3 enkle triks: lepper, kinnbein og øyne

 annonse 

hoved1

___________________________________________________________________________________________________________

Har du kanskje lurt på hvordan du kan jukse deg til støre lepper, dådyrøyne eller mer markerte kinnbein uten drastiske tiltak? Det trenger ikke være så vanskelig, og kan enkelt gjøres ved hjelp av få produkter. Her er noen tips til hvordan jeg gjør det.

dådyrøyne 

DSC01295

 before / after 

DSC01209 kopi

 alt du trenger for å skape mer markerte øyne og dådyrblikk, er en god mascara og løsvipper. Volumizing mascara fra glominerals er min favoritt, den gir tykkere vipper uten å klumpe og har en utrolig god børste som gjør det enkelt å påføre. Sammen med løsvipper fra studiomakeup utgjør den mirakler. Vippene er enkle å feste og klippes bare til for ønsket lengde tilpasset dine øyne. Lim følger med i pakken.

___________________________________________________________________________________________________________

markerte kinnbein 

DSC01180kinnbein

en god kost med riktig vinkel, solpudder, blush og highlighter er det du trenger for mer markerte kinnbein. Påfør solpudderet med kosten rett under kinnbeinet ditt og dus fargen godt utover slik at overgangen ser naturlig ut. Du skal ikke sitte igjen med en brun, tykk strek i ansiktet. Bruk en blush rett over og legg på highlighter for en fin glød. Jeg foretrekker chocolate soleil solpudder fra too faced, angled blush brush fra everyday minerals, highlighter fra glominerals og cabanaboy-blush fra thebalm.

___________________________________________________________________________________________________________

større lepper 

DSC01302

before / after 

lips

rød leppestift og liner skaper illusjonen om større lepper – det er faktisk ikke vanskeligere enn det. Bruker du en lip filler pen før påføring, sørger du også for at leppestiften holder seg på plass og ikek glir utover Jeg synes leppestiften rich hydration i fargen truly red og lineren i true red fra studiomakeup er utrolig fine, og leppestiften har såpass med fukt at du ikke trenger lipgloss i tillegg. Tips: ha dette med i vesken så du kan fylle på utover dagen / kvelden, den sitter godt, men ikke gjennom absolutt alt.

___________________________________________________________________________________________________________

Lyst til å prøve? Coverbrands gir 20 prosent rabatt på disse produktene med koden CARO26 som varer ut 29. januar. Koden kan brukes på alt i hele nettbutikken, men ikke på produkter som allerede er nedsatt.

– ♥ – 

67 kommentarer

 1. Bruker du ofte liner? Selv synes jeg det er litt vanskelig å bruke! Vanskelig å få det til å se naturlig ut.

 2. Så fin farge på øyeskygge!! Hvilken bruker du her?

 3. By the way, bare tips til innlegg jeg gjerne vil lese hos deg 🙂 Et innlegg om hva slags produkter man burde sørge for å ha i sminkepungen. Frykter min er sørgelig utdatert, men veldig usikker på hva jeg burde investere i (basic produkter man uansett burde ha)!

 4. Hei!

  Må bare si jeg elsket den begunderrøde toppen din. Hvor har du fått tak i den?

 5. Hei!

  Må si jeg elsket den begunderrøde toppen du har på deg der! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 6. Heisann. Hvor redigerer du bildene dine, der du får f.eks den rundingen med stjerner og skrift inni? 😀 hadde vært glad for svar

  1. Lurer jeg også på 🙂

 7. Supre tips! Løsvipper er jeg stor fan av selv, eller vippeextensions som jeg nettopp har satt på nå. Nesten rart hvor stor forskjell det utgjør 🙂

 8. Angeline

  Hello caroline ,
  I was wondering , other languages do you speak ?

 9. Syntes det blir litt dumt å skulle vise lesere noe slikt når du ikke helt klarer å gjennomføre :/. Leppene og øynene gjorde du bra:), men kinnbena .. Ikke helt overbevist :/
  Ønsker deg eller/ en flott kveld videre!

  1. Da skjønner jeg ikke helt hvordan du mener at kinnben skal bli fremhevet med hjelp av sminke? Caroline har jo gjort en veldig bra jobb synes jeg, både farge og plassering. Hun viser også et eksempel av en mer duset ut, svak kontur framfor en sterk, som også mange foretrekker men som kan bli hardt til ansiktet veldig fort.

  2. Enig, ikke helt overbevist om de kinnbeina.. Øynene synes jeg var kjempefine. Men leppene ble jeg også litt i tvil om, fordi de blir en del «poutet» på det sminkede bildet, og da synes jeg det er vanskelig å se hva som er tilgjort og hva sminken har skyld i..

   1. det er jo logisk at de blir større når du jukser til med liner og leppestift 🙂

   2. Jeg er utdannet Makeup Artist, og må si jeg synes kinnbeina var virkelig fint sminket 😉 Flott shading! Det er jo selvsagt smak og behag hvordan folk foretrekker / er vant med å ha det, men dette er på ingen måte feil bruk av blush, mener jeg. Det kler ansiktsformen hennes veldig fint. Folk har forskjellige ansiktsformer, og det er jo bare til å sminke slik at det passer akkurat din! 🙂

   3. woho, tusen takk 😀

   4. Selvsagt, det er vel litt av poenget med å bruke det. Det jeg synes er vanskelig å se er HVOR mye større de vil se ut på grunn av sminken, og hva som bare skyldes trutmunn:-)

 10. Caroline

  Så kjekt med litt sminketips og rabattkode! Hvor lenge varer den?

 11. Hei, hvor lenge varer koden? Jeg ble litt forvirret, varer koden på ALLE produkter (unntatt de som allerede er nedsatt) eller kun de på bildet? Og bruker du den blushbrushen til både solpudder og blush? Hvis ikke hva bruker du den til og hvordan kost bruker du til det andre produktet? Og en siste ting, hvordan vet jeg hvor kinnbeimet er? Jeg har en svaaaaak skygge i kinnet, er det der jeg skal legge solpudderet da?:)

  Takk på forhånd:)

  1. den gjelder for alt, men ikke allerede nedsatte varer 🙂 Den varer ut morgendagen 🙂

 12. Christina

  Tusen takk for rabattkode:) Nå fikk jeg meg en etterlengta ny foundation til en billigere penge:) Bra tips du kommer med også… Har hatt vippeextention lenge nå, men nå blir det pause da jeg nesten ikke har noen egne vipper igjen;P Kanskje jeg skulle prøvd de løsvippene også;p Litt flaut å gå rundt nesten uten vipper:O

 13. Du er så utrolig vakker! 🙂
  Bruker du øyenbrynspenn eller øyenbrynspudder? Og evt. hvilket? 🙂

 14. Kunne du lagt ut hvodan du får så fine bryn?

  1. ?:)

 15. Takk for et superinspirerende innlegg Caroline! Du er utrolig dyktig på sminke og ser så flott ut 🙂

 16. Lille My

  Hvor mye får du i provisjon fra Coverbrands om jeg bruker koden fra deg og handler for kr 1.000??

   1. Rolexi

    Hun får nok produktene hun reklamerer for.

   2. Jeg får produkter for å teste dem, ja 🙂

 17. Takk for et fint og interessant innlegg Caroline! Vil gjerne høre mer om dine tips for å sette på løsvipper slik at resultatet blir bra. Her har jeg mye å lære og bør nok begynne å øve.. Ha en strålende fin dag!

 18. Jo mørkere leppestift, jo mindre ser leppene ut. Det er vel allmenn kunnskap? På leppebildet så åpner du jo munnen og har tatt helt ut i leppekanten. Så sånne ting er bare triksinh. Ingen går med munnen åpen dagen lang. Øynene derimot vat fine

  1. Ja, det er viktig å påføre leppestift helt ut i kantene, hvis ikke ville du jo ikke jukset dem større. Det er hele poenget 😉 For min del synes jeg de ser større ut med mørkere leppestift, netopp fordi du da kan bruke både liner og leppefarge 🙂

 19. caroline

  Du er fin! Hvorfor har du sluttet å amme?

  1. Jeg ammer fortsatt 🙂

   1. Helammer du, eller delammer du? 🙂

   2. Helammer 🙂

 20. Skulle ønske jeg var såpass flink att jeg klarte og legge sminke 🙂
  Må bare fortelle deg, satt her med bloggen din akkurat åpnet så bare headeren syntes 🙂 så kommer guttungen bort og titter og sier til søstra si, det er en prinsesse, sånn som bor på ett slott 🙂 hihii..

  1. haha, så koselig :p 🙂

 21. Så koselig, og veldig gode tips! Er veldig svak for kinnben, så greit å få tips om hvordan legge det 🙂

 22. färgen är så vacker!

  Om man är intresserad av skönhetsknep av en frisör och fransextesionist samt makeup kika gärna in och följ mig via bloglovin http://www.msjoywagner.blogg.se
  skriver om allt från min vardag till skönhetsoperationer.

  Puss & Kram Take Care

 23. Hei! Jeg har vært fast leser siden bryllupet og virkelig elsker bloggen din! Den er så inspirerende og gjennomført helt til hver minste detalj, jeg blir like imponert hver gang. Når det gjelder innlegget så lurer jeg på om du har noen tips til en god foundationbørste? Jeg er på jakt etter en ny en, og vet virkelig ikke hva jeg skal velge, det er jo så mye forskjellig!

  Klem Ida 🙂

  1. jeg er veldig glad i glo minerals sin foundationbørste 🙂

 24. Hei!
  Hvordan får du sunspa fitness til å bli jevn. Har sett videoen din, men jeg får den ikke til å bli jevn…

  1. Jeg har aldri hatt problemer med at det ikke blir jevnt :/ Kanskje du sprayer for mye?

  2. sprayer jevnt over hele 🙂

 25. Hei Caroline! Takk for en inspirerende blogg! 🙂 Det er vel ikke heeelt relevant for dette innlegget, men har du noen selvbruningsmerker å anbefalle? Jeg skal gifte meg i juni, og har null erfaring med selvbruning. Men vil jo gjerne ha en gylden hud! 🙂 Og er livredd for å bli skjoldete, og bruke en selvbruning som farger av på kjolen. Har du noen tips? 🙂 Ønsker deg en fin dag!

  1. SunSpa er den beste selvbruneren 🙂

 26. Så utrolig fin du ble på håret denne gangen, Caroline <3

  http://www.handlegaten.no

 27. Unskyld at jeg spør, men hva er forskjellen på når det står annonse, og når det står sponsing?:) du skjønner, det eneste jeg vet er at når det står sponsing er tingene sponset, men når det står annonse, hva i alle dager betyr det da?:) haha unskyld for tåpelig spørsmål:p

  1. Ved annonse har annonsøren betalt for innlegget. Når noe er sponset så er det bare produkter jeg har mottatt 🙂

   1. Fint svar 🙂 Kan man spørre hvor mye annonsøren betaler? Har hørt det kan være opp mot 50.000 kr per innlegg.. Stemmer det??

   2. nei, det er veldig feil og bare rykter.

 28. Karoline

  Utrolig lekker øyenskygge! Hvor er den fra? 🙂

 29. Benedicte

  Du er så utrolig vakker! Elsker øyenbrynene dine, får du dem fikset på salong? I tillegg har du bare helt nydelige øyner! Utrolig, utrolig vakker mamma og hustru <3

  1. så hyggelig, tusen takk 🙂 jeg fikset dem for en tid tilbake og holder dem vedlike selv 🙂 er stor tilhenger av bdb 🙂 har skrevet et innlegg om det før: https://fotballfrue.no/2013/08/28/brynstyling-med-aria-dylan-og-coverbrands/

 30. Helene:

  Wow! Du har utrolig fine øyenbryn, det måtte jeg bare si. Jeg har sletet lenge med å finne en fin form og jeg har fått utrolig mye inspirasjon fra deg! Stå på, beste bloggern <3

  1. Tusen takk, snille!

 31. Kristin Marie

  Du er så flott! Jeg lurer på noe, har veldig problemer med at sminken min sitter i ansiktet, etter 2 timer har mye falt av og blir skjoldete. Jeg bruker BareMinerals pudder og kost, solpudder fra Guerlain terracotta .. Har du noen tips på hva jeg gjør feil?

  1. faller den helt av? eller blir den bare duset ut? jeg bruker et finishing powder, primer og primer til øyelokkene også 🙂

 32. kristin

  Hei, kvar har du fått den fine toppen din frå?

 33. Hei Caroline,

  Jeg kunne gjerne tenkt meg å kjøpe de løsvippene, men når jeg går inn på siden står det at de ikek er på lager, så jeg ikke kan legge de i handlekurven, kun i ønskelisten. Men når de kommer inn igjen, er jo rabattkoden din ferdig. Synes det er veldig synd 🙁 Tror du rabattkoden kan bli forlenget eller noe? Er jo litt dårlig frem deres side at de annonserer for noe, som ikke er på lager.

  1. gjerne om du sender en epost til dem, så ordner det seg helt sikkert 🙂

   1. Takk, det prøver jeg 🙂

 34. Hei! Lurer på om man kan bruke løsvippene flere ganger eller det bare til engangs bruk?
  Håper på svar:)

  Anna

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *