silence

(annonselenke) bukse vila / (annonselenke) sko friis&company / (annonselenke) kåpe notion 1.3 / veske mulberry / øredobber+ringer hasla 

Slik ser jeg ut i dag, ganske helsort, men noen ganger strekker ikke fantasien særlig lenger. Dessuten hadde jeg så lyst til å få brukt disse skoene og sort er alltid en safe match. De er fra friis&company, kjøpte dem via boozt for noen uker siden, og nå har de satt ned salget enda mer, med så mye som 60 prosent 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Her i huset er mamma og pappa på besøk for noen timer, det er så koselig!  Viktig at de får sett Nelia en del nå, hun vokser i rekordfart for tiden! Er så utrolig spent på hvor lang hun har blitt og hva hun veier nå, i morgen er det 6-ukerskontroll før vi drar avgårde til fjells. Ellers har jeg treningspause i dag allerede, er så stiv som en stokk i lårene etter løpeøkten  i går, men i morgen tidlig er jeg i gang igjen. Har fått råd om å ta det rolig i starten, så da får jeg vel være fornuftig og høre etter 🙂

– skrives senere – 

51 kommentarer

 1. Breathtaking outfit, the shoes are perfect and I love you also in such more casual styles!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Hei!
  Lurte på hvor lenge du har håret rundt krølle jernet for å få så store krøller?:) hvor mange seksjoner deler du håret inn i?:)

 3. you look very nice! i think this outfit is very sleek and those shoes are cool!

 4. Så fin du er! Håper det går bra med deg og dine! 🙂 Har fulgt bloggen din i over 5 år, og må virkelig si at du er bare helt rå!
  Klem <3

 5. Pen outfit!
  Hvordan får du håret ditt så pent?
  Mitt bli veldig bustete med en gang jeg setter det opp..bruker du noe spesielt i det?

 6. Det er innimellom kjempedeilig å bare velge helt safe, forsvinne litt i mengden. Og så har man de dagene hvor man stikker seg frem, som da jeg velger den knall røde vinterkåpen med rysjer og volanger! Men stilig og classy i sort, alltid en vinner!

 7. Ville bare informere alle som ikke vet det at Caroline er kommet som utfordrer kremtoppen på sol.no.

  1. Finner ikke Caroline der jeg, nei.

 8. Utrolig fin jakke! 🙂 Søsteren min har den samme og nå klikket jeg den hjem til meg selv også. Også er det salg på den i tillegg! 😀

 9. Kunne du hatt et innlegg om hvordan du får håret ditt så syykt pent dag etter dag?? Tips, triks, produkter du bruker, hvordan du får så fine krøller osv. Hadde vært supert å lært litt! 🙂 Syns forøvrig bloggen din er super 🙂

 10. Jeg syns all black everything er veldig fint, jeg! Kos dere med besøk 🙂

 11. Pernilla

  Du är vacker och en riktig inspirationskälla gällande mode! 🙂

 12. Veldig lekkert, synes nå jeg. Helsort er en klassiker og går aldri av moten.

  Jeg har et spørsmål, som du sikkert har svart på tidligere: Du og din livsstil er som kjent et forbilde for mange. Hvem er dine forbilder?

 13. Marianne

  Velkommen til Geilo i morgen 🙂 Nå er det fint her!! -11 grader og godt med snø 🙂

 14. LOVE the outfit and your hair! How do you get it to look so perfectly curled all the time? Please share your secret! 🙂

 15. Nydelig som alltid, Caroline! God tur til fjells imorgen, håper dere får en fin helg i frisk luft! Kjenner jeg misuner dere veldig!

 16. Hei fina, naa foler jeg det er sykt lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar til deg!! Men jeg titter innom daglig altsaa 🙂 Utrolig fin kaape! Her har det blitt skikkelig sommer naa (endelig) og vi hadde rundt 35 grader i gaar *deilig*! Men akkurat naa frister det veldig med en Norgestur for jeg ble tante paa Onsdag 🙂 Til en liten jente (eller stor 4.2kilo!). Veldig stas 🙂 Kos deg paa fjellet! Og god helg! Klemmer!

 17. Christine

  Hei fotballfrue. Hva gjør du med hestehalen din siden den er så fin og krøllete alltid? Er det sånn naturlig?

 18. Her har du visst glemt å merke at du tjener hvis vi klikker på lenkene og kjøper varene.

  1. Takk for at du sa ifra 🙂

   1. Neliane

    Jeg har kjøpt jakken. Men tjener du på det bare hvis jeg klikker på linken og kjøper via den liksom? Jeg gikk nemlig ikke via den men direkte til siden.

 19. Hei 🙂
  Hvordan er den jakka på størrelse?
  Jeg er bare 1.64 og er redd den blir lang til meg?

 20. Jeg bare lurer, du bruker høyhælersko hver dag(?), får du ikke vondt i føttene dine? Når jeg bruker så går det noen timer så er min føtter sååå vonde.
  Noen tips til hvordan jeg kan bruke det ofte uten å få vondt med engang.
  Ååå, sååå, vil jeg bare si, du er helt rå! Etter dette bildet på instagram så fikk jeg plutselig motivasjon til å trene, og den gang jeg bli gravid vil jeg også trene under svangerskapet (kjenner mange som har også trent, og fikk flat mage noen dager – max en 1 etter at ungen er kommet ut), for jeg vil også ha så flott en kropp etter å få en baby. Du er et forbildet, vær stolt av det. Drit i de som sier at du er i skyld at noen jenter ikke har det bra. Det er ikke din feil.
  Tenkte du måtte få vite dette. Stå på! Vær den du er, og drit i de som sier noe stygt om deg, de e bare sjalue!! 🙂 kos deg videre med din datter! 🙂

 21. Hvordan klarer du å gå i høye heler «hver» dag? Noen tips?

 22. kan du skrive om da du og lars kristian møttes for første gang, og hvordan dere blir «kjærester»?
  og kan du skrive gjennomgang om ungdomstiden din, pluss bilder fra den tiden? f.eks fra du 14-18
  hadde vært veldig spennende

 23. Så moro, da min første ble født veide hun 2490g og på 6-ukers kontrollen sto det 5000g på displayet. God weekend!

  1. Oi, det var stor vektoppgang :p God appetitt da 🙂

 24. Line Marie

  Den er så fin den jakka der, også ser den så digg ut! 😀 Og du ser så klart smashing ut som alltid, du har så fin stil 🙂
  Jeg har bestemt meg for å ta litt mer tak i meg selv i år, og da særlig med tanke på formen og trening. Du inspirerer virkelig, og gir motivasjon til å stå på! Så har nå vært på to gåturer tidligere denne uka, og idag tok jeg og venninnen min turen til Vealøs, og det var så sykt deilig! Kondisjonen er jo helt på trynet, og er lenge siden jeg har trent noe styrke på ben og på kroppen ellers, blant annet på grunn av sykdom, så turen var hard, men er så absolutt verdt det når man er ferdig. Den følelsen er ubeskrivelig! Så slutt på latskap og unnskyldninger, formen er bedre, og 2014 har jeg troen på! Takk for inspirasjon og motivasjon, du er awesome 🙂

 25. Ingvild

  Caroline: Du har verdens aller beste blogg, og jeg håper aldrialdri du legger opp!!

  1. Har jeg? Weee 🙂

   1. Ingvild

    JA! Jeg leser mange blogger, som jeg også følger på Bloglovin, men du har den eneste bloggen jeg bare mååå innom minst en gang hver eneste dag. Da jeg var på ferie for litt siden var det dårlig med Internett, men jeg betalte for en halvtime kun for å lese bloggen din 🙂

 26. Ha en nydelig kveld til deg og Lars Kristian 🙂

 27. Lykke til på 6 ukerskontroll, var der selv for ei uke siden 🙂
  Lurer på om de måler lengda på deres 6 ukerskontroll, her hjemme gjør de ikke de lengre pga økning av hoftefeil.
  Så siden nyåre er de ikke noe de fullfører på 6ukers iallefall, Nelia er iallefall nydelig og litt artig at hun er født 8 dager etter mi datter <3

 28. Du skal ikke bare våge deg på denne flotte frisyren: http://www.hairstylescut.com/gallery/short/short17.htm
  Bare litt lengre 🙂 (??)

 29. Love black on black 🙂

 30. Thanks for any other fantastic post. The place else may just anyone get that type
  of information in such an ideal way of writing?

  I have a presentation subsequent week, and I’m on the look for such information.

  Take a look at my web page … android news

 31. Liker deg i svarte klær og dette antrekket er jo superkult 🙂 spesielt ble jeg forelsket i kåpa, tenkte å klikke den hjem men dessverre var de utsolgt i str. Men kjenner jeg deg rett vil det komme flere anledninger til å bli forelsket. Så flere svarte antrekk takk!:)

 32. Hei Caroline
  Lurte på om du kunne hjelpe meg? – vet du ikke er lege, men kanskje du har noen erfaringer – så jeg må bare høre med deg… Jeg plages utrolig mye med mat/ mage/ tarm – jeg har påvist Candidas, så jeg skal holde meg unna alt som heter sukker – og det går egentlig veldig bra. Hva skal jeg si, avføring er i alle fall normalisert seg og jeg løper ikke på toalettet hele dagene lengre… så noe har blitt bedre. Men jeg reagerer uansett på forskjellig mat – (må jeg ikke på toalettet), men får så vondt i tarmene… Jeg er usikker på hva jeg skal spise som er mer «vennlig» med tarmene… Er også konstant trett, har ikke energi – og føler livet mitt virkelig er på vei nedover 🙁
  ☆Har du forresten hørt om «FoodBaby» mage? – jeg er litt sån + noen kg for mye – så jeg ser veldig «gravid ut»…

  Hadde vært utrolig fint om du kunne svare på denne – da jeg har vært over alt for å få hjelp… HELP ME, Please ❤
  Kunne kanskje været et innlegg om det – og se om det er andre som skriver om sine erfaringer om dette…

  Det hadde også vært fint om du kunne lage et innlegg her på bloggen
  om fotografering, hvordan du gjør det for at få så lye fine bilder
  – hvordan du bruker kamera og eventuelt kamerainnstillinger? (bare et tips).

  Jeg har ikke vært helt i «form» i det siste, og vært lite på nett – så jeg må få gratulere dere så mye med skjønne lille Nelia ღ Mange flotte bilder her på bloggen din – og så godt å høre at du er i bedre form igjen… Ønsker deg og dine en fin fredag og helg på hytta ღ Klem fra Mette

  1. Du sier at du reagerer på mat og at du sliter med «foodbabymage», har du sjekket ut eller testet deg for hva du evt reagerer på? F.eks cøliaki eller laktoseintoleranse?

   1. Det eneste de finner ut er at jeg har Candidas. Ikke cøliaki, ikke laktoseintoleranse… Ut fra to mattester så skal jeg tåle, og kunne spise alt… men det kan jeg altså ikke- mulig det har noe med candidas å gjøre? Hilsen frustrert og utslitt som ikke vet hva jeg skal gjøre lengre…

   2. Ja jeg har testet meg og skal kunne spise all mat – begge testene viste candidas. Ingen utslag på cøliaki eller laktoseintoleranse… Vet ikke om du kan hjelpe, men måtte bare høre om du har vært borti noe lignende? Kan det være at candidas reagere på forskjellig mat? Prøver å spise sunt, men alt av salat og kål er det mye gass i og da blir magen stor og oppblåst… Spiste wok med ris her om dagen, og jeg lå med sterke magesmerter i 5-6 timer… Hilsen frustrert og utslitt, Mette

  2. Hei, Mette. Synd å høre om problemene dine. Jeg vil virkelig anbefale deg å lese på bloggen Paleoliv.no! Bloggen handler
   om naturlig mat og trening, og det er mange suksesshistorier med folk som har blitt kvitt problemene sine. Verdt
   å sjekke ut 😉

   Ellers burde du kanskje teste deg for cøliaki, laktoseintoleranse eller annen matallergi/intoleranse.
   For cøliaki kan man kjøpe en hjemmetest, er den positiv må man til lege for blodprøve og til slutt til gastroskopi.
   Magevondt, oppblåst mage og lite energi er ofte symptomer på cøliaki.

   Lykke til! Håper du blir bedre 🙂

   1. Tusen takk, Siri – er allerede inn å leser på Paleoliv 🙂
    og tusen takk for tips, klem fra Mette

  3. Hei. Vil bare tipse deg om at hvetemel kan ha samme effekt på magen. Jeg har sett skikkelig gravid ut i lengre tid. Kuttet ut alt av karbohydrater, hvetemel, poteter og pasta denne uka. Har vært plaget av mye magesmerter i mange år. Ikke vondt denne uka, og magen har allerede lagt seg noe. Dette funker for meg.

   1. Tusen takk, Anne – skal prøve, men syns det er vanskelig alt dette med karbohydrater, hvetemel, poteter og pasta… Særlig når man ikke har overskudd eller energi til å prøve noe annet, men jeg kan jo ikke gi opp – må bare prøve igjen 🙂 Takk igjen, klem fra Mette

 33. Marianne

  Hei Caroline. Du har så vakkert hår. Hvordan får du til å lage så fine krøller? Kan du fortelle hvilke krølltang du bruker?

 34. Dwightinha

  Du er SÅ flott Caroline! Og så har du fått denne spesielle gløden kvinner får når de har født, det kler deg. Gleder meg på deres vegne, og skulle gjerne opplevd den tiden en gang til.

 35. Hei!

  Har du lest kronikken til jentene bak bloggen http://stopshop2013.wordpress.com/? Den ligger på NRK Ytring – http://www.nrk.no/ytring/2013_-aret-vi-kasta-klaerne-1.11426364

  Jeg lurer på om du kanskje vil skrive noe om dine tanker om forbrukersamfunnet og de enorme mengdene klær vi kaster hvert år. Det hadde vært så spennende å høre litt om hva du tenker om det!

  God helg til deg og den lille familien!

 36. Hørte om noen som hadde en sønn på 7 uker som veide 7.5 kg :O Han ble ammet hver time :O

 37. jeg synes det var lekkert <3 pus

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *