flashback friday: brudekjolemodell

___________________________________________________________________________________________________________

modeling

brud

Husker dere disse bildene fra en shoot i januar 2011? Det var for brudesalongen Arous i Oslo. Føles som det var i går, men så er det allerede 3 år siden. Jeg skjønner ingenting! Det var en kjempemorsom shoot å være med på, kjolene var så vakre og jeg drømte meg bort til bryllupsdagen vår under all fotograferingen. Kunne gjerne gjort det igjen, brudekjoler er så gøy!
___________________________________________________________________________________________________________

Nå styrer mamma og pappa på kjøkkenet her hjemme og snart er det klart for tidlig bursdagsfeiring og skalldyraften – mums! Vi skrives i morgen tidlig, nyt kvelden, det skal vi 

ps: vinnerne i babystorekonkurransen er avslørt, du kan sjekke hvem de heldige ble på instagram @fotballfrue. Alle som har deltatt i konkurransen får 100,- hver i rabatt når du handler for minst 500,- hos babystore.no Skriv inn rabattkoden FOTBALLFRUE i kassen, må brukes senest 26. januar.

52 kommentarer

 1. Du va virkelig nydelig på de bildene der! 🙂

 2. Cathrine

  HerreGUD så fin du er! Og brudekjolen var nydelig. Drømmer meg bort 🙂 ha en fin kveld!

 3. Brudekjoler er noe av det fineste som finnes! Giftet meg i sommer, og er litt trist for at jeg aldri skal ha brudekjole på meg igjen.. Kanskje jeg burde gifte meg flere ganger, med samme mann?

 4. Du er helt utrolig nydelig, sikkert kjempegøy å stå brude-kjolemodell! 🙂

 5. Johannesen

  Du ser så annerledes ut her! Har lagt merke til forandring på utseende ditt siden du startet bloggen. Vil du fortelle hva du har gjort? (Bortsett fra leppene som du har nevnt)
  God helg 🙂

  1. Ja, ingenting 🙂

   1. Forandret fettprosenten din?
    Du er mye smalere i kinnene nå enn før.

   2. Louisa

    Jo, øyenbrynene dine er så mye finere nå. Og sminken din ser mye mer naturlig nå enn før. 🙂 Vakre Caroline! <3

   3. Jeg tror det handler mye om hårfargen og sminkestilen (på en fotoshoot er man jo gjerne mer sminket enn til hverdags også) 🙂 Og selv om disse bildene er nydelige, så må jeg si at jeg syns du kler brunt hår og en mer naturlig look enda bedre! Syns du er helt nydelig med den looken du har nå.

   4. Ingunn

    Jeg skal fortelle deg hva Caroline har «gjort»:
    Hun er 3 år eldre, hun er 3 år klokere, hun har 3 år mer livserfaring, på godt og vondt, hun har blitt kritisert, men reist seg hver gang, hun har en mann som elsker henne og hun har en mors gleder og bekymringer i hjertet. DET er det som gjør Caroline, etter min mening, mye vakrere enn noen gang.

 6. Jeg skal prøve å komme en langweekend i slutten av mai, også blir det noen uker i juli!! : ) Så da MÅ vi treffes!!!

 7. Christina

  Ååå, så nydelige bilder!! Vakker er du <3 har du flere bilder fra den fotoshooten? Det hadde vært utrolig morsomt å se de 🙂

 8. Enig med deg! Skulle så gjerne ønske jeg kunne gjort det igjen, det er så mange vakre brudekjoler!! Jeg ser nesten daglig på brudekjjoler da,via min egen blogg 😉

  http://www.bryllupstid.no

 9. Herregud så fin du var med lyst hår !!!! :O

 10. For en nydelig brudeskjole! Du er så vakker <3 Klem fra Frankrike

 11. Smashing! 🙂

 12. Vakker! Ha en herlig skalldyraften og bursdagsfeiring i kveld ♥

 13. Helt utrolig! Har det virkelig gått 3 år siden den shooten? Jeg husker at du delte bildene som det var i går, og flere av kjolene. Det sier virkelig mye om hvor fort tiden flyr.

  Du må huske å ta vare på hvert eneste øyeblikk av dagen, hvis ikke ender du opp som meg og alt går i ett, hvor det du har opplevd har gått så fort at det virker som en evig stor smørje av minner. Haha!
  Ha en strålende fredags kveld, Caroline 😀

 14. You were breathtaking! ♥

 15. Veronica

  Hei. Jeg vil bare si: ER DET MULIG Å VÆRE SÅ VAKKER!!??? 😀

 16. Hei.
  Hvor kan jeg få kjøpt den hårpynten? Veldig fin 🙂

 17. Wow vilken vacker klänning!! Nu blev man ju riktigt sugen på att gifta sig haha! 🙂

 18. Herregud så tynn du var her!! Mye finere nå!!!

  1. Nydelige bilder! For en ufin kommentar Tania! Man kommenterer ikke så direkte og frekt, gjør du slik med de rundt deg også?
   Er temmelig sikker på at Caroline fortsatt veier det samme som hun gjorde da hun var 16, mener jeg har lest det flere ganger, at hun ikke har gått opp 🙂 Hun sa også for lenge siden at fødselskiloene forsvant med engang. Bilder og vinkler kan gjøre sitt til at man ser litt annerledes ut, ser det på egne bilder og! Så å komme med vekt-kommentarer og operasjonskommentarer bør dere vokse opp og holde dere for gode til å slenge ut.

 19. Da var det som jeg trodde. Var jo på¨Arous for noen uker siden, og syns modellen på det kortet jeg fikk, liknet veldig på deg. 😉 Skal bestille kjole derfra neste uke 😉 wiii… gleder meg 😉 Kan virkelig gå god for den brudesalongen. Virkelig bra service. Vi hadde butikken for oss selv. og 2 stykker stod på pletten for å hjelpe til 😉 Tommel opp!
  Over til noe annet… så det kameraet du hadde i går, syns du ikke det er «knotete» å ha med ett så stort kamera. Har sett Lene Orvik har ett kjempefint(tror det er ett canon) kamera. lite og hendig. Har lyst på det selv!
  God helg.

  klem

 20. Ja, husker veldig godt de bildene for jeg prøvde flere av kjolene fra den shooten rett etterpå:) Gøyeste brudekjoleprøvingen jeg var på, selv om jeg ikke fant the one, så koselige damer som jobbet på Arous!

 21. Hej

  Nu prøver jeg at skrive til dig igen. Kan du huske engang, da du skrev om en hjemmeside, hvor man kunne ‘gemme’ sine favoritter fra diverse shopping-hjemmesider (som f.eks. Asos, Nelly, Bubbleroom etc.). Så at det var nemmere at finde dem igen?

  Har prøvet at kigge gennem dit arkiv, men kan simpelthen ikke finde dit post, om just det.

  xoxo

 22. charlotte

  wow! jeg visste jeg hadde fulgt deg lenge, men når jeg husker det her som det var tidligere i år gikk det opp for meg hvor lenge det egentlig har vært:) nydelig er du

 23. kjempefin!
  Hvis dere skulle gifta dere på nytt, hadde du valgt samme kjole som sist? Hvis ikke, hva slags kjole kunne du tenke deg?

  1. Selvsagt hadde jeg det 🙂

 24. Hoppas du får en super kväll 🙂

  Läs min blogg – stockholms tjej, outfits (primeboots, burberry, MK, UGGs, Ralph Lauren osv.), vänner och allt annat som tillhör tonårslivet.

  catrinsandberg.blogg.se

 25. 3 år siden?! Kan nesten ikke være mulig.. Det var jo IGÅR. Hahah, nå gikk det opp for meg hvor lenge jeg må ha lest bloggen din. Snart fem år? Favorittbloggen uten tvil, i allefall 🙂 Håper kvelden var/er fin!

 26. NYDELIGE bilder !!! <3 Du kler det blonde sååå bra!

 27. Øynene dine ser magiske ut på det første bildet! 🙂 Å kjolen var veldig fin på deg 🙂 selvom jeg tror du hadde sett vakker ut tilogmed om du hadde tredd en svart søppelsekk på deg 😛

 28. Åh, nyyydelige bilder og nydelige kjoler! Det må ha vært gøy å være med på 🙂

 29. Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte på en ting, har du fortsatt den beige capen din med hette? Isåfall, er den noe du kunne tenkt deg å selge? Syns den er så fin 🙂 klem

 30. Nisim er rød på dyretestappen det visste du vel ?

 31. Heisann, jeg bare lurte på om du kunne skrive litt om bilen/ bilene dere har, siden dere drar så mye på tur og skal ha med Nelia, hundene, dere selv, vogn + masse bagasje, så bare lurte på om du kunne skrive litt om den ta med litt bilder og rett og slett bare skrive litt om hvordan dere pakker dere på tur! 🙂
  Klem

 32. UTROLIG vakker…. du verden!! Det hadde vært SÅ moro å sett deg med en kortere frisyre… Tror du ville blitt smashing (enda mer smashing;-)

 33. Hei! Vil bare si generelt at jeg irriterer meg så innmari over hvordan du svarer på kommentarer som ikke er utelukkende positive av typen «du er så vakker, jeg elsker bloggen din!!» Selv små spørsmål, som jeg er 100% sikker på ikke har noe negativt i seg svarer du ofte i en sarkastisk og negativ tone. Jeg tror kanskje ikke du mener å virke negativ, men jeg tror det er mange som vil være enig med meg. Kan du ikke prøve å tenke litt over dette, for det er omtrent på nivå at jeg ikke orker/gidder å lese kommentarene lenger. Innleggene dine er bra og jeg leser hver dag, men kommentarene dine skulle jeg ofte ønske jeg kunne skjule – faktisk!! De tilføyer ikke noe positivt til bloggen din.

  1. Dette er nok svært subjektivt, og de fleste tilbakemeldingene jeg får på hvordan jeg reagerer på negative kommentarer er postive. Jeg får heller ikke mange negative kommentarer, så isolert sett er det få av den type kommentarer du sikter til som er å lese i kommentarfeltet. I snitt kanskje én eller to per innlegg.

   Uten at du viser til noe konkret, så er det litt vanskelig å gi deg en god tilbakemelding.

   1. Det er fordi at hver gang noen påpeker konkrete eksempler, ber du vedkommende lese svaret ditt en gang til, påstår at vedkommende har misforstått deg, eller kommer med lange og usaklige svar i en tone som virker nedsettende, i stedet for å imøtegå kritikken på en saklig måte eller si noe sånt som at her er vi uenige el. Ta måten du taklet gårsdagens innspill om at det bare kommer til å bli mer og mer travelt fremover. Vedkommende mente etter alt å dømme ikke å kritisere deg, men likevel kom du med en lang tirade om hvor lei du er av å få den typen tilbakemeldinger.. Måten du takler saklig kritikk på setter deg i en ufortjent dårlig lys, for du virker ellers som en positiv og sympatisk person. Hets og usaklige innspill skal du selvfølgelig bare se bort fra (og dette kommer da heller sjelden med i kommentarfeltet uansett).

   2. Svaret mitt til vedkommende var ikke negativt ment 🙂 Synes heller ikke det kom slik frem. Jeg mener uansett det er feil av deg å isolere det ned til én eneste kommenter. Jeg har fått den type kommentarer siden jeg annonserte graviditeten, og følte for å si hvordan jeg opplever det 🙂 At det ble svaret mitt akkurat den ene gangen var helt tilfeldig. Hadde det vært første gang jeg fikk den kommentaren hadde jeg vært enig i kritikken din.

    Dette blir også veldig subjektivt, jeg får nesten utelukkende positive tilbakemeldinger på hvordan jeg svarer folk. Men jeg skal selvsagt ta din til etterretning 🙂

   3. Ingunn

    Jeg har tenkt på det samme. Mange ganger. Det svekker bloggen fordi det føles så negativt for meg som leser. Det blir lite reflekterende og du virker litt umoden. Jeg lurer litt på hva som er grunnen. Er det oppveksten, stress eller bare kommunikasjonen? Så tenker jeg at jeg kan jo bare slutte å lese bloggen. For å endre andre er jo ikke mitt ansvar. I alle fall ikke noen jeg ikke leder eller er forelder…

   4. Et lite tips til Ida og til Ingunn: hva med å la være å lese kommentarfeltet?

 34. Tinkabell

  Hei, har fulgt bloggen din en stund. Syns virkelig du er en flott representant for det du viser på bloggen. Du er alttid smakfull, og med med tanke på smakfull, så håper jeg du har bittelitt lyst å reklamere litt for en fantastisk brudesalong i Lillestrøm Queen Brudesalong 🙂 En liten, vakker, trivelig butikk, med helt nydelig personlig service av en liten vakker trøndejente 🙂 Dette er ei venninne av meg, og hun vet ingenting. Hadde ønsket for henne at hun også fikk flere følgere på Instagram Queenbrudesalong. Dette er ei tøff jente som har erfart mye tungt og vondt i livet, men som har hodet høyt hevet fremdeles. I tillegg så eier hun og driver altså denne butikken. Vi må ta vare på de små lokale, ikke sant Caroline? 😉

 35. Hei! Hva er det du har gjort med leppene, som «Johannesen»
  nevner i en kommentar over her?

  1. Restylane 🙂 men nå er det over et år siden.

 36. Hehe og det aller verste er når mannen din også begynner å blande seg i å svare hvis du får negative tilbakemeldinger

 37. Jeg tolket absolutt ikke svaret ditt negativt. Det er jo sånn livet ditt blir fremover nå-hektisk men fantastisk spennenede og gøy!!! Hvis en leser det du skriver med en positiv holdning vil en se at du også kun er positiv og konstruktiv i dine svar.

 38. Marianne T

  Du er kjempelekker med lyse striper/ blondt hår. Men du er jo kjempelekker nå også med ombre looken. Det meste kler den smukke 😉

 39. Åh, så rart å tenke på at det er så lenge siden. Jeg har jo fulgt bloggen din siden lenge før bryllupet deres så dette føles som om det var i går, haha. Du er virkelig flott Caroline! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *