velkommen mandag 2014

Endelig er den her, den første mandagen i 2014 som jeg har ventet så lenge på! Jeg er endelig helt frisk igjen etter 3 uker med både feber, smerter og tabletter, og det er allerede 6 uker siden Nelia kom til verden. Nå er jeg mer klar enn noen gang til å ta fatt på det nye året, og jeg må bare si godt nyttår nok en gang. Godt nyttår til alle mine fantastiske, trofaste og gode blogglesere! 2013 har vært et utrolig flott år for meg, det har hendt så mye og selv om jeg ikke trodde livet mitt kunne bli rikere, har det blitt nettopp det. Jeg er så glad og takknemlig for at dere har fulgt meg hele veien, så tusen takk for det.

I dag føler jeg at dørene for 2014 åpnes for alvor, og nå kan alt skje. I år som i fjor og året før, har jeg ingen håndfaste nyttårsforsett, men jeg har satt meg noen få mål både personlige og jobbrelaterte, så får vi se hva dagene, ukene og månedene bringer. Mange tenker nytt år nye muligheter, men husk at hver mandag er en ny mulighet – det er så mye bedre å tenke på den måten.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg sparker i gang den første uken i det nye året med en treningsøkt på elixia, tenk at dette blir min første treningsøkt på 6 uker og 1 dag! Planen var å starte for 3 uker siden, men så ble jeg jo syk and you know the story. Nå er jeg i hvert fall mer klar til å starte enn noen gang, det skal bli så spennende å kjenne hvordan kroppen har det og ikke minst skal det bli skjønt å bevege litt på seg. Vi var oppe og ammet litt over fem, så Nelia vekket meg før vekkeklokken, og det var bare en bonus. Mye hyggeligere  Nå er hun klar for et måltid til, og så må jeg komme meg avgårde.

topp casall / treningsbukse casall sculpture tights (sponset tøy) 

For anledningen har jeg på meg et helt nytt treningsantrekk, jeg har fått tilsendt et par sculpture tights fra getinspired.no og merket casall. Disse er helt amazing, strammer opp rumpa og sitter som støpt samtidig som kurvede sømmer fremhever det feminine. Liker veldig!

___________________________________________________________________________________________________________

Ha en fantastisk start på uken, dere 

[showhide type=»post» more_text=»Show english translation» less_text=»Show less»]

It’s finally here, the much awaited first Monday of 2014! I’m finally feeling normal again after three weeks of both fever, pains and pills – and already it’s six weeks since Nelia came into the world.  I’m ready more than ever now, to get started on the new year, and I just have to say happy new year once more. Happy New Year to all my wonderful, faithful and lovely blog readers! 2013 has been an incredible year for me, there has been so much going on and even though I didn’t think my life could get any better, it did just that! I’m so glad and grateful for having you following me all the way. Thank you!

Today, I feel the doors of 2014 are really opening and that anything can happen. This year, as previous years, I have no New Year’s resolutions but I have set some personal and work related goals, and then we’ll just have to wait and see what the future brings. Many consider each year to be a new opportunity but remember that each Monday is a new opportunity – this way of thinking is so much better.

I’m kicking off the first week of the new year with a workout. Can’t believe this is my first workout in six weeks and one day. The plan was to get started three weeks ago but then I fell ill and you know the story. But now I’m feeling more than ready to get started – I’m so excited to feel out my fitness level and move around a little bit. We were up breastfeeding at five this morning, so Nelia woke me before the alarm, which was just a bonus. Much nicer Now she’s ready for a new meal, and then I have to get going.

For the occasion I’m wearing a brand new workout outfit, I’ve received a pair of sculpture tights from getinspired.no and the brand casall. These are amazing, they tighten up your butt and fit like a glove at the same time as curved seams accentuate the femininity. I like these!

Have a wonderful start of the week

[/showhide]

122 kommentarer

 1. Ååå, elsker buksen. Den kledde du kjempe godt. Ha en super mandag og en super treningsøkt 🙂

 2. Takk det samme! 😀 Kos deg på treningen og lykke til, flink du er !

 3. Mandagsglede 😀 Kos deg med treningen, Caroline! Håper det føles topp å være tilbake 🙂

  1. Ja, endelig 😀 Er hjemme igjen nå og jeg føler meg bedre enn på lenge 🙂 Håper dagen din er fin og godt i gang 🙂

   Klemmer!

 4. Det er godt du er frisk og endelig i gang igjen 🙂
  Da må jeg bare ønske deg en fin mandag og håper du får en knall uke 🙂
  Er enig med deg at hver mandag er en ny dag og om man ikke holder nyttårsforsett, så spiller det ingen rolle bare man forbedrer seg i løpet av 2014 😀

  1. Enig 🙂 Håper dagen din blir kjempefin 🙂

   Klem!

 5. Siv Helen

  Da oppstyret rundt dej å d bilde ditt kom fram i media tenkte ej at ej måtte ta en titt inn på bloggen for å sjå kas galskap folk driv å hissa sej opp etter.. Å etter å ha lest en del på bloggen din skjønna ej ikkje ka folk masa etter 🙂 Du e et fantastisk forbilde, som står på dine verdia, mål å meininga! D e inspirerandes å sjå ka man kan få til me vilje å bein i nasa 🙂 Stå på, å lykke til med årets første treningsøkt 🙂 Du ser smæshing ut, å du he kun dej sjøl å takke 😀

  1. Takk for fine ord <3

 6. Världens bästa inspiratör!

  1. Yey, takk 😀

 7. Hurra for tidlige morgeninnlegg igjen! 😀 Her er også frokosten i magen og treningstøyet på, klar for ny uke! God trening, spreka! 😀

  1. Ja, endelig er jeg i gang igjen! Det er så godt 🙂 Tusen takk!

 8. Såååå deilig å våkne opp og se et nytt og inspirerende innlegg fra deg! Ikke at jeg skal trene, da jeg sliter med helsen for tiden, MEN humøret og motivasjonen for å starte det nye året med et smil og se positivt på tilværelsen steg betraktelig! HÆRLIG! I morgen skal jeg faktisk smile når vekkerklokken ringer, og gå å vekke snuppa mi med et smil om munnen! 😉 Takk for litt «energi» på morgenkvisten!

  1. Vær så god 🙂

 9. Godt nytt år til deg også Caroline! Du er min store inspirasjon!! Tusen takk!!!!! ha en strålende dag!

 10. Har du med deg nelia på elixia? Veldig smart med sånn barnepass på senterene 😀

  1. Nei, ikke i dag i hvert fall, og dette er jo første gangen jeg trener / er der etter at hun kom til verden 🙂 Jeg tar henne nok med etter hvert, må høre med dem ift. alder etc. også 🙂

   1. Pleier å være 2 måneders «aldersgrense» 😀

   2. Tenkte meg det var litt tidlig 🙂 Hadde følt på det også, gruer meg allerede til å levere henne der i fremtiden :p

   3. Det er grense på 6 uker på Elixia. Min lille frøken debuterte da hun var 6 uker og et par dager. Sov så søtt gjennom hele greia! 🙂
    Sønnen min på 3 synes det er SÅ gøy å «trene» og har vært med siden han var 9 uker. Det er et superbra tilbud!
    Jeg synes det er best å ha med baby på formiddagen, da er det stort sett bare babyer der (naturlig nok), i helgene er det storebror som er med. Hopp i det! Min erfaring er at de er veldig flinke og søte i Barnepassen(e).

    Lykke til! 🙂 Og takk for at du er så inspirerende! Jeg legger litt ekstra i sminke og antrekk etter jeg begynte å følge bloggen din. Det skal jo ikke så mye til egentlig. Men det trenger jeg i min permisjonstilværelse.. 😉

   4. Takk for tilbakemeldinger 🙂 Er litt redd for å levere henne fra meg, men det er vel helt naturlig i starten. Og jeg vet jo at de er flinke 🙂 Skal absolutt tenke på det 🙂

    Tusen takk for så fine ord, gøy at du følger med 🙂

    Klem!

   5. Isabelle

    Jeg har jobbet i barnepassen i 5 år, før jeg begynte utdannelsen min. Riktignok ikke på Elixia men på Spenst. Stooort område for barna med klatrestativ, hoppeslott, trampoliner etc, OG en mindre avdeling for de minste. Hvertfall der jeg jobbet var det ikke noe problem å levere fra seg barna, vi bysset, passet, lekte, trøstet osv alt etter som. Og skulle det gå dårlig (altså at barnet f.eks gråt over x antall minutter) eller trengte bleieskift – så hentet vi foreldrene. 🙂

    Selvfølgelig føler du på dette helt selv, men tenkte det fikk være ok med en hyggelig historie. 🙂

 11. Du er rå Caroline! Stå på og lykke til med første trening 🙂
  Er så utrolig flott å følge deg og dine gjennom bloggen din, er så positiv å rå når d kommer til d meste.

  God treningsøkt – kos deg 🙂
  Mvh STINE (fast bloggleser)

 12. Akkurat hva jeg trengte! Har liksom ikke kommet helt igang med treningen 2014, og er litt smådepprimert over det. Men som du sier, hver mandag er en ny start og jeg starter NÅ 🙂 Takk for innspirasjon- jeg snører på meg treningsskoene 🙂
  -Tone

  1. Du har mange mandager på deg, så ikke stress! Det viktigste er jo innstillingen din, og den er så absolutt der 🙂 Masse lykke til!

 13. Godt nytt år til deg og!! Jeg tok min første sykkeltur idag morges, til jobb, og det føles veldig bra 🙂 Har vært litt syk i julen selv, og fryktelig slapp, og å ligge på sofaen er virkelig ikke godt for noe. Ha en fin dag!

  1. Så deilig å være i gang 🙂 Ha en fin dag du også!

 14. <3

 15. Hei:-) Dette er ikke for å være slem på noe som helst måte, for viste det faktisk ikke selv.. Så dermed bare et lite tips, siden jeg vet du er glad i å presse deg på trening. So here we go: Ved alminnelig, moderat trim er det ikke rapportert problemer med å få barnet til å ta brystet. Men dersom mor trener veldig intenst – til maksimalt ytenivå – kan melkesyrenivået i melken bli så høyt at enkelte barn blir grinete og får kolikksmerter i 4-6 timer etterpå. (Klikk.no) Viste du det?:-)

  1. Ja, men for å få så høye nivåer av laktat skal man trene veldig hardt 🙂

 16. Du er så vakker! btw hvor skal Nelia være når du er og trener? 🙂

  1. Hun er hjemme hos Lars-Kristian 🙂 Han drar halv ti og jeg drar fra elixia klokken ni, så vi rekker det akkurat 🙂

 17. ÅH jeg elsker instillingen din, Caroline <3 Ønsker deg lykke til med treningen i dag! 😀 Du er en stor inspirasjon 🙂 🙂

 18. Lykke til:) selv på vei til spinning med min lille olle bolle:) spennende og se hvordan hun trives på minisats nå etter nyttår. Du er fin inspirasjon og superflink!

  1. Tusen takk 😀 Er hjemme igjen nå og det var så deilig å komme i gang igjen 🙂 Gleder meg bare til mer 🙂 Blir nok å bruke ministas etter hvert her også, må bare høre litt ang. alder etc., føler kanskje det er litt tidlig allerede nå? Ikke vet jeg, hun sover jo for det meste uansett 🙂

   1. På Elixia Skien er alderen fra 8 uker 🙂

   2. Det er 6 ukers grense i Kidzen på Elixia, ettersom det er anbefalt å vente med trening til 6 uker etter fødsel 🙂 God trening!

 19. the best woman in the world! You are my inspiration Caroline ♥
  I’m starting to train with you! Thank you very much!
  I love You 🙂 – Karolina

 20. Lisabet

  Hei søte Caroline! Lurte på om du gjør noe «spesielt» for å få nok melk til babyen? Jeg har slitt med å få nok melk selv, og lurer på om du har noen tips om ammete eller lignende?? Vet du om det virkelig hjelper? Hva med å drikke masse vann eller evt. andre urter?
  Veldig takknemlig for tilbakemelding. Du er så flink! klem 🙂

  1. Jeg har ikke gjort noe annet enn å amme, så jeg har ingen gode tips annet enn det :/ Har lest flere steder at det hele er snakk om etterspørsel, og det er jo viktig at barnet har riktig sugetak 🙂 Jeg opprettholdt til og med melken da jeg var så syk nylig, og det var kun fordi Nelia drakk og drakk. Jeg drikker rikelig med vann om dagen og spiser mer enn jeg pleier, er så sulten hele tiden og merker at det går mye energi med til ammingen. Så annet enn dette har jeg ingen råd, men sjekk gjerne ut ammehjelpen.no om du ikke allerde har gjort det 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Sunniva

    Signerer Caroline på denne. Min lille gutt drakk og drakk og drakk, jeg lot han få så mye han ville ha. De første 3 månedene lå han til brystet hele kveldene, fra klokken 18-23, ofte.

    Jeg opplevde også at amming krevde utrolig mye av kroppen. Jeg ble overrasket over at det krevde mer energi å amme enn å bære et barn i magen, til og med når jeg var høygravid spiste jeg mindre enn jeg gjør nå som ammende! Nå er gutten vår snart 10 måneder og jeg ammer enda. Selv om det er betydelig mindre enn før (ammer vel 5-6 ganger i døgnet), krever det fortsatt mye energi.

    Så mitt tips må være å spise masse sunn mat, vær litt bevisst hva du får i deg. Kaloriinntaket bør være forholdsvis høyt. før jeg ble gravid trengte jeg i underkant av 2000 kalorier, mens som fullammende spiste jeg ofte opptil 3000 kalorier, og jeg holdt samme vekten som før! Oppmuntrer ikke til kaloritelling, men det kan være greit å ta en sjekk for å være sikker på at du får i deg nok 🙂

   2. Slenger meg på denne; veien til mer melk er å amme/pumpe mye. Jo mer det suges, jo mer produseres. Men, det forutsetter jo også at øvrige «rammebetingelser» er på plass; det krever mye av kroppen å amme, så det er viktig for mor å få i seg nok næring, drikke masse vann, få nok søvn og genrelt være så uthvilt og som mulig. Det sistnevnte kan jo være en utfordring hvis man for eksempel har et barn med kolikk eller et barn som sover dårlig om natten. Men, da gjelder det å gire ned nok hakk og ikke prøve å rekke alt. Hvis for eksemple nettene er slitsomme, er det viktig å sove på dagen når barnet sover og kanskje heller droppe det barseltreffet den dagen. En sliten mor produserer gjerne mindre melk enn en uthvilt mor, og en stressa mor produserer gjerne heller ikke masse melk. Så har man en baby som krever mye, må man innrette hverdagen etter det.

    Pass forresten også på at du sitter/ligger godt og avslappet når du ammer.

    Slenger meg forøvrig også på anbefalingen om å sjekke ut ammehjelpen.no. Du kan også både ringe og maile en ammehjelper for å få hjelp.

    Jeg prøvde forøvrig en amme-te, men følte ikke at det var den som gjorde at melken rant i strie strømmer akkurat. I tillegg syns jeg den smakte gress, så det ble ikke mange koppene hehe. Drikk heller masse vann er min anbefaling – ha alltid et glass og en mugge med vann tilgjengelig når du ammer.

    Lykke til med ammingen – håper du får dreisen på det.

   3. Ikke for å være negativ, men av og til er det ikke noen forklaring på lite melk. Jeg opplevde i hvert fall at ingen kunne gi meg noen grunn til at amming etter hvert ikke fungerte, og her hang babyen i puppen døgnet rundt og fikk så mye han bare ønsket. Og jeg spiste godt og gjorde alle anbefalinger jeg fikk. Ammingen varte frem til babyen var 4 måneder.

    Grunnen til at jeg skriver dette er at helsestasjonen var veldig flinke med å forklare for meg at det var ikke noe mer jeg kunne gjort, for det opplevdes meget sårt at jeg tilslutt måtte gi opp amming og heller gi melkeerstatning. Og i dag er gutten min litt over 2 år, og har vokst som bare det.

    Så amming er bra, men det går også bra uten å amme. Og man er ikke noen bedre eller verre mor for det.

   4. Tenkte å nevne det samme som Synne. noen ganger går det ikke rett og slett. de sier at for å opprettholde melkeproduksjonen må man spise 500kcal mer enn man gjør til vanlig. pluss drikke MYE vann. minst 1,5 liter. Noen gjør ikke dette og likevel har mye melk, men om du føler du har lite kan dette prøves hvertfall. Hos meg var dette en must-do oppskrift. m en gang jeg prøvde noe annet forsvant melken 🙁 desverre tenkte jeg på det for seint så hos meg nektet baby til slutt å ta puppen. trist men sånn ble det bare!

 21. Blir spennende å lese om treningsøkten din 😀

 22. therese

  Hei caroline

  Bare lurer på hvorfor du må trene så tidlig på morgenen? Leste igår at du skulle ha vekkeklokk på 05.30 igår. Hadde du tenkt til å vekke Nelia da omhun ikke hadde våkna idag så tidlig?

  1. Grunnen til at jeg skulle trene såpass tidlig i dag, er fordi Lars-Kristian starter med treningen / jobb igjen og må dra hjemmefra halv ti. Dvs at jeg må være hjemme før han drar, slik at jeg reiser fra Skien klokken ni. Da må jeg igjen reise fra Siljan halv åtte for å rekke timen jeg hadde fått klokken åtte.

   Vi kjenner Nelia sin rytme nå og vet at hun er våken mellom 4 og 6 og deretter rundt 7-8 igjen, så det er derfor jeg la det opp slik. Hvis ikke kunne jeg trent i kveld, men det er like greit å gjøre det tidlig når jeg vet hun våkner uansett 🙂

 23. Hei Caroline, når jeg leste inlegget ditt i går så tenkte jeg at jeg skulle rett å slett bare imitere deg og stå opp samtidig som deg for at jeg skal komme meg igang med trening og være litt mer aktiv. Men så har jeg slett med kvalme og ligget i sofa siden jeg sto opp(trur jeg er gravid, he he) kan ikke engang drikke kaffe. Men det jeg ville bare si er at du er kjempeflink og inspirer mange der ute.
  Klem.

  1. Uff, god bedring – om du ikke er gravid da 😉 I så fall: gratulerer 😀

   Stor klem!

 24. therese

  Så lurer jeg på hva du mener når du skriver at du hadde tenkt til å trene for tre uker siden? Du har i tidligere innlegg skrevet etter Nelia kom til verdenat du skulle vente med å trene til på nyåret. Blir bare litt forvirra jeg på hva du egentlig mener

  1. Det jeg mener er at jeg hadde planer om å starte for 3 uker siden, som jeg har skrevet tidligere var jeg hos fysio for å sjekke bekkenet mitt og hvordan jeg lå an rent fysisk etter fødsel, og jeg fikk grønt lys til å starte med en gang, rolig og moderat selvfølgelig 🙂 Så da hadde jeg veldig lyst til å bevege meg igjen, når jeg ikke trengte å vente. Først trodde jeg det var obligatorisk å vente i 6 uker, men det er det ikke, det kommer an på hva slags form du er i, og i mitt tilfelle var jeg i fin form veldig fort 🙂

 25. therese

  Hei caroline

  hvordan fikk du så mye melk så fort etter du fødte? Og når du nå ammer hvor mye mer spiser du?

  1. Jeg aner ikke hvor mye mer jeg spiser, det varierer veldig, jeg spiser når jeg er sulten og til jeg er mett 🙂 Jeg ammet Nelia rett etter fødselen, og da går alt sin naturlig gang 🙂 Etter 3 dager kom melkesprengen for fullt, det er helt normalt for det er da melkeproduksjonen setter i gang for alvor. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at mine pupper kunne bli så store, haha! Men spreng er ikke behagelig, og det er godt det stabiliserer seg. Etter 1 uke hadde kroppen min regulert mengden og sprengen var borte, nå er alt tilpasset Nelia og hennes behov. Om jeg pumper, øker selvsagt mengden.

 26. Carolina!
  You are a great inspiration! Thank you!
  Also, I was sick recently, I’m still not in form, but just waiting to get back to running and exercise, yet do not have the strength 🙁
  Write more about exercise, of the provisions ,on the organization of the house, it gives us a lot!
  All the best in the New Year!

  1. Hope you get well soon 🙂

 27. Kunne du laget et innlegg med råd til oss som skal starte med trening og et bedre kosthold nå på nyåret? Bloggen din er motiverende i seg selv, men er så inspirerende med lange innlegg som inneholder gode tips og råd. 🙂

 28. Karoline

  Kunne virkelig ønske jeg hadde samme treningslysten som du har! Her blir det bare noen ganger i måneden, selv om jeg kunne ønske det ble mer. Syntes bare det er så vanskelig å dra seg bort dit noen ganger. Du er en stor inspirasjon, og tror nesten jeg må ta turen til treningssenteret nå etterpå 🙂

 29. Å jeg elsker å gå inn på bloggen din, blir i kjempe godt humør på en mandags morgen og det er jo bare helt fantastisk:) ha en fin mandag vakre deg!:)

 30. Juanita

  Blir alltid så glad og inspirert av å lese bloggen din. Lykke til med treningen! 🙂

 31. Veronika

  Herlig! Håper du hadde en super treningsøkt! 🙂

  Startet selv med trening i dag tidlig etter en daff juleferie med lite trening. Så deilig!

  Ha en kjempefin uke! 🙂

  – V

 32. Må si jeg elsker bloggen din. Er så deilig å klikke seg inn på bloggen din å få litt motivasjon 🙂 skulle egentlig trene idag tidlig, men våknet med vond hals og tett nese : men da blir det eller en god pilates time ikveld 🙂

  Ha en flott mandag videre <3

 33. Ninetta Bagarelli

  Syns det er fantastisk fint at du fremmer amming, og det på en naturlig og positiv måte:)

 34. Åå, det er så utrolig deilig å komme i gang med trening igjen, og du inspirerer virkelig når man har litt vondt i viljen.
  Hadde opprinnelig tenkt å droppe treninga i dag ettersom treningssenteret garantert er stappfullt av (stort sett) kommende støttemedlemmer som har som nyttårsforsett å komme i form 😉 Men etter å ha lest innlegget ditt tror jeg nesten jeg har ombestemt meg 😀

 35. Katrine

  Elsker gleden og energien din! 😀

 36. Birgitte

  Synes virkelig det er super godt gået, at du allerede er igang med træning og klare det så godt- stor respekt. Ser mine veninder som er blevet mor og falder helt sammen på sofaen og ikke komme videre. Jo måske efter 7-9 måneder. Så fedt at se du allerede er i gang, og klare alt så godt. Du er virkelig et forbillede for mig til den dag jeg skal have børn 🙂 Er snart 30 år. Måske jeg skulle komme i gang 😛 Go dag <3

 37. Kamilla

  Hei!
  Jeg tenkte å bestille den tightsen, men er usikker på størrelsene. Er den helt normal i størrelsen? I Röhnisch anti shake tightsen, har jeg størrelse small, burde jeg bestille det samme i denne?:)
  God mandag 🙂

  1. anti shake er større enn disse synes jeg, disse er normale mens jeg synes antishake er noe stort 🙂

 38. Så deilig!! Det er så fantastisk å komme igang med treningen.
  Selv opplevde jeg tidenes opptur treningsmessig etter graviditet, jeg var i så mye bedre form en forventet!
  Håper du koser deg på gymmet – det er herlig med litt alenetid, og plutselig blir trening litt luksus – det gjorde det for meg i allefall 🙂

 39. Jeg er 39 +3 dager idag, alt er klart til den lille kommer…. Og jeg har rett og slett begynt å skrive treningsplan til etter fødsel 🙂 gleder meg så utrolig mye til å røre meg ( de siste ukene har vært vel rolige…..) sett tilbake, har du noen tips til hva jeg bør bruke denne ventetida til ?? Begynner å bli fryktelig rastløs og lei :-/ + en hel miks av følelser hvor jeg gruer meg til fødsel! gleder meg til fødsel! gleder meg til å treffe den lille! samt at jeg begynner å bli så redd for henne! kom ut nå! frisk og hel !!!! Alt er nok helt vanlig med andre ord…

  1. Så spennende! Lykke til med fødselen, går nok strålende <3

 40. Åh, så deilig! Skulle ønske jeg kunne si det samme, men er syk. Får håpe treninga blir like bra som forutsett 🙂

 41. Hei.
  Jeg ønsker å gå ned 5 kg. Hvor mye må jeg trene i uken for å nå det målet? Prøver i tillegg å få inn flere sunne varer i kosten og mindre sukker. Har begynt å like å jogge på tredemølle:) Lurer på når jeg merker resultater? Ønsker ikke noe quick fix, men en fin fremgang 🙂

 42. Caroline is back!

 43. Hei, hadde vært interessant om du kunne ha skrevet et innlegg om baksiden av graviditeten? Vet ikke helt om det er noe du kommer til å gjøre, men alt med graviditeten er jo ikke rosenrødt? Kvalme, oppblåst mage, sexliv, post graviditet og intimitet? Hadde vært veldig spennende om du ville ha skrevet en litt sensurert blogginnlegg om dette tema 🙂 Ha en strålende mandag vider!

  Hilsen fast leser

  1. Selv var jeg kvalm og sliten de første 5-6 ukene, har skrevet om dette blant annet her https://fotballfrue.no/2013/06/20/sporsmal-rundt-graviditeten/ og generelt har jeg vært helt ærlig hva gjelder form ila. graviditeten, har skrevet det om jeg har vært slapp, sliten etc. Jeg har vært utrolig heldig og har hatt et problemfritt svangerskap og en problemfri fødsel 🙂 Sexlivet under graviditeten er jo gjerne som før, bortsett fra at du etter hvert får en mage som for noen kanskje er i veien så ting må tilpasses. Hvordan ting er post graviditet er nok svært individuelt og jeg vil tro at hvordan selve fødselen gikk vil spille en stor rolle her, men det blir for privat for meg å skrive innlegg om akkurat slike ting 🙂

 44. Har du noen rabattkode fra get inspired nå? Eller i nærmeste fremtid? 🙂

  1. I nær fremtid håper jeg, skal høre med dem om vi kan ordne noe 🙂 Er jo perfekt for januar 😀

 45. Mari Aurora

  Godt nytt år, Caroline 🙂

  Gleder meg masse til å følge deg og dere i 2014.

  God mandag videre.

  Klem

 46. Hei Caroline 🙂
  Jeg har også født for ikke så lenge siden og skal begynne igjen med trening snart. Jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre i forhold til treningsbh/ammebh/ammeinnlegg. Har du tips til hva som egner seg best og er mest komfortabelt å trene med? 🙂

  1. Jeg bruker vanlig sporstbh og har bomullsinnlegg inni 🙂 Etter hvert når Nelia skal være med må jeg skaffe meg en ammetreningsbh 🙂

   1. Mamma Be

    Åh, hvor kan en få tak i ammesportsbh!? Savnet dette da 3åringen var baby og kunne tenkt meg det igjen nå med baby på 5mnd!

   2. tror glammom har 😀

 47. Åååh, nå vil jeg også trene!

  1. Nei, jeg har ikke det beltet nederst 🙂

 48. Inspirerende! Noe litt annet: Hva er dine erfaringer med ergobabyen?

  1. Elsker, elsker, elsker den! Bruker den ofte innendørs når Nelia er våken og jeg skal bevege meg rundt i huset, støvsuge etc. 🙂 Har en for vinter og en mer standard, begge to er like hendige og så behagelige 🙂

 49. Nå gleder jeg meg til å høre om/ lese ett innlegg om hvordan treningen var, og hvordan du startet opp igjen:)
  Hilsen en treningsfreak -soon to be mom;P

 50. Yaaayyyyyy fit mooomaa 🙂

  love, Patricia
  http://www.beautyliquid.de.vu

 51. Håper du hadde en knallfin treningsøkt. Alltid spennende å starte opp igjen. Og Nelia vil bli tatt godt vare på hos MiniSATS. 🙂

 52. So good to see you in a workout kit again 🙂 these are my favorite posts…you are such an inspiration :). Hope you enjoyed your workout 🙂

 53. Jeg syns det er så utrolig kult, og fint for deg, at du hadde et problemfritt svangerskap, en naturlig fødsel, ammer, ikke mistet melken da du var syk og alle de tingene der, når det var så mange som dømte deg på forhånd i forhold til graviditet, fødsel osv. (bl. annet med kommentaren «too posh to push»). Jeg blir nesten litt stolt av deg, hihi 😉

  Jeg vil også si at jeg syns det er stas med baby- og utstrysinnleggene dine, selvom jeg ikke har barn selv. Tenk så lett det vil bli å finne frem til ting jeg må ha og hvilke valg jeg skal ta hvis jeg en gang blir gravid i fremtiden!

  Godt nytt år til dere alle 5 🙂 Klem

  1. Godt nytt år til deg også <3

 54. Kjære fotballfrue! Har sletet med vekta i lang tid nå. I jula (av alle tider) bestemte jeg meg for å slutte helt med brus og chips, og kun ha sjokolade en av helgekveldene. Har vært syk i over et år så har spist altfor mye og fått lite bevegelse.. i tillegg har jeg bare spist maks ett par måltider til dagen og forbrenninga har vært helt på bærtur. På under en måned har jeg gått ned ca 4 kilo, uten trening. (Er 170 og førvekta ca 72, nå 68).Slutta med all chips og brus og kjenner suget etter annet godteri virkelig forsvinner. Spiser minimum 3 måltider til dagen og kjenner energinivået stiger veldig (vent til jeg begynner rolig med trening!!)Den som fikk meg til å åpne øynene, er deg! Vil bare takke for all inspirasjon, du er virkelig et forbilde! Er på god vei og har fulgt mange av rådene dine. Lykke til videre med treningen, og skjønneste Nelia selvsagt. Stå på!

  Ps: hvor er skoene fra?:-)

 55. Du er så inspirerende! Har gået hele dagen og mindet mig selv om, at mandag er en skøn mulighed for at starte en skøn uge godt!
  Jeg har lige et enkelt spørgsmål: synes du der er forskel på, hvor hårdt det er at træne om morgenen i forhold til om eftermiddagen? For jeg synes simpelthen det er så fysisk hårdt om morgenen, men om eftermiddagen går det fint.. 🙂
  Håber du forstår spørgsmålet (:

  1. Jeg synes det er klart best å trene om morgenen. Trening på ettermiddagen synes jeg er et ork :/

 56. Hurra for inspirasjon! Har startet mandagen med en treningsøkt. Kun 30min elipse og mageøvelser, men dette får være bra nok siden formen ikke er på topp. Kommer seg vel mer og mer for hver gang håper jeg… Håper å starte hver eneste mandag med dette, sååå deilig etterpå. Takket være deg har dette blitt en glede 😀 Ønsker deg en tipp topp uke =)

 57. Hver gang jeg åpner bloggen din (flere ganger hver dag), kommer det opp en sånn boks om en spørreundersøkelse.

  Kan du fjerne den?
  Er utrolig irriterende…

  1. Jeg kan be spotlife om å ordne det, jeg har ingenting med det å gjøre skjønner du 🙂 Så rart at du får det, jeg får ikke det :/

   1. Jeg fikk spørreundersøkelsen én gang. Jeg svarte på den, kanskje det er derfor jeg ikke har fått den flere ganger.

 58. Sporty! Har selv begynt igjen, SUPERDIGG!!! 🙂

 59. Hei:) kan du ha ett innlegg/video der du viser hva Nelia fikk til jul?:) elsker bloggen din btw:-) <3

 60. Ser lyst ut for min del, når jeg starter den første mandagen i året med min første time på treningssenter! Crossfit 😀 Så nå er jeg meldt inn, og bobler over av motivasjon :p

 61. Henriette

  For første gang så har jeg faktisk vikelig sett frem til denne mandagen. Og det var SÅ deilig og starte på igjen! Har som deg vært syk jeg også, så vet hvordan det føles…
  Håper jeg kan bli som deg og se frem til hver mandag. Er virkelig mye mer behagelig å ha en positiv innstilling til mandager.

 62. Vad härligt att du är frisk igen och gott nytt år till dig med! Själv vill jag tacka för att du delar med dig av ditt liv och inspirerar. Tack och hoppas att 2014 blir allt du drömt om! 🙂

 63. Hei! Jeg elsker bloggen din, spesielt trenings og de sunne tipsene du gir! Jeg har endelig fått meg opp fra sofaen og har begynt å trene (yey!). Men så leste jeg om at man må passe på at man spiser riktig før, under og etter treningsøkten, har du noen tips? Hadde vært til masse hjelp! 😀

 64. Hei!
  Så flott at du er motivert og har kommet igang med treningen! Du har en flott og inspirerende blogg! 🙂
  Siden det virker som du har peiling på kost, ernæring osv lurer jeg på om du har tips til kosttilskudd for mer energi? Jeg har veldig lite energi for tiden, mistenker (vet) at det er pga kostholdet. Bor alene, og å lage mat er da litt kjedelig… I tillegg er jeg sykepleier og jobber for tiden mange nattevakter. Har vel kommet inn i en litt dårlig «spiral». Spiser gjener bare 2 ganger om dagen, så trenger noe for å få opp energinivået 🙂

  På forhånd takk!

  <3

 65. Camilla

  Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte bare på om du har noe spessielt kosthold når du skal trene og ned i vekt?
  Jeg vil gjerne ned men når jeg trener så synes jeg at ingen ting skjer og at ting ikke hjelper uansett hva jeg gjør :/.

  1. Nei, har aldri slanket meg, og spiser stort etter de samme prinsippene året rundt 🙂

 66. Hei! Mulig dette er et merkelig spørsmål… Jeg bare lurer på hvilke klær du har på deg når du skal trene utendørs vinterstid? Tenker alt fra innesrt til ytterst, samt hvilke sko du bruker. Synes det er vanskelig å finne ut hva jeg skal ha på meg. Det er utrolig ubehagelig å fryse!
  Må ellers si at du har en flott blogg og at jeg er veldig glad i å få litt mandagsinspirasjon. 🙂

  1. Kommer jo helt an på temperaturen, men ull innerst er en god regel. Utenfor det noe lett bomull og en wind breaker 🙂 Er det veldig kaldt så bruker jeg gjerne litt fleece istedet for bomull.

 67. Hei nytt år! https://wp.me/p2ugwr-pB
  Håper det blir et godt år for så mange som mulig! Både her og der! Men først – ei god uke!

 68. Åh, for en inspirasjon du er!

 69. Sara Maria

  DU e bare ei fantastisk positiv og hærlig jente! Får alltid sånn motivasjon og inspirasjon av å lese bloggen din og sånne innlegg som dette her e definitivt mine favorittinnlegg ! («,)

 70. Hei Caroline!

  Så moro å se at du er igang med treningen igjen:-) Det er vel ikke vanskelig å motivere seg selv til trening når man elsker det:-)
  Selv sliter jeg litt med å komme igang etter ferien, men så liker jeg heller ikke å trene :-/ Jeg bare vet at jeg må..
  Har for øvrig kommet godt igang med å kutte ut sukker, mel og poteter. Det går bra, men det krever litt mer planlegging av måltidene enn før.
  Men jeg har likevel dårlig samvittighet for at jeg ikke rører meg mer enn jeg gjør. Nå er det også sånn at jeg har tatt på meg en del andre ting nå på nyåret som jeg har forpliktet meg til. Så det jeg lurer på er:
  Er det best å finne et kostholdsregime først som man er komfortabel med, eller bør man heller bruke energi på å trene? Jeg vet jo at man helst bør få til begge deler, men jeg er så redd at om jeg setter for høye krav til meg selv nå i begynnelsen (timeplanen min er stappfull døgnet rundt til ca midt i februar), så er jeg redd at jeg kommer til å sprekke, både når det gjelder kosthold og trening. .

  Takknemlig for svar:-)

  Klem:-)

  1. Kosthold er langt viktigere enn trening. Bruk heller bena til jobb om mulig, eller gå trapper i stedet for å ta heisen 🙂

 71. Hy,can you write your plan for exercise?

 72. Hei Caroline 🙂

  Så flink du er 😉 Leser bloggen din hver dag, selv om jeg ikke er så flink og kommentere ;p

  Men lurer på, hvor er skoene på bildet fra? Er på jakt etter nye joggesko, og disse var fab 😉

  Klem fra meg

 73. Katrina

  Hei Caroline!
  Jeg synes at den Casall toppen er kjempefin! Hvordan er den i passform? Jeg liker gjerne noe som sitter løst og ikke stramt. Jeg vurderer å kjøpe den.
  Casall tightsen du har på bildet har jeg kjøpt 🙂 Superfornøyd med den! Det er den BESTE treningstightsen jeg har!

  1. Hvis du tar en størrelse større enn normalt så vil den sitte løst 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *