siden sist @fotballfrue

Good lørdag, fine mennesker  Altfor lenge sidne jeg har delt mine siste bilder fra instagramkontoen min, og jeg synes alltid de blir så fine, så her kommer et dryss:

___________________________________________________________________________________________________________

@fotballfrue

instafotballfrue

1. trene på geilo 2. dessert forrige fredag – oh my! 3. fineste utsikten fra kjøkkenvinduet, så mye snø! I dag kan vi ikke se ut av de to nederste rutene *hehe* 4. far- og datterkos, hjertet mitt smelter 5. fine hengekøyen til Oline hos Ragnhild i går 6. meg som høygravid og siste treningsøkt på elixia. 8 timer etter dette bildet var jeg på føden, og 7 timer etter der igjen så Nelia dagens lys  7. sjokoladeheaven i går. Restene nytes i dette øyeblikk, så er det tomt! 9. plukket ut bilder fra nyfødtfotograferingen i går. Herlighet, alle er like vakre! Og så er det så fascinerende å se hvor mye hun allerede har forandret seg. 10. Lars-Kristian som mekket lørdagskaffe for 1 time siden 11. dette er sinnsykt! Vi får nesten ikke opp utgangsdøren, bare å finne frem måke og spade! 

___________________________________________________________________________________________________________

I går var jeg på besøk hos Ragnhild og skjønne Oline som kom 3 måneder før Nelia, og det var så koselig! Men det var jammen ikke lett å komme seg avgårde. Dere vet den dagen hvor det virker som det er meningen at du bare skal bli på stedet hvil? Vel. Den dagen var det for meg i går. Vi var klare for take off klokken fem, Nelia var polstret fra innerst til ytterst og godt plassert i bilstolen, det var 30 minutter siden forrige måltid og vi kjempet for å få opp utgangsdøren som var sperret av all snøen. Fikk den opp til slutt, og da bestemte frøken Nelia seg for at nå var hun sulten igjen, så da var det bare å komme seg inn, kle av seg og mate. Så ble klokken halv seks, og vi var ute av døren nok en gang, men naturens krefter jobbet virkelig mot oss, for det hadde rukket å danne seg en borg av snø foran garasjedøren siden Lars-Kristian hadde måket noen timer før. Heldigvis klarte firejulestrekkeren å kjempe seg over, og det var på håret at jeg kom meg ned bakken her, for den var nedsnødd og jeg kunne like gjerne endt langt ute på jordet fordi jeg ikke så hvor veien gikk. Når det snør så mye som det gjør nå, hjelper det ikke at måkebilen er her hver tredje time, for det kommer like mye bare 10 minutter etter at den har gjort seg ferdig, så det er et håpløst prosjekt. Uansett, da vi var kommet vel ned bakken møtte jeg plutselig på en bil som tauet en annen bil, og denne andre bilen var gått i grøften, så de sperret for veien begge to og ventet på hjelp fra en traktor. Så da gikk det enda 20 minutter med til venting da. Det var like før jeg parkerte bilen og gikk opp til huset igjen, men så hadde vijo så lyst til å treffe Ragnhild og Oline, så vi ventet, sang lille petter edderkopp og fola fola blakken, og så kom vi oss heldigvis avgårde tilslutt.

Kvelden var utrolig koselig, Oline har vokst seg så stor, fin og nydelig, og så kom Malene også en tur for å være sammen med oss. Det er jo så gøy å dele erfaring, tips og råd med andre som har barn på nesten samme alder som meg. De fleste jentene til guttene på laget fikk baby desember 2012, så siden den gang da føler jeg jo at jeg har lært uendelig masse 😉 I kveld skal vi møtes igjen, for vi skal feire Lilly som blir 25. Gleder meg!

___________________________________________________________________________________________________________

Nå venter 4-minuttere på meg, jeg er nødt til å jobbe opp kondisen!

38 kommentarer

 1. Hei
  Hvordan kjører du intervalltrening som fungerer best for deg? Hvor lange drag og hvor lange pauser?

  1. Nå blir det nok annerledes enn før graviditeten, jeg må kjenne på formen 🙂 Men det blir 4-minuttere i dag, dvs. drag på 4 minutter og pause på 2-3 minutter, usikker på hvor fort det blir 🙂 Løper med litt helling og det er viktig å holde en jevn fart. I pausene går jeg 🙂

   1. Karina

    Er helling det samme som stigning? Kanskje et dumt spm, men ser for meg helling som nedover og stigning som oppover, hvis du skjønner:)

   2. det går for det samme på folkemunne, så vidt jeg vet :p

   3. Kristin

    Er ganske sikker på at stigning er et mer presist uttrykk å bruke. Akkurat som at man ikke kan si bakdel når man mener ulempe 🙂

 2. Jeg kan ikke huske at du har skrevet det fulle navnet, så får bare spørre jeg. Lurer bare på om du kunne svare meg på hvilken modell LV stelle bagen til Nelia er? Synes den er så fin! Og praktisk med lommer utenpå også.

  1. Den er kjempefin 🙂 Louis Vuitton Totally pm 🙂

 3. For hver dag som går når jeg sjekker siden din blir jeg inspirert. Du er en utrolig kul og fantastisk person, og er svært god til å skrive^^ Nelia er heldig som har deg. – Hilsen en som bryr seg<3

 4. Looks like you had a wonderful week and much more snow than we here in Bavaria 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 5. Sjokoladen fra Sjokoladeprinsen er kjempegod, men dessverre har den nesten like mange kalorier som de andre sjokoladene. Tror jeg…

  1. jeg tenker ikke på kaloriene, det beste er jo at den har mye mindre sukker 🙂

 6. Hei. Jeg lurte på når den siste årskavalkaden kommer jeg. Har bare sett del 3 til nå?

  1. ja, den kommer forhåpentligvis i morgen 🙂

 7. Benedichte

  Nå ble jeg litt nyskjerrig..når jeg spurte om hvilke modell stellevesken var skrev du MM..er det PM el MM? Skal kjøpe en slik selv, og syntes din størrelse er perfekt! 🙂

  1. uæ, nå ble jeg usikker :/ Vet i hvert fall at det ikke er den største eller den minste 😉 den største hadde de sluttet å produsere sa de til meg i Cannes, så da ble det den i medium 🙂

   1. Benedichte

    Da er det MM 😉 kjempe lekker veske! God helg 🙂

   2. Ganske sikker på at hun har skrevet PM i tidligere innlegg 🙂

 8. Uff, er ikke gøy med SÅ mye snø! Send litt til Sunnmøre da, hehe! Her er det mangel på snø 😛
  Ha en fin lørdag videre vakreste Caroline! 😀

 9. Hei fina! Etter å ha vært kritisk til både kostholdet og det «perfekte» livet deres, vil jeg nå si unnskyld og håper du kan tilgi meg for å ha «dømt» deg utifra en blogg og en hel haug med masse fine bilder!! Har hatt dårlig samvittighet, og er jo igrunn ei positiv og glad jente som ønsker alle andre alt godt og lykke. Nå har jeg faktisk akk gjennomført 1 uke med lchf kosthold, og nå begynner det virkelig å bli gøy både med all den gode maten, og hva det gjør meg kroppen og humøret mitt 🙂 Så, det jeg lurte på var; jeg skal lage pizza’n din fra oppskriftsboka di (digger den) også lurer jeg på om soyamel gir mye/spesiell smak? For kokosmel klarer jg ikke i kaker, lapper, pannekaker osv osv- blir helt kvalm av den intense kokossmaken i alt mulig 😉 Håper på svar!:) Riktig god helg til dere! ❤

 10. Hei! Foretrekker dere omslagsbody eller vanlig body til Nelia? Er førstegangs aner bare ikke hva jeg skal kjøpe inn.

  1. begge deler går like fint, men omslagsbody er helt klart lettest i starten 🙂

 11. Hei

  Lurte på hvilket program du bruker for å sette sammen bildene dine og å sette på boksen med tekst? Er så fint =]

  1. photoshop og tych panel 🙂

 12. ann kristin

  hei! bruker du fortsatt sony alpha 65? du har fantastiske bilder 🙂

 13. Så utrolig mye snø dere har – send over litt til Bergen 😉 Snø er så kjekt, vi har bare storm vi!
  Kose deg i 25 års lag i kveld ♥ Klem Anette

 14. Marita Ø

  Gi litt snø til trøndelag også! Hihi 🙂 Her er dagens økt ferdig, ble en lang og god utholdenhetsøkt på mølla! I kveld venter vin og jenter, så dette blir en fin lørdag 🙂 Ønsker deg en herlig lørdag, fine deg!

 15. Kjære Caroline (veldig formelt!) jeg vil bare takke deg for at du er den inspirasjonen og personen du er 🙂

  Etter å ha fulgt deg i flere år med ditt sunne kosthold og treningslyst, har jeg endelig fått rumpa i gir, etter å ha sett deg trene gjennom svangerskapet. Kostholdet har jeg jobbet med i noen mnd nå (psykisk), og i dag startet jeg med den fysiske delen.

  Meldte meg inn på treningsstudio, syklet 1 mil i oppoverbakke på 25 min og gikk 3,2 km i høyt tempo på tredemølle, pluss 1,8 km nedtrapping 🙂 Du kan tro jeg er stolt over meg selv 😀 Jeg svetter riktignok som en gris, men det føles godt å vite at jeg har gjort mitt beste.

  Jeg vil bare at du skal vite at du var kjempe inspirerende som trente 5 ganger i uken, under nesten hele svangerskapet, selv for meg som ikke har er gravid/mor. Så tusen takk for den hjelpen du gir, selv om du sikkert ikke er klar over at du hjelper 🙂

 16. Spiste dere alle tre platene? Gu så hærli! Har av en eller annen grunn fått inntrykk av at du spiser så lite sånt. I små mengder. Helt knall at du kan vere et sjokkomonster akkurat som meg, hihi:-D;-) ha en super helg!
  Jeg følger med dere hver dag og du er min inspo nr 1 på alle plan:-D håpar jeg får møtt deg en dag:-)
  Klem

 17. masse fine bilder 🙂

 18. Caroline

  Åhh, jeg blir så utrolig inspirert og glad av deg! Unnet meg selv nytt treningsoutfit i dag, så jeg skal få enda litt mer motivasjon til å trene enda mer for å nå målene mine:) pleier også å løpe 4 minuttere, har du prøvd crossing? Vært på en del av disse gruppetimene med crossing, noe av det morsomste og mest slitsomme og effektive jeg har gjort innenfor kondisjon, tror jeg! Et stort pluss er jo at det går på flere muskler også 🙂
  Ha en nydelig helg!

  Klemmer 🙂

 19. Caroline

  Hei! Etter hackingen kan man bare se halve bloggen din bed bruk av internet Explorer…

 20. Må si du var min inspirasjon, når jeg ser at du klarer det, tenker jeg at det ikke blir så vanskelig å sjonglere to småbarn med nettbutikk og alt.:)

 21. Hey! Tenkte bare jeg skulle tipse deg litt om at de engelske tweetene dine noen ganger er litt rart formulert, at det er akkurat som en direkte oversettelse fra norsk, f. eks «get the front door up». Vi kan jo si «få opp døren» men de sier det slik på engelsk.. tenker kanskje at det kan være litt forvirrende for de du ønsker å nå ut til på engelsk. Dette er ikke for å være negativ altså, ville sagt det samme til vennene mine (for å være grei). Jeg vet jo at engelsk ikke er førstespråket ditt, og forventer jo at nivårt er deretter, men på korte tweets så skal det jo så lite til å formulere seg korrekt 🙂 håper du ser på dette som velmenende og konstruktiv kritikk!

 22. Christine

  Hei:) lurer veldig på hvordan du gjør det med håret ditt! Du sier du har clip on?! Har jeg rett? Bare lurer på hvordan du gjør det i forhold til trening? Vasker du det veldig ofte? Blir det ikke veldig slitt da? Og er det ikke dager du ikke «orker» å ta det på!? Syntes du er så flink til å bruke det hele tiden! 🙂 bruker selv, men ikke på trening. Det beste er når jeg kan ta det av 🙂

 23. Prøver igjen. Please hvor har du kjøpt ilse jacobsen støvlene??? og pris?

 24. Chrizzy

  Hei:) hvordan gjør du det med dine Clip on extansions når du trener og sover osv.? Har du de alltid på? Ser du bruker de når du trener, må du ikke vaske de utrolig ofte? Blir de ikke veldig slitt om du vasker de flere ganger i uken pga, trening osv.? Bare lurer:D klem herifra.

  1. Jeg har ikke clip on 🙂

 25. Vet du hvor den hengekøyen på bilde nr 5 er fra? Driver ser sårt etter den, men finner ingen steder 🙁 På forhånd tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *