ready, set, go

ready

___________________________________________________________________________________________________________

Hepp! Er dere klare for en ny uke? Det er jeg, og jeg startet denne med 45 minutter på mølla – først 4×4 med gående pause på 3 minutter mellom og deretter rolig nedjogg i 18 minutter. Så var det tøy og bøy, dusj og stell, og nå har jeg akkurat pakket på Nelia såpass med klær at hun ligner en sjøstjerne, så vi er klare for en biltur. I dag skal vi hente storesøster i Gamlebyen og besøke hennes venninne, Stine. Det er så koselig at vi også har blitt litt venninner, for det var jo de to jeg snek på da jeg var liten og de hadde gutter her hjemme *knis* I kveld skal Nelia treffe resten av ekstratantene sine, så det blir koselig, det er jo noen få av mine venninner hun enda ikke har fått sagt hei til. Dessuten gleder jeg meg til å klemme på dem igjen! Vel, vi får herje oss vei ut i snøen. Full fart fra morgen til kveld!

– sees senere – 

37 kommentarer

 1. Ønsker deg en fin dag! Inspirerende bilde..:)

 2. Ha en fin mandag med venninne- og Neliakos! Sikkert stas for venninnene å hilse på Nelia tenker jeg 🙂

 3. Have a lovely monday! You look great 🙂

 4. Soontobewife

  Hei,
  Har et spørsmål fra et av bryllupsbildene dine, men velger å poste en kommentar på ditt nyeste innlegg.
  Skulle gjerne kjøpt inn samme blomsterpotter med navnelapper til vårt bryllup. Har du de fortsatt? Bellenzia er tomme…
  Ta gjerne kontakt dersom du enten har dine til salgs eller om du kjenner til andre steder med samme produkt 🙂

  1. Jeg har dem, men ønsker dessverre ikke å selge :/

 5. Hei.
  Lurte litt på om du kunne fortelle litt mere om 4×4 … Hvilken fart og evt stigning.
  Stå på videre, du motiverer ihvertfall meg.

 6. 4*4 høres gøy ut, må prøves! Jeg lurer på hvor mange prosent stigning /og hvilken fart du har når du løper langkjøring og intervaller? Selv kjenner jeg litt smerter i kne hvis jeg løper med under 2.5 % i stigning. Hva er ditt beste tips for å unngå belastningsskader på kne?:)

 7. Haha, ser for meg den lille søte sjøstjerna! Her blir det studier i noen timer til fremover, før jeg også skal få rørt litt på kroppen. Har du stigning på mølla når du løper 4×4?

  1. Ja, men ikke mer enn 1-2 :p

 8. Great picture! Love it ♥
  Your body is perfect and you´re so beautiful!
  Such an inspiration 🙂
  Kisses from Germany
  Vanessa

  http://www.cashmerebow.blogspot.de

 9. Jeg lurer på når «gamle» blioggen kommer tilbake? 🙂 Den med luksus og budsjett, INSPIRASJON til å trene (ikke bare «jeg hr trent»), ukesplanleggende middag og sånt? 🙂 Synes bloggen nå er veldig døll. Før var jeg innom hver dag, nå er jeg her annenhver uke.

  1. Håller med!
   Det är lite för mycket av «detta har jag gjort idag». Missförstå mig rätt, det är trevligt att läsa om dina dagar, men jag saknar tips och inspiration från dig.
   Många frågar om dina intervaller, så varför inte göra ett inspirerande inlägg om det med lite tips?

  2. Catroline må jo få lov være på mammaprrmisjon hun også. Regner med at ikke du heller hadde jobbet fullt ut rett etter fødsel?? Sånne kommentarer er bare så unødvendige syns jeg! Bare det at Caroline oppdaterer bloggen så ofte i det hele tatt syns jeg er fantastiskt 🙂 Så bra jobbet Caroline, and keep up the good work:)

 10. Det er så utrolig hyggelig at du tar deg tid til å svare på kommentarer osv!
  Elsker bloggen din – så inspirerende og positiv! Den kan gjøre en grå dag så mye bedre, i alle fall for meg.
  Jeg har dilla på smoothieoppskriftene du legger ut – kanskje du vil dele noen fler om du får tid en dag?
  Og kaaaanskje noen fler deilige bakevarer O:) ? Jeg må bare spørre!

  Love <3

  1. Skal se hva jeg får til 😉

 11. Håper du får en fin mandag! : D
  Jeg synes det er så tøft av deg at du ikke legger ut bilder av Nelia der man ser ansiktet! Bildene er jo like fine selv om man ikke ser ansiktet hennes : )) Og personlig synes jeg det er lurt å skjerme henne for det. Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg ikke hadde synes det hadde vært så kult om det hadde ligget masse babybilder av meg på nett.
  Klem <3

 12. Så deilig med tid hos familie og venner:)
  Tenkte jeg bare skulle tipse om no jeg ble advart mot for noen mnd siden..
  Finner ikke artikkelen nå, men det gjaldt spedbarn/små barn i bil om vinteren.
  Det advares nemlig mot bruk av for mye tykke/polstrede klær i bilsete ettersom beltet ikke får like godt tak.
  Det har vært bilulykker der småbarn i bil på vinteren har omkommet/blitt alvorlig skadet grunnet for mye klær som har gjort at barnet har blitt slengt ut av setet og dermed blitt skadet.
  Bruk heller teppe og noen tynnere lag med ull så lillegull sitter trygt og varmt:)
  Ha en fin dag:)

  1. Vi bruker kun tynne plagg i bilsetet, og har heller et teppe og/eller vognpose som varmer 🙂

 13. Hey Carolina
  Please write me where you got the silver tray, which is in you in the living room so she okrągła.Czy from Green Gate?

 14. På hvilken hastighet på mølla løper du når du kjører 4×4 intervaller?:)

 15. så flink du er 😀 kos deg masse i dag !

 16. Hei, Caroline 🙂 Har brukt en del av matoppskriftene dine i det siste og synes du lager så utrolig mye gode oppskrifter. Men en ting stusser jeg litt over.. Spiser dere aldri rødt kjøtt? Har nesten ikke funnet oppskrifter med rødt kjøtt, men finner veldig mye med svin, fisk og kylling. Er det en grunn til dette? 🙂 Ønsker meg i hvert fall veldig en biff-oppskrift 😀

  1. Spiser det ca én gang i uken 🙂

 17. Håper du har hatt en nydelig mandag så langt 🙂

  1. Den har vært super 🙂

 18. Pleier du å varme opp før intervaller?

  Håper du får en superfin dag 🙂

 19. Her på sørlandet er det helt snøkaos, men da er det ekstra deilig å komme hjem fra lang skoledag og bare sitte inne foran peisen 😉 Kos dere masse på besøk 🙂

 20. ha en herlig mandag! gøy med travelt program !

 21. Hei Caroline. Hvor fort løper du intervallene dine? Holder på å trene meg opp til å løpe fortere, og tenker at dersom jeg noensinne skulle nå ditt nivå kommer jeg til å bli superstolt! Men har forståelse dersom du ikke ønsker å svare, er jo alltids fare for at noen hissigpropper har noe de skulle sagt om temaet. Ha en fin uke videre uansett 🙂

 22. Kristin

  Hei!
  Jeg ønsker meg så gjerne et innlegg om tøy og bøy! Det hadde vært veldig ålreit å få noen tips, du er jo så god på det:-)

 23. Hva er egentlig 4×4? 😀

 24. Hey Carolina
  Please write me where you got the silver tray, which is in you in the living room so she okrągła.Czy from Green Gate?

 25. Hehe, jeg elsker setningen; «og nå har jeg akkurat pakket på Nelia såpass med klær at hun ligner en sjøstjerne, så vi er klare for en biltur.» Sjøstjerna <3 🙂 morsomt at du sniker inn litt humor i innleggene dine også, du er flink til det!
  Et veldig flott bilde av deg, forresten. Skikkelig inspirerende 🙂

 26. Hei, lurer på hvor du har kjøpt den gule treningssingletten som du har på deg på bildet over? Kunne du linket til den her? 🙂

  Mvh. Emilie

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *