perfekte krøller: mast volume 1 & 2

annonse

Jeg får daglig spørsmål om håret mitt og krøllene mine, og selv om jeg har laget videoer og innlegg om det samme flere ganger, tenkte jeg det var ok å informere om de etterspurte lokkene nok en gang. Jeg bruker en krølltang fra makestyle som heter mast volume 2, men før denne kom på markedet var det mast volume 1 jeg brukte hele tiden. Begge disse er like gode å bruke, men jeg foretrekker volume 2 ettersom det er denne som lager de største krøllene. Jeg har tatt noen bilder slik at dere kan se forskjellen på begge stavene.

___________________________________________________________________________________________________________

volume 1 

Dette er den krøllstaven som gir minst lokker, den er 25 mm. Staven blir opp til 210 grader varm og du får med både fingerhanske og oppbevaringspose ved bestilling. Denne bruker jeg ikke så ofte lenger, men tar den gjerne i front dersom jeg ønsker krøller hele veien opp, ettersom håret mitt er såpass oppklippet at den største staven ikke gir like definerte krøller på det korteste håret. Du finner krøllstaven her.

___________________________________________________________________________________________________________

volume 2 

Dette er staven jeg bruker nesten daglig, som gir de største bølgene og som er hele 38 mm. tykk. I likhet med mast volume 1 får du med fingerhanske og oppbevaringspose, og denne blir også så varm som 210 grader. Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

♥ generelle tips: ikke krøll håret ditt når det er nyvasket, da vil krøllene falle fort ut. Bruk godt med hårspray før du krøller hver lokk og ikke gre håret med børste når du er ferdig, dra kun gjennom med fingrene. Jeg bruker en soft styling spray fra Gun-Britt, slik at det ikke blir for stivt. Den finner du her. I tillegg har Miriam Quevedo en utrolig fin spray som gir håret en touch av gull, den inneholder faktisk 24 karat gullpulver og er absolutt verdt å sjekke ut. Jeg bruker den som finish. Du finner den her.

Dersom du lurer på seksjoner og hvordan jeg bruker krøllstaven, kan du sjekke ut videoen jeg har laget med mast volume 2, som du finner her.

Makestyle deler som alltid ut rabatt til leserne mine, og ved å bruke koden frumakestyle2 får du 15 prosent på alt jeg har brukt i dette innlegget. De har i tillegg gratis frakt. Tommel opp for en fin start på helgen 🙂

136 kommentarer

 1. hei Caroline, får ikke opp linken på gull-hårsprayen

 2. så fin kjole du har på i dette innlegget. og innlegget der du lekte med Hugo i går. hvor er kjolene fra? hadde vært fint å se de på deg mens du er oppreist 🙂 ha en flott dag med Nelia og gjengen og God helg! 🙂

 3. Du har så flott hår! 🙂 Kan jeg spørre om hvilke farger du har brukt for å farge det slik? (Hvis det er farger da:))

 4. marianne

  Fantastisk fine krøller!! Nå er volume 2 bestilt og håper jeg kan få like fine krøller som deg 🙂

  Hvor sterk varme bruker du på staven?

  1. Har du tykt hår kan bruke det sterkeste, men 180-190 på litt tynnere hår.

 5. Heihei..Så fint hår du har og tusen takk for rabattkupongen..
  Jeg har lenge lett etter en krølltang som virkelig er bra..og dette ser jo veldig bra ut..
  Jeg har alt lagt inn en bestilling og gleder meg til pakke i posten

  Ha en flott dag
  Klem

 6. Hei. Har du prøvd den nye krøll maskinen til babyliss. Var overrasket over hvor fine krøller det ble, og hvor lett det gikk. Eneste minus er at det er litt stiv pris på den, ca 1500,-

 7. Så utrolige fine krøller, ser så naturlig og friskt ut!
  Men bare lurer på hvilken børste du bruker? Er det noen spesiell?
  Du er en stoor inspirasjon, og venter i spenning på nye innlegg fra deg hver dag 😀 du er så flink 🙂

 8. Jeg har bursdag om noen dager og skulle kjøpe denne i gave til meg selv. Glad er jeg for at jeg sjekket bloggen din først!!!! 😀

 9. Dejligt tilbud:)

  God tur til fjelds.

  Mie

 10. Fine krøller med nr 2! Jeg lurer på hvordan du egentlig vil definere stilen din? Den er så innmari hummer&kanari, uten at det trenger å være noe negativt! Er bare nysgjerrig, hvis du må sette deg selv i en bås eller to 🙂

 11. Hvor lenge venter du etter at håret er nyvasket før du krøller det? Når du sprayer hver lokk før du krøller, venter du da til hårlokken tørker etter sprayen før du krøller, eller tar du den fuktige hårlokken og krøller den før sprayen har tørket?

 12. lilleMaiken

  Åh, så nydelig hår du har! Selv bruker jeg halve dagen hvis jeg skal krølle hele håret, alt fra 2 timer til 4 timer, haha! Har ganske mye hår, da, også er jeg ikke så vant med krølltanga 😛 Hvor lang tid bruker du på å krølle håret?

 13. Da har jeg bestillt vol.2! Håper den lever opp til forventningene 🙂

 14. Christina

  Hei 🙂 Det kommer opp at rabattkoden ikke er gyldig..

 15. Tusen takk for kjempefint innlegg, som alltid! Har selv mast vol 2 og er kjempefornøyd.
  Tenkte å gå til innkjøp av en ny leppestift fra nilens jord, siden du er så snill og legger ut rabattkode til oss lesere, men rabattkoden virker ikke.. Tenkte bare å si ifra slik at du vet det 🙂

 16. Hei! Jeg har MAST 2 selv, men jeg får den ikke til å fungere så bra 🙁 Hvor lenge bør jeg holde hver lokk rundt staven? Og mener du at jeg skal spraye håret med hårspray både før og etter krølling?

  1. I videoen ser du hvor lenge jeg holder 🙂 mine krøller holder seg best om jeg sprayer før og etter 🙂

 17. Sånn som mine naturlige krøller dette her ja! Jeg har aldri skjønt hvorfor folk vil ha krøller, når det eneste jeg vil er å ha stritt hår! haha. Noe jeg ikke får til skikkelig siden krøllene begynner å forme seg like etter… Har du en anbefaling til hvordan jeg kan få veldig stritt hår? 🙂

  Her sitter jeg og nyter bloggen din med en liten baby sprellende i magen (som jeg ikke.kan kjenne spark av enda) og gleda me til hverdagen som mamma 🙂

  Kos deg mye, synes du har en veldig fin balanse mellom mammainnlegger og de gamle gode.
  Klem 🙂

  1. Hei! Det fins en slags permanent behandling hos frisører som gir deg helt stritt hår. Litt dyrt men anbefales for de som vil slippe å rette det hele tiden.

   1. tusen takk, skal se nærmere på det! 😀

 18. Hei Caroline, så fint håret ditt er, og et veldig bra innlegg! Jeg lurte på om du noen gang har krøllet håret med «rettetang» og hvilke eventuelle erfaringer du har med det? Jeg bruker ofte rettetang fordi det går mye fortere, men vet ikke om det er så lurt for håret sin del 🙂

 19. Marianne

  Hei:)
  Jeg har ganske kort hår, det rekker litt nedenfor skuldrene, hvilken stav tror du passer meg best da?

  1. Jeg ville gått for den tynneste 🙂

 20. Jeg ønsket meg MAST volume 2 til jul og fikk den av min kjære lillesøster *LYKKE* Krøllene blir så utrolig lekre, og ikke minst så holder de seg lenge. Tusen takk for supre tips på bloggen <3

 21. Katrine

  Jeg beklager, men her må jeg plage deg litt mer, Hihi!

  1) hva mener du med ikke-nyvasket? Håret mitt må egentlig vaskes hver dag, selv om jeg prøver å strekke det til hver annen, for det blir så utrolig livløst og fett… Hvor lenge må man vente før det ikke er nyvasket lenger? Er det en dag, noen timer? Hjelp? Haha

  2) skal man bruke hårspray før man krøller ????? :O dette har jeg alltid tenkt er fy-fy da hårsprayen «ødelegger» tanga og heller ikke er bra for håret når den «brenner» seg inn i det…. :O dette er selvfølgelig ting jeg har blitt fortalt opp gjennom årene, og ikke noe jeg står fast på. Virker jo kjempe logisk at krøllene sitter mye bedre i når du starter med hårsprayen, men er du sikker på at det ikke ødelegger hverken hår eller tang?

  3) dersom jeg ikke grer gjennom blir det altfor definerte om du skjønner… Vil bli mykere etter noen timer, eller hvordan gjør du det når du lager lokker som de du har på forrgie blogginnlegg der du har hestehale? (Der de er mer som myke bølger?)

  4) og sist, men ikke minst. Hvordan forbereder du håret før krøllingen? Dropper du balsam for at det skal være lettere å ha med å gjøre, føner du det rett og glatt med børste, eller lar du det lufttørke, bruker du skum osv osv?

  Jeg beklager nok en gang, men krøllen dine er så vakre! Vær så snill og forklar meg dette, for her er det tydeligvis noe jeg ikke skjønner.
  Egentlig hadde det også gjort seg bra med et innlegg om sånn ca ALT ved dine hårrutiner og hvordan du lager de forskjellige frisyrene for oss som stygt sagt, må ha det inn med teskje. 🙂 for du er jo rene frisørmesteren på å fiske ditt eget hår!

  1. Katrine

   Vær så snill , Caroline? 🙂

   1. 1. Jeg pleier å gå minimum én dag med rett hår 🙂

    2. Ja 🙂

    3. Gjør akkurat som det står i innlegget 🙂

    4. Jeg føner og vasker det helt normalt minimum én dag i forkant 🙂 Jeg vasker ikke håret for hver gang jeg skal krølle det. Andre gang jeg krøller det så sitter det mye bedre 🙂

   2. Katrine

    åh, tusen takk for svar 😀
    da skal jeg spraye håret med god hårspray før og krysse fingrene for en like slående effekt som det du har!
    Og jeg har aldri testet å krølle håret oppå krøllet hår, tusen takk for tips! Så enkelt men man kan av og til se seg blind på løsninger når man har prøvd så mye.

    En siste ting om du bare orker å svare.
    Hvor ofte vasker du håret? siden du går en dag med rett hår, evt. krøller det på dag 2. og evt. dobbelkrøller det på dag 3… kan det stemme at du vasker hver fjerde dag da? såfall, hvordan er veien din? masse tørrshampo?
    håret mitt bli lite friskt samme kvelden på dagen jeg vasket det :/

    UANSETT, beklager nok en gang maset, og tusen takk for svar.
    Ha en strålende dag fine du!

   3. Vasker det 2-3 ganger i uken 🙂 Bruker bare shampo og balsam + hårkur én gang i uken. Tørrshampo bruker jeg kun ved behov 🙂

 22. Hei:) hvilke extentions bruker du og hvor lange? Kan jeg få se et bilde av deg uten extentions?

 23. Hvor har du kjøpt den grå kjolen du har på deg på bildene her? Den var utrolig fin 🙂

 24. Therese

  Du er så fin med brunt hår, ikke lysne det for mye;) Denne hårfargen får deg til å se unik ut og trekkene dine kommer enda bedre frem;)

 25. Alexandra

  Synes du er like fin med begge to 🙂 Har du forresten noen planer om å bli lysere i lokkene igjen snart? Evt. klippe det kortere? Jeg synes du skrev et innlegg om det en liten stund tilbake 😀

 26. Utrolig flotte krøller!

 27. Hei!
  Om ej ikkje vaska håre samme dag som ej krølla de kan ej blåse vekk krøllane me ett åndedrag.
  Så akkuratt d tipse gjeld ikkje alle. No he ej kun mitt egen hår ikkje nokke ekstra kjøpt, så kjøpe hår he ej ingen erfaring me.
  Men alle ej he krølla i mi tid så he d vør nyvaska (å tørka) hår som he vør tingen.

  Tenkte berre å nevne d om nokken ikkje fer til krøllane sine etter å brukt masse peng på ei krølltang:)

 28. I love your dress! From where is it? 🙂

 29. Nina Merete

  Hei.

  Jeg har, som du extension fra Hendrix, og vil spørre deg hvordan du får håret til å ligge så glatt når du har hestehale. Jeg synes det er vanskelig å få tapen til å ligge slik jeg vil 🙁
  Og bruker du noen spesielle børster?

 30. Sorry but it’s not perfect… ;/

 31. Paige Lavell

  Hiya,
  I am from the UK and read your blog several times a day, I love it!! I am trying to find the hair curlers you use but cant find them anywhere?
  Please get back to me xx

 32. Kan du lage en slik «dette var det ingen som gjorde meg obs på» liste til graviditet, fødsel og tiden etterpå?

 33. Åå, endeleg blei vol.2 min! Har hatt lyst på denne krølltanga lenge. Tommel opp! 🙂

 34. Mathilde

  Hej Caroline 🙂
  Bruger du aldrig glattejern (rettetang) til at krølle dit hår?
  Dette har jeg meget gode erfaringer med, men ved ikke om jeg skal anskaffe mig et krøllejern (krølletang) også?
  Tak for en inspirerende blog!

 35. Wuhu, krølltang bestilt! Jeg har brukt rettetang for å få volum, men gleder meg til å prøve denne 🙂 God helg til deg også, og takk for en super start på helgen! <3

  1. Krøllstav heter det vel *hihi*

 36. Retter du ut håret før du krøller det? Jeg har fall og bølger i håret mitt fra før, og lurer på om jeg da burde rette det ut før jeg krøller det? blir litt mye slit hehe 🙂

 37. Elisabeth L

  Takk for så gode tips! krøllene mine faller utrolig fort, og alltid lurt på om det er fordi jeg sprayer for lite eller hva, men takket være deg så vet jeg grunnen:D nemlig at jeg alltid krøller håret mitt etter vask! kan jeg spørre om hvor den nydelige kjolen er fra?

 38. Hvorfor påstår du at dette er perfekte krøller?
  jeg vil påstå at perfekte krøller er de som har ekte krøller og ikke hjemmelagede!

  Ærlig talt.

 39. Marlene

  Hvor lenge kan man bruke koden? 🙂

 40. Farget du håret ditt på frisøren? hvilken farge brukte de isåfall? Utrolig fin 🙂

  1. Ta med bilde av hårfargen til Caroline, så ser frisørene hva dem skal bruke:-)

 41. Hei 🙂 Har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på hvor du bestiller klær fra Victoria’s secret på nettet?
  Har nettopp fått Krøllstav selv og er avhengi av å krølle håret nå 🙂
  Kos deg videre med Nelia, hun er så skjønn. Man ser hun har arvet skjønneten din:)

 42. Paige Lavell

  Hiya,

  I am from the UK and I cant seem to find this curler to buy anywhere. I love your hair it always looks amazing!! I love your blog <3

 43. Denne oppbevaringsposen, vet du om det er noe de alltid har gitt med? Jeg kjøpte min mast 2 med en gang den kom ut, men fikk aldri med noe slikt, og har flere ganger lurt på hvorfor de ikke har det. Min oppbevares i orginalesken, men synes det tar så stor plass, og må derfor oppbevare den på steder der den ikke er like tilgjengelig 🙁

 44. Denne oppbevaringsposen, vet du om det er noe de alltid har gitt med? Jeg kjøpte min mast 2 med en gang den kom ut, men fikk aldri med noe slikt, og har flere ganger lurt på hvorfor de ikke har det. Min oppbevares i orginalesken, men synes det tar så stor plass, og må derfor oppbevare den på steder der den ikke er like tilgjengelig 🙁

 45. Merkelig, Rabattkode frumakestyle 2 er ikke gyldig, står det på side… Gjør jeg noen feil?

 46. Mast 2 volume gir perfekte krøller!

  http://www.bryllupstid.no

 47. Sverger til krøllstav selv, synes krøllene blir finere og at det er enklere å velge hvor store krøllene skal være.

 48. Herlighet for noen fine krøller.
  Har nettopp klikker hjem både master 1 og silence jakka fra forrige innlegg.
  Stakkars lommeboka mi:( fnis.

 49. Hei vakre! wow og wow, skjekk de brystene! Det er så uvandt. Før var du helt platt, mens nå er du virkelig den kvinnen. Har et litt merkelig spørsmål, men om du hadde gått tilbake til å ha samme bryststørrelse som før, kunne du tenkt deg implantater? Må si du ser mye bedre ut med litt former. Stor,god klem til deg <3

 50. Hei .. den hårting med gull i, kan man bruke den i slett hår også ?

 51. Kaia Thorsen

  Hei!

  Så fine krøller! Jeg bare lurer på om du bruker varmebeskyttende spray? Og om du har noen å anbefale?

 52. Hei:)

  kjempebra blogg Caroline!
  Har akkurat bestilt meg sunspa og lurer på om du brukte den når du var gravid? Er det skadelig?
  Er gravid selv og vil så gjerne freshe meg opp litt… 🙂
  kjempefine innlegg om emner rundt graviditeten forresten!
  god helg til dere.

 53. Hei! Hver gang jeg går inn på bloggen din popper det opp et spørreskjema. Jeg har svart på spørsmålene, men likevel dukker dette opp hver eneste gang.. Er det meningen?

 54. Man burde IKKE bruke hårspray FØR man bruker varme på håret! Håret kan faktisk bli brent av og knekke! Det et jo en slags siste finish for å «låse» frisyren! Vil man ha ekstra hold, burde man heller bruke godt med hårskum og varmebeskyttende spray, for så å avslutte med hårspray!
  Men veldig fine krøller!

 55. «Dersom du lurer på seksjoner og hvordan jeg bruker krøllstaven, kan du sjekke ut videoen jeg har laget med mast volume 2, som du finner her.», men det gikk ikke å trykke på «her» 🙁

 56. Andréa

  Har du glemt å legge til linken til videoen? Jeg vil se, men får den ikke opp 🙁

  1. Den ligger der det står «her» 🙂 Du må bare scrolle nederst i det aktuelle innlegget sm jeg linker til 🙂 https://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/

  2. Jeg får heller ikke opp noe.
   Den er bare like hvit som bakgrunnen.

   Bruker en iPhone 5 til å lese bloggen…

 57. Superfina lockar! Idag berättade jag i bloggen om det lilla frö som nu ligger och gror i min mage! 🙂

 58. Hei! Har du noe tips til nettside som selger kjoler som er til fine anledninger, men ikke stivpyntet? Har trålet asos og nelly, men finner ikke den rette.

 59. Har du noe erfaring med varmerullene? Hadde vært deilig å slippe å stå der med krølltagen 🙂

  https://www.makestyle.no/merker/comair/varmruller-hot-curles-comair-15630

 60. Christina

  Jeg får heller ikke opp videoen til mast vol.2, bare vol.1. 🙂

 61. Hva synes du om ammebordet Marianne Beate har? Lurer på hva som gjorde at du endte opp med det du har?
  Det andre ser jo ut til å ha mer plass.
  https://mariannebeate.com/tag/armlenebord/
  https://rmnorge.no/?mapping=22&gruppe_nr=89&produkt_nr=294300

 62. Julie s

  Hei. Dette spørsmålet har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men håper du kan svare fordi. Jeg har samme vogn som deg i skinn, har du smøret/impregnert skinnet med noe for at det ikke skal bli stygge flekker?? Fikk ingen info om det når jeg kjøpte vogna, men lest at andre har fått det. Ha en fin dag spreka 🙂

 63. Hei 🙂 Har samme krølltang selv, volume 2, men jeg lurer på hvor mange grader du pleier å sette den på?

  Klem!

 64. Da er mast vol 2 bestilt! Har mast vol 1 fra før og er veldig fornøyd 🙂 Har vært usikker på mast vol 2 fordi det har virket som krøllene ble veldig store og nesten usynlige, men etter å ha sett dine var det ingen tvil 😀 Utrolig fine!

 65. Bestilt! Gleder meg til å prøve å få til fine krøller uten å måtte stå i evigheter med en rettetang! 😀

 66. Eg kjøpte mast2 i sommar, har bruka den masse, prøvd alt av tips og synes ikkje at den levde opp til forventningane. Krøllene faller fort ut, har sett det hos deg også på nokon bilder. Eg skal ikkje ødelegge salget ditt, men slik er min opplevelse desverre.

 67. Anne Mari

  Hei!:) har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre men håper du vil svare fordet:)
  Ser du spiser peanøtt smør, og lurte på hvorfor dette er sunt?:) er vel nokså mye karbo i det også? eller?:O

 68. Karianne

  Hei er krøllstav bedre en krølltang? Har selv kun brukt krølltang og alltid hatt problem med at «tang» delen setter jeg fast i håret alt for ofte. (har veldig langt og tykt hår). Hadde MAST vol.2 vært fornuftig for meg?

 69. Kjære Caroline! Ville bare si at du er utrolig inspirerende! Jeg skal ærlig innrømme at det er en del områder jeg har vært litt uenig med deg på, men dette er bare «overfladiske» ting. Alle er forskjellig, og det må man bare respektere. Jeg bryr meg utrolig mye om dyrevern, noe jeg vet du og gjør. En annen ting jeg også bryr meg om er andre mennesker som ikke har det så godt. Jeg har selv et fadderbarn, selvom jeg er en fattig student. Det er jeg utrolig stolt over. At du bryr deg om slike ting jeg virkelig brenner for gjør meg utrolig glad. Jeg er jo da enig med deg om ting som virkelig betyr noe! Du virker og som verdens beste mamma for lille Nelia og det gjør meg og utrolig glad! Du virker som en fantastisk person og du aner ikke hvor mye inspirasjon du har gitt meg! Tusen takk 🙂 god tur til fjellet!!

 70. Ha en nydelig helg på fjellet 🙂

 71. Hei 🙂

  Syns du ser så fint sminket ut på bildene av deg og lurer på om du har lyst å lage en artikkel om hva du bruker av sminke etc og hvordan dine rutiner rundt skjønnhet er? Har ikke fulgt deg så lenge men ut fra det jeg har lest meg bakover på så har jeg ikke funnet noe slikt bortsett fra anbefalinger og tips om forskjellige produkter. Liker veldig godt å pusle med sminke og å prøve forskjellige ting så jeg hadde blitt veeeldig glad om du kunne laget en sånn sak?

  Ha en strålende fin helg søte deg 🙂

 72. Hvor lenge har du i hairextensions før du må bytte det ut? Og blir det teip-festet seigt etter noen måneder? Krøllenene ser fantastiske ut forresten! Har akkurat tatt mine keratin fester og synes det er utrolig deilig, vurderer hairtalk hvis jeg skal sette det på igjen 🙂

 73. Hvor lenge har du i hairextensions før du må bytte det ut? Og blir det teip-festet seigt etter noen måneder? Krøllenene ser fantastiske ut forresten! Har akkurat tatt mine keratin fester og synes det er utrolig deilig, vurderer hairtalk hvis jeg skal sette det på igjen 🙂

 74. Siri Nilsen

  Takk for innlegg med kode, nå er begge klikket hjem i bursdagsgave til meg selv:-)

 75. bruker du extentions? hvor langt hår må man ha sånn ca for at det skal bli fint med den bredeste krøllstaven?

 76. Great! Thanks for the post and link to the video. Have you made a decision about coloring/cutting your hair? I’m thinking of going shorter, too!

 77. Kathrine

  Nydelig! Men jeg likte kjolen du har på her også. Hvor er den ifra?

 78. Nina Merete

  Hei.

  Hvilke børster/kammer bruker du? Har selv extension og syns det er vanskelig å sette opp i høy hestehale uten at tapen vises? Noen tips?

 79. Great work! 🙂
  Looks so beautiful *.*
  Kisses from Germany
  Vanessa

  http://www.cashmerebow.blogspot.de

 80. Akuratt denne hadde jeg planer om å kjøpe, så denne rabatten paste midt i blinken 🙂 Synes at krøllene med den tynneste også var veldig fin, men gikk for den største da jeg liker å se mest mulig naturlig ut 🙂 Takk for kjekk rabatt!

 81. Hannesol

  Heisann, har lenge lett etter en bra krølltang så tusen takk for supert tips!
  Den er nå bestilt, gleder meg til å ta den i bruk 🙂
  Ønsker dere en fin fin kveld!

 82. Johanna

  Hei.
  Dette har ikke noe med inlegget å gjöre, men jeg ville bare fortelle hvor inspirerende det er å lese bloggen din. Jeg vet at du innimellom får en del kjipe kommentarer fra andre lesere og ville bare fortelle deg mitt syn på dette. Tidligere likte jeg ikke å lese om livet ditt fordi det fremstod så perfekt og bedre enn mitt eget liv, dette var under en periode jeg selv mådde dårlig og led av depresjon (Jeg var heldigvis så veloppfostret at jeg ikke ventilerte dette til deg). MEN når jeg ble mer glad i meg selv ser jeg hvor inspirerende det er å lese din blogg og nå ser jeg det du skriver som både inspirasjon og at du ikke skaper noe negativitet i det du skriver. Det er mye lettere å glede seg åt andre når man har det fint selv, så jeg håper at du klarer å la väre å fokusere på de negative kommentarene og bare nyter av livet ditt og fortsetter å inspirere leserne dine.

 83. Christina

  Har så lyst på den tykkeste!! Men hva slags hårspray bruker du før og etter? For jeg har hørt at det ikke er så bra å spraye håret før man krøller det fordi det setter seg i tanga 🙂

 84. Hei! Kanskje litt dumt spm, men skal damenavnet eller herrenavnet stå først i en invitasjon? Hva gjorde dere når dere laget bryllupsinvitasjoner? Jeg holder på å lage nå og ble litt i stuss 🙂 Vil helst skrive damene først 😉

 85. Tusen takk, Caroline! Har hatt veldig lyst på mast volume 2 en god stund! Elsker å krøller!
  Men hvor lenge varer rabattkoden? 🙂

 86. Katrine

  Hei!

  Jeg lurte på noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre. Kan du lage en kategori som heter barn eller noe lignende, hvor du legger de innleggene som har alt med barneklær, barnutstyr og barnerom å gjøre. Vi prøver å få barn, og når det endelig skjer vil jeg kunne gå tilbake til alle disse fine tingene du har kjøpt. Må bare si at jeg innom her veldig ofte og liker det mye av det du skriver om.

 87. Hei er den sprayen til gunn B varmebeskyttende? Er det ein vanlig hårspray?

 88. Vurderer å kjøpe, men lurer på hvilken størrelse jeg skal ta. Har hår ned til BH-stroppen ca 🙂 Tips? Hvor lenge varer rabattkoden?

 89. Hvor er kjolen fra? Den kledde du veldig:)

 90. Oi, nå virker det som du mener at man skal ta hårspray i håret og såå krølle! Da kan det jo brennes av 🙂
  Grattis med baby forreten! Fint navn! Uttaler dere Niiilia?:)

 91. Hei 🙂
  Kom over denne siden da jeg lette etter dåpsgave, og såg at det var noe servise med ugle motiv på! Ikke sikkert det er rett farge, og sånt, men tenkte jeg kunne sende linken i tilfelle du skulle like det :))

  https://www.petitepeople.com/dan/category/230/

  Kan jo også hende du allerede har sett det!

  Du stråler forresten!! Nydelig som alltid :))

 92. Hei! Jeg trenger en ny krølltang, så dette passet fint, men jeg er usikker på hvilken. Kunne du anbefalt en? 🙂
  Jeg har litt lengde på håret, men vil ikke si det er langt. Ganske oppklippet. Pannelugg. Vil du anbefale krølltang 1 eller 2? 🙂
  På forhånd, takk!

  Klemmer 🙂

 93. Hei
  Er det fingervarmer det er, he he. Jeg har tredd den rundt toppen på staven når den har ligget til avkjøling :-0 Men fingervarmer skal bli kjekt, har brent meg noen ganger.
  PS, salget på Barn og utstyr i Skien starter på tirsdag 🙂 Jeg kommer alltid hjem med fulle poser!

 94. Henriette

  Takk for gode tips! Håret ditt er nydelig!
  Har et lite spørsmål: Jeg er så redd for at håret mitt skal bli slitt hvis jeg krøller for ofte!
  Er det ok å gjøre dette ofte? Jeg bruker varmebeskyttende spray før jeg krøller, men føler den ikke kommer over hele håret…
  Har du noen gode tips her? 🙂

 95. Idunn Malene

  Hei Caroline!
  Har et spørsmål angående hvordan du trener (vet jeg er på feil innlegg, men håper selvsag å få svar likevel…? ):
  Når du løper på mølle, har du stigning på da?
  Jeg pleier alltid å ha 5 % stinging, dette blant annet for å skåne knærne.
  Hvordan ser du på dette?

  Venter i spenning på svar. 🙂 🙂

 96. Krølltang kjøpt! Gleder meg til å prøve den 😀

 97. Synnøve

  Hei 🙂
  Jeg hadde ønske om å kontakte deg per epost, men så at du ville ha slike henvendelser her. Jeg har noen spørsmål angående lavkarbo og oppkarbing. Har selv gjennomført tre maratoner, to av de under ketose. Før maratonene har jeg ikke hatt oppkarbinger, men leste her på bloggen at LK pleide å gjøre det dagen før kamp. Hvordan tror du effekten av oppkarbing ville vært før maraton? Man får jo ikke fylt opp nok karbohydrater til hele løpet, men vil man da gå «tom» når lagrene er tomme, og ved en ketosediett tenker jeg at man går direkte over til fettforbrenning. Tror du det stemmer? Håper du tar deg tid til å svare 🙂

  1. Hei!

   Send en mail til marked@fotballfrue.no, så kan Lars-Kristian hjelpe deg 🙂

 98. Hi Caroline! I’m really exited over your blog, it’s so much inspiration to get here.
  Uhm, I’m actually visiting Norway by this time, so can you recommend some kind of stuff to do while my friend Malin are working? Besides skiing/hiking the mountains.. I’v been doing that alot now and I love it, it’s beautiful. 🙂
  Anyway, I was just gonna say hi and tell you welcome to the United states 🙂

 99. Christina

  Ææææ, ikke bruk hårspray FØR du krøller, da brenner du produktet inn i håret og det blir ødelagt.

  1. Jeg har gjort det i alle år, jeg 🙂

   1. yvonne

    Men er det på ditt «eget» hår, eller på exentionene? brenner du exentionene har det vel ikke så mye å si? 😛

 100. Har du sluttet å bruke be gorgeous style wand?

  1. Ja, det er lenge siden jeg brukte den nå 🙂 den het bare gorgeous den jeg brukte før, og er lik mast vol. 1 🙂

   1. Syns du mast vol. 1 er bedre enn gorgeous? 🙂 har brukt den lenge nå, men kanskje jeg må bytte den ut for noe bedre 🙂

   2. de er veldig like 🙂 Jeg foretrekker vol. 2 🙂

 101. noen som vil kjøpe skoene i innlegget?

  jeg har de skoene fra Zara men de passer ikke fotfasongen min så jeg har aldri brukt dem! størrelse 38! vil noen kjøpe de ? send mail på kristineroo@live.no (400kr?) jeg bor forresten i Oslo!

 102. Marianne

  Ååh så stilige krøller med volum 1, de kledde du skikkelig godt! 🙂

 103. Hvor er skoene dine fra? Så fine de er!

 104. Monique

  Hvor lenge varer rabatten?

 105. Hei Caroline! Gratulerer med en liten prinsesse 🙂 Btw hvor er den gråe kjolen du har på deg i innlegget fra?

 106. Andrine

  Åå,elsker håret ditt og skal helt klart bestille krølltangen! Ser utrolig bra ut og gleder meg til jeg kan bruke den:)

 107. Hi Caroline, can you tell me where I can still buy the curling iron, this page is not sent to Germany?
  Thank you 🙂

 108. Kristin

  Hei! Jeg prøver å bestille mast 2 stangen, koden går ikke inn…er det mulig å fortsatt få 15% rabatt? Svar meg gjerne på Mail 🙂 tusen takk!

  1. Det tror jeg du må ta med Makestyle 🙂

   1. FrkJohansen

    Har dere fått noe svar på hvorfor koden ikke går inn? Du vil vel også vite om avtalene du lager blir overholdt, Caroline?

   2. Koden gjaldt bare for en tidsbestemt periode, og den er nok ute nå :/ Glemte å ta det med i innlegget.

   3. FrkJohansen

    Ok! Takk for svar 🙂

 109. Kan du lage en video der du krøller håret med Vol.2? Jeg har den men krøllene blir ikke noe fine

 110. Hei! Jeg har skulderlangt tynt hår. Er usikker om jeg bør velge vol.1 eller vol.2. Synes krøllene med vol.2 er finest, men er redd for at jeg har for kort hår for den? Samtidig er håret mitt ganske tynt, så ser for meg at jeg får veldig få krøller med vol.2…? Hva tror du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *