første kvelden uten

Titter bare innom for å ønske dere en fin kveld! Her er vi klare for å reise inn til byen, Lars-Kristian er sjåfør for første gang på kanskje ett år og i kveld blir det bare Nelia og han. Jeg synes det er både skummelt og trist å reise fra henne, men det er jo ikke snakk om mange timene, og jeg vet jeg kommer til å kose meg i bursdag ♥ 

DSC09595

___________________________________________________________________________________________________________

– vi sees i morgen – 

47 kommentarer

 1. Kos deg og nyt masse, masse! Det fortjener du 🙂

 2. Det kommer til å gå kjempe fint 🙂 KOS deg i bursdag!

 3. Kos deg ikveld Caroline 🙂

 4. Går nok veldig fint! Men skjønner det er skummelt første gangen:)

 5. Kos deg kjempe masse <3 Tenker det er vemodig å reise fra henne for første gang, men du vet jo hun har det bra med papsen 🙂 Jeg reiste fra sønnen min for første gang (lenger enn én time) når han var 15 mnd gammel. Hihi. Skikkelig hønemor 😉 Jeg var bare borte fire timer, men kjente det var nok 🙂

 6. Han er flink han mannen din! Altmuligmann, spesielt en flink fotograf! Skulle ønske mannen min hjalp meg like mye med å forevige fine øyeblikk 🙂

 7. Så nydelig bilde!

 8. Så fine dere er! 🙂 Kos deg masse i bursdag i kveld! Endelig din tur igjen 😉

 9. helene wolff helgesen

  Så koselig:)

 10. TineLee

  Sikke en fin kjole, hvor er den fra?
  Håber du får den fineste aften uden at savne babypigen for meget 🙂

  Kram T

 11. Håper du klarer å kose deg uten å bekymre deg for henne<3 du er så søt!

 12. Åh, Nelia er så fin. Dere virker som helt fantastiske foreldre!

  Jeg vil forresten veldig gjerne be deg titte på noe – det tar maks to minutter. I år er jeg russ, og skal ha russebil. Denne russebilen har jeg helt alene, og finansierer og bygger om på egen hånd. Poenget til denne russebilen er nemlig at de som ikke har egen bil skal få være med – det er altså for samholdet og fellesskapet sin skyld. Jeg håper du vil lese litt mer om Restplassen, og det hadde vært helt fantastisk dersom du kunne delt det med dine lesere. Først og fremst ønsker jeg virkelig å sette fokus på dette med at det er greit å ikke alltid ha den største vennegjengen, ikke minst håper jeg at jeg kan inspirere noen andre til å ta samme initiativ til neste år. Jeg vil rett og slett at så mange som mulig skal få vite om dette unike prosjektet. Ikke minst går overskuddet til Kenya, da jeg er veldig engasjert i arbeid der nede. Sjekk ut restplassen.blogg.no, vær så snill 🙂

  1. Så flott initiativ!! Gøy med engasjert ungdom som favner om de som trenger en venn, og støtte i hverdagen. Stå på. Jeg heier på deg Mika 🙂

  2. For en flott initiativ:) skulle ønske jeg var like reflektert da jeg var 18. Håper du får mye pr, og håper at du får mange sponsorer med deg på laget!

  3. Bravo ! Flott initiativ! Så dyktig du er Mika.

 13. Kos deg masse i kveld! Kan tenke meg at det blir merkelig, men det kommer sikkert til å gå kjempebra 🙂

 14. Hvor er den lekre kjolen fra ? Den kledde du utrolig godt 🙂 !

 15. kos deg masse! 🙂

 16. Er så deilig når de tar flaske, slik at man kan få være noe annet enn mamma for et par timer 🙂 Her tok det 5-6 mnd før mine tok flaske, det var slitsomt… Men deilig å kunne fullamme såpass lenge da!

 17. Åååh, ser ut som en liten en på gulvet også vil opp i armene 🙂 <3 Kos deg, velfortjent!!

