konkurranse: babystore

annonse

bs kopi

Akkurat nå har jeg en konkurranse gående på instagram, hvor du kan vinne gavekort til en verdi på inntil 2000,- hos babystore.no. Kanskje er det på tide å planlegge vårens innkjøp av barneklær og sko, eller kanskje du trenger leker og møbler til barnerommet? Alt du må gjøre for å være med i konkurransen er å følge babystoreno på instagram og i tillegg gjette hvor mange søte fugler molo-kjolen på bildet under har. Gå inn på fotballfrue, finn min konkurransepost og delta innen 22. januar, så er du med i trekningen.

jeg trekker 5 heldige vinnere:

blogg_fotbollfrue_babystore

1. premie – gavekort 2000,- / 2. premie – gavekort 1000,-  / 3-5. premie – gavekort 500,- 

___________________________________________________________________________________________________________

absolutt alle som deltar får i tillegg en hemmelig trøstepremie og vinnerne blir avslørt her på bloggen 23. januar.

– masse lykke til – 

26 kommentarer

 1. 10

 2. Hva om man ikke har instagram da 🙁

 3. Jeg tipper 14 fugler:)

 4. Gjetter på 9

 5. Hvor er resten av årskavalkaden?? eller har du lagt ut alt?

  1. Neida, siste del kommer ila. uken 😀

 6. heii 🙂 du hvilket redigeringsprogram bruker du på bildene dine ? hvordan får man til sånne «bobbler» eller sikrler på bildene som man kan skrive i ? leter og leter men sjønner ikke hvordan jeg kan gjøre det 🙂

 7. Kan du ikke ha en konkurranse der en av oss «med mamser» kan fks vinne en dag der du styler og tar bilder?? Hadde vært superkult om du ville gjort noe sånn for en av oss mødre som trenger hjelp til å fiffes litt♡..så kan du jo lage et innlegg om det, hvordan enkelt ta vare på seg selv i hverdagen:)

  Fantastisk blogg btw:)

 8. 12?

 9. Kan du tjene mer innlegg om Nelia eller som du bryr deg for din dyrebare barn i de første månedene, og du planlegger i fremtiden om smokk, flaske, sove alene på rommet sitt … ? Jeg kunne snakke om det. Goodnight caroline. 🙂 <3

 10. Miriam Mehus

  Skal man gjette her?
  Jeg tror det er 12 fugler

 11. Miriam Mehus

  Jeg tror det er 8, mitt endelige svar

 12. Miriam Mehus

  Jeg tror det er 8, mitt endelige svar

 13. Rebecca pen

  5;)

 14. Would you consider doing a house tour? I’d love to see your interiour, it’s so beautiful

 15. Vill du göra en förändring! Trött på att sitta fast i vardagens ekorrhjul?!
  Hjälp andra och få betalt!

  http://wealth.blogg.se

  Kram kram

 16. I actually thought this was an adults dress o_O I’m slightly disappointed now, I want to one lol B x

 17. Ann-Kristin

  Hei. Jeg tipper 6 fugler jeg 🙂

 18. 11 fugler

 19. I love the baby race car its so beautiful, where did you get it from 🙂 ??

 20. Marianne

  Jeg tipper 4 fugler

 21. 5 fugler 🙂

 22. Marianne

  Jeg tipper 4 fugler 🙂

 23. Krysser fingrene nå, for dette kunne kommet godt med 😉 Spesielt til panda-pyjamasen til Molo..

 24. Jeg har gjettet på instagram !!:)) ha en flott dag 🙂

 25. Miriam Mehus

  Har du kåret en vinner?? Hvor mange fugler var det?
  Klem fra spent «jente-mamma» <3 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *