mummy on the go

Nelia og jeg gjorde noen ærender sammen helt alene i byen i dag, for første gang. Skal innrømme at jeg synes tanken på å pakke vognen ut og inn av bilen var litt skummel, er jo så redd for å ikke få det til eller for å ødelegge noe, men det gikk som en lek – vognen er jo superenkel å behandle *takkoglov* Vi har snøstorm her i dag, så dette været krevde litt bedre fottøy enn jeg vanligvis går med, i tillegg er det kjekt å ha noe på hodet som ikke ødelegger alt som heter lokker, så jeg endte opp med et utrolig casual, men samtidig ganske fint antrekk.

___________________________________________________________________________________________________________

DSC09364

DSC09326

DSC09546

DSC09280

DSC09550

DSC09538

DSC09289

jakke la redoute / støvler ilse jacobsen / jeans mango / votter, skjerf & lue lindex / veske louis vuitton 

Vi fikk gjort alt det vi skulle, og lille sov gjennom begge timene. Fikk handlet bursdagsgave og litt ymse til helgen, da skal jeg i bursdagsselskap og Nelia blir etterlatt til pappa for noen timer. Skummelt! Neida, jeg har troa på at han klarer det helt utmerket jeg altså, men jeg får litt klaus av tanken på å reise fra henne i mer enn 60 minutter *uæ*

___________________________________________________________________________________________________________

Ble så lei meg da jeg fant ut at det ikke er På liv og død på tv i dag, har dere sett programmet? Det går hver uke mandag til onsdag og gir et utrolig flott, rørende og interessant innblikk i norsk helsevesen. Anbefales! Men så lenge det ikke går i dag, må vi finne noe annet å fylle voksentiden med. Jeg tror det blir solsidan sesong 3, har jo helt glemt av det. Er det mulig?!? Så blir det beina høyt og ansiktsmaske til dessert – deilig!

Vi sees i morgen  Kryss fingrene for meg, jeg har en treningsdate klokken åtte i Skien og håper jeg kommer meg avgårde i tide 🙂 Forresten, jeg dauer av latter! Bladde meg litt gjennom kategorien «video» og kom over denne teaseren vi lagde da vi hadde vært på Maldivene for andre gang. Haha, ler så jeg revner! Du må sjekke ut om du ikke har sett. Og den første videoen fra Maldivene også, bryllupsreisen vår her. Akk og sukk. Kjenner jeg vil reise på ferie når jeg ser slike minner!  

[showhide type=»post» more_text=»Show english translation» less_text=»Show less»]

Nelia and I ran some errands in town today all by ourselves. This is the first time we’re alone and I have to admit that the idea of packing and unpacking the stroller from the car freaks me out. I’m so scared not being able to do it or maybe break it, but it went like a charm – the stroller is super easy to work *thankgod* There’s a snowstorm here today so this called for different footwear than what I am used to. It’s also good having something on your head that doesn’t mess up your curls, so I ended up using something really casual but at the same time very nice.

We managed to do everything we were supposed to do and the baby girl slept through both hours. I purchased a birthday present and a few other things for the weekend – I am going to a birthday party, leaving Nelia with her father – scary! I’m only joking, I am sure he’ll manage perfectly well. But still, the thought of leaving her side for more than an hour makes me a little anxious.

I was so upset to learn that the tv show “På liv og død” isn’t on today. Have you seen this? It airs Monday through Wednesday and provides a moving and perceptive insight into Norwegian healthcare. I thoroughly recommend it. But as long as it is not on today we’ll have to find something else to do together. I’m thinking “Solsidan,” season 3, a show I completely forgot exists, how can that be!? After that I’m stretching out and putting on a facial mask – I love it!

I’ll see you tomorrow ♥ finger’s crossed for me, I have a workout date at eight in Skien and I hope to be there on time 🙂 By the way, this is so funny: I leafed through the category “video” and came across this teaser from when we returned to the Maldives. Hee-hee, I’m cracking up! You have to check it out. And also the first video from our trip there too, our honeymoon. Oh, I really want to go on vacation when I see all these memories!

[/showhide]

123 kommentarer

 1. åh omg du er så sykt utrolig pen!! jeg lurer om du har noen forbilder?

 2. Snøstrom 🙂 Jeg tror ikke du har sett skikkelig snøstorm 🙂

 3. Hvem tok disse bildene? Nelia (hehe) ? 😉

  1. Tidlig krøkes 😉 Lars-Kristian som tok de.

 4. Line Marie

  Så vintervakker! 🙂 Bare lurte på hvem som tar bilder på slike dager som denne, når du skriver at det bare er deg og Nelia som har vært på bytur? Regner med at Nelia ikke helt klarer å håndtere kameraet ditt ennå ? 😉
  Programmet «På liv og død» var kjempebra, en god tankevekker på hvor godt vi har det i Norge, og hvor godt helsevesenet vårt generelt er, ekstremt mange flinke folk! Synd det bare skulle gå denne og neste uke, ettersom jeg forstod, for hadde vært fint og fått et enda bedre innblikk .. 🙂

  1. Lars-Kristian var med og tok bildene, før han dro på trening 🙂

 5. Hyggelig ♥

 6. kategoriene dine funker ikke å trykke på!

  1. Prøver å fikse det 🙂

 7. Hvor er jakken og luen fra? Kjempefine 🙂

 8. Hvor er skoene fra? Første «vinterskoene» jeg har sett som er skikkelig fine!:)

 9. Likte antrekket ditt veldig godt!:) men jeg lurer på hvor fottøyet er fra?

 10. christina

  Såå morsomt med disse videoene. Tror ikke jeg har sett den fra bryllupsreisa deres før. Leste nok ikke bloggen din på den tiden.
  Kjempefint antrekk idag også:)

 11. Nina Dahl

  Hei.

  Kan jeg spørre hvor støvlettene er fra? De var kjempefine 🙂

 12. Kathrine

  Hei!

  Jeg får ikke til å gå inn på noen av kategoriene dine.. Prøver å trykke meg inn på «bryllup» men kommer ingenting opp 🙁

 13. Caroline! På tide med en liten kommentar igjen. Jeg så fimen du la ut tidligere i dag nå og må få si jeg håper på å bli like lykkelig i en liten familie en gang jeg også! Du ser fantastisk lykkelig ut og jeg blir så glad på dine vegne. Tusen takk for at du fortsetter å dele lykke med oss. Klem til både deg og vakre lille Nelia som blir så stor ♡ – C

  1. Klem til deg også <3

 14. Charlotte

  Hvor har du kjøpt de fine skoene og jakken?

 15. Du er så fin når du kjører casual antrekk 😀
  Hvor ser du Solsidan?

 16. Så fint med snø! Her i London pøsregner det bare, og jeg vil så mye heller ha snø enn regn.. Sukk. Jeg likte antrekket ditt veldig godt også, skikkelig vinterlig og fint 🙂

 17. Marianne

  Hvem tok bildene?

  1. Lars-Kristian, før han dro på trening 🙂

 18. Kjempe fint antrekk, Caroline! Alt kler tydeligvis den smukke, du ser jo like bra ut i casual, som du gjør i pyntet 🙂 Håper dere har en fin kveld.

  Her stresses det med å finne ny jobb, min aller første leilighet, og lesing av teori til lappen. Vanskelig å samle tankene, men satser på at alt ordner seg for snille piker 🙂

  1. Lykke til 🙂

 19. Hvor finner jeg skoene? Jeees de var fine! Du er nydelig og veldig dyktig Caroline. 🙂 mvh Tina

 20. Ingvild

  Se på 24 timer på legevakten på TLC 🙂 Samme konsept :))

 21. Ahhh…Maldivene ja. Vi var på Veligandu for halvannet år siden. For et fantastisk sted på jord!
  Perfekt sted å nyte god mat, god drikke, livet og hverandre…noe vår datter var et bevis på 9 måneder etterpå *knis*.

 22. Hei! Jeg har et lite spørsmål:) Var Lars-Kristian med deg? Hvem var det som tok bildene?

  1. Han var med og tok bildene, før han dro på trening 🙂

 23. Den svenske versjonen av programmet gikk på tv i dag i femtiden 🙂 blir jo ikke helt det samme, da det er svensk og handler om både helsevesen, brannvesen og politi, men jeg likte det veldig godt i alle fall. Har ikke fått med meg det norske enda, men tenker å gjøre det 🙂

 24. Fine klær 🙂 Jeg håper skoene er av fuskepels!

 25. Benedicte

  Hvor er jakken fra? Du er flott!! 🙂

 26. Hei hei Caroline!
  Jeg kom over en DIY side (do it yourself) <3.
  Og da så jeg noen fat som man kan lage fotavttryk fra barnet sitt på.
  Leste deretter bloggen din, og tenkte å tipse deg om dette 🙂
  Rå fint! Og så koselig at man kan forevige fotavtrykket til de små ^^,

  Ha en fin helg!

 27. Og linken til den DIY siden med fremgangsmåte er: https://diycozyhome.com/give-the-gift-of-love/

 28. Hei fine deg! 🙂 Kommer det snart noen rabattkoder på coverbrands?:-) Plutselig ble det godt over 1000 kroner, så hvis det vanker en rabattkode snart, drøyer jeg bestillingen litt 🙂 Stor klem

 29. Hei! Jeg har et spørsmål ang. vogna di. Er du fornøyd med den kroken du henger stelleveska på? Jeg vurderer å kjøpe en slik, da stelleveska mi ikke passer på vogna. Syns det kan se litt klønete ut med veska hengende der? Er veska i veien når du går tur?

  :):)

 30. Kan du være så snill og lage et par treningsrelaterte innlegg snart? 🙂 Savner å lese om trening på bloggen din – da i form av motivasjon, dine favoritt treningsklær (som ikke er sponset, din personlige mening) osv.. Hadde vært utrolig inspirerende og gøy om du skrev et motiverende innlegg ang trening, altså hva som motiverer deg til å trene og hva du gjør de dagene hvor du har null motivasjon til å trene, men trener likevel… 🙂

 31. Kariann

  Nydelige votter. Hvor er de fra?

 32. Flott antrekk på flott dame. Likte spesielt kåpen, hvor kan jeg finne en sånn?

 33. SÅ SØT LUE OMG

 34. Cathrine

  Hvem tok bildene når de bare va deg og Nelia på tur? 🙂

  1. Fine biler ! Hvorfor i all verden er det så viktig å vite HVEM som har tatt bildene? Vi trenger ikke å vite alt om Carolines hverdag!

   1. Jasmin

    Hahahaha, morsom du Goonie! Akkurat det samme tenkte jeg :p

   2. Det er jo bra for bloggen til Caroline at folk er interessert i livet hennes da:)

 35. Hei
  Hvor er de skoene fra:) utrolig tøffe!

 36. Så flott du er!
  Forresten, «på liv og død» går kun denne uken og neste! Håper de kan fortsette med serien, for den er så utrolig bra! Og veldig inspirerende.

 37. Pretty pictures 🙂 I really love the boots that you are wearing in this blog!

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 38. Cecilie

  Må bare spørre, hvor er skoene fra? De er så lekre at jeg nesten dåner !

 39. Kristine

  Hei, vil bare si at «på liv og død» går mandag tom onsdag denne uka og neste, så er det, dessverre, stopp. Kort og intensivt for å illustrere hvordan livet i helsevesenet er. Så få det med deg til uka! 🙂

 40. Lk er jammen flink på å lage filmer 😉

 41. Hvorfor reiser du bort hver gang LK er borte?

 42. Hey lovely lady, may I ask where your boots are from? Thanx

 43. Hei hei!

  Dette har med oppskriftinnleggene dine å gjre: Er noen flotte og inspirerende der altså, og ofte finner jeg meg selv sjekke opp bloggen din for å finne ut hva jeg skal lage til middag! <3<3 Men: veldig ofte er det fisk, og det er flott, jeg er kjempeglad i fisk selv, men hva med feks. kjøttdeig? det har jeg nesten aldri sett deg bruke, er det noen spes grunn til det?

  1. Jeg synes ikke kjøttdeig er et spesielt bra produkt, og like heller å bruke råvarer 🙂

   1. Liv-Stine

    Men hva med karbonadedeig da? Hva syns du om det?

   2. Om jeg skal ha kjøttdeig så bruker jeg kjøttdeig av storfé 🙂

   3. Renate

    Signerer over her! Vil ikke karbonadedeig være et bedre alternativ en kjøttdeig? Er du ikke enig i det?

   4. Jeg synes kjøttdeig er et bedre alternativ, mer fett og mer smak 🙂

 44. I love your blog and all you fantastic photos. It’s just to bad because i never get to read what you are writing cuz im not very good at understanding norweigan. It’s perfect when you translate it to engslish as well!

 45. Utrolig fin kåpe! HVOR ER DEN FRA? Haha, måtte bare gjøre det klart at jeg lurer veldigveldig mye 😛 Fint å se deg i casual antrekk også. Og forresten, øynene dine var helt sjukt fine på disse bildene! Se på den blåfargen 🙂

 46. Good Morning Caroline.

  I love your blogg 🙂
  Can I ask you which coat and Boots do you wear?
  Where can I buy them?

  Best wishes

  Kathi

 47. Hej Caroline

  Du ser stunning ut!! Hvor er dine støvler fra? De er så virkelig flotte:-)
  Hilsen fra en trofast læser fra Danmark;-)

  God dag

 48. God morgen 🙂 kom du deg på trening? sitter klar for en løpetur selv, er veldig spent for jeg har gangsperr herfra til månen 😉 Likte antrekket ditt kjempegodt! Nå er jeg sikkert person nr 100 som spør, men hvor er den fiiiiine jakke fra?? Elsker casual look, siden jeg nærmest bor i treningstøy;-) Masse lykke til i bursdagsselskap! det kommer til å gå såååå fint! husker selv følelsen av å være borte fra de små, det er en sånn godvond følelse! litt stressende i begynnelsen; men så er det lov å nyte det også 🙂 lykke til 🙂 klem fra ida

 49. Lekker kåpe! Hvem tar bildene når du er alene? Kjenner igjen følelsen av å dra alene med babyen for første gang 🙂

 50. At jeg bare lurer hva som er grunnen til at nyfødte babyer ligger så mye med føttene i luften? På hvert babybilde jeg ser er føttene i vinkel opp i lufta?

  Håper du kan svare:)

  Hilsen uerfaren 15 åring:)

  1. Det er det flere grunner til, den ene er jo at de har lagt med bena trukket opp til seg i magen i 9 mnd. Den andre grunnen er at de ofte sparker og spreller når de ligger på bakken, og da går jo bena opp i luften 🙂 Når de sover eller ligger i ro så er bena på bakken.

   1. Haha okei, tusen takk for svar Caroline:)

 51. Kan jeg spør hvor støvlene er fra? De så fantastisk gode ut 🙂

 52. Utrolig fine sko! God helg til deg 🙂 Klem

 53. Hei

  Vil berre gjere deg merksam på at «mummy» er det engelske ordet for mumie. Trur ordet du leita etter var «mommy».

  TAKK

  1. Ordet har to betydninger på norsk!

   1. Både Remi og dere andre har rett^^ en Mummy er en mumie, men det er også en mor

 54. Du virkelig gløder om dagen ! vakker er du!
  Jeg må bare tipse deg om ett par sko, fra en sko elsker til en annen =)
  Merket er Aminah, de er bare helt fantastiske, overbevist om at du kommer til å elske de.

  Tipset finner du på bloggen.
  Ønsker deg magisk helg <3

  https://travelista.blogg.no/

 55. Ååå, det var fint på deg Caroline!
  Men når kommer del 4 av årskavaladen?
  God helg Caroline! 🙂

 56. Dear Caroline, I would like to ask you about breast feeding, are you breast feeding? beacuse I saw you drink alcohol. Are your doctors don’t mind?
  Best wishes 🙂
  P.

  1. Yes, I breast feed 🙂 But I don´t breast feed when theres alcohol in my blood 🙂

 57. Karoline

  Hvor er kåpen og vesken kjøpt?

 58. elisabeth

  Superfint antrekk. Ser du får en del kommentarer om forbruk,sammenligning med andre bloggerev osv. Du er så utrolig flink til å svare saklig og utfyllende. Min oppfatning er at du er svært reflektert og ansvarsfull både i forhold til forbruk,miljø og omtanke for andre. Stor klem.

 59. Har solsidan kommet med en neste sesong?!? Iiiik, hvor ser dere? 😀 Det er yndlingsserien min!
  Angående å dra fra Nelia, jeg kan allerede skjønne hva du mener. Når jeg passer niesen min blør det litt i hjertet mitt når hun drar avgårde, så jeg kan bare forestille meg hvordan det er når man får barn :/ <3 (men man venner seg vel til det)

 60. Madeleine

  Så stilig bakgrunn du hadde på disse bildene Caroline! Trodde først at det var en togpetong, men plutselig oppdaget jeg at det var en båt der!
  Hehe! 🙂 syntes du kler litt casual stil å jeg! 😉

  1. Madeleine

   Mente tog-perong! Hihi

 61. Anne Marie

  Hei. Jeg har et spørsmål til deg eller Lars Kristian når det gjelder mat. Jeg har slitt med dårlig mage en stund og har fått syrenøytraliserende av legen.På grunn av litt for høyt kolesterol har jeg også begynt å legge om kostholdet, men jeg trenger råd. Jeg tåler ikke for mye fiber og jeg skal heller ikke ha for fet mat, noe jeg forøvrig aldri har spist så mye av. Har sett at lavkarbo inneholder mye fett, men jeg har likevel lurt på om ikke lavkarbo er veien å gå for å få magen i orden igjen. Hva mener dere? Er takknemlig for svar.

  1. Det tør han ikke svare på :/

  2. Hei! Jeg anbefaler å sjekke ut bloggen Paleoliv.no. Mange har blitt kvitt ulike plager gjennom et slikt kosthold 🙂

 62. Anne Marie

  Glemte å si at bloggen din inneholder utrolig mye flotte tips om både mat, klær og sminke, som også kan brukes av oss litt mer voksne damer. Gratulerer med nydelig datter, Jeg husker hvor stas det var da jeg fikk barn, ( han er voksen nå) Årene går fort:)

  1. Så hyggelig å høre, Anne Marie, tusen takk 🙂

   Ønsker deg en god helg 🙂

 63. Hvem tar bildene av deg? Nydelige bilder forresten! 🙂

  1. lars-kristian tok disse før han skulle trene 🙂

   1. :O de var helt nydelige! utrolig fint lys

 64. Hei, ville bare tipse om at det ikke er mulig å bla i arkivet ditt, i hvertfall ikke fra mobil.

  Hilsen en som gjerne vil lese noen innlegg om bryllupet!
  Klem

  1. Det skal være i orden nå 🙂

 65. Du ser helt nydelig ut Caroline! Et skikkelig forbilde for gravide meg, håper virkelig jeg klarer å se sånn ut etter fødselen 🙂 Har termin i april, og mitt første delmål er å komme inn i bunaden til 17.mai! Burde gå det? Hehe 🙂 Også har jeg et spørsmål, husker du skrev om noen poser du hadde kjøpt til å ha i stelleveska, noen slags skittentøysposer? Hvor fant du de? Jeg klarer nemlig ikke gå inn på kategoriene på bloggen din, så får ikke til å lete det opp..
  Klem <3

  1. Jada, det tror jeg du kommer til å klare helt fint! Ting går ofte av seg selv etter fødselen også, det gjorde det i hvert fall for meg 🙂 I tillegg er amming veldig energikrevende, så bare husk å spise litt ekstra så ikke bunaden blir for stor :p

   Mener du de som det står dirty, clean etc. på? Jeg kjøpte dem på ebay 🙂

   Klem!

   1. Hehe, ja det hadde vært noe, fått sydd inn bunaden etter fødsel, da tror jeg alle de som sier til meg at kiloene sitter så sykt godt etter fødsel hadde fått seg en liten tankevekker;-) Haha!
    Jaa, de posene! Hva søkte du på for å få de opp? Jeg finner de nemlig ikke :-/

   2. diaper organizer pouches 🙂

 66. Ååh haha dialekten til Lars – Kristian. Knis. Jeg var heeelt innstilt på at han hadde oslo dialekt. Har tydeligvis ikke fulgt godt nok med på bloggen her. Var ihvertfall kjempe overraskende. Du ser fantastisk der du står i snøen. Jeg så ikke like fantastisk ut i dag, da jeg måtte måke frem bilen. Ha en fin dag!

  1. hehe, han har så fin dialekt 🙂 Tusen takk 🙂 Hadde ikke funnet bilen om vi ikke hadde garasje :O

   Klem!

 67. Jeg bare elsker veska di <3 🙂

 68. Rebecca

  Hei! Jeg har et spm. Jeg finner ikke frem til innlegget der du skrev hvor du hadde kjøpt den lille ‘sengen’ som Nelia bruker å sove i.. Hvor er den fra? Tenkte å kjøpe en slik, for den må jo være genial! 🙂

 69. Oh Caroline, this is such a pretty outfit. I really like bright colors on you! And the location, the harbor is so nice coverd in all white. 🙂

 70. Hei Caroline!

  Du blir bare vakrere og vakrere for hver dag =) du ser så fantastisk ut!

  Jeg lurte på en ting, klarer ikke finne igjen den siden der du tipset om bryllup sider på nett. Har forsøkt å gå igjennom bryllup kategorien din og søke i google uten hell. Kan du linke til den her? På forhånd takk =)

  Ha en flott dag videre. klem

 71. Slutter meg til alle gode kommentarer på dette og andre innlegg, MEN var ikke du imot pels…………….? Tenker på skotøyet ditt.

  1. Det er fuskepels 🙂

   1. Supert:))

 72. Synes du virker så mye mer laidback og tilfreds etter du fikk Nelia, herlig å se 🙂 Flott antrekk!

 73. Hei. Kjempeflotte støvletter, Hvor for jeg kjøpt de? Finner de ikke noen sted på nettet.

 74. Hvor har du kjøpt ilse jacobsen støvlene?? De var super fine!!

 75. Angora og pels?

  1. Fuskepels og ingen angora.

 76. Jeg prøver meg en gang til siden du ikke svarte på forrige kommentar. Hvor er den fine kåpa fra? 🙂

  1. Står i innlegget 🙂

 77. Maria W.

  Hei Caroline! Flott blogg du har! Artig å følge med på barseltiden din:-) Jeg har selv termin i april og prøver å se så fab ut som jeg kan under graviditeten:-) Du er kjempe fab både under graviditeten og nå i barseltiden:-) Har du noen gode tips til praktiske klær for amming? Amme bh’ene fra glammom er super fine! Bruker du ammetopper/ klær også? Har nemlig til gode å finne praktiske ammeklær som ikke skriker «kjerring» Dette er min 2. Graviditet og denne gangen har jeg også så langt klart meg med vanlige klær. Har handlet fine bukser på Zara som er elastiske rundt livet 🙂 Målet er å IKKE kjøpe mammaklær, men jeg ser at jeg må tenke praktisk når jeg skal begynne å amme igjen. Sist gang jeg gikk gravid var det et merke som het «Look at mom» med ganske fine ammetopper. Jeg har to stk. Fra dette merket og angrer på at jeg ikke kjøpte flere:-/. Det hadde vært supert om du tok utfordringen til å legge inn et innlegg om amming and still looking fab:-) Ha en super flott helg!

  Klem, Maria

 78. Jeg lurte bare på hvem som tok bildene når dere var alene i byen?
  Kunne du forresten skrive et innlegg med LCHF dessertoppskrift snart igjen?

  Sandra

  1. Lars-Kristian tok bildene før han dro på trening 🙂

 79. Er kun 6 episoder av På liv og død, så det er ferdig på onsdag 🙂

 80. Fin kåpe! 🙂

 81. Karoline

  Nyydelige bilder!

 82. Heisann,
  Kåpen var veldig fin! Den har jeg også lyst på.
  Jeg har lett og lett på https://www.laredoute.no men finner ikke kåpen. Har du tilfeldigvis navnet eller en direkte link til riktig modell liggende på lur? takk for svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *