lørdagstrening og skalldyraften

God lørdag, dere! Nå sitter jeg og koser meg med etter-treningsmat foran varmeovnen, det er så kaldt ute! Våknet i dag klokken syv og hadde en treningsdate med Henriette på elixia i Dikeveien klokken halv elleve. Det ble cardio energy etterfulgt av power, utrolig deilige timer, er jo så gøy med noe annet enn løping fem ganger i uken! Fikk kabalen til å gå opp før jeg dro, så Nelia ble sulten omtrent akkurat i det jeg tok i døren. Nå ha vi besøk av farmor / oldemor som ikke har sett Nelia siden hun var 12 dager gammel, så det er stor stas! Senere skal vi kle godt på oss og gå en lang tur, kjenner jeg er stiv som en stokk i skrotten allerede, så det skal bli godt. Så tror jeg at jeg har en date med joggisen senere. Slapp lørdag, med andre ord, det kan vi like!

___________________________________________________________________________________________________________

early celebration

shellfish27

Hadde en så fin kveld i går, med minifeiring av bursdagen min på forskudd – mamma hadde laget til et utrolig fint skalldyrbord stappet med godsaker, storkoste oss 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg får være litt sosial med familien, vi sees senere! 

– ♥ – 

23 kommentarer

 1. Så fine bilder, fast leser på bloggen din! Du er fantastisk

 2. Sounds you had a great time, the food looks so delicious!:) And you are so beautiful and sleek!:) Have a relaxing Sat Caroline! Kisses! xo

 3. så koselig ut 🙂

 4. Hei:) hvordan gjør du det med mat til Nelia når du tar noen glass alkohol? Gir du erstatning, pumper du, eller går det såpass lang tid mellom amminger at det er trygt å gi melk?:)har selv en liten på 5 uker og er invitert på ost og vin i kveld, er usikker på hvordan jeg vil løse det:):)

 5. Nå fikk jeg lyst på skalldyr, dette så utolig flott og godt ut 🙂 Snill mamma du har som steller så flott istand for deg 😉

 6. Hei fine Fotballfrue!

  Tusen takk for en super blogg som jeg MÅ lese hver dag!!:)

  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om basisplagg? Jeg skulle gjerne hatt litt råd og tips på gode snitt og steder/merker hvor jeg kjøper slike plagg og at de holder godt i passformen…Har kjøpt en del her og der men synes de fort mister formen sin og blir stygge!!

  Ha en fortsatt fin helg med familien din og vakre lille Nelia:)

 7. Det så fryktelig godt ut! Jeg elsker skalldyr og spiser det året rundt!:)
  Men jeg lurer på om det finnes noen type lavkarbo loff eller noe. Eller kanskje du
  Kan tipse om noe annet? Jeg føler liksom ikke at jeg bare kan sitte å dyppe rekene i majones 😛
  Hehe!
  Klem klem 🙂

 8. Hvor i Sarpsborg bor foreldrene dine?

 9. Marianne

  Hei,
  Hvor er den flotte sorte kjolen fra?

 10. antrekket du hadde på deg igår på mini bursdagsfeiringen hvor er det fra dvs hvor har du kjøpt det fra;=)

 11. Vilken underbar kväll ni ser ut att ha haft. Läckerheterna på bordet gör att det vattnas i munnen… skaldjur… havets läckerheter…. MUMS!!!
  Förstår att ni njöt!

 12. Artig med en slapp lørdag etter to heftige timer på Elexia,
  pluss joggetur på kvelden…. Skjønner at din definisjon på en
  slapp lørdag er en helt annen enn de fleste. Hahaha. Uansett ha en
  strålende helg og gratulere med dagen på forskudd. Kos deg med
  familie og den lille vakre. Klem fra TonjeS

  1. Joggisen betyr joggedressen, ikke joggetur. . 🙂

   1. TonjeS

    Oh ja. Haha Nå føler jeg meg som verdens dummeste;)
    Men, håper du ikke tok deg nær av innlegget, for det var ikke meningen.
    Jeg er innom bloggen flere ganger om dagen og synes du er helt fantastisk, elsker
    alle de fine ideen jeg får av deg, både mtp trening, kosthold, klær, sminke osv
    Stå på du vakre menneske

    klem fra Tonje 😉

 13. Jeanette

  Ville bare si at jeg virkelig beundrer deg og Lars Kristian pga måten dere taklet alle dødsfallene for noen år siden.Om jeg ikke husker feil,så døde din mormor,en onkel av deg og en kamerat av Lars Kristian.Husker dere levde så vanlig som mulig,og det er søren meg ikke lett midt oppi noe sånt.
  Man må jo tilbake til hverdagen igjen uansett og det er viktig å ikke la sorgen ta helt overhånd,men så klart er det lov å sørge og være lei seg.Men synes dere var så beundringsverdig flinke til å gjøre vanlige hverdagslige ting!

  Dette har jeg også klart,selv om jeg mistet en jeg var veldig glad i for 4 uker siden.Selv om ting var kjempevanskelig,så klarte jeg faktisk å trene og gjøre det jeg pleide.Noen dager tenkte jeg at nei,skal søren meg ikke ut av døren i dag.Men med en gang jeg bare kom meg ut,så gikk det veldig fint.
  Tenkte mye på dere da,hvordan dere taklet dette bra.Eller så bra man man takle noe slikt.Dette gjorde at jeg klarte det mye bedre.Om jeg ikke hadde tenkt på det,så tror jeg nok at jeg hadde ligget i sengen og vært lei meg ennå.

  Det å trene er kjempeviktig,uten at det nødvendigvis må handle om å gå verken opp eller ned i vekt.Jeg har hverfall hatt et fristed i selve treningen,og det er så herlig!

  Siden jeg har en fortid med mye depresjoner,var det første jeg tenkte på etter dødsfallet at neei,jeg skal ikke ned i noe dypt mørkt hull nå.Jeg vet så altfor godt hvor vanskelig det er å komme seg opp derfra om man først har falt nedi.For meg var det derfor viktig å forhindre dette og bare stå på så godt jeg kunne.
  Synes også det er trist at dere fikk så mye kritikk for ting dere gjorde i etterkant av dødsfallene.At dere var på en fest var visst krise for enkelte lesere,men jeg skjønner godt at dere gikk på fest.Det er viktig å få tankene over på noe annet,¨få en liten pause fra sorgen.
  Så tusen takk til dere! Det har hjulpet så masse for meg å tenke på hvor flinke dere var i en slik tid!

 14. Åh, så godt ut <3

  Er ikke kongekrabbe sinnsykt dyrt? Som i flere hundre kr for ei klo??? 🙂

 15. 1 «Det ble cardio energy etterfulgt av power» 2 «Senere
  skal vi kle godt på oss og gå en lang tur» 3 «Så tror jeg at jeg
  har en date med joggisen senere» «Slapp lørdag, med andre ord, det
  kan vi like!» Kan hende jeg misforstår veldig nå, men må bare
  spørre; Først et par timer med trening på Elixia, deretter langtur,
  så enda en runde med jogging? Er dette en slapp lørdag? Isåfall tør
  jeg ikke tenke på hva min lørdag har vært da, haha ;p

  1. Joggisen vil si joggedress 😉

 16. Bare lurer på hvordan Nelia reagerte på skalldyr. Av
  erfaring har mine reagert veldig av skalldyr da jeg ammet. masse
  ekkel gulp.Så dessverre har det stått på nei lista mi i 2×9 mnd
  🙁

  1. Ingen reaksjon hos henne 🙂

 17. Skaldjur! Underbart! Fin klänning du har också.

 18. Hei! Veit du tidligere har skrevet at LK kjøpte seg stelleveske. Hvilken var det, og er han fornøyd med den?

 19. Så gøy å se at du var på Elixia Dikeveien, jeg jobber der som instruktør. Håper du hadde en god treningsøkt 😀 Velkommen igjen! Klem fra Annica

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *