mummy on the go

Nelia og jeg gjorde noen ærender sammen helt alene i byen i dag, for første gang. Skal innrømme at jeg synes tanken på å pakke vognen ut og inn av bilen var litt skummel, er jo så redd for å ikke få det til eller for å ødelegge noe, men det gikk som en lek – vognen er jo superenkel å behandle *takkoglov* Vi har snøstorm her i dag, så dette været krevde litt bedre fottøy enn jeg vanligvis går med, i tillegg er det kjekt å ha noe på hodet som ikke ødelegger alt som heter lokker, så jeg endte opp med et utrolig casual, men samtidig ganske fint antrekk.

___________________________________________________________________________________________________________

DSC09364

DSC09326

DSC09546

DSC09280

DSC09550

DSC09538

DSC09289

jakke la redoute / støvler ilse jacobsen / jeans mango / votter, skjerf & lue lindex / veske louis vuitton 

Vi fikk gjort alt det vi skulle, og lille sov gjennom begge timene. Fikk handlet bursdagsgave og litt ymse til helgen, da skal jeg i bursdagsselskap og Nelia blir etterlatt til pappa for noen timer. Skummelt! Neida, jeg har troa på at han klarer det helt utmerket jeg altså, men jeg får litt klaus av tanken på å reise fra henne i mer enn 60 minutter *uæ*

___________________________________________________________________________________________________________

Ble så lei meg da jeg fant ut at det ikke er På liv og død på tv i dag, har dere sett programmet? Det går hver uke mandag til onsdag og gir et utrolig flott, rørende og interessant innblikk i norsk helsevesen. Anbefales! Men så lenge det ikke går i dag, må vi finne noe annet å fylle voksentiden med. Jeg tror det blir solsidan sesong 3, har jo helt glemt av det. Er det mulig?!? Så blir det beina høyt og ansiktsmaske til dessert – deilig!

Vi sees i morgen  Kryss fingrene for meg, jeg har en treningsdate klokken åtte i Skien og håper jeg kommer meg avgårde i tide 🙂 Forresten, jeg dauer av latter! Bladde meg litt gjennom kategorien «video» og kom over denne teaseren vi lagde da vi hadde vært på Maldivene for andre gang. Haha, ler så jeg revner! Du må sjekke ut om du ikke har sett. Og den første videoen fra Maldivene også, bryllupsreisen vår her. Akk og sukk. Kjenner jeg vil reise på ferie når jeg ser slike minner!  

123 kommentarer

 1. Kan jeg spør hvor støvlene er fra? De så fantastisk gode ut 🙂

 2. Utrolig fine sko! God helg til deg 🙂 Klem

 3. Hei

  Vil berre gjere deg merksam på at «mummy» er det engelske ordet for mumie. Trur ordet du leita etter var «mommy».

  TAKK

  1. Ordet har to betydninger på norsk!

  2. Der tar du feil. Mummy = mother.

   Se link http://www.thefreedictionary.com/_/dict.aspx?rd=1&word=mummy

   1. Både Remi og dere andre har rett^^ en Mummy er en mumie, men det er også en mor

 4. Du virkelig gløder om dagen ! vakker er du!
  Jeg må bare tipse deg om ett par sko, fra en sko elsker til en annen =)
  Merket er Aminah, de er bare helt fantastiske, overbevist om at du kommer til å elske de.

  Tipset finner du på bloggen.
  Ønsker deg magisk helg <3

  http://travelista.blogg.no/

 5. Ååå, det var fint på deg Caroline!
  Men når kommer del 4 av årskavaladen?
  God helg Caroline! 🙂

 6. Dear Caroline, I would like to ask you about breast feeding, are you breast feeding? beacuse I saw you drink alcohol. Are your doctors don’t mind?
  Best wishes 🙂
  P.

  1. Yes, I breast feed 🙂 But I don´t breast feed when theres alcohol in my blood 🙂

 7. Karoline

  Hvor er kåpen og vesken kjøpt?

 8. elisabeth

  Superfint antrekk. Ser du får en del kommentarer om forbruk,sammenligning med andre bloggerev osv. Du er så utrolig flink til å svare saklig og utfyllende. Min oppfatning er at du er svært reflektert og ansvarsfull både i forhold til forbruk,miljø og omtanke for andre. Stor klem.

 9. Har solsidan kommet med en neste sesong?!? Iiiik, hvor ser dere? 😀 Det er yndlingsserien min!
  Angående å dra fra Nelia, jeg kan allerede skjønne hva du mener. Når jeg passer niesen min blør det litt i hjertet mitt når hun drar avgårde, så jeg kan bare forestille meg hvordan det er når man får barn :/ <3 (men man venner seg vel til det)

 10. Madeleine

  Så stilig bakgrunn du hadde på disse bildene Caroline! Trodde først at det var en togpetong, men plutselig oppdaget jeg at det var en båt der!
  Hehe! 🙂 syntes du kler litt casual stil å jeg! 😉

  1. Madeleine

   Mente tog-perong! Hihi

 11. Anne Marie

  Hei. Jeg har et spørsmål til deg eller Lars Kristian når det gjelder mat. Jeg har slitt med dårlig mage en stund og har fått syrenøytraliserende av legen.På grunn av litt for høyt kolesterol har jeg også begynt å legge om kostholdet, men jeg trenger råd. Jeg tåler ikke for mye fiber og jeg skal heller ikke ha for fet mat, noe jeg forøvrig aldri har spist så mye av. Har sett at lavkarbo inneholder mye fett, men jeg har likevel lurt på om ikke lavkarbo er veien å gå for å få magen i orden igjen. Hva mener dere? Er takknemlig for svar.

  1. Det tør han ikke svare på :/

  2. Hei! Jeg anbefaler å sjekke ut bloggen Paleoliv.no. Mange har blitt kvitt ulike plager gjennom et slikt kosthold 🙂

 12. Anne Marie

  Glemte å si at bloggen din inneholder utrolig mye flotte tips om både mat, klær og sminke, som også kan brukes av oss litt mer voksne damer. Gratulerer med nydelig datter, Jeg husker hvor stas det var da jeg fikk barn, ( han er voksen nå) Årene går fort:)

  1. Så hyggelig å høre, Anne Marie, tusen takk 🙂

   Ønsker deg en god helg 🙂

 13. Hvem tar bildene av deg? Nydelige bilder forresten! 🙂

  1. lars-kristian tok disse før han skulle trene 🙂

   1. :O de var helt nydelige! utrolig fint lys

 14. Hei, ville bare tipse om at det ikke er mulig å bla i arkivet ditt, i hvertfall ikke fra mobil.

  Hilsen en som gjerne vil lese noen innlegg om bryllupet!
  Klem

  1. Det skal være i orden nå 🙂

 15. Du ser helt nydelig ut Caroline! Et skikkelig forbilde for gravide meg, håper virkelig jeg klarer å se sånn ut etter fødselen 🙂 Har termin i april, og mitt første delmål er å komme inn i bunaden til 17.mai! Burde gå det? Hehe 🙂 Også har jeg et spørsmål, husker du skrev om noen poser du hadde kjøpt til å ha i stelleveska, noen slags skittentøysposer? Hvor fant du de? Jeg klarer nemlig ikke gå inn på kategoriene på bloggen din, så får ikke til å lete det opp..
  Klem <3

  1. Jada, det tror jeg du kommer til å klare helt fint! Ting går ofte av seg selv etter fødselen også, det gjorde det i hvert fall for meg 🙂 I tillegg er amming veldig energikrevende, så bare husk å spise litt ekstra så ikke bunaden blir for stor :p

   Mener du de som det står dirty, clean etc. på? Jeg kjøpte dem på ebay 🙂

   Klem!

   1. Hehe, ja det hadde vært noe, fått sydd inn bunaden etter fødsel, da tror jeg alle de som sier til meg at kiloene sitter så sykt godt etter fødsel hadde fått seg en liten tankevekker;-) Haha!
    Jaa, de posene! Hva søkte du på for å få de opp? Jeg finner de nemlig ikke :-/

   2. diaper organizer pouches 🙂

 16. Ååh haha dialekten til Lars – Kristian. Knis. Jeg var heeelt innstilt på at han hadde oslo dialekt. Har tydeligvis ikke fulgt godt nok med på bloggen her. Var ihvertfall kjempe overraskende. Du ser fantastisk der du står i snøen. Jeg så ikke like fantastisk ut i dag, da jeg måtte måke frem bilen. Ha en fin dag!

  1. hehe, han har så fin dialekt 🙂 Tusen takk 🙂 Hadde ikke funnet bilen om vi ikke hadde garasje :O

   Klem!

 17. Jeg bare elsker veska di <3 🙂

 18. Rebecca

  Hei! Jeg har et spm. Jeg finner ikke frem til innlegget der du skrev hvor du hadde kjøpt den lille ‘sengen’ som Nelia bruker å sove i.. Hvor er den fra? Tenkte å kjøpe en slik, for den må jo være genial! 🙂

 19. Oh Caroline, this is such a pretty outfit. I really like bright colors on you! And the location, the harbor is so nice coverd in all white. 🙂

 20. Hei Caroline!

  Du blir bare vakrere og vakrere for hver dag =) du ser så fantastisk ut!

  Jeg lurte på en ting, klarer ikke finne igjen den siden der du tipset om bryllup sider på nett. Har forsøkt å gå igjennom bryllup kategorien din og søke i google uten hell. Kan du linke til den her? På forhånd takk =)

  Ha en flott dag videre. klem

 21. Slutter meg til alle gode kommentarer på dette og andre innlegg, MEN var ikke du imot pels…………….? Tenker på skotøyet ditt.

  1. Det er fuskepels 🙂

   1. Supert:))

 22. Synes du virker så mye mer laidback og tilfreds etter du fikk Nelia, herlig å se 🙂 Flott antrekk!

 23. Hei. Kjempeflotte støvletter, Hvor for jeg kjøpt de? Finner de ikke noen sted på nettet.

 24. Hvor har du kjøpt ilse jacobsen støvlene?? De var super fine!!

 25. Angora og pels?

  1. Fuskepels og ingen angora.

 26. Jeg prøver meg en gang til siden du ikke svarte på forrige kommentar. Hvor er den fine kåpa fra? 🙂

  1. Står i innlegget 🙂

 27. Maria W.

  Hei Caroline! Flott blogg du har! Artig å følge med på barseltiden din:-) Jeg har selv termin i april og prøver å se så fab ut som jeg kan under graviditeten:-) Du er kjempe fab både under graviditeten og nå i barseltiden:-) Har du noen gode tips til praktiske klær for amming? Amme bh’ene fra glammom er super fine! Bruker du ammetopper/ klær også? Har nemlig til gode å finne praktiske ammeklær som ikke skriker «kjerring» Dette er min 2. Graviditet og denne gangen har jeg også så langt klart meg med vanlige klær. Har handlet fine bukser på Zara som er elastiske rundt livet 🙂 Målet er å IKKE kjøpe mammaklær, men jeg ser at jeg må tenke praktisk når jeg skal begynne å amme igjen. Sist gang jeg gikk gravid var det et merke som het «Look at mom» med ganske fine ammetopper. Jeg har to stk. Fra dette merket og angrer på at jeg ikke kjøpte flere:-/. Det hadde vært supert om du tok utfordringen til å legge inn et innlegg om amming and still looking fab:-) Ha en super flott helg!

  Klem, Maria

 28. Jeg lurte bare på hvem som tok bildene når dere var alene i byen?
  Kunne du forresten skrive et innlegg med LCHF dessertoppskrift snart igjen?

  Sandra

  1. Lars-Kristian tok bildene før han dro på trening 🙂

 29. Er kun 6 episoder av På liv og død, så det er ferdig på onsdag 🙂

 30. Fin kåpe! 🙂

 31. Karoline

  Nyydelige bilder!

 32. Heisann,
  Kåpen var veldig fin! Den har jeg også lyst på.
  Jeg har lett og lett på http://www.laredoute.no men finner ikke kåpen. Har du tilfeldigvis navnet eller en direkte link til riktig modell liggende på lur? takk for svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.