friends and gifts

Uæ, nå henger jeg etter på kommentarbiten! Lover å ta tak i det i morgen, men jeg rekker virkelig ikke over alt lenger. Uansett så godkjenner jeg på løpende bånd og svarer så snart jeg kan, også på de som allerede er godkjent 🙂 Her har nettopp gjestene reist, og det var så koselig å se alle igjen! Nå gleder jeg meg allerede til neste gang, må jo invitere alle på bursdgasfeiring hjemme i Siljan – det er mer enn plass nok til alle mann, slumberparty! Det blir fint 

___________________________________________________________________________________________________________

my monday in pictures 

DSC01368

DSC01339

2

DSC01353

salat

DSC01336

DSC01392

friendsandgifts kopi

Noen bilder fra dagen min så langt, var det ikke fint hos Stine? Elsker detaljene, det var så koselig der! Og salaten hun laget – mmm!

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia er helt utslitt etter besøk og hei fra fang til fang, så hun sover som en stein nå. Herlighet, i natt sov hun fra åtte i går kveld til kvart på fire! Og da var det faktisk jeg som vekket henne, for jeg ble så bekymret *hehe* Merker at hun sover stadig lenger om nettene og på dagtid spiser hun lenger, litt hyppigere og sover nesten ikke noe i det hele tatt.

Vel, her står joggedress, fersk suppe og filmkos på menyen. Håper dere har hatt en fin dag ♥ 

81 kommentarer

 1. karoline

  Hei Caroline kunne du please lage et innlegg om barnerommet altså hvor du fikk ideer og hvor du kjøpte tingene fra. Har nettopp malt baby rommet ferdig idag men trenger inspirasjon og tips 🙂 Tiden flyr som gravid 🙂

  1. det har jeg gjort 🙂 sjekk denne kategorien http://fotballfrue.no/category/bolig-interior/

 2. Benedicte

  Synes du at du har for mye å gjøre med barn og blogg, og all jobben som hører med? <3

  Så hyggelig å høre at Nelia vokser og utvikler seg <3

 3. Alltid koselig med venner og gaver 🙂

 4. Christina

  Caroline i absolutely love your interior! Every time I see a little of your house I get really excited about decorating my very first own home! Did you do it all by your self?

 5. Nydelig katt,prik lik min mammas. Og for et nydelig hjem din venninne har. Og så elsket jeg bodyen med boxeren på, den var herlig. Hadde mitt barn vært liten hadde jeg løpt og kjøpt =) Gratulerer med dagen du hadde.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *