lille giraff

Joda, det er faktisk mulig å forsove seg selv om man har en liten baby. Nelia og jeg sovnet igjen etter at Lars-Kristian dro til morgen i dag, og våknet ikke før det var gått et par timer. Så da sov jeg over timen min hos Katrine som var klokken elleve – uhu! Jeg som trenger å bli fingerfin. Får satse på at jeg får time senere denne uken i stedet. Jeg tror jeg er helt ødelagt etter at jeg stod opp rett etter fem i går tidlig, og det er ikke bare jeg som er trøtt, for jeg var ikke alene om å sovne nesten midt i middagen i går kveld. Lars-Kristian hadde jo to treninger i går og er like trøtt som meg. Jeg tror det bare kommer noen dager hvor kroppen kjenner at den må hente seg inn igjen etter litt lite søvn over en lang periode. Ikke at vi sover så altfor lite, for Nelia er som regel bare våken 1-2 ganger om natten og det er helt fair, men det er noe med det å ikke sove hele natten gjennom tror jeg. Uansett! Apropo trening: er det faktisk mulig at jeg er støl eller litt planke i går? For det er jeg nemlig, haha! Er spent på hvordan kroppen responderer etter den planlagte løpeturen i kveld.

___________________________________________________________________________________________________________

elsker disse pysjamasene fra h&m, Nelia har vel nesten alle sammen – hihi

Vi skal snart avgårde, vi. Har en avtale med pappa om en tur på kafé, så da får vi vel finne noe annet å ha på oss begge to.

Ha en fin tirsdag til vi skrives senere ♥ 

118 kommentarer

 1. Sebastian og Oda

  Hei Caroline! Vi skal ha baby snart! Og lurer på hva den sengegreia heter, vi tenkte å ha den i senga slik at vi ikke ligger oppå babyen, og hvor får vi tak i den? Ps vi vil gjerne ha svar fordi vi kjenner Philip og Charlotte!

  1. Gratulerer så mye 🙂 Jeg skrev et innlegg om dette på søndag 🙂 http://fotballfrue.no/2014/01/05/utstyrsguide-del-viii-3-nodvendige-ting/

 2. Så vakkert bilde av to nydelige jenter! Deilig å sovne på igjen, negltimen ordner seg sikkert. Hvordan syns du dagene går i i permisjon? Sover Nelia 18-20 timer i døgnet fortsatt? Må bare si at denne tiden du er inne i nå er utrolig deilig. Om et par mnd endrer hverdagen seg etter hvor aktiv hun blir. Så dere er kjempeflinke som innfører gode rutiner allerede nå. Vi har vært like heldige som dere med en ordentlig sovebaby og har ikke hatt mange våkennetter. Er veldig takknemlig for det.
  Har du merket at hår og negler har forandret seg etter du gikk gravid? Siden østrogennivået er så høyt når man går gravid og faller så drastisk etter fødsel er det mange som opplever kraftig røyting og at man mister en del hår. Dette skjedde med meg når vår datter var blitt rundt 3 mnd. Var utrolig frustrerende, men heldigvis vokser det ut igjen.

 3. Madeleine

  Så nydelige dere er begge to 🙂
  Jeg håper vi kan få se et nytt bilde av ansiktet til Nelia 🙂

  Stå på videre, kos deg med trening og mammarollen, ingenting er så deilig som den tiden du er i nå, nyt den vakre du 😀

 4. Hvor lenge tar du planken Caroline? Hilsen ei som øver seg oppover i tid..!

 5. Ulrikke

  Mange tips ute å går her, ser også at du skriver at Nelia vokser godt, men husk at melken er fetest om natten og at de gjerne skal ha mat hver 3-4 time gjennom natten 🙂 Morsrollen kler deg så godt!

 6. Hi Hi..
  I would LOVE to know where you got this thing that your little girl is lying in?
  (I´m from Iceland and would love to get this thing but haven´t seen it anywhere here)

  P.s I Love reading your blogg 🙂 You are always a good inspiration
  Thelma Sig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.