 18. Kos deg! Nyyyt det med GOD samvittighet! Så håper jeg ingen «slenger med leppa», for jeg synes det er godt å se at man kan fortsette livet, selv om man er mamma <3 Du er herlig, og jeg har sansen for deg 🙂

 19. Åh de første gangene er så «rare» på en måte. Er noe som mangler liksom.
  Bare en mamma kan forstå hvordan det føles ♥ Klem fra meg

 20. Er du VELDIG lav? Aldri lagt merke til det før!

   1. ffffff

    :O Trodde mer 1.50. Jeg må skaffe meg briller

 21. Catrine

  Jeg hadde også første kvelden uten babyen min idag! Han er 8,5mnd da! Men tror det er like ‘skummelt’ uansett første gangen! Gikk jo superbra da 🙂

 22. Wow for en flott kropp du har. Din trening gir virkelig resultalter. Vi har vel alle noe vi ikke er helt fornøyd med, og det gjelder å fokusere på det som er fint. Har man smale lepper kan det jo fikses på, og store føtter kan man vel la være å bry seg om..

 23. Hei, ha en fin kveld. Hvilken str. har du i kjole?

 24. Kristine

  Nydelig dere er! 🙂 Hvor er kjolen fra? Håper du hadde en fin kveld og Far og datter også

 25. Du er så pen og classy!:) flott figur:) jeg blir så glad av å lese bloggen din. Jeg er innom flere ganger daglig!

 26. happy birthday!!!!! You look stunning!!!

 27. Kjempefin kjole, vurderer å bestille en selv. Hvordan er den i str? Normal eller liten? Bruker vanligvis str S kan jeg bestille d i denne tror du? Håper du hadde en fin kveld igår! 😉

  1. Bubbleroom, normal i størrelse 🙂

 28. Far og datter hadde sikkert en flott kveld sammen 🙂 selv var jeg nokså «hysterisk» på dette området. Klarte ikke å forlate mini før hun var nærmere ett år. Med andremann hadde jeg forsåvidt skjerpet meg noe 😉 håper du koste deg 🙂

 29. Always loved your blog! I am so happy that i found it again 🙂

 30. For en vakker mor med barn<3 jeg og min mann prøver for første gang å få barn og jeg leser alle tråder om eggløsning som jeg TROR jeg har i disse dager. Måtte dere prøve flere måneder før du ble gravid eller gikk det raskt? Vet dette er individuelt altså:)
  Må også spørre hvor kjolen din er fra?

  Marie

 31. Hei Caroline!

  Veldig fin kjole du har på deg, hvor er den fra?

  1. Den er fra Bubbleroom 🙂

 32. Veldig flot kjole fra bubbleroom 🙂 men hvordan klarer den babyen’s små «efterladenskaber»? 🙂

 33. Jeg kjenner litt på det å dra fra ungene fortsatt, jeg.
  Og de er 9 og 10 år.
  En kveld er jo helt ok altså, men en natt…. – da gleder jeg meg til å se dem igjen!! 😀
  Men man har jo godt av å komme seg litt ut og bare være jeg.
  Håper du hadde en koselig kveld, Nelia koste seg sikkert like mye med den flinke pappaen. <3

 34. Cecilie Barmoen

  Du er så flott Caroline! Må bare si at du er en sinnsyk inspirasjon, med livsstilen din og treningen, i tillegg hvordan du ser ut etter fødselen. Helt smashing! Stå på, for du er helt flott!

  1. Tusen, tusen takk, snille du <3

 35. så nydelig bilde! Håper du hadde en fin bursdag!

  http://www.bryllupstid.no

 36. Kjenner til den følelsen. Men var det ikke godt å se henne igjen?? 🙂 Så fint bilde av dere <3

  http://www.handlegaten.no

  1. Å, jo 😀 <3

 37. Hårfargen din for tiden er bare så fantastisk fin!

 38. Hvor er denne kjolen fra? Har sett den i flere av innleggene dine, veldig fin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *