enda noen blanke ark å fylle

hoved

God mandag, sprekinger! Jeg tipper det er flere enn meg som allerede er ferdig med ukens første treningsøkt? Jeg var på plass på elixia klokken åtte, og i dag hadde jeg min første økt med kettlebells. Hjælp, kjenner allerede at jeg er stiv i både rygg, rumpe og lår, så jeg er spent på utviklingen og gledegruer meg til å stå opp i morgen tidlig! Det er helt utrolig hvor stiv jeg har blitt etter fødselen, jeg gikk jo ut i spagaten samme dag som jeg fødte, men 6 uker etterpå var det akkurat som at jeg aldri i mitt liv hadde beveget på skrotten. Ante ikke at en fødsel kunne gjøre meg stiv, men nå vet jeg altså det også. Nå er jeg heldigvis på god vei til å bli litt mer tøyelig igjen, så jeg håper at spagaten er på plass om noen uker, det går i hvert fall fort fremover *takkoglov*

___________________________________________________________________________________________________________

suunto ambit2 s

DSC09769

Jeg har endelig fått meg ny pulsklokke, forresten! Denne får jeg nok ikke testet ut før i morgen, men åh, jeg gleder meg! Suunto Ambit2 S heter denne, og det var faktisk Alexander som anbefalte den. Lover å holder dere oppdatert på hvordan jeg synes den er, den ser i hvert fall innmari fresh ut. Jeg var jo nærmest forelsket og avhengig av nike+ gps-klokken jeg brukte i et par år, men den sviktet meg sånn på slutten, begynte å telle feil og streiket litt for ofte, så det skal bli spennende å prøve ut noe nytt. Bare det er jo motivasjon i seg selv.

DSC09774

Så har jeg planlagt treningsuken min frem til lørdag, tenkte å prøve meg på den første 60-minutters løpeturen etter fødselen på fredag, kribler i magen! Så lar jeg de to siste ukedagene være åpne, for jeg må jo få dyttet inn noen saltimer denne uken også, cardio energy var så deilig!

___________________________________________________________________________________________________________

Nå må jeg egentlig komme meg i dusjen, har sittet med frokost, kaffe og litt jobb i noen timer etter trening allerede, og ved siden av meg er det en som trenger mat og skift veldig snart 🙂 Vi sees etterpå!

84 kommentarer

 1. Pulsklokke og tredemølle

  Hei! Er pulsklokken kompatibel med Sportsmaster tredemøllen? 🙂

  1. det vet jeg ikke ennå, men jeg skal teste ut når jeg kommer hjem igjen 🙂

 2. Hey du! Dette er muligens veldig random, men i og med at du er såpass opptatt av trening og kosthold, ville jeg bare anbefale deg og prøve bikram yoga! (om du ikke har prøvd det før) Du hadde ELSKA det!!

  1. takk for tips! har hørt SÅ mye positivt om det 🙂

 3. Elise Kvamme

  hei! Hvor fikk du tak i den planleggeren? vet du om en nettside der jeg kan designe min egen? ha en fin helg 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *