perfekte krøller: mast volume 1 & 2

annonse

Jeg får daglig spørsmål om håret mitt og krøllene mine, og selv om jeg har laget videoer og innlegg om det samme flere ganger, tenkte jeg det var ok å informere om de etterspurte lokkene nok en gang. Jeg bruker en krølltang fra makestyle som heter mast volume 2, men før denne kom på markedet var det mast volume 1 jeg brukte hele tiden. Begge disse er like gode å bruke, men jeg foretrekker volume 2 ettersom det er denne som lager de største krøllene. Jeg har tatt noen bilder slik at dere kan se forskjellen på begge stavene.

___________________________________________________________________________________________________________

volume 1 

Dette er den krøllstaven som gir minst lokker, den er 25 mm. Staven blir opp til 210 grader varm og du får med både fingerhanske og oppbevaringspose ved bestilling. Denne bruker jeg ikke så ofte lenger, men tar den gjerne i front dersom jeg ønsker krøller hele veien opp, ettersom håret mitt er såpass oppklippet at den største staven ikke gir like definerte krøller på det korteste håret. Du finner krøllstaven her.

___________________________________________________________________________________________________________

volume 2 

Dette er staven jeg bruker nesten daglig, som gir de største bølgene og som er hele 38 mm. tykk. I likhet med mast volume 1 får du med fingerhanske og oppbevaringspose, og denne blir også så varm som 210 grader. Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

♥ generelle tips: ikke krøll håret ditt når det er nyvasket, da vil krøllene falle fort ut. Bruk godt med hårspray før du krøller hver lokk og ikke gre håret med børste når du er ferdig, dra kun gjennom med fingrene. Jeg bruker en soft styling spray fra Gun-Britt, slik at det ikke blir for stivt. Den finner du her. I tillegg har Miriam Quevedo en utrolig fin spray som gir håret en touch av gull, den inneholder faktisk 24 karat gullpulver og er absolutt verdt å sjekke ut. Jeg bruker den som finish. Du finner den her.

Dersom du lurer på seksjoner og hvordan jeg bruker krøllstaven, kan du sjekke ut videoen jeg har laget med mast volume 2, som du finner her.

Makestyle deler som alltid ut rabatt til leserne mine, og ved å bruke koden frumakestyle2 får du 15 prosent på alt jeg har brukt i dette innlegget. De har i tillegg gratis frakt. Tommel opp for en fin start på helgen 🙂

136 kommentarer

 1. Har du sluttet å bruke be gorgeous style wand?

  1. Ja, det er lenge siden jeg brukte den nå 🙂 den het bare gorgeous den jeg brukte før, og er lik mast vol. 1 🙂

   1. Syns du mast vol. 1 er bedre enn gorgeous? 🙂 har brukt den lenge nå, men kanskje jeg må bytte den ut for noe bedre 🙂

   2. de er veldig like 🙂 Jeg foretrekker vol. 2 🙂

 2. noen som vil kjøpe skoene i innlegget?

  jeg har de skoene fra Zara men de passer ikke fotfasongen min så jeg har aldri brukt dem! størrelse 38! vil noen kjøpe de ? send mail på kristineroo@live.no (400kr?) jeg bor forresten i Oslo!

 3. Marianne

  Ååh så stilige krøller med volum 1, de kledde du skikkelig godt! 🙂

 4. Hvor er skoene dine fra? Så fine de er!

 5. Monique

  Hvor lenge varer rabatten?

 6. Hei Caroline! Gratulerer med en liten prinsesse 🙂 Btw hvor er den gråe kjolen du har på deg i innlegget fra?

 7. Andrine

  Åå,elsker håret ditt og skal helt klart bestille krølltangen! Ser utrolig bra ut og gleder meg til jeg kan bruke den:)

 8. Hi Caroline, can you tell me where I can still buy the curling iron, this page is not sent to Germany?
  Thank you 🙂

 9. Kristin

  Hei! Jeg prøver å bestille mast 2 stangen, koden går ikke inn…er det mulig å fortsatt få 15% rabatt? Svar meg gjerne på Mail 🙂 tusen takk!

  1. Det tror jeg du må ta med Makestyle 🙂

   1. FrkJohansen

    Har dere fått noe svar på hvorfor koden ikke går inn? Du vil vel også vite om avtalene du lager blir overholdt, Caroline?

   2. Koden gjaldt bare for en tidsbestemt periode, og den er nok ute nå :/ Glemte å ta det med i innlegget.

   3. FrkJohansen

    Ok! Takk for svar 🙂

 10. Kan du lage en video der du krøller håret med Vol.2? Jeg har den men krøllene blir ikke noe fine

 11. Hei! Jeg har skulderlangt tynt hår. Er usikker om jeg bør velge vol.1 eller vol.2. Synes krøllene med vol.2 er finest, men er redd for at jeg har for kort hår for den? Samtidig er håret mitt ganske tynt, så ser for meg at jeg får veldig få krøller med vol.2…? Hva tror du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *