du og jeg, vi fire

medengang

God tirsdag fra hovedstaden! Vi kom hit ganske sent i går, men bestemte oss for å bruke kvelden på oss, så vi bestilte mat på rommet og krøp opp i den myke sofaen, satt bare og pratet og koste med både hunder, barn og hverandre. Vi sov over i et kjempefint rom for aneldningen, på royal christiania som alltid, og nå sitter jeg i et eget hjørne på rommet som jeg har døpt om til min arbeidsplass for noen timer.

DSC00383DSC00437

rommetvårt

___________________________________________________________________________________________________________

Når jeg er ferdig her, tar jeg med meg hundene og Nelia til Sarpsborg, og så skal jeg jammen inn hit igjen i morgen. I barndomsbyen vet jeg om noen som gleder seg uendelig mye til vi kommer, det skal bli koselig å være der en stund. Det er jo så mange som vil hilse på den nye verdensborgeren, og i tillegg har jeg venninner der som jeg ser så altfor sjelden.

DSC00408DSC00417DSC00463

___________________________________________________________________________________________________________

Lars-Kristian dro avgårde rett før fem i dag tidlig, og det passet egentlig veldig bra, for nesten samtidig var Nelia klar for litt mat, så da spiste hun godt før pappa dro, og så sovnet vi to igjen og våknet ikke før halv åtte, akkurat i tiden til å ringe og ønske ham god tur med flyet. Nå er han i luften, og jeg som er så redd for å fly fra før av, kjenner det ekstra godt nå som han er ute og flyr uten oss. Det har alltid vært skummelt når han skal fly uten meg, men jeg merker det er noe ekstra skummelt ved det nå som vi har en datter. Men jeg vokser vel med dette også 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Ha en fin dag, dere! Vi sees fra Sarpsborg ♥ 

62 kommentarer

 1. Jeanette

  Koselig dere skal til din hjemby, og dere får masse kos og glede der 🙂
  Det er helt normalt når man får barn, tenker foreldre at det er skummelt å fly uten den ene forelder.
  Før jeg fikk barn, syntes jeg det var så gøy å være i luften, på tivoli osv, men nå tør jeg nesten ikke å ta unødvendige
  utfordringer fordi vi vet aldri hva som skjer. For meg er det utrolig viktig å ta vare på alle øyeblikkene jeg har med min nydelige familie.
  God tur, både tobeinte og firbeinte, og kos dere godt 🙂

 2. Føler med deg disse ukene han er borte. Sender masse positiv energi din vei og krysser fingrene for at tiden flyr avsted =)

 3. For et rom dere har! Viktig å kose seg og klart det er både rart, uvant og kanskje litt skremmende uten LK første gang. Men klart du vokser, det er en første gang for alt!

  Jeg hadde en annen kveld i går. Ungene begynner å bli større så for å få hverdagslogistikken til å gå opp er det matlaging for en uke en dag i uka. Men det funker (og jeg får trent og gjort andre ting i stedet).

  Kos dere i hjembyen – er nok mange som venter på dere nå!

 4. fine dere er 🙂

 5. Ikke tenk så mye på hva galt som kan skje. Tenk heller at han ringer jo når han kommer frem? Husk at å fly anses å være den tryggeste måten å reise på og det ikke uten grunn 🙂
  Kos deg så mye hjemme!

 6. Hei du:) Takk for en alltid veldig fin, inspirerende og bra blogg!! Jeg må bare spørre, HVORDAN får du til dette med barn, mann, hus og hjem OG jobb og ikke minst alltid se like flott ut?? Jeg skjønner det ikke!! Jeg fikk selv baby i november, og vet knapt hvordan jeg både skal ordne huset og samtidig ta meg av den lille..og jeg har permisjon fra jobben min, d har jo ikke du!! Wææææ, du er så flink!! Håper dere får et fint opphold i hjembyen 🙂 klem

  1. nei, det har jeg ikke :p jeg har kuttet ned på en del arbeidsoppgaver, så jeg jobber mindre enn før, men det er likevel sinnsykt travelt. jeg som trodde døgnet ikke kunne gå fortere har lært meg at DET kan det 😉 jeg blir jo sliten, men jeg liker det sånn 🙂

 7. Elisabeth

  Heisann! Må bare si at i det siste har jeg merket meg hvordan bloggere formulerer seg, skrivefeil, kommafeil, osv.. Måtte til og med inn på innlegget ditt på nytt for å dobbelsjekke den siste setningen, og om du hadde komma i setningen «Ha en fin dag, dere!». Haha, tullete. Men uansett, poenget mitt: du skriver veldig bra, er gjennomført og framstår veldig seriøs! Det er så mye mer behagelig å lese innlegg der forfatteren virkelig kan grammatikk! 🙂

  1. så utrolig koselig å høre, tusen takk for kjempefin tilbakemelding 🙂

 8. Dæven, det så luksus ut 🙂

 9. Hi Caroline!:) The room is fantastic, I like the corner you adapted as little office. Your puppies are always so sweet!:) Enjoy Sarpsborg and have a nice day!:) xo

 10. Å, hundene deres er bare så fine! God kjøretur til Sarpsborg i dag 🙂

 11. Helt off topic. Mulig du har skrevet noe om det før, men søk-feltet ditt virker ikke slik det pleier.
  Jeg lastet ned Fotballfrue-appen for lenge siden. Den fungerer ikke. Er det bare hos meg eller er det hos andre også? Skjedd noe som ikke jeg har fått med meg?
  God tur til Særp!

  1. den er dessverre ødelagt, så den finnes ikke lenger :/

 12. Hei, hva heter dette hotellet?

  Klem 🙂

  1. dette er royal christiania 🙂

 13. Hei. God tur hjem til Sarpsborg. Blir nok veldig kjekt å komme hjem til familie og venner, mem forstår godt det blir lenge uten mannen din. Håper tiden går fort, og vips er han hjemme igjen hos dere:-) klem.

 14. Elisabeth

  Hei, jeg lurte på hvor mye du gikk opp i størrelse når du kjøpte ammebh 🙂 Planlegger å kjøpe nå, men er usikker på hvilken størrelse jeg skal ta. Digger bloggen din! <3

  1. gikk opp en ekstra størrelse, så lønner det seg å ha noen i 2 ekstra strl. til du får spreng de første dagene 😉

 15. Wow for et hotellrom(suite)!!! Kan jeg spørre hva det koster pr natt??

 16. Hei!
  Kjære deg, kan du fortelle hvordan du organiserer stellevesken? jeg brutke tidligere en bayswater som stelleveske, den ble litt liten og for få lommer, så jeg solgte den og kjøpte en MK slema (og kommer sikkert til å bytte igjen..). Uansett får jeg problemer med melkeflasker og bleier som ikke går sammen (har du prøvd å skifte til ny VÅT bleie.. :-/ huff… ) jeg vil ikke ha de stygge vanlige stelleveskene, hjæælp ;-((

  1. kunne aldri tenke meg en annen stelleveske enn den jeg har, den er så fin! og romslig 🙂 her er innlegg om hvordan jeg organsierer den http://fotballfrue.no/2013/10/17/utstyrsguide-del-ii-stelleveske/ 🙂

 17. Nydelig suite!! Hvilket hotell var dette?

  1. oyal christiania, det beste hotellet 🙂

   1. Monica

    Skal dit nå i helgen, og spent om jeg blir like fornøyd som deg! Har selvfølgelig ikke et rom som dette, men håper de holder god standard på resten av hotellet også! 🙂 Har du noen gode tips til spisesteder i nærheten? Må kunne være passende til barn også, da jeg, min mor og min datter på 6år skal på jentetur i helgen 😉

 18. Så fantastisk herlig bilde av hundene!

  http://www.bryllupstid.no

 19. susanne

  Trist når mannfolka drar:( har selv en samboer som jobber på nordsjøen så han reiser ofte avgårde… værst er det når han reiser og rett før han kommer hjem. da merker jeg at savnet er stort. Bruk tiden med familie og venner og kos deg. før du vet ord av det så er han tilbake:-)

  1. uff, forstår at det er tungt! tusen takk, det beste jeg vet når han er borte er å være så travel og opptatt som mulig 🙂

 20. Hej smukke Caroline❤

  God tur hjem til familien… Du må hygge dig.

  Jeg sidder og tænker om du er blevet klippet lidt foran?

  1. tusen takk for det 🙂 neida, det har alltid vært oppklippet foran 🙂

 21. Ha ein fantastisk dag 🙂

 22. Jeg vet akkurat hvordan det er det der.. den irrasjonelle flyskrekken kom snikende.. etter at jeg fikk barn! Skikkelig unødvendig å lide av!
  Looking HOT mama!!!!

 23. siri Green

  Hei! på bryllupsvideoen din så har du en høy shorts, som er type grønn, har du peiling på hvor den er fra?

  Hadde vært så topp å vite hvor jeg skal begynne å lete 🙂

  1. bikbok, men den er jo fra 2010 😉

 24. Hvilket hotell er det? Og type rom?

  1. royal christiania og christiania suiten 🙂

 25. Hei 🙂

  Jeg bare lurer på noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men kom til å tenke på det da jeg så bildet av macen din 🙂
  Har du 13 eller 15 tommer i den bærbare macbooken ? Er du fornøyd med det? Hva anbefaler du for en som skal redigere bilder, blogge og surfe på nettet?

  Ingrid 🙂

  1. ja, denne har jeg brukt som arbeids-pc lenge, så den er kjempefin 🙂 Det er en 13 tommer macbook 🙂 Det siste året har jeg fått stasjonær og merker at den er mye lettere å jobbe med, fordi den har bedre lagringskapasitet blant annet, slik at jeg slipper å rydde opp i den hele tiden 🙂 Men til bruket du snakker om er en 13 tommer macbook mer enn nok 🙂

   1. Ingrid

    Tusen takk for hjelpen 🙂

 26. Det så utrolig fint ut! Kos deg masse i Sarpsborg og med litt «alenetid» <3 Sikkert deilig det også, dessuten er det vel bare sunt å kunne savne hverandre litt 😛 hihi <3

 27. Herligfred for et fint hotell rom :O Og duer nydelig som alltid! Kos dere masse i Sarpsborg! 🙂

  1. det er helt nydelig 🙂 tusen takk, snille du!

 28. Nydelige bilder.. 🙂

  Mulig jeg er treg altså, men hvem er «vi fire» ?

  1. Nelia, meg, Hugo og Ronaldo 🙂

   1. Ok 🙂 Fikk bare ikke tellinga helt til å stemme i og med Lars Kristian var der. Men han dro jo, ja.. Kos deg i Sarpsborg! 🙂

 29. For et rom sier bare jeg, deilig med så stor plass! Er det sånn at de fleste hotell godtar hunder? Har aldri tenkt på at jeg kan ta med min lille på tur, skaffer alltid pass til henne jeg 🙂 Mye koseligere om hun er med oss 🙂

  1. Mitt inntrykk er at de fleste hotell aksepterer hunder 🙂

 30. Caroline,

  I so do enjoy your blog/website and look on it everyday for inspiration, training, fashion, ideas and especially FOOD! However, I am unable to access the category of food. The screen goes blank white and nothing appears. This is true with some of your other categories and the «contact you» section, as I tried to contact you instead of posting here to see if you knew about this issue. I have tried to access all the categories from all my devices, Mac, IPhone, IPad, etc.. and it is the same, blank white screen. 🙁 Help!!!!

  -Mandy in America

  1. I will check this out 🙂

 31. Får du sponset oppholdene på RC? Ser ikke at innleggene er merket:-)

  1. nei, da må det merkes 🙂

   1. Er det da slutt på avtalen du inngikk med Royal Christiania? Du kunne bo der gratis 2x i måneden eller noe slikt?

   2. Ja, vi har ikke skrevet avtale for 2014, men håper vi kan få til noe i år også 🙂

   3. Den varte kun ut 2013 🙂

 32. lynette

  hello , I think your blog is absolutely darling and read it everyday you’re so inspiring!
  just wanted to drop by and say that I admire how hard you work and how you still have time for the beauty in life, I hope that this translated okay and didn’t get out of order during the process
  cheerio
  -Lynette

  1. The translation was good 🙂 Thank you so much for the kind words.

 33. sognajente

  hei.
  Ny på bloggen din,veldig bra.
  Lurte på hvilken str din louis vuitton bag har?

  1. 45 tror jeg det var 🙂

 34. Hei.
  Fine bilder,lurer på korleis størrelse du har på louis vuitton bagen?

 35. Henriette

  Gud, så flott hotell rom. Kan jeg spørre om hvor mye du betalte for denne natten? Har så lyst til å gjøre noe for kjæresten min 🙂

 36. Ser utrolig koselig ut! Det var det sikkert også, haha. Personlig elsker jeg hotell-opphold, kanskje fordi det skjer såpass sjeldent 🙂 Du ser forresten fantastisk ut, som alltid!

 37. Christine

  Har også bodd på det rommet en helg og følte meg rett og slett superglamorøs;) Kjempefint rom! Du er vakker som alltid, Caroline. Kos deg med familien din 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *