jeans life

  jeans mango / (adlink) vest michael kors / body body editions / veske marc by marc jacobs / armbånd celine engelstad + goodnightmacaroon / ring hasla / (adlink) pumps nelly.com  

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har plutselig blitt en jeansjente! Jeg har jo ikke vært noe fan tidligere av en eller annen grunn, men det er akkurat som det frister mer nå fordi det er så befriende å endelig passe jeans igjen, etter noen måneder med en mage som har vært i veien for å få igjen knappen foran.

Vi kom nettopp hjem fra noen timer i byen, Nelia elsker virkelig å kjøre bil. Enten det, eller så synes hun det er forferdelig kjedelig, for hun sovner som en stein. Så sover hun i vognen når vi flytter henne over i den, og så sover hun fortsatt når hun skal inn i bilstolen igjen, og jammen sover hun ikke enda. Haha, så behagelig det må være! Jeg er glad for at hun trives i bilen i hvert fall, for til helgen skal vi ut på tur! Vi reiser med Trude, Lars og Frida til Geilo og jeg gleder meg så utrolig mye! Etter over 1 uke på sykehus og deretter 2 uker her hjemme, så føler jeg at jeg nesten har grodd fast i parketten her. Det verker i hele meg etter å komme meg et annet sted, så det skal bli helt fantastisk med frisk fjelluft. Jeg trenger det! Spørs om det ikke blir en aldri så liten spa-behandling i tillegg, vi får se. De har jo både spa, barnebasseng og fitnessrom der, så dette blir saker! Det blir en tur til highland lodge igjen, det er nesten et år siden sist vi var der og jeg kan ikke glemme den fantastiske maten *sikle*

Speaking of, nå skal jeg i gang med middagen og etter det må Lars-Kristian og jeg snakke litt business, for han har jo tatt over mailansvaret og jeg trenger en update.

Håper dere har hatt en fin dag hittil!

128 kommentarer

 1. Kjære lesere, anbefaller dere og se filmen «The Joneses»
  Får en kansje til og tenke litt på The big picture.

  Har du sett denne filmen Caroline???
  Og hva tenker du / dere om konseptet? For det er jo litt i likhet med hvordan bloggere holder på.

  1. Kanskje, sånn bortsett fra at vi (jeg hvert fall) merker alt som er reklame med «annonse» 😉

 2. så flott antrekk:-)
  jeg lurte på hvile kamera du bruker? regner med det er samme kamera som du tar alle bildene med?:-)

   1. Å kan du ikke være så snill å lage et oppfølgingsinnlegg hvor du forklarer litt nærmere om innstillinger. F.eks litt tips om iso og lukkehastighet. Bildene deres blir så veldig bra 🙂

 3. Så fint antrekk!! 🙂 Og god tur! 🙂

 4. Dear Caroline!
  Do you have a link to this post? I’m looking for this beautiful dress 🙂 I remember it is from Asos, but I couldn’t find her 🙁
  http://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2013/12/DSC098021.jpg

 5. Superelsk på vesken, så nett og fin <3
  Vi var nettopp på HL i nyttårshelgen, det er jo så deilig der. Bare interiøret er inspirerende i seg selv! Også det franske bakeriet i hotellet da, himmelsk! 🙂
  Nydelige spa-behandlinger også. Fikk med meg noen produkter hjem fra serien de bruker Kerstin Florian, er så fornøyd altså, absolutt verdt å prøve ut!

  1. Tusen takk for tips 😀 Skal se om vi ikke kan få tid til en behandling 🙂

 6. Hey babe!

  Kan du inte visa en ny film hur du lockar ditt hår? Love your curls! 🙂

 7. Å, dette var utrolig fint på deg!

 8. Hei Caroline!
  Lurer fælt på hvordan det går med hundene og lille Nelia?
  Er de sjalue eller er de bare nyskjerrige og glad som de alltid virker? 🙂
  Vært gøy hvis du hadde oppdatert oss på det!

  Ha en fin kveld <3

  1. Nei, det går så fint 🙂 De var utrolig nysgjerrige i starten, men nå har det dabbet av og det virker ikke som de bryr seg så veldig :p

 9. Malin- gravid med tvillingar

  Så snyggt med jeans! 🙂 tack för en bra blogg! Kram

 10. Hei
  Jeg håper ikke du finner dette ubehagelig å svare på, men jeg sliter ekstremt mye med urinveisinfeksjoner som ofte sprer seg til nyrene slik som du har hatt. Jeg merker at jeg får «murringer» med en gang jeg kler meg for dårlig og blir litt kald, men jeg ser at du fortsatt går pent kledd i pumps og relativt tynnkledd. Har du noen hemmelige tips for å unngå dette eller reagerer du bare ikke på kulde?
  Håper du vil ta deg tid til å svare 🙂

  Siri

 11. Hei. Hvor mye veier du nå?

  1. Det samme jeg veide før jeg ble gravid 🙂

   1. Hannah

    How much did you weigh before you got pregnant? You look awesome by the way! I wish I had abbs like yours 😉

 12. Nydelig antrekk 🙂
  Du ser like smashing ut som alltid Caroline 🙂
  Greit at Lars Kristian har tatt over mail ansvaret så du kan konsentrere deg om andre ting 🙂

 13. Kristine

  Til tirsdag å være har dette vært en avslappende dag, selv med trening. Håper du koser deg med familien din, og får en fin dag i morgen! Klem 🙂

 14. Brystmelken blir ikke bra på slankekur…

  1. har aldri i mitt liv vært på slankekur, så det lover godt 🙂

   1. katrine

    Kære footballfrau,

    Er lige begyndt at læse din blog efter så megen omtale efter din fødsel. Jeg synes du er sej og meget smuk. Du er heldig at have en krop som kan se så godt ud efter en fødsel 🙂 Tak for gode indslag og inspiration

 15. Hvilke Tips har du for å trene med ball?:) Håper du kan skrive om det:)

 16. Hei!
  Kanskje du kunne laget et innlegg med
  treningsøvelser du gjør hjemme når du ikke
  rekker eller kan dra på treningsstudio, gjerne med
  egen kroppsvekt eller ting man har hjemme som
  man kan bruke som vekt/motstand.
  Kanskje også ting man kan gjøre
  ute også:)

  1. Jeg har skrevet litt om dette før, sjekk gjerne ut kategorien trening 🙂

   Klem!

 17. Heisann ! Jeg lurer på hvilken farge du har på håret ? 🙂

  1. Akkurat nå er jeg litt usikker :/ Men her er i hvert fall fargekodene fra forrige gang jeg spurte frisøren min: http://fotballfrue.no/2013/08/30/offisielt-brunette/ 🙂

 18. Cathrine

  Hei Caroline 🙂

  Har nylig begynt å lese bloggen din og synes den er veldig inspirerende, så tusen takk 🙂

  Ser du har bestilt noen kjoler fra Sherri Hill/onlineformals.com og bare lurer på hvilken størrelse du bruker i de? Og hvilken størrelse du er i norske /europeiske kjoler. Elsker kjolene fra Sherri Hill, men vet bare ikke hvilken størrelse jeg skal bestille.

  Gleder meg til å følge med på bloggen din videre 🙂

  1. Så hyggelig med en ny leser 🙂 Jeg bruker strl. 0 i kjolene fra Sherri Hill / onlineformals. Strl. her hjemme bruker jeg xs / 32-34 i kjoler 🙂

 19. I love your blog and am reading it from all the way in Australia. I think you are absolutely gorgeous and enjoy reading your posts about exercise, fashion and motherhood. I have told me friends to have a look at your blog too! Keep writing and being yourself. I am sure you are inspiring many around the world.

  1. This is so nice to hear, thank you so much 😀

   All the best <3

 20. Hei, fryser du ikke på beina? :p ikke ta det som kritikk, men er du ikke redd for uv, eventuelt ny nyrebekkenbetennelse hvis du er kald på beina? Du ser utrolig bra ut da (som vanlig), og kler virkelig jeans 🙂

 21. mami Frøydis

  Hei!
  Du er kjempelekker i jeans

  1. mami Frøydis

   Resten av teksten min ble jo borte! Fullfører her jeg;-)
   Fint og laydback med jeans, er en jeansgirl selv.
   Har forresten sett på den fine årskavalkaden du har lagd, og sannelig har jeg ikke fått med meg
   hvert eneste innlegg fra i fjor :-))
   Ha en fin kveld!
   Klem til deg og lille Nelia

 22. Hi Caroline! I’m following you for a while now and i’m so happy you did the English translation, well I never saw it on your blog an now I did! I’m from the Netherlands and I really love your blog, you’re such an inspirational person. Have a great day! x

 23. May-Britt

  Så glad du har blitt jeansjente, du kler det og jeg har savnet den litt mer uformelle stilen det fører meg seg hos deg:) Go girl!

 24. Det er rimelig vanlig for enkelte kvinner at man må forandre seg litt etter fødselen. Noen må farge/klippe håret, andre går til en mer ungdommelig klesstil. Litt morsomt siden det ikke forandrer på det faktum at du har fått barn.. :-p

  God trening, er du enig med de som sier at kroppen din har forandret seg litt?

 25. Veronica

  Hei:-) hvilken sko str har du i de røde pumpsene? Og i andre sko? Looking good!

 26. Ååh det hørtes deilig ut med Spa 😉 men blir veldig nysgerrig på en ting?
  Jeg har Hatt så lyst til å gå i svømmehall men har fått streng besked på ikke å bevæge meg ut i offentlig svømmehall, spa eller bobebad før jeg har vært til 8 ukers undersøgelse etter fødselen og har fått besked om at alt ser ut som det skal og livmoren har lukket seg helt.. Er det sånn i Norge og eller ligger denne undersøgelsen tidligere?
  Da tror jeg nemlig jeg vil prøve å få en tid litt tidligere! 😉 god tur til Geilo med vakre prinsessa ❤️
  Klem fra København!!!

 27. Hei Caroline!

  Jeg har bare et lite spørsmål. Jeg går ofte på høyhælte sko, og har aldri før opplevd problemer med det før,
  men de skoene du har på bildet har jeg og, og jeg syntes de er spesielt vanskelige å gå med! Men jeg vil
  jo så gjerne gjøre det, for de er så fine! Men foten blir så bøyd og det blir så unaturlig å gå.
  Har du noen tips, evnt. opplevd det samme selv med skoene?

  Ha en god dag!:)

 28. Kan du sjekke modell navnet på de jeansene? Står kanskje en lapp inni, eller noe bakpå buksen? 🙂 Hadde vært veldig snilt av deg!

  1. Ja hveeeersåsnill 🙂 De var helt sykt fine! :O

   1. Jaaaa! Den var jo bare lekker!

 29. Hei. Fint tøy! Det passer fint å gå med høye hæler og dongeribukse, men jeg ser ikke poenget med å gå slik til vanlig. Det er liksom ikke helt meg, hvis du skjønner. Ikke misforså meg, jeg henter mye inspirasjon herifra, hehe. Spesielt maten.

 30. Hei Caroline
  Hvordan i all verden greier du å gå på så høye hæler? Og på brostein. Jeg er sikker på at du har et par flate gode eccosko i den lille fine veska di som du putter på deg etter fortograferingen:))))
  Du ser fantastisk flott ut, selv om jeg personlig ikke tror at slike sko er bra for kroppen i det lange løp.

  Take care.

  Mette

 31. Hei, jeg lurte på hvilken str du har i vesten og hvordan er den i størrelsen 🙂

  Hilsen Linda 🙂

 32. Michelle

  ELSKET dette outfitet Caroline! Håper alt står bra til med deg og familien <3 klemmer

 33. Christine

  Hei hei,

  Super fine pumps. Hvordan er de i størrelsen? Synes ofte at de med spiss tupp er litt små i størrelsen. Har du gått opp en størrelse eller er de normale? 🙂

  Håper på svar!

  1. 39, helt vanlige i størrelsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.