det er opp til deg

Hva definerer deg? Det er det bare du som vet og det er det bare du som kan bestemme. Ikke la noen andre definere deg, la det være opp til deg selv og kun deg. Uansett hvilket utgangspunktet du har i livet, har du alltid en mulighet til å lykkes.

Lizzie Velasquez er en veldig inspirerende kvinne, så utrolig sterk og full av selvtillit, og hun har et viktig budskap i dette foredraget. Ta deg 13 minutter til å høre på hva hun har å si, du kommer ikke til å angre.

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

26 kommentarer

 1. Helt enig, nydelig dame, med en enda finere personlighet! Så videoen på bussen hjem fra jobb, tok nesten til tårene midt i offentligheten, så fint sagt.

 2. Takk for at du delte denne! Fantastisk dame 🙂

 3. For en motiverende flott sterk kvinne,tenk å oppleve så mye vondt,og klare å snu det til noe positivt,det står det respekt av!! Håper mange tar seg tid til å se denne ! Tusen takk for at du delte Caroline,du er en flott kvinne ,ikke bare er du nydelig,men du er vakker på innsiden også ! 🙂 Kos deg masse i nabo by`n min, med familien og vakreste Nelia 🙂 Gode klemmer 🙂

 4. Tusen takk Caroline, det var akkurat dette jeg trengte å høre nå 🙂 Kjempeflott dame, Lizzie 🙂

 5. Rebecca

  Jeg vil bare si at jeg elsker å lese bloggen din, både når det gjelder Nelia og trening! Jeg lurer på om du kanskje kunne lagt ut enkle og sunne oppskrifter på matpakke man kan ha med seg på skolen på en av oppskriftonsdagene dine? 🙂 Jeg har nettopp begynt å komme i gang med treningen, men sliter litt med kostholdet. Om du ikke legger ut på bloggen hadde jeg blitt veldig glad om du f.eks kunne sendt på mail? 🙂
  Takk på forhånd!

 6. wow, det er ordet og følelsen jeg sitter igjen med. Så utrolig inspirerende og en viktig tanke å ta med seg videre! Takk for at du delte dette!

 7. Elisabeth

  Så den selv for noen dager siden- selv med egne problemer settes livet i et helt nytt perspektiv. Stor respekt til denne unge damen.

 8. Jeg elsker denne videoen her! Dette er en person som virkelig er inspirerende og så reflektert! Jeg synes det er så trist at en så flott person har opplevd dette. At folk kan være så slemme! Dette knuser virkelig hjertet mitt… Selv om jeg ikke kjenner henne er jeg så stolt over at hun har klart å komme seg videre i livet. Jeg håper hun kan nå ut til litt flere! Kjempeflott at du viser dette på bloggen din!

 9. Fantastisk. Takk for at du delte, noe alle bør ta til seg!
  -Tone

 10. Birgitte

  Så fint at du deler, veldig inspirerende og sterk kvinne! 🙂

 11. Fantastisk! Tøff dame!!

 12. Ragnhild A

  Tankevekker. Takk for at du deler. <3

 13. Fantastisk dame – virkelig verdt å høre på! 🙂

 14. Hei! Jeg elsker at du delte denne!! Så den for litt siden, og tårene kom, utrolig spesiell historie… inspirerende!!

 15. Utrolig flott og sterk dame!

 16. Angelique

  She is adorable!!

 17. Helt fantastisk 🙂 Dette traff meg rett i hjertet. For et nydelig menneske, og for noen flotte foreldre hun må ha! Tommel opp for slike innlegg Caroline, slår «get your glow on» langt ned i sokkene 😉 Ha en fin dag, håper du vinner ikveld!

 18. Wow that is really inspirational. Thank you for sharing!

 19. Dette var et sterkt innlegg! Glad for at du la det ut, for det rørte noe viktig inni meg. Gråt litt og lo litt om hverandre.
  Takk 🙂

 20. Cecilie Isabelle

  Jeg har sett den, og den er så fantastisk inspirerende! Kjempe bra at du sprer den videre slik at mange kan se den 🙂

 21. Dette var utrolig rørende! Veldig inspirerende og vakkert!

 22. fin 🙂

 23. Tusen takk for at du delte denne videoen med oss! Du hadde virkelig rett i at de 13min var verdt det. Et fantastisk eksempel som det er verdt å prøve å følge. Ha en fin dag:)

 24. Tusen hjertelig takk for at du valgte å dele denne med oss! Den gjorde virkelig inntrykk og for en fantastisk dame! Jeg blir så imponert og glad 🙂 så takk igjen, kvelden endte godt når jeg så motet til denne kvinnen!

 25. Denne likte jeg. Tusen takk for at du deler.

 26. Hei! Høres ut som på deg og på alle kommentarene at dette er en film verdt å se, mn jeg får den desverre ikke opp… Kunne du lagt ut linken bare? 🙂
  Ha en fin dag, og en god helg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *