velkommen mandag 2014

Endelig er den her, den første mandagen i 2014 som jeg har ventet så lenge på! Jeg er endelig helt frisk igjen etter 3 uker med både feber, smerter og tabletter, og det er allerede 6 uker siden Nelia kom til verden. Nå er jeg mer klar enn noen gang til å ta fatt på det nye året, og jeg må bare si godt nyttår nok en gang. Godt nyttår til alle mine fantastiske, trofaste og gode blogglesere! 2013 har vært et utrolig flott år for meg, det har hendt så mye og selv om jeg ikke trodde livet mitt kunne bli rikere, har det blitt nettopp det. Jeg er så glad og takknemlig for at dere har fulgt meg hele veien, så tusen takk for det.

I dag føler jeg at dørene for 2014 åpnes for alvor, og nå kan alt skje. I år som i fjor og året før, har jeg ingen håndfaste nyttårsforsett, men jeg har satt meg noen få mål både personlige og jobbrelaterte, så får vi se hva dagene, ukene og månedene bringer. Mange tenker nytt år nye muligheter, men husk at hver mandag er en ny mulighet – det er så mye bedre å tenke på den måten.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg sparker i gang den første uken i det nye året med en treningsøkt på elixia, tenk at dette blir min første treningsøkt på 6 uker og 1 dag! Planen var å starte for 3 uker siden, men så ble jeg jo syk and you know the story. Nå er jeg i hvert fall mer klar til å starte enn noen gang, det skal bli så spennende å kjenne hvordan kroppen har det og ikke minst skal det bli skjønt å bevege litt på seg. Vi var oppe og ammet litt over fem, så Nelia vekket meg før vekkeklokken, og det var bare en bonus. Mye hyggeligere  Nå er hun klar for et måltid til, og så må jeg komme meg avgårde.

topp casall / treningsbukse casall sculpture tights (sponset tøy) 

For anledningen har jeg på meg et helt nytt treningsantrekk, jeg har fått tilsendt et par sculpture tights fra getinspired.no og merket casall. Disse er helt amazing, strammer opp rumpa og sitter som støpt samtidig som kurvede sømmer fremhever det feminine. Liker veldig!

___________________________________________________________________________________________________________

Ha en fantastisk start på uken, dere 

122 kommentarer

  1. Nå gleder jeg meg til å høre om/ lese ett innlegg om hvordan treningen var, og hvordan du startet opp igjen:)
    Hilsen en treningsfreak -soon to be mom;P

  2. Yaaayyyyyy fit mooomaa 🙂

    love, Patricia
    http://www.beautyliquid.de.vu

  3. Håper du hadde en knallfin treningsøkt. Alltid spennende å starte opp igjen. Og Nelia vil bli tatt godt vare på hos MiniSATS. 🙂

  4. So good to see you in a workout kit again 🙂 these are my favorite posts…you are such an inspiration :). Hope you enjoyed your workout 🙂

  5. Jeg syns det er så utrolig kult, og fint for deg, at du hadde et problemfritt svangerskap, en naturlig fødsel, ammer, ikke mistet melken da du var syk og alle de tingene der, når det var så mange som dømte deg på forhånd i forhold til graviditet, fødsel osv. (bl. annet med kommentaren «too posh to push»). Jeg blir nesten litt stolt av deg, hihi 😉

    Jeg vil også si at jeg syns det er stas med baby- og utstrysinnleggene dine, selvom jeg ikke har barn selv. Tenk så lett det vil bli å finne frem til ting jeg må ha og hvilke valg jeg skal ta hvis jeg en gang blir gravid i fremtiden!

    Godt nytt år til dere alle 5 🙂 Klem

    1. Godt nytt år til deg også <3

  6. Kjære fotballfrue! Har sletet med vekta i lang tid nå. I jula (av alle tider) bestemte jeg meg for å slutte helt med brus og chips, og kun ha sjokolade en av helgekveldene. Har vært syk i over et år så har spist altfor mye og fått lite bevegelse.. i tillegg har jeg bare spist maks ett par måltider til dagen og forbrenninga har vært helt på bærtur. På under en måned har jeg gått ned ca 4 kilo, uten trening. (Er 170 og førvekta ca 72, nå 68).Slutta med all chips og brus og kjenner suget etter annet godteri virkelig forsvinner. Spiser minimum 3 måltider til dagen og kjenner energinivået stiger veldig (vent til jeg begynner rolig med trening!!)Den som fikk meg til å åpne øynene, er deg! Vil bare takke for all inspirasjon, du er virkelig et forbilde! Er på god vei og har fulgt mange av rådene dine. Lykke til videre med treningen, og skjønneste Nelia selvsagt. Stå på!

    Ps: hvor er skoene fra?:-)

  7. Du er så inspirerende! Har gået hele dagen og mindet mig selv om, at mandag er en skøn mulighed for at starte en skøn uge godt!
    Jeg har lige et enkelt spørgsmål: synes du der er forskel på, hvor hårdt det er at træne om morgenen i forhold til om eftermiddagen? For jeg synes simpelthen det er så fysisk hårdt om morgenen, men om eftermiddagen går det fint.. 🙂
    Håber du forstår spørgsmålet (:

    1. Jeg synes det er klart best å trene om morgenen. Trening på ettermiddagen synes jeg er et ork :/

  8. Hurra for inspirasjon! Har startet mandagen med en treningsøkt. Kun 30min elipse og mageøvelser, men dette får være bra nok siden formen ikke er på topp. Kommer seg vel mer og mer for hver gang håper jeg… Håper å starte hver eneste mandag med dette, sååå deilig etterpå. Takket være deg har dette blitt en glede 😀 Ønsker deg en tipp topp uke =)

  9. Hver gang jeg åpner bloggen din (flere ganger hver dag), kommer det opp en sånn boks om en spørreundersøkelse.

    Kan du fjerne den?
    Er utrolig irriterende…

    1. Jeg kan be spotlife om å ordne det, jeg har ingenting med det å gjøre skjønner du 🙂 Så rart at du får det, jeg får ikke det :/

      1. Jeg fikk spørreundersøkelsen én gang. Jeg svarte på den, kanskje det er derfor jeg ikke har fått den flere ganger.

  10. Sporty! Har selv begynt igjen, SUPERDIGG!!! 🙂

  11. Hei:) kan du ha ett innlegg/video der du viser hva Nelia fikk til jul?:) elsker bloggen din btw:-) <3

  12. Ser lyst ut for min del, når jeg starter den første mandagen i året med min første time på treningssenter! Crossfit 😀 Så nå er jeg meldt inn, og bobler over av motivasjon :p

  13. Henriette

    For første gang så har jeg faktisk vikelig sett frem til denne mandagen. Og det var SÅ deilig og starte på igjen! Har som deg vært syk jeg også, så vet hvordan det føles…
    Håper jeg kan bli som deg og se frem til hver mandag. Er virkelig mye mer behagelig å ha en positiv innstilling til mandager.

  14. Vad härligt att du är frisk igen och gott nytt år till dig med! Själv vill jag tacka för att du delar med dig av ditt liv och inspirerar. Tack och hoppas att 2014 blir allt du drömt om! 🙂

  15. Hei! Jeg elsker bloggen din, spesielt trenings og de sunne tipsene du gir! Jeg har endelig fått meg opp fra sofaen og har begynt å trene (yey!). Men så leste jeg om at man må passe på at man spiser riktig før, under og etter treningsøkten, har du noen tips? Hadde vært til masse hjelp! 😀

  16. Hei!
    Så flott at du er motivert og har kommet igang med treningen! Du har en flott og inspirerende blogg! 🙂
    Siden det virker som du har peiling på kost, ernæring osv lurer jeg på om du har tips til kosttilskudd for mer energi? Jeg har veldig lite energi for tiden, mistenker (vet) at det er pga kostholdet. Bor alene, og å lage mat er da litt kjedelig… I tillegg er jeg sykepleier og jobber for tiden mange nattevakter. Har vel kommet inn i en litt dårlig «spiral». Spiser gjener bare 2 ganger om dagen, så trenger noe for å få opp energinivået 🙂

    På forhånd takk!

    <3

  17. Camilla

    Hei Caroline 🙂
    Jeg lurte bare på om du har noe spessielt kosthold når du skal trene og ned i vekt?
    Jeg vil gjerne ned men når jeg trener så synes jeg at ingen ting skjer og at ting ikke hjelper uansett hva jeg gjør :/.

    1. Nei, har aldri slanket meg, og spiser stort etter de samme prinsippene året rundt 🙂

  18. Hei! Mulig dette er et merkelig spørsmål… Jeg bare lurer på hvilke klær du har på deg når du skal trene utendørs vinterstid? Tenker alt fra innesrt til ytterst, samt hvilke sko du bruker. Synes det er vanskelig å finne ut hva jeg skal ha på meg. Det er utrolig ubehagelig å fryse!
    Må ellers si at du har en flott blogg og at jeg er veldig glad i å få litt mandagsinspirasjon. 🙂

    1. Kommer jo helt an på temperaturen, men ull innerst er en god regel. Utenfor det noe lett bomull og en wind breaker 🙂 Er det veldig kaldt så bruker jeg gjerne litt fleece istedet for bomull.

  19. Hei nytt år! http://wp.me/p2ugwr-pB
    Håper det blir et godt år for så mange som mulig! Både her og der! Men først – ei god uke!

  20. Åh, for en inspirasjon du er!

  21. Sara Maria

    DU e bare ei fantastisk positiv og hærlig jente! Får alltid sånn motivasjon og inspirasjon av å lese bloggen din og sånne innlegg som dette her e definitivt mine favorittinnlegg ! («,)

  22. Hei Caroline!

    Så moro å se at du er igang med treningen igjen:-) Det er vel ikke vanskelig å motivere seg selv til trening når man elsker det:-)
    Selv sliter jeg litt med å komme igang etter ferien, men så liker jeg heller ikke å trene :-/ Jeg bare vet at jeg må..
    Har for øvrig kommet godt igang med å kutte ut sukker, mel og poteter. Det går bra, men det krever litt mer planlegging av måltidene enn før.
    Men jeg har likevel dårlig samvittighet for at jeg ikke rører meg mer enn jeg gjør. Nå er det også sånn at jeg har tatt på meg en del andre ting nå på nyåret som jeg har forpliktet meg til. Så det jeg lurer på er:
    Er det best å finne et kostholdsregime først som man er komfortabel med, eller bør man heller bruke energi på å trene? Jeg vet jo at man helst bør få til begge deler, men jeg er så redd at om jeg setter for høye krav til meg selv nå i begynnelsen (timeplanen min er stappfull døgnet rundt til ca midt i februar), så er jeg redd at jeg kommer til å sprekke, både når det gjelder kosthold og trening. .

    Takknemlig for svar:-)

    Klem:-)

    1. Kosthold er langt viktigere enn trening. Bruk heller bena til jobb om mulig, eller gå trapper i stedet for å ta heisen 🙂

  23. Hy,can you write your plan for exercise?

  24. Hei Caroline 🙂

    Så flink du er 😉 Leser bloggen din hver dag, selv om jeg ikke er så flink og kommentere ;p

    Men lurer på, hvor er skoene på bildet fra? Er på jakt etter nye joggesko, og disse var fab 😉

    Klem fra meg

  25. Katrina

    Hei Caroline!
    Jeg synes at den Casall toppen er kjempefin! Hvordan er den i passform? Jeg liker gjerne noe som sitter løst og ikke stramt. Jeg vurderer å kjøpe den.
    Casall tightsen du har på bildet har jeg kjøpt 🙂 Superfornøyd med den! Det er den BESTE treningstightsen jeg har!

    1. Hvis du tar en størrelse større enn normalt så vil den sitte løst 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.