alle må få

Hehe, Hugo kom og forstyrret litt da vi tok bilder til et innlegg som kommer i morgen, og det er selvsagt helt greit  Kom på at det er en stund siden han og jeg har danset sammen, og det er jo sånn ca. det beste han vet, så da var det bare å gjennomføre en danseøkt med Hugogutten. Skjønne, lille. Vi må jo ikke glemme hundene oppi all kjærligheten til Nelia!

___________________________________________________________________________________________________________

kjole fra makeway / bubbleroom

Det er så viktig å ta like godt vare på alle sammen, og jeg føler vi har vært flinke til det. Noen av dere har lurt på hvordan det går med hundene og Nelia, og det går veldig fint. Hugo er fortsatt litt skeptisk, nesten så han ikke helt skjønner hva hun er for noe. Han blir litt redd når hun bokser ut med armene eller lager rare lyder, men så er han også verdens mest lettskremte hund. En champagnekork er jo nok til at han gjemmer seg resten av kvelden, stakkar  Men han ligger gjerne ved siden av henne, og er i hvert fall ikke sjalu. Nysgjerrigheten har avtatt hos Ronaldo også, og nå vil han egentlig bare snuse på henne og helst vaske henne i øret *hehe* Så det går altså veldig fint, fullstendig familieharmoni med andre ord 😉 Håper og tror de kommer til å få et kjempefint forhold med årene ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det voksentid her i heimen, vi sees i morgen 🙂

102 kommentarer

 1. Koselige bilder =) Og så fint at dere ikke glemmer de 4-bente.

 2. Hei Caroline, jeg har et bittelite problem kanskje du kunne hjelpe meg litt. Jeg har en veldig veldig lys hudfarge helt hvit bokstavlig talt! Jeg synes det blir alltid feil med dekk kremen jeg bruker, enten blir jeg gul, enda hvitere eller oransje. Kunne du vare saa snill og gi meg et veldig bra forslag paa brunkrem,dekkrem til lyshud.. Akuratt naa bruker jeg bbcream light.. Foler det ikke passer heller. Har sagt det for og sier det igjen du er sa utrolig vakker! Klem

 3. Johanne

  Så flotte dere er! Skulle bare si tusen takk for maten! Lagde suppeoppskriften din i går, og den var virkelig helt nydelig! Det vil si… jeg handlet og satt frem alt inkludert paden med bloggen din med oppskrift, så hoppet jeg i dusjen mens typen kokkelerte. Jeg skulle sverge på at jeg ikke skulle si til noen at han hadde vært på bloggen din (han synes det var vel jentete og et lite skår i manndommen, haha), men han var ekstremt fornøyd med suppen uansett!

  Ha en flott torsdag med den fine familien din <3 klem

 4. Du er så vakker 🙂

  Har et lite spm som ikke er kritikk eller noe sånt, jeg er bare nyssgjerrig?
  Hva tror du grunnen er til at du fikk så liten og vakker gravidmage?
  Tror du det var treningen, maten eller gener?
  Synes bare det er så fantastik flott at noen kan se så nydelig ut når man er gravid, du er en stor inspirasjon på alle områder.

  Tusen takk for alt du deler <3 stor klem fra Kine

 5. gleder meg så til du begynner med dåpsforbredelser 😀

 6. Karoline eugenie

  Du har en såå fantastisk farge på håret ditt:)) var det vanskelig å bli brunette fra såpass blond farge du hadde og vet du hvilken nyanse fra 1-10 det er? Klem fra en beundrer:))

 7. Det er en av disse rullerende reklamene, var for en drikk som het «briska» med alk. 4,5 vol%.
  Syns det er synd hvis du ikke vet hva du reklamerer for, og får betalt for det.
  Men regner med at det bare var en glipp:)

  1. Har pratet med de med ansvar for dette og de kjenner ikke til det, men kan ha noe meg google ads å gjøre. Fint om dere kan ta skjermdump om dere ser det igjen 🙂

 8. Takk for svar:) Skjønner godt at det er vanskelig å overvåke alt- det går rett og slett ikke!
  Har bilde av reklamen, men har foreløpig ikke sett den igjen!

  1. Fant ut hvor problemet må, den er fjernet nå 🙂 Bra dere sa ifra.

   1. Hei igjen.. haha 🙂 Men skulle bare si ifra at det dukket opp en ny alkoholreklame! Denne gangen for «Rubi Zin»? med alk. 13%.

   2. Takk for tips 🙂 Fikk du tatt skjermbilde?

   3. Ja:)

 9. Kristin

  la plutselig merke til at du alltid har samme side mot kameraet. Favorittside eller tilfeldig? Morsomt 🙂

 10. I absolutely love your curls. I know you posted before some hair styling tips but this hair style suits you really well. Did you use your curling iron or hair straightener? I love, love, love them!

 11. Hei! Et fem måneder på vei og har en hund. Har du grind til Nelia? Eller lar du hundene være alene med henne når du må på do etc? Jeg tenker vi må kjøpe grind, men hvis det finnes andre smarte løsninger er jeg nysgjerrig! Man kan vel aldri stole på en hund 100 % uansett…

 12. Caroline

  Du var veldig fin på håret på disse bildene! 🙂 Så casual og dandert samtidig. Har du hatt det oppsatt eller i hestehale siden det ligger litt bakover, eller hvordan har du gjort det? Selv er jeg i en «zero heat» periode for å få tilbake fuktigheten i håret etter julens festligheter, ser ikke ut!

 13. Åh, du må ha verdens nydeligste hunder! Gleder meg sånn til jeg har mulighet til å skaffe meg en 😀

 14. Flott familie dere er!
  Jeg liker bloggen din godt selv om mote, sminke og lignende ikke er av mine interesser. Grunnen er den grundige kvaliteten du legger i alle innlegg og spesielt bilder.
  Lurer på hva slags fotoutstyr du bruker på bilder inne? Kamera, linser, spesielle kamerainnstillinger eller ekstra lyskilder?
  Bildene dine har så fint mykt lys og god bruk av dybdeskarphet.

  1. Har skrevet et innlegg om det, bare søk det frem på bloggen 🙂

 15. Her har du det vakreste håret jeg har sett på lenge! Vær så snill, kan du lage et innlegg om hvordan du fikk det til? Eller i det minste link til en tutorial på youtube. Jeg MÅ prøve å få det håret til bursdagen min 🙂

 16. You look really good after having a baby ! Did you gain much weight during your pregnancy?

 17. Skjønner ikke at folk rett og slett GIDDER å kommentere og kritisere i hytt og gevær på bloggen din. Èn ting er saklige kommentarer, men nå mener jeg av den usaklige og latterlige typen. Det er vel ingen som blir tvunget til å lese bloggen? Synes du er herlig Caroline, stå på! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.