årskavalkade 2013: dell III

Jeg kjører på med del III av årskavalkaden og håper dere synes det er fint med litt mimring 🙂 Har i hvert fall fått tilbakemeldinger fra noen utelandske lesere som ikke har lest bloggen min før nå i senere tid, og de synes det er veldig kjekt. Her er middagen i magen og om bare et par timer skal vi sove. Flinke, sa du? 2014 – is all about timing!

Here goes:

___________________________________________________________________________________________________________

juli

juli var en fantastisk fin sommermåned, for et vær og for noen fine opplevelser vi hadde! Det startet med en tur til Borås for fotoshoot med Nelly.com.

vi var noen dager på hytta, kjørte båt, spiste reker og verdens beste fiskesuppe på Brevik

 vi arrangerte en liten og litt forsinket bursdagsfeiring for Lars-Kristian, og serverte reker med tilbehør til  16 voksne og 4 barn. Været var så nydelig!

jeg testet hair chalk, så kult!

så var det endelig tid for sommerferie og tur til fantastiske Frankrike! På bare 1 uke skulle vi innom Cannes, Annecy og Paris, og vi kom oss fra a til b med leiebil. Anledningen var Lars-Kristians 30 år og hans bursdagsgave fra meg. Har sjelden sett ham kose seg så mye som da syklistene passerte oss i Annecy og da vi var på Champs-Èlysèes for å se innspurten. Minner for livet!

jeg startet med prosjekt babygym

___________________________________________________________________________________________________________

august 

august startet med svangerskapskontroll og graviditetens første symfyse-fundusmåling. Det var så spennende, for nå nærmet det seg virkelig for alvor!

vi var i Oslo på middag emd spreke farfar Ålesund

jeg puslet med fødselsboken til Nelia og skrev et tankespill om det å være gravid for første gang. Dette har jeg printet ut og limt inn i boken hennes. Du kan lese det her.

Kjære lille babyen min. I dag er du i full lengde 29 centimeter, du veier 650 gram og det er 121 dager eller mer til vi endelig skal få møte deg. Jeg kjenner deg ikke, men likevel elsker jeg deg så uendelig høyt. Det er så rart hva du gjør med meg. Du får meg til å føle meg som den mest heldige i verden som får lov til å bære deg frem, men du kan også få meg til å gråte over de merkeligste ting for ingen grunn. Ingen kan sette følelsene mine i sving sånn som du. 

jeg laget sjokoladeknekk og sjokoladekake, begge deler helt magisk! Sjekk ut oppskriftene her og her.

jeg var i babyshower til nydelige Ragnhild som fikk Oline bare noen måneder før Nelia kom til verden.

så dro jeg på spa med Charlottemin

og farget håret mitt brunt

___________________________________________________________________________________________________________

september 

i september var endelig babygymmet ferdigstilt! Sjekk gjerne ut fremgangsmåte og informasjon om materialet jeg har brukt for å lage det her. Nelia elsker det og bruker det flere ganger om dagen *stolt*

magasinet Babydrøm kom på besøk og håret mitt ble magisk fint ved hjelp av flinkeste Nikola

jeg var med i en episode av Det Nye-jenta sammen med blant andre vakreste Mari og Charlotte

kjernefamilien Berg reiste på sykketur til Skagen, en utrolig flott tur med god fart i beina og mye god mat. Deilig å være norsk i Danmark! Dette var julegaven til Lars-Kristian og meg fra mamma og pappa, men Lars-Kristian kunne plutselig ikke være med på grunn av en kamp han måtte spille. Akk, den fotballen.

kort tid etter dro mamma, Anette og jeg på jentespa-tur til nydelige Kragerø. Vi leide en diger leilighet, spaet oss hele dagen, trente, spiste sjokoladekake til frokost og bare slarvet hele helgen.

 så var bakgården vår endelig ferdig her hjemme, og det ble mange fine høstkvelder foran varme flammer

vi begynte å bli veldig, veldig klare for å møte Nelia, og jobbet på spreng med rommet hennes. Omsider hadde de fleste tingene kommet i hus og stellekroken var det første som ble ferdigstilt.

 ___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

40 kommentarer

 1. Har følgt bloggen din siden du gifta deg og jeg liker den bare mer og mer 🙂 Elsker spesielt hverdagsinnleggene og utstyrsguidene, blir litt babysyk her jeg sitter. *hihi*
  Og forresten; superbra med de årskavaladene!
  Stor klem <3

  1. Å, så koselig 😀 Tusen takk for at du følger med 🙂

 2. Jeg lurer på hvor i skien du pleier og bestille sushi?
  Og hva du pleier og bestille? Spiser du fritert scampi?

  1. fuji sushi 🙂 Ja, det spiser jeg!

 3. Så kjekt å lese disse oppsummeringsinnleggene. Du lever et drømmeliv, med så mange fantastiske opplevelser! Syntes årene går fort, men det er utrolig hvor mye som kan skje på et år også. Sov søtt skjønne deg. Klem

 4. Looks like you had wonderful moments and so much love in 2013 <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 5. Tusen takk for at vi får ta del i ditt liv så mye som vi gjør 🙂 Vi er heldige 🙂 Jeg elsker disse innleggene 🙂 Fantastiske og vakre Caroline <3

 6. Kan virkelig se at du har kost deg masse i 2013 🙂
  Det har nok vært litt av et år for både deg og Lars Kristian 🙂
  Spennende når man kan oppleve så mye på 1.år 😀

 7. ingeborg!!

  Jeg bare lurer på hvor jeg kan kjøpe
  sukrin, johannesbrødkjernemel
  og lavkarbo brød?

  1. Sukrin selger de på noen Meny og på helsekost, jbk-mel får du på helsekost, og lavkarbobrød har de på Kiwi og Rema1000 🙂

 8. Kan du lage et innlegg der vi får se yttersiden av huset og området rundt? Glimtene jeg har sett ser så fine ut 🙂

 9. Hei!

  Jeg elsker virkelig disse innleggende med oppsummeringer og høydepunkter, for de gir meg virkelig så mye inspirasjon! Jeg får lyst til å kaste på meg løpeskoene og ta meg en løpetur 🙂 Så tusen takk for den inspirasjonen du gir meg til å trene og være sunn<3

  Trene var noe jeg var veldig flink til å gjøre i noen uker, men så kom mørketiden, og da turte jeg rett og slett ikke å løpe ute, men jeg gjør faste styrke øvelser hver dag! Jeg kan ikke så mange øvelser som jeg synes hjelper ordentlig, så det jeg lurer på er om du kunne hatt ukens/måendens øvelse, hvor du velger ut en øvelse som du har hatt fokus på, hvordan man utfører øvelsen og hva øvelsen skal forbrede/styrke/forbrenne, rett og slett hvorfor man burde gjøre øvelsen. Dette hadde hjulpet meg veldig og gjort at jeg hadde fått litt mer varjasjon i treningen.

  Håper du får en fantastisk uke videre<3

 10. Heisann skjønne Caroline 🙂
  Veldig rart spørsmål oppe i alt dette, men jeg lurte på om du vokser eller barberer armene, og hvordan det er?

  1. Nei, det gjør jeg ikke 🙂

 11. Susanne L Nordheim

  Hei Caroline!
  Det er så gøy å se på årskavalkaden, for man ser på mye tydeligere at magen vokser her! 🙂 De bildene du har lagt ut av Nelia er utrolig fine, både måten dem er tatt på og hun selv 🙂 Du og Lars Kristian virker som supre foreldre, som kun vil det beste for det lille mirakelet dere har skapt sammen 🙂 Ønsker deg alt godt i tiden fremover, både som blogger og mamma 🙂
  Mandagsklemmer fra Trondheim

 12. Åh, så kjekt å mimre! Trur jammen eg skal prøve meg på ein slik babygym, for ikkje å snakke om den nydelige ugle-uroen du har over senga! Skulle ønske eg var halvparten så kreativ som deg! 🙂 kor har du kjøpt stellekommoden som står på rommet til Nelia? 🙂 kos deg masse med familien din! Gler meg (om mulig) enda meir til gullungen vår kjem i Juni, når erkjenner stemninga i bloggen din om dagen!! 🙂 klem

 13. Deilig å kunne mimre litt 🙂
  Hvordan lager du kollasjer og sånn hjerter mellom bildene? Hvilket program bruker du? 🙂

 14. Elisabeth L

  Syns det er gullverdt at du bruker tid på å samle bilder til dette, for det er utrolig gøy å se tilbake:D du har vært så utorlig flink med bloggen, så fin variasjon, og jeg gleder meg virkelig til å følge deg i 2014!

 15. Du har virkelig et så fantastisk og spennede liv, hele du er fantastisk! Må si jeg er litt sjalu!
  Nydelige bilder 🙂 Jeg er innom å leser hver dag, og får aldri nok.
  Ha en fin kveld! Klem

 16. I brevik*** ikke på…

 17. Jeg synes også det er veldig fint med disse innleggene med høydepunktene fra i fjor. Jeg er helt ny leser og synes du har så nyyyydelige bilder, og en veldig fin blogg.

  1. Tusen takk, så utrolig koselig 🙂

 18. Hei!

  Hvor er den orange kjolen fra?

 19. Kjempeglad for å ha kommet over bloggen din, den sprudler av energi og glede! Jeg blir inspirert og glad hver gang jeg leser. Lekre, sunne, enkle oppskrifter, nydelige bilder av stash og interiør, treningsglede og hverdagskos i perfekt mix. Ønsker deg alt godt! Stå på:)

  1. Så herlig å høre, tusen takk 😀

   Klemmer!

 20. Hei hei..

  Skal til Nice og Cannes i slutten av august og ser litt på hotell.
  Vil du anbefale det hotellet dere bodde på i Cannes som het Eden & Spa?
  Har aldri vært der før og skal være 1 uke og lurer på å dele opp så vi er 4 netter i Nice og 2 netter i Cannes. Hvilke av de to stedene er finest?

  Hilsen L 🙂

  1. Jeg elsker Cannes og synes absolutt det er finest der 🙂 Gamlebyen er bare til å dåne av, og så mange flotte spisesteder med nydelig mat 🙂 Vi trivdes godt på Eden, god frokost og fint rom, vi hadde de luxe tror jeg 🙂 Og så er det veldig sentralt 🙂

 21. Herreguuud, Caroline, du er så utrolig vakker! Jeg har faktisk ikke ord!

 22. Så mange fine bilder!! Brevik in my heart! vi har hytte på Sandøya utenfor Brevik, det er så idyllisk der! Gleder meg til sommeren nå 😉

  http://www.bryllupstid.no

 23. Hei!
  Kan vi ikke få se noen bilder av hvordane garasjen og uteplassen og sånn har blitt? Hvis det er ferdig? 🙂

  1. Tror vi må vente til våren med det 🙂

 24. I like You more in blond hair ,I think You look more artactive in blond..I miss English so much :(,best regards!

 25. jeg synes det er så gøy å se på disse tilbakeblikkene, de får meg til å drømme tilbake til sommer igjen 🙂
  et spørsmål: hvor kommer toppen fra som du har på når du viser frem hairchalken?

  1. den er fra bikbok 🙂

 26. Du er så nydelig! Var morsomt å se episoden du var med i på det nye jenta. Har aldri hørt stemmen din før 🙂 Hadde vært gøy om du kunne hatt noen videoblogger innimellom! 🙂

  1. Du kan sjekke ut 4-stjernes middag fra i fjor sommer også 🙂 Og her er link over videoblogger, prater på nesten alle sammen 🙂 https://fotballfrue.no/category/video/

 27. Hei Caroline
  Jeg må bare si hvor utrolig godt jeg liker bloggen din. Du legger ut fantastiske bilder og de er så inspirerende. Før da jeg leste bloggen din satt jeg ofte igjen med en følelse av å ikke føle meg god nok og at jeg måtte ha finere klær osv. Slik er det mange som tenker og det er fordi de sammenligner seg med deg. Vi ankommer denne verden som orginaler, men forlater den som dårlige kopier. Nå har jeg vokst som person, funnet meg selv og sammenlikner meg selv ikke med andre lenger. Jeg tror at kritikken du får fra andre lesere baserer seg på dennne følelsen de føler når de ser bildene dine og plutselig ikke føler seg god nok. Denne følelsen er IKKE ditt ansvar- du gjør bare jobben din. Jeg tror at folk trenger tid på å finn seg selv, da vil de slutte å kritisere andre.

  det er så kjekt å se de nydelige babybildene og jeg er så glad på dine vegne. Kos dere med lille Nelia.
  Hilsen Ingrid

 28. Hei Caroline!
  Jeg har fulgt bloggen din en god stund og vil bare si takk for at du deler dine opplevelser og din kreativitet. Jeg blir veldig glad av å lese det du skriver og se bildene du legger ut, og det inspirerer meg til å prøve ut de tingene du finner på 🙂 Jeg ser at du utnytter de mulighetene du får og prøver å få mest mulig godt ut av livet ditt. Til tross for at livet har sine utfordringer og mørke sider, så viser du at det er mye en kan gjøre selv for å ha det bra. Jeg får inntrykk av at det er noe av det du prøver å oppnå ved bloggen din – og du får det godt til 🙂 Gleder meg til fortsettelsen 🙂
  Klem fra Malin!

 29. Hei Caroline.

  Så fin blogg du har

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *