get inspired: invester i en god sportsbh

annonse 

DSC01487

Nå står jeg på farten til å sjekke ut det nyeste Elixiasenteret her i Sarpsborg, Elixia Tunejordet og saltrening med Henriette står på  planen. Jeg har på meg en stay in-shape bh for anledningen, endelig new in etter fødselen, denne har vært etterlengtet! I disse dager trenger jeg noe som virkelig holder ting på plass, det gjør ganske vondt med hopp og sprett dersom jeg bruker en dårlig og litt for liten sports-bh, men denne holder alt på plass samtidig som den også gir push-up effekt. Tommel opp! Den er også perfekt for deg som er lei av at fordelene forsvinner i den vanlige sportsbh-en, jeg vet at mange foretrekker å trene i stramme topper, men da kan jo gjerne hele frontstellet forsvinne 😉

Noen er kanskje usikre på sportsbher og hvilken som bør velges til de ulike aktivitetene, så her skal jeg prøve å hjelpe deg litt på vei sammen med ekspertisehjelp fra getinspired.no.

___________________________________________________________________________________________________________

velg riktig bh til rett intensitet 

hovedbra

høy intensitet – 1. stay in place superactive bra 2. stay in place omega bra, fåes i C-E cup 3. casall high performance bra – går helt til G-cup 4. casall multi sports bra / medium intensitet – 5. kari traa active bra 6. casall padded sports bra 7. stay in place power push up 8. nike pro bra / lav intensitet – 9. reversible bra 10. seamless bra 11. reversible bra 

Jeg er stor fan av bhen jeg har på meg, som er stay in place power push up bra, men multisports bra fra casall er også utrolig god – da uten pushup-effekten. De siste på min ønskeliste nå er reversible bra fra röhnisch – så freshe farger, og jeg elsker at det er 2 i 1! De som har litt større fordeler må sjekke ut bh nr. 2 og 3, disse går helt opp til både E- og G-cup.

___________________________________________________________________________________________________________

hvorfor velger riktig bh 

  brystene holdes på plass av fine ligamenter, og uten riktig støtte tøyes disse ligamentene. Dette er en effekt som ikke reverseres, så dersom du bruker en slitt sports-bh uten godt nok hold, ødelegger du kun for deg selv

 når du trener uten sports-bh, kan brystene dine bevege seg sideveis, inn og ut og opp og ned, med så mye som 20 cm.

  en vanlige bh reduserer brystbevegelsen med kun ca 35  prosent, mens en god sports-bh reduserer den med mer enn 70 prosent

 sportsbh-er mister sin elastisitet med tiden, så på samme måte som treningssko må de byttes ut regelmessig

  størrelsen på brystene dine endres gjennom hele livet på samme måte som ditt behov for støtte vil endres

  både ulike aktiviteter- og bryster krever ulik støtte, derfor er det viktig at du finner den som er riktig for deg

– ♥ – 

Så kom igjen folkens, forstå viktigheten av riktig støtte og bruk en god sports-bh. Kast de gamle og slitte, dette er absolutt et av de viktigste treningsplaggene 🙂 Du kan bruke kodeordet Fotballfrue og få 15 prosent rabatt på alle sportsbh-er hos Get Inspired, denne varer til og med søndag 02.02 – yey!

___________________________________________________________________________________________________________

– happy workout – 

51 kommentarer

 1. Hei har du noen tips til gode nedre rygg øvelser? 🙂

 2. Caroline!
  you look great!:)
  I have a question: do you have black hair ????

  kisses form poland!!! muuuaaa:*

  1. haha, no it’s brown / ombre 🙂

   1. great color! you look amazing:))) I have dark brown, but this color look like black :(((

 3. Så flink du er til å blogge. Takk for tips søta:)

 4. Jeg vet ikke om det er bloggen din eller nettleserne mine, men når jeg går inn på bloggen din så vil bildene dine sjeldent komme frem. I så fall kun ett hvis jeg er heldig, selv om du kanskje har minst 5 bilder i innlegget. Slik er det både på firefox og chrome hos meg, så jeg vet ikke helt jeg? Det var ikke sånn før, og bildene er jo en del av opplevelsen med å lese bloggen så er jo kjipt at jeg ikke får det frem. På andre blogger kommer bildene fullt og helt synlig frem…

  1. ja, det er kjedelig og slik skal det jo ikke være :/ skal høre med de som jobber med layouten min, selv om de sa her om dagen at alt var i orden nå :/

  2. Jeg bruker også Firefox, men har ikke noe problemer med bilder som ikke kommer opp. Det var rart. :/

 5. Ja, en god treningsbh er viktig og er den ikke god kan det faktisk ødelegge hele økta. Å jogge med en dårlig sportsbh er vondt og ubehagelig. Løper jeg i trapp f.eks. utenom trening så jeg har på meg vanlige klær og vanlig bh må jeg holde meg over puppene for å unngå at det skal være så ubehagelig. :p Hehe.. Jeg har prøvd flere som jeg ikke har følt har holdt alt på plass, men high performance bra fra casall er desidert den beste jeg har prøvd. Holder alt på plass! Kari Traa sin er også bra. 🙂 Multisport som du har linka til syns ikke jeg fungererer noe særlig i høy intensitet, men det er nok litt individuelt. 🙂

 6. Burde nok invistere i ein ny snart. Har veldig lyst å prøve en stay in place-bh 🙂

 7. Rebecca

  Hei 🙂 Er det noen rabatt på disse bh’ene? Evt. rabattkode til getinspired? 😀 Har selv Stay In Place Omega Bra i E-cup, elsker den! Flott at noen tar seg bryet å lage sportsbh’er til oss med litt større byste, vi vil jo også trene! 😉

 8. Har lest så mye positivt om Stay in place sports bh’ene, så tror sannelig jeg skal kjøpe meg en sånn og teste om de er så bra som alle skal ha det til 😀 Det eneste kjedelig er at det er litt dårlig fargeutvalg.
  Gratulerer med dagen på etterskudd forresten! Håper du hadde en super bursdagsfeiring!! 🙂

 9. Den på HM er også meget bra, billig men veldig bra Jeg er en c/d cup Og trenger absolutt en som holder dee på plass. Den koster kun kr. 149, men de er små , veldig små i strl. så jeg bruker der l også xl. Pierre Robert sine er også fine.Uansett fresch treningstøy er Viktig, knallfarger og litt av gulroten for å trene mye, bør være Bra og forskjellig treningstøy)))) Men er ikke alltid det dyre er best, Nyt kvelden, kos deg på trening))))

 10. den der magen din altså, den er jo av stål!

 11. Henriette

  Kan det være noe galt med siden til getinspired? Jeg ville kjøpe stay in place i rosa..men det står bare at jeg må foreta flere valg…også er det to «bokser» som jeg må velge størrelse på, hvis du skjønner. Slik var det ikke på de andre, så da ble det sort istedet. : /

 12. Hei! Passer strl A/B til deg? Jeg har så lyst på stay in place power push up, men ettersom jeg bruker 75C antar jeg at A/B blir for liten.. :/ Eller tror du cup-en kan passe? Finner ikke den BH-en i C/D- cup!

  1. jeg bruker c/d nå, og passer denne i a/b, bare ta stor nok rundt ryggen 🙂 der har jeg m 🙂

 13. Linda-Louise

  hei Caroline! Jeg ser at du ikke har valgt den sports-bh`en som er for de som er super-active.. hvordan er det å løpe med den stay-in place som du bruker? Gir det deg nok støtte? klem 🙂

  1. ja, jeg er fornøyd med å løpe med den 🙂

 14. Jeg er helt enig med deg! Når jeg trener vektløfting, som er en så ekspolsiv idrett blir det mye risting på puppene om jeg ikke bruker en av de skikkelige sportsbhene. Det kjipe med de er at de er dyre, men de varer mye lengre, så da går det opp i opp til slutt likevel.

  Men over til noe helt annet, jeg har nå startet å blogge fra eget domene, men jeg lurte på om du hadde noen tips til meg. Jeg forstår at du ikke kan sitte å bruke timevis på å kun svare meg, men hadde blitt glad for ihvertfall en kortversjon. Jeg lurer på hvordan du sjekker statistikken, jeg finner nemlig ikke den «tabellen» på siden. Har prøvd å søke litt rundt, men det er så vanskelig da mesteparten står på engelsk. Jeg lurer også på hvordan du «reklamerte» for deg selv tidligere da du ikke var like kjent. Jeg mener, på blogg.no der kunne jeg legge til venner, så fikk de oppdateringene mine, men det kan jeg jo ikke nå. Hvordan skal folk vite at bloggen min eksisterer? 😛

  Stor fan av deg Caroline, har vært fast leser så lenge jeg kan huske! Du var en av dem som gjorde at jeg fikk lyst til å begynne å blogge <3

 15. Greit at du også da tipser om at de med større pupper burde ha brede stropper på sports-bhen, hvis ikke så kan jo ryggen bli ødelagt fordi puppene ikke blir støtta opp godt nok 😉

 16. Har hørt at sportsbh når man ammer kan gi kunstig spreng, som videre kan føre til melkereduksjon. Har du tips til hvor mange str man da bør gå opp i sportsbh for å unngå dette, samtidig som bhen gir nok støtte?

  1. jeg har ikke tenkt over det, passer bare på at den er stram over ryggen men at bysten har litt å gå på 🙂 stay in place strl. m er fin sånn sett 🙂

  1. jeg har som sagt brukt getinspired som kilde / ekspertise ved å intervjue dem, så de har helt sikkert brukt denne faktaboksen fra 2012, ja 🙂

 17. Måtte du gå opp en str som de anbefaler? Og er den vanskelog å få av? ( stay in place power push up bra) Håper du kan svare 😉

  1. Jeg gjorde ikke det første gangen, og en var litt vanskelig å få av :p Så sånn sett ville det være naturlig at jeg tok en større 🙂

 18. Er den tightsen blå, og lyseblå? Finner den ikke på getinspired…. Bare orange og blå.

  1. den jeg har på meg her er lilla og lys lilla, den er rosa inni 🙂

 19. Hvilken størrelse har du i stay in place push up bra? Bestilte en i XS str A/B cup men den var SUPERLITEN. Må bytte, men veldig usikker på om jeg må gå en eller to størrelser opp :S

  Tror vi har sånn noenlunde samme størrelse på puppene, i hvertfall før du begynte å amme 🙂

  1. før jeg hadde jeg xs a/b :p Men nå har jeg både s og m, puppene lever litt sitt eget liv om dagen, så jeg kan bruke begge to nå 🙂 xs har jeg ikke sjans til å få på meg :p

   1. andrea

    Ok, takk for svar 🙂 Da tror jeg at jeg går for S 🙂 Mister jo litt av poenget hvis den blir for stor også! Hehe.

    Ha en fin dag 🙂

 20. Beste innlegget fra deg hittil.
  eneste minuset er «reklameringen» fra deg på slutten som på nesten alle innleggene dine som gjør meg skeptisk, men dette er jo jobben din 🙂
  men absolutt BESTE innlegg i løpet av de årene jeg har fulgt deg 😉 tommel opp for deg sportygirl!!

  1. tenker du på rabatten? det er et tilbud fra nettbutikken jeg tror mange setter pris på, selv om jeg skjønner hva du mener. Det virker med ett mye mer reklamete, men det er ikke meningen 🙂

 21. Ragnhild

  Pass på melkeproduksjonen. Man binder opp brystene stramt om man ska slutte å amme for å lure kroppen til å produsere mindre melk ergo mindre spreng.

  Hilsen en som har ammet i 15 mnd & er smålei

  1. Hva med å bruke TRENINGS-bh til trening, og en annen bh når man ikke trener? «Problem» solved. 😉

 22. Jeg må bare si det, jeg er gravid (venter vår nummer2), og den magen din er kjempemotivasjon til trening under og etter graviditeten! 🙂 Stå på videre Caroline, kjempegøy å følge deg i hverdagen selv om vi lever villt forskjellige liv! 🙂

  1. så hyggelig å høre, og gratulerer så mye til deg! 🙂

 23. Haha, jeg satt faktisk og leste om dette i går, og innså at det var på tide å investere i en ordentlig sportsbh, med tanke på størrelsen på fordelene mine. Synd jeg sendte inn en bestilling i går. Hmm, kanskje jeg må ha en til!

 24. Jeg jobber selv i en sportsbutikk, og har prøvd sports-BHene fra Casall. Synes ikke at Multisport er like bra som High performance. De med størrelse over 75B bør ikke bruke Multisport synes jeg 🙂 High performance har to strammemuligheter bak på ryggen samt store stropper 🙂 Den anbefales!!

  Ellers et veldig bra innlegg 🙂 Tror det er mange som glemmer å bytte BH ofte nok.

  Klem!

 25. Hei caroline:)

  Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men må bare tipse deg om en nettside som selger så mye fine klær til små prinsesser:) Ser du er glad i å pynte opp den lille dukken din:) http://no.nextdirect.com/en/girls/newborn-girls

  Eg venter selv en liten jente i juni og skal sette meg ned å bestille mye klær herfra:)
  Dei sender gratis til norge men er vel litt toll og betale.
  Mye fine klær til rimlige penger, eg vil ha alt der inne 😛
  Aner ikke om du har sett denne siden før men ville bare tipse deg om den 🙂

  1. tusen takk for tips, fine du! 🙂

 26. Passer egentlig ikke helt til dette innlegget, så blir litt random – men: Du er altså så fantastisk! Tror ikke lesere som ikke har/ har hatt barn selv kan forstå hvilken fantastisk jobb du gjør! Og jeg tror (desverre) ikke alle leserne dine klarer å se hvor velreflektert du er (virker i alle fall ikke sånn på noen av kommentarene du får). Måten du skjermer Neila, men samtidig presenterer hverdagen din som i det store og det hele (naturlig nok) består av Nelia. Og du klarer fortsatt å være en stor inspirasjonskilde – en liten oase i hverdagen <3

  Kom over dette innlegget – og det er så sant! Selv om du får 1000 velmenende råd fra venner og familie, er det mor og barn som sitter med fasiten! (Jobber selv på nyfødt intensiv hvor vi i stor grad arbeider etter dette prinsippet)
  http://mammalivet.blogg.no/1385560393_babyen_br_f_bestemme.html

  Håper du har en strålende dag med den lille prinsessen!

 27. Christine

  Hei Caroline!
  Har lenge vurdert å gå til innkjøp av ny sportsbh, særlig siden jeg har vært mye flinkere til å trene regelmessig det siste året, og de jeg hadde fra før var ærlig talt ikke noe å skryte av. Derfor kunne ikke dette innlegget passet bedre! 🙂 valget falt til slutt på stay in place push-up, satser på den gjør jobben 😉 takk for rabattkode, alltid litt hyggeligere å trykke «kjøp» da! 🙂

  1. håper du liker den! det gjør i hvert fall jeg 🙂

 28. Hvis man omtrent ikke har pupper, så små at man såvidt fyller ut en a-cup, trenger man å bruke sports-bh da tror du? Trener løping, klatring og noe styrke… Veldig fin blogg forresten 🙂

  1. tror nok det er lurt å bruke uansett 🙂

 29. Jessica

  Hei Caroline! Nå drukner nok kommentaren min litt blant alle de andre kommentarene, men jeg håper at du ser den likevel… Du virker å ha en viss peiling på sportsbh’er og trening, og derfor tenkte jeg at jeg skulle spørre deg:

  Om man bruker en vanlig bh, med treningsbh utenpå, hvordan blir effekten da? Blir den bedre, dårligere eller gjør den ingen endring i det hele tatt? Jeg bruker alltid en vanlig (litt for stram) bh uten spiler under og en tettsittende sportsbh utenpå når jeg trener. Er livredd for sagging i puppene.

  Hadde vært kjempefint om du kunne ta dette spørsmålet i et eget innlegg! 🙂

  1. Det har jeg faktisk ikke peiling på :/

 30. eirin fra bergen

  Hei 🙂
  Jeg tenkte på å bestille en god sportsbh etter å ha lest innlegget ditt, så takk for inspirasjon! 🙂
  Men jeg finner ikke ut hva som blir rett str av stay in place bhen når jeg er en 75C/70D. Det står at de er små i str, og jeg kan ikke se c-up noen sted, kun A/B cup. Vet du hva 75C vil tilsvare kanskje? Håper på svar, men har stor forståelse for at du er travel i din nye morsrolle 🙂 Gratulerer med nydelige Nelia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *