løpeøkt nr. 1 etter graviditeten

Det ble aldri noen treningsøkt i går, den var planlagt da lille var i seng halv åtte, men jeg var så sigen at jeg bare kunne glemme det. Jeg vet jo selv at jeg ikke liker kveldsøkter, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg planla det såpass sent heller. Fra nå av blir det bare på morningen, det er jo sånn jeg liker det best. Og i dag var jeg i gang! Planen var altså å gjennomføre den første løpeøkten etter graviditeten og det kilte faktisk i magen da jeg snørte på meg joggeskoene, jeg hadde jo ingen anelse om hva som ventet meg. For å starte så rolig som mulig, tenkte jeg at 3 kilometer ville holde som en fin første økt, men da jeg kom i gang var det vanskelig å gi seg, så jeg bestemte meg underveis for å fortsette i 30 minutter og se hvor kangt jeg kom.

Nå har jeg ikke fått kjøpt meg ny pulsklokke ennå, så jeg har kun tredemøllen sine målinger å gå etter hvor jeg ikke har stilt inn noe som helst, men i følge den kom jeg i hvert fall 4.45 km. på 31 minutter, og det må jeg si meg godt fornøyd med. Formen føles overraskende fin, jeg er ikke stiv i beina i det hele tatt. Pulsen steg relativt kjapt i starten og jeg ble andpusten raskere enn jeg kan huske å ha blitt noen gang, men jeg holdt ut likevel og slet meg ikke ut på noen som helst måte. Skal bli spennende å se hvordan løpeøkt nummer to vil gå, lurer på å gjennomføre den på fredag, tror jeg gjør lurt i å ikke peise på for mye i starten. Endte økten min med å trene mine faste mageøvelser som jeg gjorde før jeg ble gravid og før magen vokste, er så spent på kroppens status i morgen. Sikkert stiv som en stokk.

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia sov i sleepyheaden sin mens jeg jogget, våknet nesten akkurat idet jeg var ferdig, og da jeg gjorde styrkeøvelser på stuen, satt hun i vippestolen sin. Økten var planlagt å vare i én time, men den strakk seg godt over to *hehe* Ble forstyrret av en liten luring som ville ha mat og skift mellom slagene. Da er det kjekt å kunne ha alt jeg trenger av utstyr her hjemme 🙂

lille skjønne passer endelig den fine sparkebuksen hun fikk til jul! 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå kom Lars-Kristian akkurat hjem, så nå blir det litt planlegging av innlegg for første del av året 2014 🙂

99 kommentarer

 1. skjønne lille med sløyfe i håret <3

 2. Hvilken mageøvelser tar du fina?:-)

 3. Fornøjer mig vældig med at læse en blog på norsk – synes det er så sjovt at kunne forstå andre sprog end dansk, engelsk og tysk 🙂 Fandt lige mit yndlingsord på norsk – alfakrølle, det er simpelthen for sødt 🙂

  Og så er din blog simpelthen så inspirerende at følge, så bliv endelig ved med at skrive 🙂

 4. Hei!

  Så flink du er med treningen 🙂 Å lille Nelia er veldig søt 🙂
  Jeg lurer på hva du bruker før pulsklokke? Og bruker du noen armbånd for til å ha telefon i, har du noen å anbefale for iphone 5?
  Det er så mange forskjellige typer, å så mange sider å se på så man går helt i surr.
  Takk for hjelpen på forhand!
  God kveld til deg å dine 🙂

 5. Alle bildene av Nelia som legges ut ser så «halvferdige» ut. Litt som et barn som har fotografert.

  Vær så snill og misforstå meg rett når jeg sier dette:) Jeg har så utrolig stor respekt for at dere velger å skjerme Nelia fra denne bloggen, spesielt med tanke på hva som finnes av kommentarer både her og på ulike kvinneforum. Jeg synes det er så bra at dere har tatt det valget for den lille datteren deres!<3 Men alle bildene generelt er av så bra kvalitet, og da ser det litt rart ut med de bildene som kommer av Nelia.

  Ønsker deg og din lille familie en strålende kveld:)

 6. Helluuu

  Hej:) så flink du er! Hvor har du kjøpt tredemølla og hva kostet den?

  1. Sportsmaster.no, tror den kostet ca 14 000,- 🙂

 7. Hvor har du kjøpt tredemølla hend?

  1. Sportsmaster.no 🙂

 8. Så utrolig nydelig familie dere er<3 følger med på bloggen din vær eneste dag:)

  Har ett spm til deg,har du ett godt tips til en god lipbalm? Finner ingen gode:/

  1. Sara Happ 🙂

  2. Anbefaler Aloe Lips fra Forever Living. Den er basert på naturlig aloevera, i tillegg til jojoba, som gjør at du aldri vil kjenne tørre lepper igjen!

 9. Hei! Så produktiv du er, mange innlegg, og alt annet du gjør. Pluss, viktigst, det virker som du tar deg så godt av lille Nelia. Hun ser så skjønn ut. Et lite spm, pleier du å ha teppe over henne når hun sover, når hun ligger i sleepyheaden? Det ser litt kaldt og åpent ut, men regner med du tar det av for bildets skyld. Disse babyene liker jo så godt å ha noe rundt seg. Nå er jo den sleepyheaden veldig smart da, kan absolutt tenke meg en sånn om jeg får et barn til. Godt Nyttår, og godt du er i form igjen. God tur til «vinter’n». 🙂

  1. Nei, bruker sjeldent teppe på henne når hun er dagligrommene. Er jo rundt 22 grader her, så da holder det med klær. Bruker kun pledd/dyne når hun sover, for der er det ikke mer enn 17-18 grader.

 10. Kristine

  Hei 🙂 Kan du si noe om hvordan du/dere jobbet og planlegger bloggen? Hvor lang tid fremover og hvor mye er LK involvert? Planlegger dere konkrete innlegg? Interessant å høre 🙂 Du som journalist må jo ha drømmejobben!

  Lykke til videre!

 11. Hei Caroline 🙂
  Jeg fikk nike+ klokke til jul, og har begynt å bruke denne. Brukte ikke du også nike+ chip før? Jeg bare lurer på om du bruker det ennå og er aktiv inne på nettsiden? Du er en stor inspirasjon for meg, og jeg vil løpe mer, derfor var jeg interessert i å vite om du har noe brukernavn det går an å søke opp?
  Klem til deg 🙂

 12. Hva slags tredemølle er det du har? Vi vurderer å kjøpe en og er veldig usikkre på hva slags vi skal kjøpe. Og hva som er viktig å se etter. Vi trenger en som tåler 120 kg og kan brukes til intervalltrening. Er 10 000 i billigste laget tror du?

  1. Vår er fra sportsmaster 🙂 Jeg har ikke noe erfaring med dette ut over den vi har, og den kostet vel rundt 14 000,-. Tror du må over 10 000,- for at den skal kunne tåle den belastningen over tid.

 13. Du er så inspirerende 🙂

 14. Åh, jeg elsker å se hva du kaller bildene dine(er det rart..?), og smeltet totalt av at du kalte det nederste bildet for «neliafienste».
  Jeg har utrolig stor respekt for deg, og liker utrolig godt hvordan du har skjermet Nelia fra media, slik som på bildene over her. Selfølgelig er det mange nysjerrige mennesker der ute, men de fleste vil nok forstå at å skjerme Nelia på denne måten, i en så ung alder, er best for alle!

  Stå på! 🙂

 15. I totally LOVE that you do not show your daughters face on your blog! I think this shows how much you respect her und want to protect her.

  greetings from germany 🙂

 16. Mathilde

  Hei,
  Takk for inspirerende blogg. Noen tips til gode leggerutiner? Ser du skriver at hun er i seng allerede klokken åtte. Fikk selv en datter i november

  1. Egentlig ikke, her skjedde det bare helt tilfeldig 🙂

   1. Mathilde

    Så godt. De skiller jo ikke mellom natt og dag enda, så det blir vel gjerne tilfeldig. Lurte bare på om dere hadde brukt tid på å få henne til å legge seg så tidlig

   2. Mathilde

    Så godt. De skiller jo ikke mellom natt og dag enda, så det blir vel gjerne tilfeldig. Lurte bare på om dere hadde brukt tid på å få henne til å legge seg så tidlig

 17. Hei, Caroline,

  Har du noen gode nettsider for kjøp av treningssko?

  Mvh.
  Marte

 18. Jeg og lurer på hvilke mageøvelser du gjør? Hadde vært gøy å lært noen nye 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.