birthday child

God tirsdag til fine lesere, 28. januar, bursdag og navnedag! Det er like stas hvert år, så tusen takk til alle som allerede har gratulert meg her, på facebook eller instagram. Jeg blir så glad ♥  

___________________________________________________________________________________________________________

DSC01408

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg ble vekket med kaffe og kake på sengen av verdens beste foreldre i dag, og forspiste meg kake. Er det en dag det er lov til å spise seg mett på nøttefylt sjokoladekakebunn med bringebærfyll flere ganger om dagen, er det på bursdagen din (bare så du vet det)  Så fikk jeg gave med spa-dag sammen med mamma, men den tror jeg vi skal spare litt på, til været blir bedre i det minste. Det snør såpass mye nå at jeg begynner å bli bekymret for huset vårt i Siljan, er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å finne inngangsdøren når jeg kommer hjem igjen, og blir egentlig ganske svett av å se for meg bilen som setter seg fast på vei opp bakken, bagasje, Nelia i bilstolen og hunder drassende etter meg, svett nakke og klam kropp som graver etter en vei inn i varmen *haha* Heldigvis er det en stund til ennå, så det er bare å manne seg opp, og det starter nå, for jeg har en date med mølla før jeg skal ut i været og gå tur sammen med mamma, Nelia og vofsene. Og i kveld skal 27-åringen lage sushi! Gleder meg!

DSC01429DSC01430

Håper dere får en fin dag, vi sees etterpå ♥  

160 kommentarer

 1. Ingvild

  Forsinket gratulerer med dagen!! <3 Masse gode ønsker :))
  Bursdagsklem 🙂

 2. Grattis fran Tallinn. Alle de beste!

 3. Gratulerte deg på insta, men GRATULERER her også. Håper du hadde en super fin dag:)

  http://www.handlegaten.no

 4. Kan jeg spørre hvor den veldig fiiine mammakoppen er kjøpt??? Min mann så at jeg tittet på den på bloggen din, og lurte på hvor den kunne kjøpes. Hehe, tror han skjønte at jeg hadde kjempelyst på en slik. Klem fra en nybakt jentemamma til en annen. Eller kanskje noen av dere andre vet hvor den er fra?

  1. det var en gave, men papiret var fra feel 😉

 5. Uuups, også glemte jeg å gratulere med dagen! Gratulerer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *