vinterbarn

megisnø

Vi måtte ut og gå en liten tur i stad, så Nelia kunne få litt roser i kinnene før den lange bilturen. Jeg har blitt så utrolig glad i denne bæreselen fra ergobaby, den er så fin! Perfekt til en vinterbaby  Vi har en i sort uten pels også, og jeg kan virkelig anbefale disse. Ergobaby er jo faktisk den ledende ergonomiske bæreselen i verden, den fremmer en god sittestilling for babyens hofter, bekken og ryggradens vekst og er i tillegg bra for den som bærer ffordi den fordeler babyens vekt riktig. Vi har kjøpt vår via babycare her, og har i tillegg et spedbarnsinnlegg.

___________________________________________________________________________________________________________

Det var åpent på bakeriet i dag, så vi rakk å kjøpe med godis til veien, og kanelsnurrene er oppspist for lenge siden. Vi har jo tross alt vært på tur i tre timer allerde, med en bil så stappfull at du vil ikke tro det. 2 hundebur, 2 kofferter, vogn, barnesete, ski, staver, skistøvler og mennesker – det krever sin plass. Men det er utrolig hva som går bare du pakker riktig, og der er Lars-Kristian heldigvis den som bidrar, jeg hadde aldri kommet meg avgårde på egenhånd, hadde sikkert ikke fått inn barnevognen engang – haha 🙂 Vi har bare stoppet en gang på veien hittil, og nå er Nelia mett og god og sover igjen. Enda er det nok et par timer til vi er hjemme, men jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en fin kveld.

Så må jeg si tusen takk til alle som stemte på meg i Vixen Blog Awards! Jeg har kommet helt til finalen i begge de aktuelle kategoriene og det er stor, stor stas – så tusen takk 

58 kommentarer

 1. Hei! Jeg bare lurer på om du alltid har hatt så tynne lår? eller har de blitt slik etter at du begynte å trene? 🙂
  Ha en fortsatt kjempe fin dag! Og god tur hjem <3

 2. Vad roligt att se att du valt Ergobaby till Nelia! 🙂 Ser supermysigt ut i bärselen och skönt att få lite frisk luft inför bilresan hem. Vi följer er givetvis på bloggen. 🙂

 3. Veldig fine bilder 🙂
  Du har så nydelig hår 🙂 Fin farge også!
  God tur hjemover 🙂

 4. You both look so so so sweet!:) ♥ Congrats also for the finals, you deserve it!:) Kisses Caroline, have a nice evening and a good trip back at home! xo

 5. Så utrolig fin bæresele, elsker alt det fine baby utstyret ditt. Jeg har selv en liten gutt på 4 måneder så jeg setter stor pris på tipsene dine om fint babyutstyr. Du ser forresten så kjempe vakker ut og da. Håper dere hadde en super tur til Geilo.

 6. Hei!
  Jeg har fulgt deg veldig lenge og liker bloggen din utrolig godt! Jeg synes du har veldig god smak hva gjelder klær. Derfor lurte jeg må om du har noen tips til varm boblejakke uten pels? Jeg er motstander av pels, men sliter veldig med å fryse, ettersom jeg ikke har funnet den perfekte vinterjakke.. Klem

  1. Selv har jeg en kjempegod jakke fra norrønna 🙂

 7. Ett riktigt vinterlandskap!! Härligt!! Det bärselet du har till din dotter, är det den sorten som ska vara bra för barnens rygg?? Undrar för min dotter ska köpa till sin bebis :). Kramar

  1. Ja 🙂

   Fra blogginnlegget; Ergobaby er jo faktisk den ledende ergonomiske bæreselen i verden, den fremmer en god sittestilling for babyens hofter, bekken og ryggradens vekst og er i tillegg bra for den som bærer ffordi den fordeler babyens vekt riktig

 8. Silje-Maria Dahlby

  Hei 🙂
  Du som er så glad i ergobaby bæreselen… Har du prøvd meitai? Må bare anbefale deg det… De er helt fantastiske å bære i!! Jeg har brukt mine myye til min eldste som nå har fylt ett år. Kan bære både på magen og på ryggen. Kjempe fine å bruke både hjemme og på tur, og kjempe lett å knyte på seg. Nelia er kanskje litt liten enda… Fikk ei snuppe ett par uker før deg, og hun har jeg ikke hatt i meitai enda for de burde være litt sterkere i ryggen enn en nyfødt 🙂

  1. Tusen takk for tips, men vi er veldig fornøyde med ergobaby og jeg tror ikke vi kommer til å bruke penger på flere bæreseler nå 🙂

 9. Så bra dere har hatt en fin tur! :’)
  Håper vi får sett et skikkelig bilde av Nelia snart, men utfra det vi har sett er hun bare så utrolig nydelig da!
  Søt lita jente! håper dere nyter hver dg med henne.. Elsker virkelig bloggen din!! 😀

 10. Hurra! Så glad jeg blir av å se en blogger som for en gangs skyld ikke er sponset av Baby Björn, men et barnevennlig alternativ! Yay!!

 11. Fine bilder 😉

 12. Hvor får man stemt på deg nå? den click though greia du har under innleggene leder ikke direkte til avstemninga.

  1. Nei, nå er det over 🙂

 13. Är den bärselen ungefär likadan som BabyBjörn?

  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com
  Dagens badbilder

  1. Nei, den er mye bedre for barnet 🙂

   1. Hvorfor er det mye bedre for barnet?

   2. Det er den bæreselen som er mest ergonomisk tilpasset små barn 🙂

 14. Kristin

  Det er vel ikke ekte pels?

  1. Selvfølgelig ikke.

 15. Rebekka

  Hvor har du kjøpt skoene? De var veldig fine!

  1. de er fra la redoute 🙂

 16. Det virker som dere virkelig koser dere, som ny liten familie 🙂

 17. Har du tatt deg en pause fra den «klassiske» lavkarboen? Bæreselen ser vedlig fin ut. Har selv vært veldig fornøyd med Baby Trekker, kan brukes både foran og bak fra 3-25 kg!

  Henriette

  1. Nei, vi spiser fortsatt lavkarbo, men skeier ut som de fleste andre i helgene og på ferie 🙂

 18. Cecilie

  Kan virkelig anbefale Ergoselen. Det er den beste invisteringen av barneutstyr vi har gjort. Jeg reiste alene med fly med tre unger og hadde ikke klart meg uten. Da har man virkelig behov for de hendene man har. Da vi var i Spania ville ikke babyen vår sove da vi var på stranden. Da var det å ta på seg selen å gå langs strandkanten. Da sovnet hun på et blunk.

  Ha en forsatt super dag.

 19. Hei Caroline, jeg skal skrive en sak om bloggernes beste skjønnhetstips og lurte på om dette var noe du kunne tenke deg til å bli med på og ta deg tid til. I tilfelle kan du sende meg ditt beste skjønnhetstips til livjudit@gmail.com eller bare svare her gjør det du synes er greiest!

  Jeg hadde i hvert fall blitt veldig stolt for å ha deg med på mitt lag! Ha en fin kveld og en strålende uke!

 20. Håper dere fikk en god tur hjem og at all oppakkingen gikk greit! Det er det verste med disse utfluktene etter at barna kom syns jeg, alt som skal pakkes ut når man kommer hjem igjen! 🙂

  1. jeg er så enig, å pakke ut er noe av det kjedeligste :p

 21. Har dere hytte på Geilo eller sov der på «hotell»?
  Utrolig fine bilder, ELSKER BLOGGEN DIN❤️

  1. Vi sov på hotell, skrev et innlegg om det på lørdag 🙂

 22. Jeg virkelig elsker bloggen din, og er inne flere gange om dagen og gleder meg til ett nytt innlegg! Du er så ordentlig, så flink og en så utrolig stor inspirasjon. Nelia ser helt nydelig ut, selv om vi ikke har sett ett helt ordentlig bilde av hun, noe som er ganske forståelig. Dere ser så utrolig lykkelig ut, og jeg misunner livet ditt vanvittig. Du virker som en helt fantastisk mor, kone og person og jeg er helt sikker på at Nelia får ett helt fantastisk liv. Gleder meg til jeg kan få mitt eget barn, og bli en like god mor som du ser ut som du er <3

 23. Husk max 10 minus

  1. Det er jeg fullstendig klar over 🙂

  2. Lille My

   Hva er det du mener med det? Hilsen fra en som bor ett sted der det er kaldere enn minus 10 nesten hele vinteren og med en baby som sover godt ute for det.

  3. Anemone

   Ja, enig med lille my som også har kommentert her… Hva mener du med Max minus 10??? Vi som bor i f.eks Røros området kunne jo aldri gått ut på vinteren med barn hvis dette var en regel som skulle følges :-/ vi er ute på tur på babyene som alle andre, selv med kaldere enn ti minus. Alle legeforeldrene i barnehagen til eldstejenta lar også barna sine sove ute.

  4. Jeg er helsesøster og det er ikke noe absolutt grense på -10! Som de to over her skriver er det jo flere steder i landet som har kaldere enn minus 10 hele vinteren, alle trenger frisk luft! -10 kan også være så mangt! -7 i Oslo i dag virket mye kaldere enn -12 i går for det blåste i dag! Det som er viktig er å følge litt ekstra med barna når det er kaldt, kjenn i nakken og følg litt ekstra med! Bruk fet krem/kuldekrem i kinnene til barna og begrens evt tiden hvis det er veldig kaldt! Såvidt jeg kan se lå babyen helt inntil Caroline og hun hadde full kontroll på henne, ingenting å reagere på, selv ikke om det var kaldere enn -10!

 24. Kjære Caroline!
  Ser ut som dere har hatt det fantastisk. Det fortjener dere virkelig. Stå på med den flotte bloggen. Kan jeg bare spørre hvor luen din er fra? Den var utrolig fin. Klem 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig 😀 Den er fra Barfota 🙂

 25. Emmely Nilsen

  Hei solstråle! Vil bare si at jeg virkelig elsker bloggen din! <3 Du er det flotteste forbilde av dem alle! 🙂 jeg lurer på en ting(kanskje et dumt spørsmål men) Hva er Vixen Blog Awards? Og hvordan stemmer man på deg videre? Kan du vær så snill og skrive inn en link? <3

  1. Det er en kåring av de beste bloggene, men det er dessverre ikke mulig å stemme lenger nå :/

 26. karianne

  Hei, jeg prøvde å finne den hummel joggedressen din, men kunne ikke finne den på Getinspired. vet du om andre plasser jeg kan finne den? og er den i bomull?

 27. Lill-Jeanette

  Virkelig fine bider av dere, glad dere har koset dere,godt med litt stue forandring:-)) Ha en fin mandag videre,klem <3

 28. Hei!
  Flotte bilder!:) Denne vurderer jeg sterkt å kjøpe da min datter på 3 mnd er lite glad i vogn og må bæres mye. Har derfor en angelpack, men den er ganske tynn i stoffet nå om vinteren, derfor ser jo denne super ut! Vet du om det er noe forskjell på denne modellen og den klassiske «bestselgeren»? I og med du skrev at dere har en til fra ergobaby og ser jo at man kan ta bort pelsen til varmere tider:)

  1. Jeg er ikke helt sikker, har ikke testet å ta av pelsen på denne ennå. Vi kjøpte en sort en også, synes fargen er veldig praktisk – i tillegg er den i økologisk bomull 🙂

   1. Monica

    Det går fint att ta av pälsen, så till sommaren blir det en fräsch sommarbärsele i vitt. 😉

 29. Veldig fint på Geilo 🙂 Hvilket hotell bodde dere på?

 30. Jeg bare lurer på en ting som jeg tenker på når jeg ser disse bildene, har dere noe foran ansiktet til Nelia så ikke hun får vondt av glidlåsen på jakka di og sånn? Kan bare aldri tenke meg at det er noe godt å ligge inntill kaldt stoff og glidelås 🙂 Har aldri prøvd sånn før, for har ikke barn selv, så ble litt nyskjerrig på hva man gjør.
  Veldig fine bilder, og kjempefin bæresele! 🙂

  1. hun ligger ikke direkte inntil glidelåsen min, det er stoff foran glidelåsen. Du tar på deg ergobabyen inne, da er ikke jakken kald.

   🙂

 31. Hva slags Ray Bans har du? Jeg har tenkt å kjøpe meg selv, men vet du hva dine heter? og hvilken størrelse?

 32. Therese

  Åh – de skoene du har på her så skikkelig fine ut! Kan du linke til de, evt bare skrive hva de heter? 🙂

  Syns dere er så flinke til å vise at livet fortsetter omtrent som før selv om man får barn, eneste som forandrer seg er at alt blir mye bedre og man har plutselig et lite menneske man elsker mer enn alt på jord <3

 33. Marianne

  Ergobaby er bare en helt fantastisk bæresele! Vesla mi er nå 16 måneder og vi koser oss ennå med bæringen, både på mage og rygg. Er jo så morro å gå på tur og kunne snakke sammen om det man ser, man får en helt annen kontakt med barnet når man bærer enn når det ligger i vogn 🙂

  Et lite tips når det er veldig kaldt/regner/blåser: bruk en litt løsere jakke, så kan du ha barnet helt inntil deg og lukke jakken igjen over babyen og bæresela og det hele. Man ser såklart ikke den fine selen, men babyen får da din kroppsvarme og ingen sniktrekk på seg 😉 Vi var på tur i -15, og det gjorde ingenting for hun pustet inn varmere luft nedi jakken! …ja, man blir engstelig for om de får nok luft nedi der, men du lukker jo ikke akkurat jakken igjen over hodet på henne, og man kjenner jo at barnet puster når man har henne så nærme 😉

  Kos dere med bæringen!

 34. Merethe

  Hei,

  Jeg har kjøpt ergobaby nå, og prøver den ut. Men hvordan plasserte du bena hennes oppi nyfødttinnlegget. Skal de henge ut på siden, eller samles mot magen vår? Har sett på nettet at det blir gjort begge deler, men føler kanskje ikke bena hennes er klar for å henge utover, to uker gammel.

  1. Vi plasserte de på siden når hun ble stor nok 🙂

 35. Så koselig å se fine bilder. Jeg må bare fortelle at jeg nettopp kom inn fra en times tur, nettopp med ergo bæresele. Dette ble redningen i dag da min snart 3 åring var supersliten etter barnehagen og hunden måtte ut. Han koser seg fortsatt av og til i selen selv om han stort sett går selv. Vi elsker selen både fordi den kan gi oss gode opplevelser i skogen der vognen ikke tar seg frem, den gir oss mulighet til å ta med minstemann på lange turer selv om små ben blir trøtte etterhvert og ikke minst er det nydelig å kjenne den lille kroppen inntil meg samtidig som vi har verdens koseligere samtaler.

  Jeg har 4 barn og ergoen vår er velbrukt, først med spedbarnsinnlegget og senere uten. Anbefales på det varmeste!

  1. Så koselig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *