løpeøkt nr. 1 etter graviditeten

Det ble aldri noen treningsøkt i går, den var planlagt da lille var i seng halv åtte, men jeg var så sigen at jeg bare kunne glemme det. Jeg vet jo selv at jeg ikke liker kveldsøkter, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg planla det såpass sent heller. Fra nå av blir det bare på morningen, det er jo sånn jeg liker det best. Og i dag var jeg i gang! Planen var altså å gjennomføre den første løpeøkten etter graviditeten og det kilte faktisk i magen da jeg snørte på meg joggeskoene, jeg hadde jo ingen anelse om hva som ventet meg. For å starte så rolig som mulig, tenkte jeg at 3 kilometer ville holde som en fin første økt, men da jeg kom i gang var det vanskelig å gi seg, så jeg bestemte meg underveis for å fortsette i 30 minutter og se hvor kangt jeg kom.

Nå har jeg ikke fått kjøpt meg ny pulsklokke ennå, så jeg har kun tredemøllen sine målinger å gå etter hvor jeg ikke har stilt inn noe som helst, men i følge den kom jeg i hvert fall 4.45 km. på 31 minutter, og det må jeg si meg godt fornøyd med. Formen føles overraskende fin, jeg er ikke stiv i beina i det hele tatt. Pulsen steg relativt kjapt i starten og jeg ble andpusten raskere enn jeg kan huske å ha blitt noen gang, men jeg holdt ut likevel og slet meg ikke ut på noen som helst måte. Skal bli spennende å se hvordan løpeøkt nummer to vil gå, lurer på å gjennomføre den på fredag, tror jeg gjør lurt i å ikke peise på for mye i starten. Endte økten min med å trene mine faste mageøvelser som jeg gjorde før jeg ble gravid og før magen vokste, er så spent på kroppens status i morgen. Sikkert stiv som en stokk.

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia sov i sleepyheaden sin mens jeg jogget, våknet nesten akkurat idet jeg var ferdig, og da jeg gjorde styrkeøvelser på stuen, satt hun i vippestolen sin. Økten var planlagt å vare i én time, men den strakk seg godt over to *hehe* Ble forstyrret av en liten luring som ville ha mat og skift mellom slagene. Da er det kjekt å kunne ha alt jeg trenger av utstyr her hjemme 🙂

lille skjønne passer endelig den fine sparkebuksen hun fikk til jul! 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå kom Lars-Kristian akkurat hjem, så nå blir det litt planlegging av innlegg for første del av året 2014 🙂

[showhide type=»post» more_text=»Show english translation» less_text=»Show less»]

Never made time for a workout yesterday, I was too tired once I had put Nelia to sleep at around eight thirty. I know I don’t like evening workouts so I don’t understand why I scheduled it so late to begin with. From now on: morning workouts, which is the way I like it best. And today was the day! I had planned to go through with the first post-pregnancy run and I felt a tickle in my stomach when tying my running shoes – after all, I had no idea what to expect! To start easy I expected 3 kilometers to be a suitable distance but as I ran I found it difficult to quit, so I decided to run for thirty minutes and see how far I got.

I haven’t got around to purchasing a new pulse watch yet, so I’ve only the treadmill to go by, but according to this I ran 4.45 kilometers in 31 minutes, which I am very satisfied with. I’m feeling surprisingly fit, not sore at all. The pulse rose quickly and I felt out of breath quicker than I’ve ever felt before but still I kept going and didn’t  wear myself out in any way. I’m excited to see how run number two will go on Friday. I concluded my workout with my regular abdominal routine which I haven’t done since before the pregnancy, so I’m anxious to see how the body reacts to this tomorrow. Probably very sore.

Nelia slept in her sleepyhead while I was running and almost woke up just as I finished my run, and when I worked out she was in her rocking chair. I scheduled the workout to last an hour but it actually lasted a good two hours *hee-hee* I’m easily distracted by this cute little girl who wants both food and diaper changes. In times like these it is great having all the baby equipment I need easily accessible in the house 🙂

Lars-Kristian just came through the door so now we’re about to outline the spring posts here on the blog 🙂

[/showhide]

99 kommentarer

 1. Marianne

  Du er en sann inspirasjon hver eneste dag! Endelig er jeg i gang med treningen selv, som jeg håper jeg klarer å holde ut mer enn i tre uker.. Så fortsett med slike innlegg som gjør at jeg også kommer meg opp av sofaen 😀

 2. Adorable pictures! I love the @ sign 🙂

 3. Tenker alltid på deg og lille Nelia når jeg hører denne sangen! <3
  https://www.youtube.com/watch?v=CORf1liT9cE

 4. Du er kjempeflink, stå på!! En får overskudd og mer energi av å trene og holde seg i form ! Har selv ei lita på 18 mnd og tre bonusbarn utenom, men en treningsøkt får vi alltid tid til, har joggevogn og da blir det å være ute en felles god opplevelse. Startet treningen forsiktig etter 4 uker og det var aldri noe problem. Trente rolig helt frem til fødselen. Så lenge en lytter til kroppen sin går det bra. Du er en smart og flink jente og det er virkelig en fryd å lese din blogg, flotte bilder, gode oppskrifter og mange kjekke tips. Tusen takk for at du krydrer hverdagen 🙂

 5. Hvilke forandringer har vært størst for deg og Lars-Kristian etter at dere ble foreldre? Både positive og negative 🙂

  1. Mindre søvn om natten, selv om jeg føler vi har vært heldig da hun kun våkener 1-2 ganger for å spise. Det positive er at vi har fått mer alenetid, tro det eller ei. Etter at vi har lagt henne i 7-8-tiden så er vi flinke til legge ved data og i stedet konsentrere oss om oss selv 🙂

 6. Woow, du er flink! Kjennes sikkert helt fantastisk ut å være tilbake igjen, og jobbe mot målene dine. Jeg har selv hatt en liten treningspause nå i noen uker, men startet igjen denne uken! Håper på å være tilbake i goformen så fort som mulig. Du og bloggen din er en stor motivasjon, og inspirasjon for meg! Stå på:) Stor klem til deg og den lille skjønne!

 7. Så herlig lesing dette var! Synes du er utrolig flink og fleksibel, den fødte mor! Og ta det med ro med pulsen, det går ikke lange tiden før du er der du var før. Grunnformen er der, snart er du der du var. Kos deg videre!

 8. Hun er så nydelig, Caroline!

 9. Anne Grete

  Så deilig med trening etter fødsel, og flott med tredemølle hjemme. Hva heter din eller har du evt noen tips hvilken du kan anbefale videre, evt forslag på str på løpematta.. Vurderer absolutt en sånn med to små..

 10. Hva skjer med siste del av årskavalkaden?

  1. Kommer om ikke så lenge 🙂

 11. Marita Ø

  Så flink du er, Caroline! Nå er du i gang med treningen igjen, og i den formen du var før du ble høygravid er jeg sikker på at du kommer raskt tilbake 🙂 Her er jeg utslått med ett eller annet i kroppen for tiden, så jeg må nok holde kroppen unna hard trening ut uka :/ Ikke gøy, men det hjelper lite å presse kroppen i febertilstander og sår hals. Håper å komme raskt tilbake selv 😀 Ha en fin dag videre <3 Følger med deg hver dag, vet du! Men er blitt dårligere på å legge igjen noen ord, da dagene flyr avgårde nå på nyåret!

 12. Heihei 🙂
  vil bare si at jeg virkelig elsker bloggen din, har fulgt deg siden ditt andre innlegg. digger ståpåviljen og det at du gir litt blanke i hva alle andre sier, det inspirerer meg! Jeg har akkurat tatt det store steget ut i bloggverdenen selv og lurer derfor bare på hvilken type bilderedigering/kollasj du bruker ettersom at du får så fine former å skrive ting i på bildene dine? 🙂

 13. Sprekingen, så flink du er! 🙂 Høres ut som det skal bli relativt lett for deg å komme tilbake til superformen din 😉 Lurer litt på hvilke faste mageøvelser du pleier å gjøre? Blir fort de samme gamle sit-up’sene på meg.. Kan jo være greit med litt variasjon også :p Klem til deg!

 14. Kristina

  Herregud så flink du er! stå på 😀

 15. Bare lurte på en ting, har hun aldri teppe eller dyne over seg? he,he, det er vel kun når du tar bilder av henne. hun har så mye fint tøy:)

 16. Looking good 🙂
  What treadmill you have? Have you liked it? I would so much like to have a treadmill of my own, too!

 17. Det er godt at du fikk kommet deg i gang med løpingen 🙂
  Du er så flink så 🙂
  Nelia er nydelig <3

 18. Hei!
  Du har en så flott blogg og jeg er fast leser!!
  Jeg bare lurer på om du har valgt å skjerme Nelia litt? Føler ikke jeg har sett så mye bilder av hele henne, med ansikt, så jeg måtte rett og slett bare spør 🙂
  Ønsker dere all lykke til videre, dere er virkelig to kjempeflotte foreldre! <3

 19. Hei! Lurte bare på om du kunne si hva den appen eller hvor du setter sammen bildene dine, sog lager tekst og hjerter og sånn i rosa? Også om du kunne si litt om det i ett innleg❤️ Også må jeg jo bare si at Nelia er så utrolig søt

  1. Ja… Hva heter den???

   1. Det er ingen app, bruker photoshop 🙂

 20. Hei. Jeg har noen produkter jeg ville fortalt deg om, å kasje sendt deg noen prøver på:) Mye utrolig bra for både barn og voksen. Dette er innen for kostilskudd/hud pleie. Å en spesielt bra krem for såre brystvorter å såre barneromper ;). Produktene er fra Forever Living. Gi ett pip om du er int i litt info, så sender jeg litt prøver. Ha en fin dag

 21. Hei . Bruker nelia smokk? Hvis ikke bor du gi henné den naa det er saa vanskelig nar de blir storre da holder de den ikke!

  1. du ser den på bildene 🙂

   1. Er det sånn at småbarn må bruke smokk? Siden det anbefales å gi den nå for å sørge for at de fortsetter? Bare spør av ren nysgjerrighet…

 22. Victoria

  Flinke Caroline!!:D Regner med det var deilig å starte opp igjen!:)
  Håper 2014 blir et fantastisk år for deg og din herlige familie!

  Jeg har noen spørsmål om Mexico, håper det er greit..
  -Dere har vert flere ganger i Mexico? Samme plass/hotel hver gang?
  -Hvor og hvordan bestillte dere reisen deres?
  -Har du noen anbefalinger/tips?

  Jeg letet i arkivet ditt og fant en del innlegg fra reisen desember 2012, men finnes det en reiseguide eller noe slikt?

  Vi har hatt lyst til å reise til Mexico så uendelig lenge og føler at det er på tide, kanskje november/desember i år, men vet ikke hvor jeg skal bestille fra eller hvor i Mexico vi burde dra..vil så veldig gjerne at når vi tar turen at det skal bli «rett» hvis du forstår? Har kikket meg nesten svimmel på alle nettstedene som tilbyr turer dit.. Håper du har tid til å gi meg en liten pekepinn kanskje?:)

  Takk for at du er du! Elsker bloggen din!

  Ha en fin fin dag fine du!

  1. Vi har bare vært i Mexico én gang, først en uke på Isla Mujeres, så én uke i Playa del Carmen. Vi reiste med Ving, og hadde det helt supert 🙂 Jeg laget ingen reiseguide som jeg husker, men skrev innlegg mens vi var der.

 23. Hei,

  Kan du si litt om hvilke faste mageøvelser du tar?

  Gratulerer med prinsessen <3

  Ha en vakker onsdag…

 24. Etter graviditet er kroppen på overskudd av røde blodceller som tar opp oksygen, derfor er man av og til i bedre form etter graviditetn, man burde hvertfall dra nytte av det og komme kjapt i form:)

 25. Å, så flink du er! Alt er et steg i riktig retning, og før du vet ord av det så er du på samme nivå som før graviditeten:) Du må gjerne legge ut dine favorittøvelser for mage hvis du skal ha et fremtidig innlegg om trening!

  God lillelørdag til deg og din lille familie:)

 26. Gratulerer med vel gjennomført 🙂

 27. Hei! Jeg har vært skadet i ankelen siden høsten 2012 og nå ser det ut som om skaden har kommet tilbake… Dette betyr 4 uker med ingen løping osv for meg som er ellers veldig aktiv. Jeg har veldig lyst til å trene litt alternativt. Har du noen tips til mageøvelser jeg kan gjøre? Går litt lei av kun de vanlige sit-upsene etter hvert..:-) hvilke øvelser er det du pleier å gjøre?

 28. Hy, I love your blog. I read it every day!
  Please, can you post some videos of your exercises? I want to lose weight, but look healthy and trained.
  You look amazing!
  Kisses! 🙂

 29. inger-lise

  Hei.Gratulere med Nelia:) Lure på om du kan skrive litt om de øvelsene du tar,hvor mange repitisjoner og hvor mange ganger i uka.Bruker du tredemølla hver dag? Fikk baby for 4 mnd sden og har lyst å trene,har kjøpt tredemølle og manualer,lurer på om det holder for å komme i form(gå ned 5-6 kg og stramme hele kroppen)? Er så vanskelig å komme seg noe sted å trene med en liten diamant på 4 mnd,så må satse på hjemme trening,men trenger litt hjelp:) Mvh I-L

 30. Mor_til_2

  Gratulerer med overstått første treningsøkt etter fødselen. Føles sikkert deilig! Du snakker om noen mageøvelser som du gjorde etter løpeøkten. Har du skrevet om disse før? I så fall ville jeg blitt kjempeglad om du kunne linke til det, eventuelt uttdype det litt mer. Trenger tips om noen effektive øvelser til magen.

 31. Hva er fullt merke og navn på mølla di?

  1. Hvis du søker etter sportsmaster på bloggen min, så har jeg skrevet et innlegg om det 🙂

 32. var Nelia alene hjemme mens du jogget?

  1. hva mener du? ser du ikke noe av det jeg skriver? i alle dager :/

   1. Hahaha, unnskyld meg, men er det mulig? Hun hadde vel aldri latt babyen sin være hjemme alene? Trond Viggo hadde en fin sang som het Tenke Sjæl 😉 Hilsen navnesøster

   2. Ann Torild

    Hanne: For det første så ser du vel på bilde at hun løp på en tredemølle? Dessuten så er det kanskje lurt å lese innlegget før du kommenterer?

    Flink du er Caroline. Går bare om dagene da kneet mitt ikke takler løping, men har en fast økt på 5,4 km hver dag. Mer om kneet tillater det!

    Keep it up!

   3. Maggio

    Haha! Enkelte er så tette at man kan lure egentlig;) Tror første bud er å lese hva som står før man kommenterer;)

  2. I alle dager Hanne…gi meg styrke. Alene hjemme??? Kan du ikke lese?;-)

  3. haha, herregud!! Tror du virkelig noen lar babyer/barn være alene hjemme????

   1. Hvis du ser på nyhetene var det nylig en sak der foreldrene lot barnet være hjemme alene, og barnet døde. Så jo, det er noen som gjør det.

  4. Ja, Nelia tok bilder av seg selv med selvutløseren, mens hun var alene hjemme! 😀 Er lov å tenke seg om to ganger, selv om man ikke leser teksten.. 😉

   1. Unnskyld Caroline! Mente virkelig ikke noe frekt, hadde selvfølgelig ikke tenkt at hun var alene. Trodde kanskje du hadde noen som passet henne.
    Virkelig unnskyld, var ikke ment frekt i det hele tatt fra min side 🙁

   2. Det går helt fint, Hanne 🙂 Skjønner at du ikke mente noe vondt med det <3

 33. For noen spørsmål du får;) jeg skal komme med et mer normalt. Hvor har du kjøpt alfakrøllen? en nerd som meg må ha en slik en.

  http://www.bryllupstid.no

  1. Husker ikke, men tror det var Søstrene Grene 🙂

 34. Benedicte Andreassen

  Jeg må bare legge inn en kommentar for å gratulerer deg med første treningsøkt! Du er utrolig flink! Gleder meg til å følge deg nå i januar da jeg selv trener 🙂 Du er så motiverende 🙂

  Ellers så har jeg bladd meg tilbake i arkivet ditt, for jeg har nemlig vært minimalt innom bloggen din siden romjulen :O Har vært i Paris nyttårshelgen, og synes det var så koselig å se på bildene du hadde lagt til i årskalvakaden <3 Paris er en fantastisk by! Også gleder jeg meg til del IIII, det er alltid så gøy med sånne sammendrag 😀

  Ønsker deg og dine et godt nytt år, og en flott januar 😀 <3

 35. Så utrolig søtt, med en pitte liten sløyfe i håret 🙂

 36. Er det prinsessefin klemme hun har i håret? Åh de har så mye fint!

 37. Så flink du er! Full orden og i det hele tatt.. Er ofte innom for inspirasjon.
  Heia Caroline :))

 38. Du er virkelig en stor motivator ! Stå på, og det virker jo som at formen er bra !:) nå skal jeg ut å løpe, klem 🙂

 39. hei. jeg fant en side hvor jeg kunne lete etter inspirasjon.. så ser jeg plutselig en del bilder av deg som har blitt lagt ut av ei jente.
  ville bare si ifra til deg. Masse lykke til videre med nelia og lars kristian, håper dere får et fantastisk liv videre.

  adressen til siden:
  https://weheartit.com/fuckllove?page=2

 40. Hei!
  Så flink du er til å komme i gang med treningen. Stå på!:) Jeg beundrer deg.
  Jeg liker veldig godt måten du legger ut bilder på av lille Nelia! 🙂
  Kos dere videre i den flotte tiden!

 41. Tror det er lurt å være forsiktig i starten ja 🙂 anbefaler fortsatt Polar sin klokke, den er fantastisk til løping både på mølle og utendørs.

 42. you are such a inspiration for me! thank you so much!
  http://www.glamorousvision.blogspot.com 🙂 ♥

 43. Viktoria

  Hei 🙂 Dette har virkelig ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg må bare spørre…
  Jeg vurderer å kjøpe meg en kjole fra Sherri Hill, men er veldig usikker på størrelsene.. Siden du har en del kjoler fra Sherri Hill lurer jeg på hvordan din oppfatning av størrelsene er? Normalt bruker jeg S, men tørr ikke helt å bestille noe før jeg har hørt litt av andres oppfatning når det kommer til størrelsene. Lurer også på hvordan det fungerer med bestillinger?

  Tilslutt vil jeg bare takke deg for at du skriver denne bloggen, du inspirerer og gleder med både tekst og bilder!
  Hilsen fra Viktoria

 44. Christine

  Så flink du er! Hvilken hastighet løp du på? Må være helt supert å ha det du trenger til å utføre treningen hjemme! Er jo helt supert når du har henne ved siden av deg og mulighet til å komme henne til «unnsetning » 😀

 45. Du er helt fantastisk, Caroline! Så flink og et godt forbilde:)

  Lurer litt på hvilke mageøvelser du gjorde? Trenger litt tips til gode øvelser til magen:)

 46. Et spørsmål om noe helt annet: den Elise Ryan kjolen som du la ut på innlegget Nelly wishlist i november, har du fått brukt den? Jeg bestilte den selv og syntes den var utrolig rar i størrelsen! Er selv veldig liten og smal, men midjen på den kjolen var drøy! Hadde ikke sjans til å få den igjen, sydde som en gal hele kvelden før julebordet, men det ble ikke særlig pent 😛 Synd, for det er jo en helt nydelig kjole!

 47. Smart at du tar en liten pause. Vær oppmerksom hvordan melken din reagerer på trening. Noen kjenner at de mister den. Jeg hadde ingen problemer med det men har nok aldri trent så mye som du planlegger… 😉
  Lykke til!

  1. Christine

   Sjokolademelk rwtt ettwr kondisjonsøktene mine reddet melken her. Første gang mistet jeg nesten melken når jeg begynte å trene skikkelig igjen, men andre gangen var jeg veldig obs på å drikke sjokomelk rett etter og merket aldri noe på melken når jeg trente:)

 48. Hei Fotballfrue! Kunne du vist oss denne fine krøllen i håret i et innlegg? https://3.bp.blogspot.com/-Dq7fSvwqKFI/Uq4g_wXXxCI/AAAAAAAACQI/ToceLVU7e50/s1600/Fotballfrue.jpg

 49. You are such a big inspiration. I really admire you and how you always manage to have the time for a workout

  http://www.theskinnyheel.com

 50. Kristine

  Så flink du er! og Nelia er bare helskjønn <3
  Hvordan løper du når du løper? På hvilket nivå løper du, og pleier du å øke/sakke når du løper langkjøring eller løper du på et nivå hele veien? 🙂 har du noen tips til forskjellig intervalltrening? 🙂

 51. skjønne lille med sløyfe i håret <3

 52. Hvilken mageøvelser tar du fina?:-)

 53. Fornøjer mig vældig med at læse en blog på norsk – synes det er så sjovt at kunne forstå andre sprog end dansk, engelsk og tysk 🙂 Fandt lige mit yndlingsord på norsk – alfakrølle, det er simpelthen for sødt 🙂

  Og så er din blog simpelthen så inspirerende at følge, så bliv endelig ved med at skrive 🙂

 54. Hei!

  Så flink du er med treningen 🙂 Å lille Nelia er veldig søt 🙂
  Jeg lurer på hva du bruker før pulsklokke? Og bruker du noen armbånd for til å ha telefon i, har du noen å anbefale for iphone 5?
  Det er så mange forskjellige typer, å så mange sider å se på så man går helt i surr.
  Takk for hjelpen på forhand!
  God kveld til deg å dine 🙂

 55. Alle bildene av Nelia som legges ut ser så «halvferdige» ut. Litt som et barn som har fotografert.

  Vær så snill og misforstå meg rett når jeg sier dette:) Jeg har så utrolig stor respekt for at dere velger å skjerme Nelia fra denne bloggen, spesielt med tanke på hva som finnes av kommentarer både her og på ulike kvinneforum. Jeg synes det er så bra at dere har tatt det valget for den lille datteren deres!<3 Men alle bildene generelt er av så bra kvalitet, og da ser det litt rart ut med de bildene som kommer av Nelia.

  Ønsker deg og din lille familie en strålende kveld:)

 56. Hej:) så flink du er! Hvor har du kjøpt tredemølla og hva kostet den?

  1. Sportsmaster.no, tror den kostet ca 14 000,- 🙂

 57. Hvor har du kjøpt tredemølla hend?

  1. Sportsmaster.no 🙂

 58. Så utrolig nydelig familie dere er<3 følger med på bloggen din vær eneste dag:)

  Har ett spm til deg,har du ett godt tips til en god lipbalm? Finner ingen gode:/

  1. Sara Happ 🙂

  2. Anbefaler Aloe Lips fra Forever Living. Den er basert på naturlig aloevera, i tillegg til jojoba, som gjør at du aldri vil kjenne tørre lepper igjen!

 59. Hei! Så produktiv du er, mange innlegg, og alt annet du gjør. Pluss, viktigst, det virker som du tar deg så godt av lille Nelia. Hun ser så skjønn ut. Et lite spm, pleier du å ha teppe over henne når hun sover, når hun ligger i sleepyheaden? Det ser litt kaldt og åpent ut, men regner med du tar det av for bildets skyld. Disse babyene liker jo så godt å ha noe rundt seg. Nå er jo den sleepyheaden veldig smart da, kan absolutt tenke meg en sånn om jeg får et barn til. Godt Nyttår, og godt du er i form igjen. God tur til «vinter’n». 🙂

  1. Nei, bruker sjeldent teppe på henne når hun er dagligrommene. Er jo rundt 22 grader her, så da holder det med klær. Bruker kun pledd/dyne når hun sover, for der er det ikke mer enn 17-18 grader.

 60. Kristine

  Hei 🙂 Kan du si noe om hvordan du/dere jobbet og planlegger bloggen? Hvor lang tid fremover og hvor mye er LK involvert? Planlegger dere konkrete innlegg? Interessant å høre 🙂 Du som journalist må jo ha drømmejobben!

  Lykke til videre!

 61. Hei Caroline 🙂
  Jeg fikk nike+ klokke til jul, og har begynt å bruke denne. Brukte ikke du også nike+ chip før? Jeg bare lurer på om du bruker det ennå og er aktiv inne på nettsiden? Du er en stor inspirasjon for meg, og jeg vil løpe mer, derfor var jeg interessert i å vite om du har noe brukernavn det går an å søke opp?
  Klem til deg 🙂

 62. Hva slags tredemølle er det du har? Vi vurderer å kjøpe en og er veldig usikkre på hva slags vi skal kjøpe. Og hva som er viktig å se etter. Vi trenger en som tåler 120 kg og kan brukes til intervalltrening. Er 10 000 i billigste laget tror du?

  1. Vår er fra sportsmaster 🙂 Jeg har ikke noe erfaring med dette ut over den vi har, og den kostet vel rundt 14 000,-. Tror du må over 10 000,- for at den skal kunne tåle den belastningen over tid.

 63. Du er så inspirerende 🙂

 64. Åh, jeg elsker å se hva du kaller bildene dine(er det rart..?), og smeltet totalt av at du kalte det nederste bildet for «neliafienste».
  Jeg har utrolig stor respekt for deg, og liker utrolig godt hvordan du har skjermet Nelia fra media, slik som på bildene over her. Selfølgelig er det mange nysjerrige mennesker der ute, men de fleste vil nok forstå at å skjerme Nelia på denne måten, i en så ung alder, er best for alle!

  Stå på! 🙂

 65. I totally LOVE that you do not show your daughters face on your blog! I think this shows how much you respect her und want to protect her.

  greetings from germany 🙂

 66. Mathilde

  Hei,
  Takk for inspirerende blogg. Noen tips til gode leggerutiner? Ser du skriver at hun er i seng allerede klokken åtte. Fikk selv en datter i november

  1. Egentlig ikke, her skjedde det bare helt tilfeldig 🙂

   1. Mathilde

    Så godt. De skiller jo ikke mellom natt og dag enda, så det blir vel gjerne tilfeldig. Lurte bare på om dere hadde brukt tid på å få henne til å legge seg så tidlig

   2. Mathilde

    Så godt. De skiller jo ikke mellom natt og dag enda, så det blir vel gjerne tilfeldig. Lurte bare på om dere hadde brukt tid på å få henne til å legge seg så tidlig

 67. Hei, Caroline,

  Har du noen gode nettsider for kjøp av treningssko?

  Mvh.
  Marte

 68. Jeg og lurer på hvilke mageøvelser du gjør? Hadde vært gøy å lært noen nye 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *