få glød i vinterkulden

annonse

Selv om hudfargen din blekner i takt med at snøen faller, er det ingen grunn til å føle seg som en grå mus. Det finnes et hav der ute som lover å gi selv den blekeste huden liv igjen, og jeg har testet uendelig mange gjennom årenes løp, så jeg liker å si at jeg har en del erfaring på produktmarkedet nå. Denne gangen har jeg plukket ut mine get your glow on-favoritter hos coverbrands.no, så dersom du er nysgjerrig på hvordan du kan få gusten vinterhud til å skinne, kan du trygt gå for en av disse.

___________________________________________________________________________________________________________

hoved1 kopi

1. well rested face & eye-brigthener 2. the body scrub 3. sheer tint illuminator 4. ligloss lip venom 5. glam glow ansiktsmaske 6. sunspa chocolate 7. mary lou-manizer 8. solpudder bekk 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC09087

1. well rested face & eye-brigthener – en highlighter fra bareminerals som gjør under for området under øynene ved å minske mørke ringer og dermed gi et mer våkent blikk. Perfekt for trøtte øyne! Finnes her.

2. kroppen har godt av en skrubb i ny og ne, og en fordel er jo at huden umiddelbart ser bedre ut etter en omgang med litt grove korn. Ved å skrubbe huden din blir du kvitt døde hudceller og kremene du bruker i ettertid vil også trekke lettere inn. the body scrub fra sara happ har jeg skrevet om tidligere. Denne er silky, fuktighetsgivende og ikke fet. Lett nok til å ikke skrubbe for hardt, og grov nok til å fjerne selv den hardeste hud. Duft: Vanilla Bean. Oh my! Den er ikke spiselig, jeg har faktisk prøvd *kremt* Denne er kjempefin å skrubbe seg med på tørr hud før du dusjer den av den, gjerne før du bruker selvbruner. Du finner den her.

3. for glød til hele ansiktet er sheer tint illuminator absolutt å anbefale. Denne gir en lett glød og en jevnere hudtone, skal brukes under foundation og i stedet for primer. Finnes her.

4. lipgloss er alltid fint for å gi looken det lille ekstra, og glossene fra duwop er kjempefine. Denne prikker litt ved påføring og skal gi leppene litt ekstra plump, noe jeg ikke synes noen lipglosser i hele verden gjør, men denne sitter godt og gir veldig fint skinn. Finnes her.

DSC09066 kopi

5. youthmud tinglexfoliate treatment er en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som benyttes bak kulissene i Hollywoods underholdnings-, musikk- og moteindustri. Den er laget for å skape en kameraklar, glødende hud og fjerner døde hudceller. Jeg har blitt veldig glad i denne, spesielt fordi den ikke blir for stiv og fordi den er enkel å vaske av, og selvsagt fordi huden blir utroolig myk. Det finnes veldig mye produktinformasjon om akkurat denne masken, så dersom du er interessert, kan du lese mer om den her. Anbefales å brukes et par ganger i uken.

DSC09103DSC09107

6. sunspa – den beste selvbruneren på markedet som gir utrolig fin farge uten å etterlate seg noe særlig duft. Den lukter også godt ved påføring, og vil forsvinne gradvis, ikke flekkete. Denne har jeg sverget til siden 2011, og jeg det er kun denne jeg fortsatt bruker. Om du er nysgjerrig på før- og etterbilder samt mer informasjon kan du lese blogginleggene mine om produktene her. Hos coverbrands finner du den her.

7. for shimmer til deler av ansiktet eller hvor du vil, er det enklest å bruke en highlighter. mary-lou manizer fra the balm er kjempefin å bruke på kinnbeina, kragebeina, neseryggen eller på leggene for shimmer og glød. Påføres lett med en sminkekost.

DSC09054DSC09059

8. bronzer eller solpudder er et must om vinteren, bare pass på å ikke overdrive, det skal fortsatt se naturlig ut. Jeg har blitt utrolig glad i mineralpudderet fra BEKK by Linda Wickmann, og solpudderet hun fører er ikke noe dårligere. Kjempefint for å friske opp litt bleik vinterhud og i tillegg påfører det huden fukt og er akkurat passe matt. Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

Coverbrands gir alle leserne mine, som ønsker seg glød i vinterkulden, 15 prosent rabatt på alle disse produktene. Koden du bruker er GFF, og denne varer ut fredag 20. januar.

– ♥ – 

88 kommentarer

 1. Hei!

  I valgtider skrev du om hvor viktig kampen for miljøet er for deg. Og her presenterer du altså ni ting de aller fleste klarer seg fiiiint uten for leserne dine som noe de bør ha for å se bra ut på vinteren. Det er forståelig at du lever av utseendet ditt, og at du får hauger av produkter for å teste og liknende, men med et klesskap stappet fullt av lavkvalitetsklær produsert av mennesker der lønnen deres ikke strekker til å dekke selv de mest basale levekostnader, og ikke minst et forbruk av makeup og liknende som ikke likner noe, er det vanskelig å se miljøengasjementet ditt.

  Jeg synes det er trist at du bruker den makten du har i samfunnet på å stimulere kjøp-kjøp-kjøp-kulturen på en ukritisk måte, og håper du tenker litt over dette før du skriver neste kjøpe-innlegg.

  1. Jeg skrev aldri «hvor viktig kampen for miljøet» var for meg. Jeg skrev bare at det var én av sakene som jeg syntes var viktig 🙂

   Jeg mener man må få lov å være opptatt av å ta hensyn til miljøet selv om mye av det en gjør ikke nødvendigvis er helt miljøvennlig. Miljø er ikke svart/hvitt, slik som mange ser ut til å hevde. Alle valg en tar påvirker miljøet i enten positiv eller negativ retning. Da kan man ikke «drite» i miljøet bare fordi man på ett eller flere områder tar valg som ikke er miljøvennlige. Du gjør ditt beste for å få frem poenget ditt ved å sette opp stråmenn, men jeg skal se bort i fra det. Forbruket mitt er stort, ja, og det er pga. bloggen.

   1. Er det ikke mulig å lage en interessant blogg uten et stort forbruk?

   2. Selvsagt er det det, men ikke om du skal være blant de mest leste, det tviler jeg på 🙂

   3. Ja, og så skal jo du tjene penger også. Så det er vel vanskelig å komme utenom all reklamen/ nye klær / anbefalinger
    Men troverdigheten synker også noe når det blir litt for mange «favorittprodukter». Ikke selg sjela di helt 😉

    Du er jo en interessant person også uten alt dette forbruket? (Ja!)
    Og dermed blir bloggen også interessant! Det tror jeg! 🙂

   4. Det er jeg enig i, viktig å finne en balansegang 🙂

   5. Camilla

    Om du ikke har mer å spille på enn forbruk blir nok det en stor utfordring ja. Må være litt stusselig å ikke kunne by på noe mer.

   6. Har du eksempler på andre som har andre ting å by på og har samme lesertall som meg? 🙂

    Jeg byr forresten på andre ting, så ser ikke helt poenget ditt.

    Må være stusselig å føle for å komme med slike kommentarer, ga det deg en god selvfølelse?

   7. Ida Wulff har vel mange lesere, hun har en rød tråd i sine anbefalinger, og blogger langt mer om opplevelser, tanker og meninger. Ulrikke Lund har vel også en god del lesere, men ikke i nærheten av samme forbruk som deg? Tror bloggere med litt mindre ukritiske anbefalinger kan nå svært langt, hvis de bare tør å stå for det de skriver om.

   8. Uff, beklager, men du har nok misforstått. Er det noe jeg gjør, så er det å komme med ukritiske anbefalinger, det er jo nettopp derfor jeg har lange møter med en bunke håndfaste samarbeidspartnere – fordi vi bruker lang tid på å planlegge hva jeg skal skrive om. Jeg samarbeider ikke med et firma på lørdag og et annet på tirsdag, jeg holder meg til de jeg har lang og god erfaring med – nettopp fordi jeg er opptatt av troverdighet. Uten den, er det ikke noe poeng og jeg ahr alt å tape på å ikke være ærlig. Såpass trodde jeg du forstod.

    Vi legger en plan sammen for 6 mnd. av gangen, og jeg plukker produkter jeg kunne tenke meg å teste. Så tester jeg, og vi finner tema ut fra hva jeg kan gå god for. Dersom du tror jeg bare mottar noe og slenger ut en bloggpost, som faktisk virker som den oppfatingen du har, har du som sagt misforstått. Kan du kanskje fortelle meg hvor jeg ikke har en rød tråd? Det vil jeg svært gjerne vite.

    Jeg ba vel også om bloggere med lignende lesertall som meg. Ida Wulff har 13 000 – 16 000 unike pr.dag, Ulrikke har 8 000 – 10 000, mens jeg har 110 000 – 130 000.

    At Ulrikke ikke har et stort forbruk er en påstand jeg er uenig i. Her er 6 av de siste 10 blogginnleggene hennes:

    https://stylista.no/blog/ulrikke-lund/cable-knit-cross-body-bag
    https://stylista.no/blog/ulrikke-lund/free-people-girlie
    https://stylista.no/blog/ulrikke-lund/beauty-must-havebrightmud-eye-treatment
    https://stylista.no/blog/ulrikke-lund/blue-rider
    https://stylista.no/blog/ulrikke-lund/the-basics
    https://stylista.no/blog/ulrikke-lund/nytt-år-nytt-hårhendrix

    De siste 6 av 10 innleggene er altså reklame og/eller nye ting hun har kjøpt. Jeg sier ikke at det er noe galt med det, jeg liker bloggen hennes, men å si at jeg har et stort forbruk på bloggen, og hun ikke, synes jeg er en merkelig påstand.

   9. Ett tankekors er kanskje denne artikkelen av Marie Nord https://www.underarbeid.com/ma-ha-akkurat-na/ – god og viktig lesning å ta med seg inn i det nye året.

    Høyt forbruk har jo også mange andre mange bieffekter, som vi her i «det industrialisert Nord» (en elendig kategorisering, I know) ikke vil være de føste til å føle på kroppen, men som det likevel er desto viktigere å ta et standpunkt i forhold til før forbruket sprenger alle proposjoner. Tror forøvirg ikke at det kun gjelder topp-bloggere, men også den gemene hop generelt.

   10. Fikk ikke til å svare på rett innlegg, men det at du i det hele tatt kan gi vekk 12 søppelsekker med klær uten å blunke synes jeg er galskap. Jeg skulle ønske at du kunne inspirere leserne dine i klesveien ved å bruke de samme plaggene flere ganger i ulike kombinasjoner. Det hadde vært fantastisk 😀

   11. Jeg syntes det var en bedre idé å gi det bort til den «Omvendte Julenissen», slik at de kunne gi det til noen som mest sansynlig ikke hadde fått én eneste julegave.

   12. Å være nedlatende og ironisk bidrar ikke egentlig til noe godt, men for all del, hvis det er måten du ønsker å svare på, do it!

    Med rød tråd, mener jeg kanskje å satse på en stil/en type makeup/ha et litt gjennomgående tema. For eksempel kunne du vist hvordan style et plagg på flere måter, hvordan få flere makeup-looker ut av f.eks 4-5 produkter eller liknende. Kanskje rød tråd var å ordlegge seg litt galt, beklager.

    Når det gjelder valget av ordet «ukritisk» mente jeg ikke antallet møter du går på eller liknende. Jeg siktet her bare til kvantiteten av produkter. I stedet for å vise enkelte produkters mangesidighet, er du veldig opptatt av å kjøpe nytt, nye produkter, flere produkter. Det samme gjelder klær. Det er svært sjelden (jeg vet det har forekommet) at du bruker et plagg flere ganger.

    Når du må gå inn på bloggen til Ulrikke for å vise at jeg tar feil, synes jeg ikke nødvendigvis det vitner om at du har fulgt den bloggen så lenge. Hun skriver blant annet om hvordan hun forsøker å spise vegetarisk de dagene hun ikke trener styrke, hun solgte for et år siden eller noe nesten alt hun hadde, og har på mange måter tatt et lite opprør med «må ha-må ha-kulturen».

    Du har stor makt og mange unge, lettpåvirkelige jenter leser det du skriver og tror at for å bli like vellykket som deg, må de gjøre som deg. Ønsker ikke du da å bidra til at disse jentene er opptatt av kvalitet, økologi og bærekraft fremfor antallet produkter? For all del, du trenger ikke kutte på eget forbruk, men kanskje du i stedet for å ha klesskapet fullt av kjoler du har brukt en gang og ikke kommer til å bruke igjen, kunne solgt dette og gitt pengene til et godt formål (for eksempel)? Det finnes rekker av måter å arbeide for en bærekraftig verden, enten det er å fly mindre, gå mer eller være en bevisst forbruker. Ingen er nødvendigvis «bedre» enn andre. Men i verdenen vi lever i dag, har hvertfall jeg et ønske om at forbildene våre fremmer en bærekraftig livsstil.

    Ordkløyveri og møter kommer aldri til å hindre de menneskeskapte klimaendringene, få oss vestlige til å kaste mindre mat eller være mer bevisste forbrukere. Jeg prøver bare å få deg til å reflektere over ditt ansvar.

   13. Hvor var jeg nedlatende og ironisk?

    «Med rød tråd, mener jeg kanskje å satse på en stil/en type makeup/ha et litt gjennomgående tema.(….)Når det gjelder valget av ordet “ukritisk” mente jeg ikke antallet møter du går på eller liknende. Jeg siktet her bare til kvantiteten av produkter. I stedet for å vise enkelte produkters mangesidighet, er du veldig opptatt av å kjøpe nytt, nye produkter, flere produkter.»

    Jeg bruker mange av de samme merkene, og bytter sjeldent. Ole Henriksen, Glow minerals, Too Faced har jeg f.eks brukt i flere år. Jeg jobber også med de samme leverandørene år etter år, selv om jeg lett kunne byttet til andre som betaler langt mer.

    «Når du må gå inn på bloggen til Ulrikke for å vise at jeg tar feil, synes jeg ikke nødvendigvis det vitner om at du har fulgt den bloggen så lenge. «

    Jeg gikk inn på bloggen for å hente linken til de siste innleggene. Jeg vet godt hva hun skriver om, fordi jeg leser den ofte og liker den veldig godt. 6 av de siste 10 innleggene handlet om forbruk, kan ikke se at det er så mye mindre enn hva jeg har.

    «Hun skriver blant annet om hvordan hun forsøker å spise vegetarisk de dagene hun ikke trener styrke, hun solgte for et år siden eller noe nesten alt hun hadde, og har på mange måter tatt et lite opprør med “må ha-må ha-kulturen”.

    «For all del, du trenger ikke kutte på eget forbruk, men kanskje du i stedet for å ha klesskapet fullt av kjoler du har brukt en gang og ikke kommer til å bruke igjen, kunne solgt dette og gitt pengene til et godt formål (for eksempel)?»

    Det husker jeg godt, og var jo kjempebra av henne 🙂 Selv har jeg ikke solgt så mye klær, men ga f.eks bort 12 fulle søppelsekker med klær til et veldedig formål i desember. Donerte også 20 000,- sammen med Cover Brands til barneavdelingen på Rikshospitalet i 2012, og har tidligere skrevet innlegg om at jeg gir klær til Fretex. Jeg har også skrevet at jeg forsøker å velge økologisk mat.

    «Ordkløyveri og møter kommer aldri til å hindre de menneskeskapte klimaendringene, få oss vestlige til å kaste mindre mat eller være mer bevisste forbrukere. Jeg prøver bare å få deg til å reflektere over ditt ansvar.»

    Du må gjerne kritisere meg for et høyt forbruk, og at jeg er en pådriver, det aksepterer jeg. Det jeg reagerer på er at du ikke klarer å se det i kontekst og mener jeg er alene om det.

   14. Håper jeg klarer å se ting i kontekst i eget hode, men når jeg skriver til deg skriver jeg til deg. Ditt forbruk og du som pådriver blir ikke «bedre» av at andre er like ille. Mener overhodet ikke at du er alene om ditt høye forbruk. Men vi må alle begynne med oss selv 🙂

   15. Da tror jeg vi kan være enige 🙂

   16. Én ting som hadde tilfredsstilt både motebevisste og miljøvenner kunne vært et ukentlig innlegg hvor du viste frem hvordan et plagg kan brukes i mange situasjoner/lang tid/forskjellige årstider/kombinert med andre plagg, osv. Jeg kan ikke tenke meg en bedre (rolle-)modell til et slikt prosjekt enn deg, Caroline. Du ser virkelig glamorøs ut uansett hva du går med! 🙂

  2. Get off her back, de har jo kjøpt seg el-bil! I tillegg bidrar hun til å fremme et kosthold som er mer bærekrafig for jorden, de fråtser ikke i tonnevis med matog dritt. Så tror ikke Caroline har noe å ha dårlig samvittighet for. =) Still heller spørsmål om hvorfor folk fra hele verden kommer til miljøkonferanser i hversine privatfly…eller finn EN miljøforkjemper som kjører el-bil, eller EN politiker som kjemper for miljøet som sykler til jobb..

 2. Hei 🙂

  Fin blogg! 🙂

  Hvilke program/app’er fra photoshop er det du bruker?

  1. Tych panel 🙂

   1. Tusen takk, du har nå berget kommende baby shower til ei god venninne 🙂
    Bloggen din er superinspirerende, og jeg blir glad inni meg når det er blitt lagt ut et nytt innlegg.

 3. Kristina

  Hei,
  Takk for gode tips til grå hud :-).
  Hvordan brukes koden GFF hoscoverbrands?
  Førte den opp til høyre på siden deres før jeg skulle «til kasse», men ser ikke at det er trukket fra noe rabatt?
  På forhånd takk for hjelpen :-).

  1. Kristina

   Og nå ser jeg at jeg valgte andre produkter enn de du skrev,da blir det selvsagt ingen rabatt hehe.

 4. Hei Caroline 🙂 Dette spørsmålet er litt ut av det blå men.. Here it goes!
  Hva slags Ray Bans har du? Jeg har tenkt å kjøpe meg selv, men vet du hva dine heter? og hvilken størrelse?

  1. Pilot, størrelse vet jeg ikke :/

 5. Hei! Jeg skal være forlover til min beste venninne i sommer og lurte på om du kunne tenkt deg å sende en liten hilsen til henne som jeg kunne vist i bryllupet? Hun er en stor fan av deg! Jeg skjønner hvis det ikke er mulig, men en liten videosnutt til Katrine hadde vært helt fantastisk!:) Håper du kan vurdere det, for hun hadde blitt utrolig glad!:)

  Du trenger ikke godkjenne denne kommentaren, for hun får med seg det meste som skjer her inne:) Ha en fin dag!

  På forhånd takk
  Elisabeth

 6. Du er bare så herlig rå med alt du gjør:)

 7. Hei 🙂 Elsker bloggen din! Den er så inspirerende og fin 🙂 Lurte på om du kunne lage en guide til koselige ting man kan gjøre sammen på valentines og evt. gaver(kanskje personlige). Har tenkt å overraske kjæresten med å spille ynglingssangen hans på piano(må lære den på 1 mnd) og vi skal ut og spise, men har lyst til å gjøre noe mer siden vi også har 5 mnd sammen 🙂

 8. Benedicte Andreassen

  Hei! Jeg ville bare informere deg om at lenken på nr. 7 er også til sunspa. Bare så du vet det 🙂

 9. Hanne Kristine

  Mektig irriterende å gå inn på nettsiden din, popper opp reklame/ spørreundersøkelser hele tiden!! Og jeg har blokkert popvinduer på macen!!
  Nesten så jeg ikke gidder å gå inn på siden…

  1. Det er ingen pop-up reklamer på bloggen min nå, kun brukerundersøkelsen. Den forsvinner når du har gjennomført den 🙂

   1. Det er en reklame som blokker hele siden enten i 10 sekunder eller til du trykker «stängd»- ikke i alle nettlesere, men det skjer av og til(husker selvsagt ikke hvilken nettleser jeg brukte da den dukka opp:()

   2. Jeg ffikk også popup reklame igår, var ingen brukerundersøkelse..

   3. mimmimasa

    hm, jeg også får opp noe greier:/ kommer opp en svart side + reklame, også står det stängd, videre må jeg trykke inn nettadressen din en gang til for å få opp siden.. men kanskje det er en bug hos meg? :/ jaja, ordner seg vel:)

   4. Jeg trodde dette kun var brukerundersøkelsen :/ Hva får du opp, hva reklameres det for? Jeg må jo ta dette videre.

   5. Jo det er faktisk pop-up reklame Caroline….

   6. Hva er det reklame for?

   7. Mariann

    Det kommer opp reklame for kameraer. Skjedde i går og nå også.

   8. Margit

    Panasonic fikk jeg opp 🙂

   9. Hege Dragerengen

    Nå er det Panasonic, samme på blondinbella sin side så kommer nok fra de

   10. Natalie

    Her kommer det opp pop-up reklame for panasonic :s skjer ikke hver gang jeg klikker meg inn på bloggen, men har skjedd 2-3 ganger nå..

 10. Hei Caroline 🙂
  Jeg har sett veldig lenge på sunspa produktene, og lest utallige mange blogger og reviews! Det jeg prøver å finne ut er om jeg burde kjøpe chocolate, eller fitness! Fordi jeg trener mye og vil helst ikke at det skal smitte over på treningstøyet mitt.. Så derfor tenkte jeg på å kjøpe fitness. Men du bruker jo chocolate, og du trener jo også veldig mye! Så derfor lurte jeg på om chocolate fortsatt er bra – selvom en trener mye? Den vil ikke bli flekkete og smitte av? Prøvde å lese rundt på bloggen din men fant ikke helt svaret på dette!
  På forhånd takk 🙂

  1. Jeg har aldri opplevd at det har smittet over etter at du først har dusjet av deg det overflødige 🙂

 11. Som det frister å bare bestille alle rett hjem!! Men det går jo ikke når du er student.. Får prøve å klare meg med billigvariantene så lenge.. Å glede meg til sommeren da gløden kommer av seg selv!

 12. Hei Caroline 🙂 jeg skal i bryllup til sommeren å så den lekkre blomsterkransen du har på bilde. Hvor har du kjøpt den, har lett etter en sånn lenge. Den er helt perfekt 🙂 helt riktige farger 🙂 håper du svarer 🙂 ps: liker bloggen din utrolig godt 🙂 <3

  1. Disse flotte blomsterkransene får du kjøpt hos DearSonnea ([url]https://www.etsy.com/shop/DEARsonea[/url]), Hun er kjempeflink og jobber som kostymedesigner på film i London men har også denne Etsy-butikken.

   Fotballfrue har skrevet om henne tidligere et par ganger (f.eks [url]https://fotballfrue.no/2013/09/06/the-very-last-hint-of-summer/[url]) Hun lager de også custom-made om ønskelig.

 13. Hei Caroline!

  Må først si at du er et imponeredne menneske, jeg har følgt blogg din i mange år. Det har vert utrolig og få et inblikk på store steg i livet ditt som bryllup og det og få et barn. Nelia, ser nydelig ut.

  Men i det siste har jeg meg lei av al reklamen du har, jeg skjønner at du er blogger/ foretningskvinne. Men når et helt antrekk er sponset, så virker det mer som plassert reklame, enn at det faktisk hadde vert stilen din. Synest du enten bør merke det mye bedre med reklame, eller rett og slett ha mindre. Jeg vet du har mange unge lesere, og jeg tror de lett blir påvirket.

  1. Antrekket er ikke sponset, jeg har kjøpt det for mine egne penger.

   1. Camilla

    Dine egne sponsede penger ja…

   2. Jeg kan velge akkurat de klærne jeg vil, fra den samarbeidspartneren jeg vil. Det er ingen som påvirker valget mitt. jeg tjener ikke mer på ett plagg sammenlignet med et annet, eller fra én leverandør sammenlignet med en annen.

   3. Mirjam

    Å H E R R E G U D. Er det mulig.. Finn på noe annet å gjøre, Camilla!

 14. Hei 🙂

  Hvilken rettetang vil du anbefale?

 15. Må bare kommentere at jeg syns det er så koselig å se at dere bare ser positive ting med barn. Jeg har selv en gutt på 1 1/2 år, som jeg er alene med, og jeg får alltid spørsmål om det er slitsomt, om jeg ikke blir lei og irritert. Nei, jeg gjør ikke det. Man blir jo nesten sett ned på om man sier noe positivt om det å være mor/far, fordi kan skal for all del ikke «glorifisere» det. Syns det er så dumt, da det å få barn er en gave, og jeg syns det er dårlig at det bare er skrekkhistoriene om kolikk, lite søvn, gulp, bæsj og ikke tid til seg selv er det som er akseptert å fortelle. Jeg har til nå en utelukkende positiv opplevelse av å være mamma, ja, jeg er kanskje trøtt noen ganger når minsten våkner kl 05, men det er ikke noe som gjør meg i dårlig humør eller jeg går rundt å tenker på. Jeg hadde også et problemfritt svangerskap og en enkel fødsel, og ammingen gikk som en lek fra første stund. Ammer enda. Det må jeg ikke finne på å si, fordi tenk på de som hadde et hardt svangeskap, hard fødsel og ikke klarte ammingen. Må jo ikke såre dem. Alle er jo ikke sånn såklart, men veldig mange :/ Bare litt lufting av tanker 🙂 Ha en fin dag!

 16. Cecilie AS

  Tihi, det er bilde av meg i det bladet der, på bikinisidene!
  Jeg har sort bikini og grå hatt og var 30 uker på vei på det bildet:)
  Nå er sønnen min 8 1/2 mnd alt…!!

 17. Hei og hå!

  Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og synes du er kjempeflink. Synes det er gøy å få både oppskrifter, tips til sminke og klær. Dessuten har du en fin balanse når det gjelder å utlevere deg selv og dine. Det er bra! Og kritikken du får, forstår jeg ikke noe av. Synes du gjør en utmerket jobb – og du virker ærlig og ordentlig.

  Gratulerer med den lille forresten. Det er stor stas å få barn. Har fire selv og hver gang var det et like stort under. Jeg synes du er sterk! Du holder på med barnet ditt (som ofte tar tid) amming, og du ble også syk. Nå er det både reising, trening og gud ikke vet hva oppi alt det nye. Tar av meg hatten for deg, og kommer til å følge deg fremover også.

  Lykke til videre!

  Hilsen fra Jorunn

  1. Takk for fine ord <3

 18. Kjøpte nettopp sunspa, brightener og mary lou-manizer! Ikke ofte jeg kjøper sminke på nett uten å se og prøve først, men jeg stoler på deg 😀 glemte såklart å skrive inn rabattkoden, haha, typisk meg, vimsehode… 😛 Gleder meg derimot til jeg får varene! Føler huden visner vekk i kulda, samtidig som jeg holder på å skrive bachelor, unngår alle speil for å ikke innse at jeg ser ut som ett troll :O

  ha en fin dag! 😀

 19. Hei Caroline

  Tusen takk for rabattkode på flotte produkter:)

  Lurer på hvor joggeskoene dine er fra, eventuelt hvilken modell? Finner dem ikke på getinspired, hvor jeg vet du får mye av treningstøyet/sko fra.

  https://fotballfrue.no/2014/01/06/velkommen-mandag-2014/

  Håper du svarer 🙂

  1. De er fra Get Inspired, men de er gamle :/

 20. HVor har du kjøpt blomsterkransen? veldig fin 🙂

  1. Hun har ikke kjøpt de, hun har fått de av DEARSonea som driver en Etsy.com butikk. Men på tross av dette publiserer hun ikke tidligere kommentar på samme spørsmål. Dårlig gjort. (Regner ikke med at denne blir publisert heller, men håper du har anstendighet nok til å iallefall svare på spørsmålet fra dine brukere når en ung design-student forsøker å tjene noen hundrelapper i måneden på dette og ikke ber om noe fra deg men du genererer innhold med det)

   1. Jeg har linket til hennes butikk før i forbindelse med disse blomsterkransene. Så spar deg for den kommentaren. Det er heller ingen automatikk at jeg deler ut linker når folk sender meg ting, om jeg skulle gjort det måtte jeg nesten skrevet ti innlegg pr. dag.

   2. Hvorfor skal du kommentere dette, Roger? Det er fullt forståelig at hun ikke skriver i hvert eneste innlegg hvor hun har ting fra. Når hun er en av Norges mest leste blogger så får hun såklart mye fint. Jeg spurte Caroline fordi jeg syns den var fin, og hun ser helt fantastisk ut med den på.

   3. Aa herremin. La meg bare med en gang si jeg ikke har noe med Rogers kommentar aa gjoere. Maate paa. Som Caroline sier var kransene en gave fra meg til henne,og hun har vaert utrolig generoes med publistet av de til tross for at det aldri var en avtale.

    Jeg er redd det er en stoetet far som staar bak den kommentaren…. Fy, pappa.

    Men ja Vilde, tusen takk for at du syns den var fin 🙂
    Og Caroline, du er utrolig sterk som takler alle anklagene du faar slengt din vei, folk elsker aa ha en mening.

 21. Hej

  Dette begynder jo at blive en reklameblogg mere end din personlige blogg. Det hele bliver væsentligt mindre interessant at følge når de fleste outfitbilleder har undertekst med annoncelenke, og indimellem disse har du så rene annonceindlæg i tillæg. Du er fotogen, det skal ud have, men indholdsmæssigt så bliver bloggen jo uden indhold for læserne når alt hvad du anbefaler og er interesseret i er noget som du samtidigt tjener penge på.

  1. Annonselenkene under klær er affiliatelenker, noe alle toppbloggere bruker. Eneste forskjellen er at jeg, og noen få andre, er nødt å merke det som reklame. Klærne er kjøpt av egne penger, og jeg har ingen tilknytning til selve nettbutikken hvor klærne kommer fra.

   1. Nej, sikkert ikke, bortset fra at du tjener penge på at dine læsere handler via disse lænker.

   2. Det gjør jeg, men hva er egentlig problemet med det? Jeg trenger inntekt for å kunne drive bloggen profesjonelt, slik at kvaliteten kan være så bra som mulig. De aller fleste nettbutikker er tilknyttet slike affiliatenettverk, det er ikke noe spesielt med de jeg jobber med bortsett fra at jeg liker deres utvalg best.

   3. Jeg siger ikke at det er galt, jeg siger at jeg mister interessen. Det er nu engang sådan med os blogg-læsere at vi er lidt naive og godt kan lide at tro, at du blogger fordi du har lyst at fortælle om dit liv og dine interesser. Når det så bliver meget tydeligt at vi hovedsageligt er en kilde til din indtægt og at det du fortæller om på bloggen gør du fordi du skal tjene penge på vores interesse – ja da er jeg færdig som blogg-læser her.

   4. Det er jo det jeg ikke gjør, jeg viser frem klærne jeg gjør fordi jeg liker de, ikke fordi jeg skal tjene penger på de. At jeg tjener penger på det er bare en hyggelig bi-effekt 🙂

    Produktene jeg reklamerer for bruker jeg flere uker på å teste, for å se om de holder hva de lover. Dette er produkter som jeg ofte ender opp med å bruke selv.

    Om det er et problem for deg, så må du nesten styre unna alle toppbloggene :/

 22. Spännande produkter 🙂

 23. Har du prøvd SunSpa 3 day lotion i ansiktet? Vet ikke om jeg tørr å prøve sprayen. Er veldig lys i huden, og et eventuelt ujevnt resultat vil jo synes VELDIG godt da…

  1. Nei, tror ikke den skal brukes i ansiktet :/

 24. Sikke mange sure bedrevidende mokker der er her;)

  Troede janteloven var værst i Danmark…. Kan se den trives fint i Norge.

  Caroline din blog er super!

 25. Hei! Synes du har en fantastisk blogg, Caroline! Leser den hver eneste dag og er helt hekta. Det er så hyggelig å få et innblikk i livet ditt og deler med deg intime detaljer om hverdagen din og verdens søteste Nelia <3 Liker all inspirasjon jeg får fra bloggen din på alle områder.

  En liten ting bare, på http://www.makestyle.no er nesten alle produktene du bruker her enda billigere, uansett om man bruker rabatten du gir leserne.

 26. Hipp hurra! Nå begynner vi å få inn treningsklær på Handlegaten, Caroline!!! 😀 Det må du (og dere andre!!) skjekke ut etter hvert!! 🙂 🙂 Flinka <3

  https://www.handlegaten.no

 27. -Victoria-

  Hei

  Hvordan lukter GB sine hårprodukter? 🙂

  1. De lukter hvert fall ikke vondt :p

 28. Hei 🙂

  Hvilke farge bruker du på mineralpudderet? Litt vanskelig å velge utfra bildene, og har ca samme hud / harfarge som deg 🙂
  Håper på svar.

  Ha en fin dag, og fortsett med den kjekke bloggen 🙂

 29. Kan godt hende det bare er en skrivefeil, men ser at du har skrevet fredag 20.januar, men 20.januar er altså en mandag 🙂

 30. Æsj, det var kjipt å se at når jeg trodde jeg gjorde et kupp med å bruke denne rabattkoden for å kjøpe sunspa så kunne jeg spart mer på å kjøpt den på makestyle.no uten rabattkode… 🙁

 31. Jeg skjønner at du selekterer bort mine innlegg. Er det sånn her at man ikke kan mene litt forskjellig fra noen andre? Da er det jo en styrt blogg dette. Toppblogger? Javel, men da må man vel kunne vise forskjellig syn? Vel, jeg blir trøtt av dette, og lei av å bli «kneblet». Men selvfølgelig, du gjør som du vil…

  1. Finner ingen innlegg fra deg, hverken i trash eller spam. Jeg forbeholder meg retten til å moderere, slik som alle store norske medier gjør. Nettet er fullt av troll, så det er lurt 🙂

 32. Elisabeth

  Synes det er herlig å lese at du biter litt fra deg. Manger rare mennesker og troll der ute. Synes du er tøff.

 33. Christina H

  Jeg synes det er helt utrolig hva folk får seg til å legge seg opp i.. Det er jo stadig diskusjoner om alt du måtte gjøre / ikke gjøre..
  Synes du er tøff jeg! Stå på Caroline, du har en helt fantastisk blogg (som, JA du tjener penger på og alt mulig…. fysjom!!!)

  Ville bare si tusen takk for tiden du legger ned i bloggen din, og produkter du tester for OSS (faktisk!) slik at vi kan få rabattkoder gjennom deg. Skulle bare mangle at du skulle få betalt for det, du leker jo ikke «butikk»!? 🙂

  Har atter en gang bestilt varer som du har «reklamert»/annonsert/gått «god» for (vet jo ikke hva jeg skal si for at det skal bli riktig…) og til en litt bedre pris enn vanlig, så TAKK! 🙂
  Ha en STRÅLENDE mandag videre søte deg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *