time goes by

timeDSC09918intheboxDSC00229DSC00245DSC00055totheleft

DSC00249

watch

kåpe red valentino / (annonselenke) bukse hugo boss / belte michael kors / skjorte bikbok / klokke daniel wellington / armbånd celine engelstad / solbriller bikbok / sko lucy choi london

___________________________________________________________________________________________________________

Hei dere! Nå kom jeg nesten nettopp hjem etter en tur i byen, hadde med meg Nelia en tur og møtte Lars-Kristian for en kjapp date og fotografering mellom treningene hans. Usj, tenk at han reiser fra oss i natt, jeg er ikke så klar for det, kjenner jeg. Heldigvis har jeg nok å gjøre de to ukene han er borte, og det starter denne uke med blog awards på onsdag og torsdag skal jeg også inn til Oslo. Charlottemin skal gifte seg neste vår, og jeg skal være med henne og prøve brudekjoler – hyl! Jeg kommer til å grine meg i stykker. Note to self: kleenex! Nelia blir selvsagt med, skal tidlig krøkes *humre*

Vi skal pakke sammen siste rest her hjemme så snart Lars-Kristian er tilbake fra trening nummer 2, så reiser vi avgårde til hovedstaden og blir over til i morgen. Vi skrives derfra!

– ♥ – 

104 kommentarer

 1. Du er mye finere med slett hår synes jeg! Og mye kulere i jeans-stilen… Få som ser så smashing ut i jeans som deg, og det lange bohemske håret hengende ned.. Dette synes jeg var litt for straight…

 2. Hei på deg.
  Jeg elsker den rosa kåpen din. Du er bare så fin og du er så inspirerende. Jeg elsker å lese bloggen din. Liker også veldig godt at du legger ut hvor klærne, etc er å få kjøpt. Problemet mitt er bare at jeg får lyst til å kjøpe og ikle meg alt du har og det går jo ikke, he he. Men noe av det du viser har jeg nok måtte skaffe meg. Lille Nelia er utrolig nydelig og du har verdens søteste hunder.
  Ha en strålende dag, du er utrolig dyktig og jeg er så imponert. 🙂

 3. Du er pen, det er det ingen tvil om::)) Men jeg skjønner ikke at du tør å kle deg så tynt, du som akkurat har vært syk!!! Skulle ønske du hadde vist frem antrekk som passer til årstiden, det ser jo absolutt ikke bra ut med disse skoene og bare legger på snøføre!!! Men nok om det, God tur til Oslo:)

 4. Rålekker fra topp til tå !!! Vakker og stilfull som alltid 😉

 5. Ser at du har fått noen negative kommentarer ang. krøllene. De er jo fantastiske! Har stritt hår selv og kunne ønske at jeg hadde mer liv i håret. Du er fin med stritt hår også, men med krøller ser du eldre ut på en positiv måte! (Alså, ikke eldre enn du er). Er enig med de som skriver at du hadde vært flott med kortere hår (slik det ser ut på de to første bildene). 🙂 Ha en nydelig dag! Venter spent på neste innlegg.

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre! Forandring fryder, gøy å kunne gjøre begge deler 🙂

   1. Ingrid

    Skjønner det, men åh, du som er så fin med store krøller (slik som du hadde da du nettopp hadde farget høret brunt og hadde noen reportere på besøk). Synes dette blir litt for «sauete», bare LITT mer utbørstet er jo så fint på deg. Men men, vi har jo forskjellig smak. Så lenge du føler deg fin 🙂

 6. Digger antrekket og håper du ikke ble veeeldig kald på tærne ;-)) Skoene er råflotte!!
  Synes det er så mange her som er ganske «syrlige» i kommentarene sine. Triste saker egentlig. Du tåler sikkert å få mange merkelige spørsmål, men har ikke folk lært hjemme at hvis man ikke har noe pent å si så kan man la være å si noe…?

  Ønsker deg en riktig glad tirsdag, Caroline, og håper du får en fin tur «hjem» de neste 14 dagene :-))

 7. Hei! Jeg rett og slett ELSKER outfitet ditt!! digger sammensetningen av rosa og brunt! Og digger bloggen din! -Lina

 8. Classy og flott antrekk syns jeg, og gøy med litt forandring på håret også:):)

 9. Nå må du ikke glemme at det er vinter å kaldt 🙁 Hvorfor tar du ikke bare antrekksbilder inne når du skal vise frem så tynne klær? Det passer jo bedre med kåpa over skuldrene når dere står inne. Og hvorfor bruker du ikke sokker/strømper? Alt annet du gjør er jo så nøye gjennomtenkt. Men når det kommer til antrekksbilder så godtar du å fryse og i verste fall få UVI som igjen kan føre til nyrebekkenbetennelse. Sjansen for brystbetennelse er stor bare på den tiden mens dere står å fotograferer. Skjønner ikke at du tar sjansen på dette, det er faktisk ikke lenge siden du kom hjem fra sykehuset 🙁

  1. Cecilie

   Hjelpes…..tror du virkelig ikke hun klarer å passe på seg selv????

 10. Elsker den klokken der! Hvilken av DW-modellene er det? Og jeg synes du var søt med krøller, jeg 🙂

 11. Daniel Wellington-klokker er så pene! 😀
  hvilket hotell bor dere på? 🙂

  1. royal christiania, bor alltid her 🙂

 12. Anniken

  Så gøy med litt annerledesfrisyre,synes du kledde krøllene jeg 🙂 Og kåpen din er bare råfin! *ønskermeg*

 13. Mamma i boblekåpe

  Hei.
  Er det slik at du går kledd slik på tur til byen med familien for å handle inn? Her på sørlandet er det vinter og kaldt, så bare ankler er uaktuelt, kanskje det er annerledes hos dere. Lurer bare på om du har skift i bilen, og at bilder av dagens antrekk mer er for å vise stilen? Det virker ikke slik på måten du skriver, bare, ser ut som du bor i et varmere klima enn det vi er prisgitt nå om dagen:-) Ha en fin dag videre:-)

 14. Fy flate, kle på deg!
  Kempefint antrekk, hadde det vært riktig årstid.
  Det er ikke rart at du blir syk når du har så mye bar hud når det er kaldt.
  Kan du ikke vise litt flere påkledde, stilige vinterantrekk ala mummy on the go? DER var du på riktig spor 😉

 15. Hei
  Hvordan løser dere det med arbeidsoppgavene som LK har tatt over for deg mens du er i permisjon, nå som han reiser bort?
  Mvh Anna

  1. Han jobber med det fra Spania 🙂

 16. Elisabeth

  Hvor har du kjøpt den rosa kåpen?? Hvilken str har du i den? Den var rålekker:)

  1. my-wardrobe, tror det er us2 eller 4, usikker på hvordan strl. var 🙂

 17. Elsker de krøllene dine altså!

 18. Så flott du er! Kåper er jo bare så lekker da!! 🙂 Kos deg masse masse i Sarpsborg <3

 19. Caroline: tusen takk for lykkeønskninger og raskt svar:-) Nå skal jeg fortsette å kose meg med surfe etter babyutstyr…litt vel ivrig så tidlig, men svangerskapet er så velkomment:-)

  Cecilie: Gratulerer så mye:-) Takk for anbefalingen, jeg skal sette meg ned og se på vognen…så bra at den også fint kan brukes som seng!:-)

 20. Ragnhild

  Elsker stilen din, du er virkelig inspirerende! 😀 Hvilken modell er Michael Kors beltet? Det må jeg ha! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *