alle samlet

God søndag, dere ♥ Hjelpes, jeg kan ikke skjønne at klokken er så mye allerede, tiden går for fort! Her har morgentimene gått med til kos med Lars-Kristian og Nelia i sengen, vi stod ikke opp før for en liten time siden, og da ble det sen frokost og kaffe. Dette er jo en av de siste morgenene vi har sammen på en stund, så det er viktig å ta vare på minuttene og timene. Jeg kunne ligget der ennå, men det er jo greit å komme seg opp før det er på tide å legge seg igjen også. Akkurat nå holder jeg på å skrive pakkeliste for de neste to ukene, og så planlegger jeg litt blogginnlegg og blant annet hva jeg må ha hjelp til å ta bilder av før Lars-Kristian reiser.

___________________________________________________________________________________________________________

Gårsdagen var så fin, og det gikk overraskende greit å være fra Nelia. Det var så mye prat og god mat hele kvelden at timene bare forsvant, og plutselig hadde jeg 2 ubesvarte anrop fra mannen som stod utenfor for å hente meg. Jeg ble ikke borte lenger enn fire timer, så det skulle vel nesten bare mangle at jeg ikke skulle klare det. Hun hadde sovet hele tiden og våknet akkurat da vi kom hjem for litt mat, og så sovnet hun igjen og våknet ikke før halv syv. Liker døgnrytmen hennes, så krysser alt jeg har for at den skal vedvare en stund.

gjengen

Her er alle fotballfruene samlet, for en fin gjeng! Vi skulle absolutt hatt flere slike kvelder sammen, så det får kanskje være et nyttårsforsett for 2014 ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

– happy sunday – 

15 kommentarer

 1. Jeanette

  jeg kommer fremdeles ikke inn på bloggen din,kun via linkene på facebook-siden din.det har vært slik lenge nå.Hva er det som skjer?

  1. Uff, så leit! Jeg prøver å finne ut av dette selv :/

 2. Veldig fin døgnrytme hun har ja 🙂 Det kan jo ikke bli bedre egentlig.

  Hadde du pumpet og hadde melk på flaske om hun skulle våkne når du var borte? Har dere prøvd flaske enda?

  Fortsatt god søndag 🙂

  1. Ja, jeg pumpet før jeg dro 🙂 Hun har tatt flaske to ganger tidligere, og det gikk like fint denne gangen 🙂

 3. Fin gjeng dere er! Så bra at det gikk bra og at du koste deg 🙂

 4. Åh, så trivelig med jentemiddag. Fikk et lite savn etter mine gode venninner hjemmefra nå 🙂

 5. Dwightinha

  Du verden for et lite murmeldyr dere har fått. Til sammenligning hadde jeg 11 måneder uten søvn, så en nyfødt kan tydeligvis være så mangt.
  Det hjelper jo på alle parter i overgangen fra 2 til 3 at den blir så rolig og smidig

  1. Haha, ja hun er virkelig glad i å sove 🙂 Har selv noen vennepar som sliter med søvn, så det er store forskjeller har jeg forstått 🙂 Men vi nyter det nå, for man vet jo aldri når det kan snu heller :/

 6. God søndag fine Caroline <3 ingen dag uten å lese bloggen din 🙂 Du er til god inspirasjon for oss over 40 også 😉 Har fått meg ny mobil, Samsung. Og trenger etui, gjerne med kortlommer. og selvfølgelig en fint et <3 Da har du sikkert gode tips på nettsteder en får kjøpt d ? klemmer til dg 🙂

 7. ELSKER kjolen på nummer tre fra venstre! 🙂

 8. Hvor har nr 3 fra venstre kjøpt kjolen sin? *like*

  1. jeg vet ikke dessverre :/ ragnhild? 🙂

 9. Så deilig å kunne ta seg noen timer «fri» til å kunne gjøre sine egne ting en gang i blant. 🙂

  Nyt tiden med morgenstundene der dere fortsatt kan kose dere lenge i sengen! 😉 Her har pjokken rukket å bli 9 måneder, og han er ikke særlig opptatt av å prioritere akkurat det med kos. :-p
  Han sov forøvrig natten gjennom fra han var 2,5 mnd, men har i løpet av januar plutselig bestemt seg for at nok er nok! Nå har vi noen runder med hyl og skrik i løpet av natten, og DET skal jeg love deg er tungt når man ikke er så vant til det. 😉 Men, det er nok en periode. Han har nemlig begynt å snu seg i søvne, og våkner av det.

  Ha en fin søndag, og lykke til med pakkingen! Det er ikke veldig enkelt når man har fler enn seg selv å tenke på. 🙂
  Klem

 10. Christine

  Som Odd supporter er det flott å se at dere damene også kommer godt overens,det hjelper jo på samholdet mellom spillerne også. Dere så alle flotte ut,kjempe koselig ser det ut som dere hadde det!

 11. Koselig å kunne være sosial når man er mamma. Hvem passet babyen når du var ute og typen henta deg?

  Hva slags app bruker du for å redigere bildene og lage skriften på bildene dine?

  Inspirerende blogg:))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *