småbarnsmor: litt hektisk til tider

Good ettermiddag og god fredag  Fy søren, denne uken har gått altfor fort! Nå ser jeg så innmari frem til en rolig fredag og lørdag før søndagen byr på en god del jobb – men det er bare av det morsomme slaget. Nelia og jeg sov helt til halv ni i dag, fullstendige slått ut av Oslo-luften begge to, så har vi lekt og kost oss i morgentimene, og da jeg startet med dette innlegget lå hun hos mormor og morfar og pludret videre. Men så ble hun plutselig sulten, og så måtte hun skiftes på, så var hun mer sulten og da hun endelig hadde sovnet og jeg skulle til å ta bilder, våknet hun igjen og ville leke. Hun kommer alltid først, så du kan si at jeg ligger ganske kraftig etter. Nå har hun omsider sovnet igjen, jeg har endelig fått spist frokost og NÅ gleder jeg meg til å endelig få trent litt. Jeg nyter mørk sjokolade og den sorteste kaffen jeg klarte å lage, og manner meg opp til 4×4 på mølla. Hadde planer om å løpe det på onsdag, men da ble det en kort langkjøring, så da får jeg kjøre i gang i dag i stedet. Uæ, spent på å se om det er noen fremgang, og ikke minst til å endelig teste pulsklokken min.

___________________________________________________________________________________________________________

sky wedge reptile 

DSC01010

Jeg har fått de fresheste skoene i verden, tusen takk til Puma! Bare å se på dem gir treningsglede, men det er ikke akkurat løpesko. Gleder meg til å sette sammen et antrekk med disse, har det allerede klart i hodet.

newshoes

___________________________________________________________________________________________________________

Vel, nå venter en svett økt, jeg får sette i gang før Nelia våkner 🙂

100 kommentarer

 1. The joy of motherhood? 🙂

  Det er kanskje en fattig trøst at vi alle kjenner på den der innimellom? Uansett håper jeg du får en fin økt på mølla.

  Spm. Er det fritidssko eller treningssko? Fargen var veldig fresh!

  1. Hehe 🙂 De er så freshe! Men det er en fritidssko 🙂

   1. Bra, for jeg tok meg i å tenke at det var noget upraktisk å løpe med slike sko. Slo meg til ro med «hva vet vel jeg som aldri har knekt løpekoden»? ;))

    Blir man for gammel for rosa og sånt? Håper i så fall grensen er på 73 år!

   2. aldri for gammel for rosa 😉

 2. Du er kjempeflink Caroline! Spent på om du får tid til trening, full fokus på Nelia og bloggen om, tja, la oss si 1år. 🙂

  1. Med den strukturen som råder i denne bloggeierens liv tviler jeg ikke på det (selv om det nesten kan tolkes slik at du ikke ønsker at hun skal klare det på måten du formulerer deg på).

   Om 1 år er rutiner enda mer på plass hos både Nelia, mor og far. Her er jeg sikker på at alle blir ivaretatt og selv hundene får både mat og stell. 🙂 Og selv med 1-åringer får man tid til å trene, bloggen er hennes jobb (og det er jo ikke et ukjent faktum at mange småbarnsmødre får til en og annen treningsøkt selv om de er på jobb, bloggen er caroline sin jobb og ikke i tillegg til fulltidsstilling).

   Og fokuset skifter vel her som hos alle andre frem og tilbake. Det kalles utvikling og det er som regel en god ting.

 3. hvor får man kjøpt de skoene?????

  1. jeg vet ikke, dessverre :/ fikk de tilsendt i posten av Puma 🙂

 4. Er det hæl på de her?:/

 5. God ettermiddag, Caroline! Kan du gjøre et innlegg om negler og som du gjør for å holde dem alltid så fint? takk 🙂

 6. Oh, these shoes look so cute in pink 🙂

 7. Du er kjempeflink, som klarer å holde alt i balanse 🙂

  1. Takk, jeg prøver 🙂

 8. Åhhhh de skoene var helt rå!! Kunne du prøve å finne ut hvor man kan få kjøpt de?? Ble helt forelska. må ha! 🙂
  Ønsker deg og din lille prinsesse en avslappende og fin helg <3

  1. Tror du må bestille online, jeg spurte puma og de selges ikke i Norge :/

   1. De selger dem på footway.no

   2. tusen takk! 🙂

   3. Hei! Dere finner skoene hos Brandos.no, junkyard.no og
    footway.no Kan se ut som de er på salg alle stedene.:)

  2. Branbos.no 🙂

 9. Litt hektisk… Bare vent til lille bebisen begynner å bevege seg rundt i huset 🙂 da snakker vi hektisk!! Krever sitt disse søte små:D

  1. Ja, det er alltid bare vent 😉 Da jeg var gravid var det: bare vent til siste trimester, det er DET som er ille. Så var det: bare vent til hun har kommet ut, DA blir det hektisk, nå er det: baare vent til hun blir 6 mnd., og: baaare vent til hun blir 1 år, trassalder, tenåring, flytter ut. Det vil ingen enda ta, tror jeg. Det blir alltid verre, men jeg vil si det blir hva du gjør det til. Jeg storkoser meg og bryr meg fela om det er hektisk, jeg lever for hektisk og synes det er veldig ålreit 🙂

   1. Du er mitt største forbilde, Caroline og du inspirerer meg hver eneste dag!! Riktig god helg til alle dere!

   2. Elsker dette svaret!!!!

   3. Åhh! for ett flott svar!, dette liker jeg 🙂
    Ha en super helg, stor klem.

   4. Ah, du skulle virkelig hatt «liker» funksjon på kommentarene dine! Alt har alltid en bare-vent, tror folk har glemt å leve i dag. Virker som alle bare forbereder seg på hvor ille livet blir senere…

    Freeeshe sko i alle fall, og herlig bilde av deg! Man blir jo i godt humør bare av å se utstrålingen din 😀

   5. Det «bare vent» utsagnet har virkelig gått ut på dato nå kjenner jeg.. Støtter Caroline 100% her <3

   6. Hahaha.. ja, det ER så sant! Det er noen som ALLTID må si «bare vent, det kommer til å bli ille». Hvis man er oppriktig glad for noe, er det «bare vent, det varer ikke så lenge det der». Og hvis man bemerker noe som er negativt er de kjappe med «bare vent, det blir så mye verre». Hva ER det med den måten å skylle bedrevitende pessimisme ned over andre på? Jeg tror ikke alle «bare vent»-erne gjør det for å være slemme, men hva i all verden tror de mottakeren får ut av en slik kommentar?

   7. Du svarer som en fjortenåring, skjerp deg. Forøvrig så
    skader det ikke å ta med babyen overalt; bilturer, båtturer,
    museum. Om noe så er det jo fint å nyte denne dyrebare tiden. Men
    du trenger da ikke tolke ALLE setninger som det der og reagere som
    du gjør, det er bare umodent.

   8. Var dette svaret til meg? Nå ble jeg forvirret? Er det noe jeg gjør, så er der jo å ta henne med overalt 🙂

   9. Synes alt bare ble bedre og gøyere etter hvert jeg. Hektisk ja, men synes det var mest hektisk i begynnelsen. Så bare vent Caroline! Om et år er det om mulig enda mer fantastisk.

   10. Så rart. Av og til er det som om du går inn for å tolke alt i verste mening. Hvis noe kan minne det minste om kritikk, går du helt fra konseptene. Bentes kommentar var da ikke engang kritisk?

   11. Hmm. Når gikk jeg fra konseptene? :p Tror du skal lese svaret mitt om igjen, for jeg har ikke tolket Bente sin kommentar som kritikk 🙂 Jeg må få lov til å gi et svar, og svaret mitt er basert på erfaringene mine gjennom bloggen hvor folk hele tiden forteller meg at jeg bare må vente til det og det, for alt blir så mye verre. Det var jo også dette Bente antydet, at jeg ikke må synes det er hektisk nå, for det blir verre når hun bli eldre :p Men som sagt, jeg synes det er herlig uansett, alt i livet vil før eller siden være litt hektisk og for meg er det helt ok 🙂

   12. Kira og Ellen: dere har åpenbart ikke peiling på hvordan en fjortenåring svarr, ELLER hva det vil si å gå ifra konseptene. Svaret til Caroline er direkte og på sin plass; når i all verden ble det fastslått at alle hele tiden skal kunne fortelle Caroline hvordan det kommer til å bli framover??

    Jeg blir så INNMARI lei av at alle forståesgpåere sitter og vet alt om Carolines liv og framtid så mye bedre enn henne selv, og at hun attpåtil får kritikk for å svare for seg. Det er DERE som er umodne, og viser at dere faktisk ikke har skjønt poenget!

   13. Monica

    Hvis du er helt rolig og føler at du rekker det du skal, da skjønner jeg ikke hvorfor du henger deg opp i dette?
    Hev deg over, du trenger ikke å motbevise. Men du ønsker å dokumentere at folk tar feil,
    Enten ved å publisere bilder heller ord. Det er like mange oppfatninger som det er mennesker
    Og alt stemmer selvfølgelig ikke på deg.

   14. Ja det er bare vent vent 😉 det blir mer hektisk når minien blir 1 år men på andre måter bedre og ja tenk når hun er 2 år ja da blir det hektisk!! Helt sant men og så mye lettere på andre måter, el når du får en til da blir det gale da!! Nei da jeg har 3 små og veit du det går helt fint;) tar dei med på alt 😉 hender hun mor er litt bustete på slutten av dagen men har alltid tid til og være stelt i utgangspunktet; )

   15. Ikke ment som kritikk i det hele tatt! Er bare midt oppi det selv med en på ni mnd som krever full attention hvert våkne sekund :)), superhektisk og HELT FANTASTISK! :)))) du er forresten veldig fascinerende synes jeg ;), i positiv forstand vel og merke 😉

   16. Tolket det ikke som kritikk, men har bare hørt «bare vent» alt for mange ganger :p

   17. Bra svar! Har ei svigerinne som alltid har sagt dette til meg, hun er ti år eldre og fikk alle sine tre barn før jeg fikk mine tre. Hun skal alltid sammenligne hvordan hun har hatt det, med hvordan jeg har det nå, og jeg blir så irritert! Hehe 😉 Alle er forskjellig og opplever graviditet, nyfødttid, småbarnsliv, det å ha flere unger, tette eller ikke tette unger, osv forskjellig. Bra du ikke bryr deg om slike kommentarer 🙂

   18. Carina Marie

    Dette som er skummelt med kommentarer over nettet. Jeg tolka/leste ikke kommentaren til Bente som «bare vent til Nelia gjør ditt og datt, bare vent liksom». Tolka den heller litt mer som «ja det er hektisk, men hva gjør vel det!» 🙂

   19. Jeg har en sønn født dagen før din datter 🙂 Jeg og kjenner jeg er mektig lei det utsagnet!! Jeg velger å tenke som så at bare vent snart vil han le sin første latter, så vil han krype, så vil han gå og deretter si sine første ord:D å som vi gleder oss til tider fremover! Alle vet det blir hektisk, det sier seg selv men jeg tror alle allikevel vil si seg enig i at det nok er mer fantastisk enn noenting annet 🙂

   20. Bare vent, det blir enda bedre!:-) Det syns jeg er et mye bedre uttrykk. Datra mi er tre år nå, og jeg har elsket å se henne utvikle seg til det individet hun er i dag, og jeg kommer til å fortsette med det når hun begynner på skolen, blir tenåring, flytter ut osv. Det er en fantastisk reise å få lov til å oppleve, og den blir bare bedre og bedre!:-)

 10. Når du skriver at du jobber, hva slags jobb er det? kun blogging eller også annet? kan du fortelle mer om det? 🙂

  1. ettersom jeg er i 50 prosent permisjon nå fordi jeg ble mor for to mnd. siden, er det kun bloggen jeg jobber med 🙂

   1. Det har vel kun vært bloggen de siste tre år?

   2. Bloggen som i blogginnlegg 🙂

   3. Du vet, Eirin, at å drive en sånn blogg handler om mer enn å poste blogg-innlegg (som i seg selv tar timesvis å lage)? Hvis du har fulgt med, så har du vel fått med deg at Caroline er med på mye forskjellig i kraft av at hun driver Norges mest leste blogg..?

 11. Superfreshe sko! God helg!

 12. Hei, jeg har ikke særlig peiling på trening. Hva menes med 4×4 intervaller? Hvor fort løper du, hvor lenge er intervaller og hva gjør du i «pausene»? Jogger eller går eller ? Håper på svar, hadde vært topp 🙂

  1. Da løper man på ca 90 – 95% innsats i 4 minutt, og så jogger man lett i 2-3 minutt. Dette gjentas fire ganger 🙂 Hvor fort man løper er individuelt.

   1. Tusen tusen takk for svar 🙂

 13. Fantastisk bilde av deg! Skikkelig frisk og sporty 🙂

  Jeg har også begynt å løpe 4×4 nå. Hva løper du på? Hadde vært morsomt å sammenlike. Nå som du nettopp har født, har jeg kanskje sjans til å henge med 🙂 Ellers er du jo i mye bedre form enn meg. Jeg holder samme tempo hele intervallet og løper de 4 intervallene på hhv 12-12,5-13-13,5 (siste minuttet på siste intervallet løp jeg på 14). Neste gang håper jeg å øke bittelitt 🙂 Har 0 % stigning da.

 14. Hei Caroline! Hvorfor går det ikke å trykke på reply på bloggen din? Jeg ville iallefall bare si at jeg er så imponert over at du står på sånn som du gjør med en liten baby.Både er du sosial.får til turer og trener og det er en stor inspirasjon! Alt kommer til å gå kjempe bra videre også med den flotte innstillingen og strukturen du har i livet ditt.De som sitter og sier bare vent og håper innerst inne du må gi deg,burde heller lære litt av deg.

 15. Ååh du er så vakker! <3
  Gleder meg foressten til å høre resultatene fra tredemølla! Hvilken hastighet og stigningsgrad løper du i om du skal løpe langt? 🙂

 16. Hei Caroline, kan du forklare nærmere hva 4*4 intervaller går ut på. Jeg forstår at du løper 4 ganger i 4 minutter, men hvilken hastighet har du og øker du hastigheten for hvert intervall? Og hvor mange minutter «pause» har du mellom intervallene og hvilken hastighet har du da? Håper du kan forklare i en kommentar? Eller kanskje et eget innlegg om dette og evt. andre løpeprogrammer du følger?

  Du har en kjempefin og inspirerende blogg.

  Mvh Tone

  1. Da løper man på ca 90 – 95% innsats i 4 minutt, og så jogger man lett i 2-3 minutt. Dette gjentas fire ganger 🙂 Hvor fort man løper er individuelt 🙂

 17. Det blir ikkje hektisk før du får nr.2 😉
  Kos deg, nyt det fine livet ditt – fortsett å spre din gode
  Energi og positivitet!

  1. Christine

   Mer hektisk med to, men man klarer det man vil. Har to barnehagebarn, jobber 100% og trener 5-6 ganger i uken. Måtte bare legge øktene til morgen eller etter leggetid, men det er jo egentlig ikke noe krise. Og ja, for noe er alltid alt fælt… Om man nå bare hadde gått i seg selv heller istedenfor å rakke ned på andre.

   Om man virkelig vil noe finner man tid til det, ellers så finner man unnskyldninger!

  2. 1 er hektisk gøy, 2 er enda mer hektisk gøy, 3 er helt passe hektisk gøy, 4 ble hysterisk hektisk gøy.
   Bare å nyte, noe det ser ut til at Caroline gjør. Hver alder har sin charm

 18. Aaaah, freshe sko (på fresh dame!) Hvordan er disse størrelse? Jeg bruker vanligvis str 39, men blir like forvirret hver gang jeg skal bestille amerikanske størrelser (5-6-7 osv).
  God fredag til deg 🙂

 19. Hei. Det ser ut som om du kler det hektiske livet godt 🙂 Superkule sko til en fresh dame. Jeg ville tipse deg om en annen blogg om en jente som plutselig fikk livet snudd på hodet. Veldig godt skrevet, og viser hvor langt man kommer med rett innstilling. Bloggen heter plutseligrullestol.blogg.no

  Ha en fin helg!

 20. DIGGER skoene!! Og fille guncle fra New York gleder seg SÅ MASSE til å møte det vesle nurket!!! <3

  1. guncle <3 når kommer du hiiit??

 21. benedicte

  Når du kjører 4×4, hvor lange pauser har du da? Hvilken hastighet bruker du under pausene og under de 4 minuttene med løping? Har selv begynt med 4×4, men har ikke pulsklokke:( så blir bare sånn ca puls..

  1. 2-3 minutt 🙂 Jogger lett i pausene, eller går raskt.

 22. Følte meg så sliten i dag morges, men så tittet jeg innom bloggen din… Du er en inspirasjon, Caroline! Jeg kjente at treningsgleden begynte å snike seg innpå, det kriblet i magen og jeg kom meg ut, og løp mila i skikkelig regnvær! 😀 Feels amazing. Tusen takk for at du deler og inspirerer til treningsglede! ^__^ God helg til deg og dine! 🙂

 23. Så rett du gjør! Klart du setter lillejenta først, tror og håper ingen lesere vil kreve noe annet!

 24. Åååh!! Så freshe!!! De kledde du:D Gleder meg til å se de stylet!!

  http://www.handlegaten.no / @handlegaten

 25. Rebekka

  Hei! 🙂
  Har lyst til å prøve meg på 4×4-intervaller selv. Hvilket nivå (fart) løper du i under intervallene, og i pausene?
  Hilsen Rebekka

 26. Phu! testet maxpuls idag!! iiik…her snakker vi blodsmak!
  Har du testet det noen gang? Måtte gi meg på 192, men det er visst ok for å være 32 år 😉
  Men du..hva er en kort langkjøring ? Er det ikke sånn at man enten løper kort eller langt?
  Hihi 😉

 27. Alt du må vente på Caroline 🙂 folk tåler tydeligvis ikke at man kan ha det bra i hele svangerskapet og at man klarer å mestre enn hektisk hverdag med barn som du gjør.Tren som du gjør spis som du gjør og vær deg selv 😉 Stå på sunshine!! Klemmer

 28. De skoene var sinnsykt fine 🙂
  Lite de veldig godt 🙂
  Ellers får du ha en nydelig helg og kose deg masse med Nelia 🙂

 29. For noen freshe sko!:-D jeg må bare si at jeg beundrer deg for at du klarer å balansere alt sammen med Nelia, blogg, trening og alt:-) du e så inspirerende! Å du viser at det blir som man gjør det til og du er så positiv til alt, holder alltid humøret oppe:-)
  Også et lite spørsmål til slutt: hvor lenge går det normalt sett mellom hver gang du er hos frisøren? Jeg er kommunergrå naturlig, har alltid vært blond men har nå vert brunette i 1 år og jeg føler etterveksten kommer en uke etter frisørbesøk:-p hvilke er din naturlige hårfarge?
  Stor klem og nyt en god og rolig helg:-)

 30. dette er ikke hektisk dette er det noe av det mest avslappende som finnes. Når dem beg. på skolen og så etterhvert når dem er ungdommer og man ikke har den siste timen for seg selv på kvelden er hektisk. samt å jobbe fullt. og trene. SÅ ro deg ned ett par hakk du. Er vel hektisk fordi du tenker på at du må skrive om alt du gjør. Grunnen til at du ikke vant noen pris er at du ikke klarer å holde deg til et tema, du virrer rundt om alt og ingenting. Tror jeg. Klem H 🙂

 31. Så mye gneldring det var fra noen av leserne dine da Caroline 😉
  Jeg har 4 barn i alderen 2-9 år, å jada hverdagen er hektisk, men alt er hva en gjør det til selv!! Og alle aldre har sine utfordringer og gleder.
  At du takler dette på strak arm og samtidig ser fresh ut er kanskje grunnlag for at noen er småmisunnelige og gjerne vil «hakke» litt??
  Stå på Caroline!!!!

 32. Her er det ikke Caroline som om er en 14 åring…..råfine sko og gooo helg fra nord ♥

 33. Hvilken fart løper du 4×4 på? jeg bruker 12 og 7,5 … føler det er litt for «sakte».. Hvordan gjør du det?
  Hilsen 🙂

  1. Det viktigste med 4×4 er ikke hvor mye fart du har på mølla, det er hva pulsklokka eller kroppen din forteller deg. Du skal ligge på pluss/minus 90% av din makspuls. Derfor vil det være helt individuelt hvilken fart man har på mølla. Når du er ferdig med 4×4 skal du være skikkelig sliten, dersom du føler du kunne tatt en runde til må du øke farten.

   Vi er alle individuelle og hvilken fart Caroline har er ikke noe du bør henge deg opp i. Din trening, dine resultat!

   Lykke til videre med intervalltreningen til alle 🙂

 34. Veronica

  Hei du!
  Du er så flink! 🙂
  Hvordan løper du når du løper 4*4? Prøver å utforske nye intervalløkter, går fort opp i det samme..
  Ha en strålendes helg! <3

 35. Jeg beundrer deg så sykt Caroline, elsker den alltid positive holdningen din!! Foresten, det har igrunnen ikke noe med saken å gjøre, men du burde prøve bikram yoga!! Jeg hadde min første time for en uke siden, og det er helt amazing! Kan bare se for meg du elsker det 🙂

 36. Kjempefine sko!!!
  Vil du si at de er litt små i størrelsen i forhold til den skostørrelsen du vanligvis bruker, eller er de helt normale?
  Ha en fin kveld 🙂

 37. Hei. De skoene var utrolig kul og fresh. Hvordan syns du de er i størelsen? Jeg bruker 38 til vanlig, er de stor, små eller normal? 🙂
  Jeg har nettop begynt på permisjonen, venter på en liten gutt som skal komme på selveste valentinesday. Gleder oss kjempe masse. Har fått masse tips og hjelp fra bloggen din til å handle inn til babyen. Nå sitter vi her helt klar og bare venter 🙂 Håper du får en kjempe fin helg 🙂

 38. Veronica

  Hva menes med 4×4 på mølla?:-P

 39. Hei ceroline! Veit du skrev tidligere om stelleveske som LK hadde kjøpt. Hvilken var det?

 40. Frisk farge på skoa, ser ut som du satser på farge i treningsklær og derfor undres jeg over hvorfor du ikke lar Nelia kose seg med farger. Alt et så dust og lyst hjemme hos dere, også bsrnerommet, ja til og med babygymmen. Du er vel klar over hvordan synet er hos babyer og hvordan det utvikler seg første året. Babyer skal ha klare farget og store symboler å se på ! Egen smak burde vike ! Men la henne se på de nye skoa dine, de vil hun elske 🙂

  1. Babygymmet er ganske fargerikt, spør du meg 🙂 Blå, grønn, lilla i ganske sterke farger.

   1. Mener du virkelig at det er sterke farger? Da er det ikke rart du lever i en dus boble..

    Det er ikke disse fargetonene som er ment som bra for utviklingen til synet på barnet 🙂

   2. Så blå, grønn, lilla og rød kan ikke være sterke farger?

   3. FL: Jeg forstår aldri hvorfor enkelte ikke klarer å kommentere på en saklig måte… Tommel opp for deg og din tålmodighet, Caroline 🙂

 41. Hehe, alle sa «bare vent» til meg også.. Syns egentlig ting bare har blitt lettere jeg og sønnen min er snart 3;)

 42. er det ikke travelt å alltid skulle fremstille seg som en person som skal klare og håndtere alt? virker så travelt. mange perfeksjonister som blir utbrent.

 43. Elsker skoene!! Gleder meg til å se hvordan du får disse til å funke i ett antrekk!! 😀

 44. Du er en fin jente, men så sliten du må være på å ta deg ut. Du går på akkord med deg selv for å fremstå som pefekt. Prøv å ta det mer med ro, vær deg selv og ikke en modell i alt du foretar deg.
  Det må være utrolig utmattende å alltid skal ta seg ut, og for meg virker det som et plastliv.

 45. Du skriver som om at det er et mas at du må amme, skifte på, leke osv. Det gjør vondt for meg å lese. Andre mødre har som regel permisjon fra jobb i +/- et år, du bare må blogge. Er det da kun for å vise folk hvor perfekt dere har det til enhver tid? Hvorfor ikke si; jeg har blitt mamma. Jeg har permisjon fra jobben, snakkes om et år?

  1. Fordi jeg ikke har muligheten til å gjøre det i mitt yrke. Om jeg tok meg ett år pause ville jeg mistet svært mange lesere, og det ville jo ikke vært spesielt lurt. JEg har 50% permisjon, og totalt sett har jeg like mye permisjon som hvem som helst andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *