selfie

_DSC6864_DSC6886_DSC6883_DSC6878

 (annonselenker) skjørt day birger et mikkelsen / skinnjakke nly trend / genser bikbok / sko mango / veske marc by marc jacobs / ringer asos 

 foto: benny ottosson / ottossonphoto

___________________________________________________________________________________________________________

God kveld, dere! I dag stod cardio step intervall sammen med Henriette på treningsplanen, og det var så gøy! Det må jeg gjøre igjen. Tror faktisk jeg er i ferd med å bli salfrest nok en gang, og det er egentlig på høy tid, for forrige gang var vel i 2006 / 2007. Variasjon er gull, jeg kjenner at jeg bruker kroppen på en helt annen måte enn når jeg løper, og det er så deilig. Dessuten er lite bedre enn energien fra instruktørene, det er jo bare helt herlig!

Tenk at Lars-Kristian har vært i Spania i over en uke allerede, jeg hadde aldri trodd at tiden skulle gå så fort! Det er derfor jeg liker å ha mange jern i ilden, full timeplan og ikke minst å være sosial. Det er viktige stikkord for å både komme over kjærlighetssorg og for å få tiden til å gå når du savner noen. Jeg tror han kommer til å se stor forskjell på Nelia når han kommer tilbake, hun utvikler seg for hver eneste dag og personligheten hennes blir stadig sterkere. Hver dag er jo like spennende når du har en liten en, du venter liksom stadig på utviklingen og hva som skal skje neste gang.

Nei, jeg sitter fortsatt i treningstøyet, har ikke rukket å komme noe særlig lenger, så nå skal jeg utnytte boblebadet til mamma og pappa og ta med meg Nelia på et litt for sent kveldsbad før jeg skal spise opp halve kjøleskapet. Neida, men seriøst! Amming og trening tar på, jeg går jo rundt og er sulten 24/7, og bare det å amme i seg selv kjennes som en liten treningsøkt.

Nok babling herfra, jeg får komme meg på badet, så sees vi i morgen!

– ♥ – 

93 kommentarer

  1. Like the leather jacket, you look so cool in this entire outfit.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *