city walk

sarp1_DSC6939hh2

 (annonselenker) kjole mbym / sko friis&co / jakke sara kelly / skjerf day birger et mikkelsen / veske mulberry / ringer, øredobber, armbånd hasla 

foto: benny ottosson

Elsker kjoler som denne, kan like fint brukes til både hverdag og litt finere anledninger. Ekstra fin blir den nok med strappy sandaler og bare bein når våren kommer. Åh, jeg gleder meg!

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det stinn brakke her: Katrine, Ellen, Elise og Henriette – så koselig! Elise kom til og med helt fra Ås for å hilse på, skal si Nelia er en populær liten frøken, veldig stas at nesten alle ekstra-tantene er samlet ♥ Tenk, i morgen har jeg bursdag og da skal jeg bruke dagen til akkurat det jeg vil, som for anledingen blir å planlegge dåpen til Nelia. Jeg har funnet masse små, nydelige detaljer, men er jo ikke i nærheten av ferdig og ting må vel bestilles snart, for tiden går fort. Vi har ikke fått sett på lokaler heller, men når Lars-Kristian kommer tilbake fra Spania må vi virkelig få fart på sakene. Krysser fingrene for at ting er ledig og slik som vi ser for oss. Nødløsningen blir jo å ha det hjemme.

Vel, jeg får prate litt med gjestene mine så sees vi senere!

37 kommentarer

 1. Elsker slike kjoler jeg også! Som passer fint både med strømpebukser og uten 🙂 Ha en fin ettermiddag med jentene dine! og gleder meg sånn til å se hvordan dere gjør alt rundt dåpen, du er så flink til å arrangere !

 2. Andrea Ludvigsen

  vet dette er helt urelevant, men hvor lenge kan baby’er sove i det sleepyhead nestet som Nelia har?

  1. Helt til den blir for stor 🙂 Halvt år kanskje.

 3. Jeg holder også på å planlegge dåp. Kan du ikke komme med noen kjappe tips og evt internett sider? 🙂 Jeg har funnet endel bord-pynt på upstairs…

 4. Stilig antrekk! Hvor høy er hælene på skoene? De var dødsfin :))

 5. You look fantastic Caroline! Love the dress, it suits you perfectly! A very classy and elegant combo, would like to wear it too! Love your style, one of my fav!:) Baci!

 6. Frøydis

  Hei:-)

  Nydelig antrekk på en flott dame:-) Jeg prøver lykken igjen,jeg lurte på
  hvordan jeg kan få bestilt den fine vognpynten du har på vognen fra Silje?:-)

 7. Lurer på hvor lang tid du bruker gjennomsnittlig hver dag for å style både hår, ansikt, klær, dusj, osv, totalt? 🙂 blir du lei noen dager, eller er det blitt en rutine som går av seg selv liksom? 🙂 er så imponert over at du greier å se så bra ut hver eneste dag fra topp til tå, hi, hi 🙂 ha en fin kveld! 🙂

 8. fin som alltid 🙂

 9. Skikkelig fint antrekk og bilder! Jeg elsker å bruke kjoler til hverdags også, så denne var jo perfekt 🙂

 10. Gratulerer så masse med dagen på forskudd vakre deg. En fin kjole i morgen, ja det høres ut som en god ide 🙂

 11. Ååå vi har jo bursdag på samme dag! 🙂 så gøy!

 12. Vil nok engang takke for inspo fra deg, Caroline! 🙂 I dag hadde jeg min 4. treningsøkt siden lørdag forrige uke, og klarte 1,3 mil med cardiotrening. Jeg peser som en sint okse, og svetter som en gris, men kjære vene så deilig det er i etterkant. Det føles helt supert! Har 18 kg å gå ned, og nå føler jeg at jeg har fått satt fart på sakene. Morsomt 😀 Så, tusen takk!

  På disse bildene ser det ut som du kommer rett fra Sex & The City 😉

  1. Tusen takk, snille du! Og så utrolig flink du er, utrolig bra innsats – det skal svette og svi litt 😉

   Stor klem!

 13. Så fantastiske bilder. Flink fotograf og fin modell 😉
  Er så gøy å ordne til dåp. Mye å tenke på bare. Jeg måtte ha dåpen til nr 2 hjemme. Puhh… Dette var kun fordi det ikke var ledig lokale. Eller det vil si. det var ledig, men kun den søndagen og det er uaktuelt å stå å pynte border kl 6 på morgenen. Så det er ett tips til deg. Lei lokalet fra lørdag. Selv om det koster mer. Godt å kunne ordne med border, bordplassering, dekking og pynting dagen føre. For dette tar tid. Anbefaler ikke å ha det hjemme, hvis ikke dere blir veldig få da. Vi var rundt 40 stk. Har heldigvis stort hus, men du skal ha border,stoler, glasser og servise til alle. og blir mer styr med vasking og rydding. Lykke til med dåpsplanlegging!!!

  1. tusen takk for tips 😀

 14. Jeg vet jo ikke helt hva du er på jakt etter når det kommer til lokaler, men Villa Fløyen ligger i Skien og virker veldig fint

  1. Ja, det skal vi ta en titt på 🙂

 15. Don’t you still write a lil bit of english in your posts? 🙁

  1. I try, but sometimes I don’t have time 🙁 I will def. start again very soon! 🙂

 16. Veldig fine sko! Hvordan er de i str? Jeg bruker stort sett 39, men så de var utsolgt for den.. tror du jeg burde teste 38 eller 40 evt? 🙂

  1. synes de er normale i strl. 🙂

 17. Margrethe

  Åh! Så koselig og se outfit bilder fra Sarpsborg. 😉 Når ble disse tatt? Jeg bor rett i nærheten.. (Vet ikke om du husker meg jeg. Jeg gikk noen klasser under deg på skolen, både barne-ungdomsskole og videregående. 😉 )

  1. Jo, jeg husker deg, så koselig at du følger med 🙂 Vi tok bildene på søndag 🙂

   Klem!

   1. Margrethe

    Har fulgt bloggen din fra starten! 😉 Gratulerer så mye med Nelia! 🙂

 18. Vil tro at bruken av sleepyhead og leander avhenger av hvordan den motoriske utviklingen til barnet er.Dvs når barnet begynner å rulle rygg, mage, dra seg opp på kne osv.Pluss selvsagt fysisk størrelse. ..Men datteren vår kunne aldri sovet,vært ubevoktet i slikt frem til 6 mnd pga hennes motoriske utvikling. Men det er som med alt forskjellig fra barn til barn.

 19. Anniken

  Flotte antrekksbilder! du ser smashing ut som alltid 🙂

 20. For en nydelig kjole! Også er den utsolgt!! 🙁

 21. Kristine

  Gratulerer med dagen =)
  Nydelige bilder, men jeg må si at bildene Lars-Kristian tar til vanlig er minst like gode, så masse kreds til han for det;)

 22. Hei! Ville bare si at du er til stor inspirasjon for meg, og jeg beundrer din positivitet & ditt pågangsmot!!
  Å lese bloggen din er et av dagens høydepunkt! Stå på videre 🙂

 23. I love your blog, but i wonder why you never wear you wedding rings? Can you show them?
  kiss and hug

  1. I always wear it 😉 It’s on my right, I have actually never taken it off 🙂

 24. Benedicte

  Flotte antrekksbilder! Kan jeg spørre hvorfor Benny har tatt antrekksbildene?

  Når det gjelder dåp så synes jeg det er koselig med familiedåp <3 Nærmeste familie og faddere <3

  1. fordi lars-kristian er i spania 🙂

 25. Hei Caroline. Gleder meg skikkelig til å se hvordan du pynter til dåpen, regner med det blir like fantastisk som alltid 🙂 Jeg døpte datteren min 29.12 og hadde det helt enkelt med tanke på pynt og div. men6, herregud, dåpskjolen som «mommo» (moren min) hadde strikket var helt fantastisk! Du kan gjerne ta en titt her om du vil: https://douleur.blogg.no/1388711168_remember_me.html
  Ha en fortsatt god natt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *