årskavalkade 2013: del IV

Det tok sin tid, men her kommer siste oppsummering av det magiske året 2013 – fra oktober til desember.

___________________________________________________________________________________________________________

oktober 

oktober startet med min siste flytur i svangerskapet, og turen bar til Stockholm hvor vi var i møte med Spotlife. Det var en hektisk dag, og jeg husker at vi reiste på føden for første gang den samme natten vi kom hjem, for jeg hadde stresset så mye og følte det var lite liv fra Nelia. Heldigvis var alt som det skulle være, men de følelsene du går rundt med som gravid og uvitende er utrolig såre.

DSC04450

DSC04473

blckwhite

vi gikk deilige langturer i det nydelig høstværet

tur

 og da vi kom hjem fra akkurat denne turen, var plutselig huset vårt fullt av nydelige venninner som overrasket meg med den fineste babyshoweren jeg noensinne kunne forestilt meg! 14 venninner og også noen barn, det var så utrolig koselig og jeg føler meg som verdens heldigste som ble gjort så stas på

DSC09528

cupcakes

pakker2

nestenallesamlet

kake

♥ jeg fant omsider ut at jeg savnet blåmuggost og annen illeluktende ost litt for mye, og laget like gjerne en lavkarbopizza ut av savnet. Oppskriften finner du her – ett ord: magi!

DSC01000

så var jeg i uke 34+4 og jeg var offisielt høygravid

høygravid

vi var å finne i årets siste utgave av babydrøm, en kjempefin reportasje som er veldig koselig å se tilbake på – så mange fine bilder!

tre45

wj20130903_Fotballfrue_170

wj20130903_Fotballfrue_311

 Alexander og jeg gjorde et innlegg om trening under graviditeten, det finner du her

DSC08959

DSC08592

___________________________________________________________________________________________________________

november 

 jeg hadde min siste løpeøkt i graviditetsuke 37, og fortsatte kun med styrke og elipse etter dette

DSC03400

vi hadde lutefiskaften med Siri og Kristoffer, så koselig med forsmak på julen! Husker så godt at Nelia hikket som en gal hver gang jeg spiste lutefisk. Denne kvelden var intet unntak, gjestene så det på lang avstand. Haha 🙂

DSC04163tailorheaven

jeg lanserte mammakolleksjonen min med Tailor Heaven

DSC04778

 . . og kjente på lengselen etter den lille i magen. Ventiden gikk virkelig frustrerende sakte etter hvert som 01. desember og termindatoen nærmet seg

iuke39

 litt fortere går tiden når man er sosial, så jeg inviterte venninnene mine på juleverksted. Deilige dager med mye godt!

juleverksted-kopi

vi feiret førsjulstiden med et minijulebord. Det var en utrolig hyggelig kveld, og jeg husker hvor fin jeg følte meg med den voksende magen i den lille sorte

32allesamlet123

 den 25. november, bare to dager etterpå, bestemte Nelia seg for at tiden var inne. Det var den lykkeligste dagen i hele mitt liv! Jeg får gåsehud av å bare tenke på de magiske timene før vi fikk hilse på henne for aller første gang. Å føde er noe av det sterkeste jeg har gjort noensinne. Jeg gleder meg allerede til neste gang. Fødselshistorien min kan du lese her ♥ 

125

Det er helt utrolig hvor mye hun har forandret seg allerede, synes hun har blitt så stor så altfor fort. Og øynene hennes vokser jo nesten i takt med alt annet, de er SÅ store, våkne og nysgjerrige ♥ 

DSC08968

___________________________________________________________________________________________________________

desember 

desember startet i beste juleånd, og vi donerte bort 9 søppelsekker med klærne mine til den omvendte julenisse, et fantastisk prosjekt satt i gang av Oddrane i Skien. Les gjerne mer her. Ellers gikk dagene for det meste med til å bli bedre kjent med nurket vårt. En herlig førjulstid jeg aldri i verden kommer til å glemme!

DSC020791

DSC00090

da Nelia var 12 dager gammel reiste vi til Sarpsborg og tok nydelige nyfødt-bilder

DSC00455

så, helt ut av det blå, ble jeg veldig syk, og med crp på 450 og nyrebekkenbetennelse ble jeg innlagt på sykehuset i Skien og kom ikke hjem igjen før det var gått en uke og det allerede var lille julaften

mobilfrasykehuset

heldigvis kom vi hjem til jul, og selv om jeg fortsatt var ganske dårlig, ble det både jul og nyttår med den deilige familien vår

stemning

julemorgen1

DSC04383

DSC042561

DSC04810

___________________________________________________________________________________________________________

At 2014 skal bli bedre enn 2013 har jeg vanskelig for å tro, men vi har så mye fint i vente og jeg gleder meg allerede til neste års oppsummering!

– ♥ – 

24 kommentarer

 1. Thanks a lot for this wonderful review! I have never seen before a woman who looked less pregnant (and always beautiful) during the pregnancy than you <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Hei;) så koselige bilder å se! Takk for at du deler! Sittet å sett igjennom noen av de første blogg innleggene dine og jeg ler meg ihjel! Du har en unik måte å fremstille ting på, jeg blir så motivert av sånne positive mennesker som deg;) ha en flott kveld;)

 3. Nydelig årskavalkade! Året ditt ser og høres magisk ut! 🙂 Mamman din har en nydelig kjole på seg på nyttårsaftenbildet! Vet du hvor den er fra? 🙂

 4. denne var den artigste å se siden man ser magen så tydelig her! Se nå på bildene fra gravid shooten da! Gleder meg til å følge dere videre.. det er så spennende

 5. Så mange koselige bilder!!
  Men jeg bare lurer på en ting: hvor stor forskjell er det å trene på elipsemaskinen istedenfor mølle (spesielt mtp på kondisjonen)? 🙂

 6. Kjempefine magebilder!

 7. Kjære Caroline! 🙂

  For ett fantastisk innlegg 🙂 Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, siden lenge før bryllupet, men jeg har aldri lagt igjen et spor til deg, og syntes at det var på tide nå! Fortsett med den gode jobben du gjør som blogger, mor og person. Du har gitt meg mye inspirasjon i løpet av årene, spesielt innen trening og kosthold. Selv om jeg ikke følger en lavkarbo livsstil, så har jeg prøvd ut nesten alle dine oppskrifter og kun ett ord kan med det beskrives; NAM! Tidligere har jeg ikke vært den flinkeste på treningsfronten, men med god hjelp av deg har jeg nå i ca. ett år trent 5 ganger i uken og dette er nå gått over fra noe jeg MÅ gjøre, til noe jeg VIL gjøre. Så takk for det! :)) Jeg ønsker deg, LK og lille baby Nelia all lykke videre, stå på videre med den fantastiske jobben du gjør. Du er en større inspirasjon og ett større forbilde for mange enn ord kan beskrive 🙂

  Ha en riktig fin lørdag videre 🙂

  Hilsen Tina 🙂

 8. Hej Caroline!

  Du och din blogg är fantastisk!! Jag undrar om du har extensions i håret? Så vackert 🙂

  /Hilda från Sverige

 9. Vil tro at 2014 blir enda bedre, BARE VENT å se, hihi ♥♥♥ Året med Nelia kommer til å være helt fantastisk! Det er ufattelig å se hvordan de utvikler seg det første leveåret. Til sommeren sier hun mamama og papapa hele tiden og åler seg rundt på gulvet 😉 Begynte å lese bloggen din etter jeg leste om dere i Baby Drøm, så denne siste delen var ekstra gøy å lese for min del 🙂 God klem

 10. Du hadde nok et fantastisk 2013 ja 😀

 11. Hei
  Så mange fine bilder og stunder 😉
  Lurte bare på en ting, den treningsbuksa du hadde på deg på treningsbildene med den flotte magen, hvilket merke/hvor er den kjøpt?
  Er gravid selv, og på storletings etter slike type trimmeklær 😉

 12. Caroline, hvor er den stripete pysjen ifra? 🙂

 13. Åh så deilig, stemningsfylt og fin årskavalkade! Som tiden raser av sted, da! :O
  Må legge til at du var den mest vakre gravide kvinnen jeg noen gang har sett. Stunning hele veien – og det er du enda! 🙂

  Håper dere har det fint i Sarpsborg og at lengselen etter mannen ikke er lengre unna enn en kjærlig tanke <3 Her i heimen er (soon to be husband, 7.juni *hyl!*) samboeren offshore to uker om gangen for så en hel mnd hjemme. Deilig å savne litt, men enda bedre at han er hjemme så klart 🙂
  Stor klem til dere flotte mennesker, ha en videre fin helg <3 Psst, hils mamsen din og si at hun er en virkelig vakker dame! 🙂

 14. Alexandra S.

  Hei Caroline. Jeg bladde gjennom arkivet ditt for både «bryllup» og «interiør», men får ikke sett alle innleggene. Jeg kan liksom ikke bla meg lenger bak for de ulike kategoriene, selv om det står at det skal være mange fler innlegg enn det som kommer på den første siden. Er det noen supertriks jeg kan gjøre for å finne de? 🙂

  Hilsen en jente som trenger inspirasjon. 🙂

 15. God morgen! Jeg har lest boggen din en stund og det er en ting som dukker opp i hodet mitt hver gang. Hva er det som får deg til å være så positiv, og hvordan klarer du å ha så mye energi og positivitet heletiden! Jeg håper på svar, fordi dette er noe jeg virkelig skulle ønske jeg også hadde evnen til. Du er fantastisk, blir så glad og inspirert av bloggen din!

 16. Jeg så et bilde på instagram for en liten stund siden. Det var en gravid dame, som hadde tatt samme bilde som du har tatt, der hvor du ligger på ryggen og holder på magen. Også hadde hun tatt bilde når den lille var født, på samme måte. Lå på ryggen, men med babyen oppå magen. Det var egentlig en veldig stilig idè, som jeg tenkte å tipse deg om. Har bare glemt det bort, frem til jeg så disse bildene her nå.

 17. Så fine bilder fra fin tid 🙂 gikk du ned mye i vekt da du var så syk før jul? God søndag 🙂

 18. Du har hatt et helt utrolig 2013 år 🙂
  Så utrolig mye fint du har opplevd og som dagene dine har flydd av sted 🙂

 19. Wow! Bildet av dåke i Babydrøm! For eit fantastisk bilde av deg! 😀

 20. magda gdynia

  What a beatiful pictures! regards!

 21. hei! har de victoria’s secret på flyplassen i Stockholm? 🙂 skal dit om ikke lenge så jeg bare lurer, selger de undertøy/bikini der eller bare body lotions osv? takk for svar 😀

 22. Det er ikke mange dagene siden jeg var inne på bloggen din for første gang, men jeg fant raskt ut at dette var noe jeg måtte sjekke HVER dag! Du er virkelig til inspirasjon når det gjelder trening, klær (både «dameklær» og barneklær), og interiør. Akkurat nå klarer jeg knapt å vente med å få kjøpt meg slike søte GreenGate kaffekopper! 🙂 Fortsett slik, så har du i alle fall meg som avhengig leser! 🙂

 23. Så utrolig koselig å lese 🙂 Det blir faktisk bare bedre og bedre! Vanskelig å tro, men det er helt sant. Jeg har en sønn på 1 1/2 år, og hver gang man tror det ikke kan bli bedre, blir det bare enda mer utrolig. Barn er helt magisk altså <3 Håper dere får et fantastisk 2014 – ikke at jeg er i tvil 🙂

 24. Herregud så fin du er ! 🙂 Flott hjem også! Vet at mange kommer med både negative og positive komentarer, men kan ikke skjønne annet at dem må være sjalu! 🙂 Kjenner et snev av det jeg også! Ha en flott dag:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *