5 things I need for a perfect sunday

DSC09734

– familien min – 

DSC09686

– en deilig, varm joggedress – 

DSC09689

– sort kaffe –

DSC09712

DSC09722

– litt tid til å jåle meg for den kommende uken – 

DSC09651

– peiskos –

___________________________________________________________________________________________________________

Min søndag har for det meste bestått av planlegging, vasking av klær og pakking av tøy til både meg og mini, men mellom slagene er det alltid tid for litt kos og kvalitetstid. Det har heldigvis stoppet å snø her nå, og selv om snø er vakkert, grøsser jeg på ryggen av å se ut fordi jeg vet hvor kaldt det er, så da er det deilig å ha en mann som er ekspert på å få fyr i flammene på 1-2-3 *dobbelbetydning* Herlighet, ellers sliter jeg skikkelig med å få pakke-kabalen til å gå opp. Mamma og jeg skal helt sikkert gå en del turer, så varmt tøy til både Nelia og meg må med, pluss utstyr til hundene så de kan være med. I tillegg skal vi kanskje ut og spise ettersom jeg har bursdag snart, så pentøy må med, pluss antrekk for alle dagene inkludert sko og yttertøy, kamerastativ, stasjonær pc, skift til Nelia, vogn, ergobabysele, gave til pappa og Charlotte som har hatt bursdag pluss julegaven til både storesøster og Elise som har kommet først nå, og helt sikkert en hel del annet som jeg har glemt å nevne. Haha, bilen kommer til å se latterlig fullpakket ut. Godt vi har fått oss skiboks på taket.

Jeg skulle egentlig på yoga i dag, men jeg måtte avlyse fordi jeg har så mye annet på planen, så da har jeg tenkt til å presse inn en treningsøkt nå i stedet. Jeg gjentar suksessen med 4-minuttere fra i går, ble så sliten, svett og god – og den følelsen er den viktigste for meg når jeg trener: å kjenne at kroppen gjør en innsats, helst så mascaren renner, halsen brenner, og klærne må vris opp etterpå. Den følelsen er bare magisk!

57 kommentarer

 1. hvor er din vakre joggebukse / pyjamas?

  1. fra bikbok 🙂

 2. Hei! Du tar så utrolig fine bilder! Kunne du delt noen tips til kamerainnstillinger med oss? 🙂

 3. Christiane

  Så herlig!

  Hvor er joggedressen og sokkene fra? Så utrolig deilig ut!

 4. du mener vel ikke stasjonære pcen men bærbar pc / mac?

  1. Når jeg skal være borte så lenge tar jeg med den stasjonære 🙂

   1. Ingrid

    Hva er grunnen til det egentlig? 🙂

   2. den er mye raskere enn macen min, for det første 🙂 for det andre har jeg alt av programmer installert på den, det har jeg ikke på macen min – ergo det er mye lettere og kjappere for meg å jobbe fra den stasjonære 🙂 den bærbare bruker jeg kun til nøds, og det er ikke nødstilfelle når jeg skal være borte så lenge 🙂

   3. Hvis MacBooken er treig, vil jeg utfordre deg til å formatere den, sette i mer ram, bytte til en bedre prosessor og installere en SSD. Jeg vedder på at du får det til selv, så flink du er til å gjøre research:)

 5. For en deilig søndag 🙂 Her har jeg akkurat vært ut på 2 timers søndagstur med mamma og hunden, kjæresten står nå på kjøkkenet å lager kyllingsalat, og neste på planen er skikkelig selvpleie 🙂 Deilig for en gravid kropp! Elsker forresten uttrykket på Hugo, den hunden ser så hysterisk morsom ut på bilder til tider, hehe :-))
  Ha en deilig søndag <3

 6. Ingvild

  Jeg lurer på om du noen gang har «problemer» med å bli nok sliten og svett under en treningsøkt, hvis du skjønner hva jeg mener? Jeg trente igår, og løp intervaller på mølla mye lengre og fortere enn jeg bruker, og med høyere stigning. Likevel var det en sånn dag der jeg rett og slett ikke ble sliten, og jeg kjente ikke svette. Jeg prøvde så godt jeg kunne å gjøre meg selv sliten, men det gikk liksom ikke. Høres ut som et luksusproblem, men jeg også liker den følelsen etter trening av at jeg har gjort en skikkelig innsats. Det følte jeg ikke igår. Til slutt ga jeg opp, da jeg måtte hjem og rekke en bursdag. Vet du evt. hvorfor det er sånn?

 7. Hei! Jeg så rabattkoden du la ut på instagram, men da jeg skulle bruke den så fikk jeg beskjed om at koden «GFF» var ugyldig. Gjelder denne rabattkoden for kun de produktene du la ut bilde av, eller for alle produktene Coverbrands selger? 🙂

  1. kun for produktene jeg omtaler 🙂

 8. Nydelig kosedress 🙂 Hvor er den fra? 🙂

 9. You know it really how one can have a wonderful Sunday 🙂 My personal Sunday joy is to visit a nice cafe with my lovely husband, as we did today, too!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 10. The sweetest things ever for sure <3 I always paint my nails on Sunday too to get them ready for the week 🙂 Have a nice evening Caroline, kisses! xo

 11. Synes det er så fantastisk gøy når dere sør i landet fryser av noen få minusgrader 😀 hihi, her nord er det rundt -20 grader og litt vind, men det er bare deilig med litt spekk i kinn 🙂 såppas må man tåle i januar 🙂 ha en fin søndag!

 12. Ane Camilla

  Hei! Så koselig innlegg! Det er jo så lurt å planlegge pakking sånn som du gjør nå! Det skal jeg begynne med også når det kommer en liten gutt til oss i mai! 🙂 Lurte på om du har noen tips til sånn planlegging? Det hadde vært så fint å ha en ‘mal’ 😉 Ha en fortsatt god søndag til dere alle 5♡ Ja, også lurte jeg på hvor du har kjøpt joggedressen og de søte sokkene? 🙂

  1. jeg har en slags mal, har skrevet noen pakketips her: http://fotballfrue.no/2013/05/05/nyheter-fra-cameo-og-mine-beste-pakketips/

   Sokker fra h&m eller cubus, husker ikke, de er noen år gamle :/ joggis fra bikbok 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Ane Camilla

    Tusen takk! 🙂

 13. Så koselig innlegg med fine bilder! Lykke til med å få pakkekabalen til å gå opp 🙂

 14. hei!Jeg er stor fan av bloggen din selv om jeg bare er 11 år håper det er greit:)Du er så pen<3<3<3<3<3<3<3Og du er så heldig som har en sån nydelig datter som Nelia<3……..Du er og heldig som har en man som spiller fotball…….Jeg spiller og fotball<3Og du har så fine hunder<3 DU ER BARE SÅ HELDIG!!!Tusen takk får at du blogger……Jeg føler en annen blogg også men den legger bare ut innleg i gang om dagen du legger ut flere ganger om dagen så da når jeg kommer hjem fra skolen sjekker jeg altid bloggen din og det er super gøy!!!Men hvor er det dere skal nå snart siden du pakker??Du er bare så heldig som nesten altid reiser et sted jeg vil bare si TUSEN TAKK FÅR AT DU BLOGGER<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 15. Rebecca

  Ååå, så fin joggedress! Hvor er den fra? <3

  1. den er kjempefin! fra bikbok 🙂

 16. Kristine

  Kos dere masse<3

  Bloggen din er virkelig en inspirasjon i hverdagen:) etter en tung dag på skolen pleier jeg å gå inn på bloggen din og da blir humøret så mye bedre:-))

  Ha en fin kveld<3

 17. Så koslig du skal til Sarp på » ferie»
  Hvor jobber foreldrene dine ?
  Kjør forsiktig <3
  Klemmer

 18. Hi Caroline. I’ve been looking throught your blog and i really like it. Everything looks so beatifull and sweet, such a good job and I can tell you are very honest. I was reading your training post (I like to stay active and eat healthy) and I wonder if you work out (even strengh traning) without having breakfast? Is not that bad? Just wondering. Hope u are ok and you can answer this. Happy start of the week! =)

 19. Mariann

  Kjære Caroline!
  Det er så deilig å lese en blogg uten skrivefeil! Og med de flotte bildene du tar, og all inspirasjonen du gir oss, gjør at det er en nytelse å følge deg! Jeg leser innimellom Passion for baking og, men du verden, det er så mye sunnere å lese bloggen din! Ha en fin uke, og lykke til med pakkinga!

 20. Herlig søndag! Kos dere!

 21. Hei. Kunne du kanksje vist bilder av walk-in garderoben din? driver og planlegger lit selv og alltid stas med litt inspo! Fikk jo så mye inspirasjon fra barnerommet dere har laget!

 22. Hva er navnet på den OPI neglelakken? Så utrolig fin!!!

 23. Fine bilder 🙂 Når heg leser bloggen din så føler jeg at alt rundt deg er på stell og er er perfekt. Føler du selv at alt er perfekt og du lever i et drømmehus og har alt du vil ha?

 24. Ntå, det ser ut som Nelia gjør et peace-tegn! Hun er virkelig skjønn, hihi. 🙂

  1. Haha, sant 😉

   1. Må du pakke sååå mye? Jeg har tre små under fem år og hadde ikke hatt sjans til å pakke alt det der. Har ikke foreldrene dine vaskemaskin? 😉

 25. Jeg hadde fått sykt vondt i øynene hjemme hos deg! Syyyyyykt mye hvitt og hvite ting. Uææææ hadde blitt snøblind. Søte hunder og baby:)

 26. Oppskriften på en perfekt søndag 🙂 så forresten på Cubus at de selger sokker til mor og barn. Utrolig søtt sett og under 100-lappen 🙂 Er vel noe til deg og din nyfødte 🙂

 27. Hvordan går det med pappa’n din nå som du skal ha med hundene i to uker? Er det lettere for han på vinteren?

  Godt å lese at du trener så svetten renner, jeg følte meg som en idiot da svetten rant ned i øynene på meg i går, mens alle de andre jentene på treningssenteret så super freshe ut mens de tok selfies under treningsøkten 😉 Er jo ikke verdens sprekeste, så jeg følte meg ikke veldig komfortabel da det rant nedover ryggen!

 28. Pernille

  Hei! Jeg lurte på hva 4 minutter er, trening? Jeg følger zuzka light sitt opplegg, mange gode raske treninger:0)

 29. Det såg utrolig koselig og lunt ut! En skikkelig søndag..Hvilken farge har du i neglelakken? 🙂

 30. Undrende

  Har du hørt om kombinasjonsplagg når du skal være lenge borte? Er sikkert ikke krise om du må bruke samme ytterjakke/sko 2 eller flere ganger….det samme gjelder vel også bukser, gensere, skjørt og alt annet du finner nødvendig og pakke med deg. Syntes det blir for dumt når du klager over at du må pakket for 14 dager og lurer på hvordan du skal få det med deg. Mitt beste tips; BLI HJEMME!

 31. Søtt bilde av de minste i familien! Forresten, peace til deg også Nelia!

 32. Hej.Proszę write where you bought it poof?

 33. ann-elin

  Hei!

  Går ikke an å gå inn på oppskriftene dine!!!

 34. Høres ut som en perfekt søndag;)

  http://www.bryllupstid.no

 35. Når du løper 4minutters, hvor raskt løper du som regel? Jeg har en tendens til å starte altfor hardt på de og ender opp med kortere intervaller alltid….

 36. Hello there! I was reading your training post and I wonder if you work out (even strengh traning) without having breakfast? Just wondering. Hope u are ok and you can answer this. Happy start of the week! =)

 37. Herlig søndag! 🙂
  Og lykke til med pakkingen 🙂

 38. høres ut som en bra søndag 🙂

 39. yaya nova

  hey:) jeg leser bloggen din hver dag men av en eller annen grunn har jeg helt glemt hvor du skal hen..?

 40. Lykke til med pakkingen! En ting er at du trenger alt av ditt mtp blogg, men lille Nelia trenger vel en god del hun også! Du MÅ ta bilde av bilen når den er helt stappa!

 41. Jenny Olivia

  Hei. Hva heter fargen på O.P. i negellakken ?

 42. Hei! Jeg har ett spørsmål om hvordan du holder sminket fresh når du har trent! Begynner du på skrætsj og legger helt ny make-up? Har en liten tass som er en måned større en Nelia, og er så morro å følge bloggen din og hvordan dere har det i hverdagen 🙂

 43. Anne Kine

  Har det noen gang falt deg inn å bruke antrekkene dine mer enn èn gang?

 44. I just found your blog and I love it! Everything is so beautiful. I especially love the coffee cups! Would you mind sharing where they are from.

 45. Hihi, du har vel hørt om den supersmarte oppfinnelsen kalt «vaskemaskin»? Så du behøver jo ikke å ha med et helt nytt antrekk til hver eneste dag? 😉

 46. Hei Caroline. Den negllakken fra Opi, heter den bold? Super blogg du har. Ha en fin dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *