha en fin helg videre:)

 26. Hvor lang er Nelia nå? Har hun vokst mye? Så ikke noen innlegg fra 6ukers kontrollen 🙂

  1. Ja, det har hun 🙂 Hun er vel 56 cm. tipper jeg 🙂 På 6-ukerskontrollen veide hun ca. 3900 og var 53 lang, om jeg ikke husker feil 🙂

   1. Sandra

    Ok, ja da har hun vokst:) Liker bloggen din foresten 🙂 Du er veldig pen :-)!

 27. heia. du jeg lurte på en ting om ikke der er frekt å spørre. hvor kjøpte du det ugle teppe du har under baby gymmen til nelia? og vist det er på nette, hvor henn, og hva søkte du på. det er så utrolig nydelig det teppe 🙂 masse klemmer til den søte familien

  1. jeg har bestilt det via etsy 🙂

 28. Premium 70% med chili kommer i butikkene i Norge. Jeg jobber på dagligvarebutikk og vi fikk nettopp inn prøvevarer 😀
  Den er såå god!
  Klem <3

 29. I love the photo of you and Nelia together – so cute! 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 30. Benedicte

  Jeg har et helt off topic spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med 🙂 Jeg skal gifte meg og står mellom vippebøy og vippeexstentions. Klarer ikke å bestemme meg. Jeg har ganske lange svarte vipper, så derfor har jeg tenkt på bøy. Har du forsøkt det? Er litt bekymret for at exstentions skal «bli for mye»/ se unaturlig ut. Det ser jo flott ut på deg på alle bilder, men jeg har aldri sett det i real life. *valgest kval* Er ikke så lett å være bridezilla innimellom hehe…. Det er ikke før i mai, men jeg tenkte å bruke tiden fremover til å teste ut litt forskjellig 🙂

  1. Har dessverre ikke noe erfaring med vippebøy :/ Prøv deg frem 🙂

 31. The baby is so cute and you must be a great mother.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *