boozt: exclusive things on sale

annonselenker 

Nå er det opp til 50 prosent salg på alle merkevarer hos boozt.com, og det er så mye lekkert å få klørne i blant merker som Hugo Boss Black, Lindeberg, Baum und Pferdgarten og Tommy Hilfiger.

___________________________________________________________________________________________________________

this inspires me

jakke julie fagerholt / vest stella nova / jakke baum und pferdgarten / skjerf day birger et mikkelsen / lue gerard darel / topp stella nova / genser rosemunde / genser day birger et mikkelsen / genser 2nd day / kjole ganni / kjole j. lindeberg / sko boss black / kjole boss black / jakke day birger et mikkelsen / bukse 2nd day / skjørt 2nd day 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har klikket hjem paljettjakken  fra Day Birger et Mikkelsen og et skjørt fra J. Lindeberg som er i samme fasong som den grønne kjolen i collagen min. Skoene fra Boss Black ble jeg eier av i 2013, og de er kanskje blant det beste kjøpet jeg har gjort det året. De er så behagelige å gå med og kan brukes til absolutt alt. Jeg har fargen dark red, og har lyst på de samme i sort også, men det ville blitt for tullete.

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi i gang med middagen her i huset, og dere som kjenner meg vet at det er tidlig for oss å være. Personlig har jeg ingen nyttårsforsetter i år, men vi to har noen sammen: mer fornuftige leggetider og middagstider. Dette skal overholdes. Det MÅ overholdes, og vi er godt i gang allerede *fornøyd*

7 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Jeg er bare litt nysgjerrig på hvilke program du bruker for å legge til blomster,hjerter etc. på bildene dine?
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 2. Thanks for your effort, you have chosen wonderful pieces!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Rachel M.

  I don’t speak Norwegian(sorry!), but I just wanted to say that I’m a big fan of yours. Thanks to Google Translate, I read your blog everyday. You always give the best advice for fashion, fitness, diet, lifestyle, etc. Your recipes are also wonderful. I also love reading about Nelia too because I am a mother to a baby girl just a few months older than your daughter(my baby’s name is Natalie). Please try to get your book translated to English and sell it the U.S.A. I think someone as beautiful and classy as you would be very popular here in the states.

 4. Fin inspirasjon! 🙂

 5. Du er best! Takk for innlegg, du hadde nok sikkert planer om å legge ut tips for ting å kjøpe på salg, but still! Veldig ok å få tips når jeg spurte etter det;) Ha en strålende kveld videre:)

 6. Rebecca

  Digg med nye klær etter jul også 😉 Vet du om det kommer noen rabatt-kode til getinspired i nærmeste framtid? 😀

 7. Julia M

  Jeg ble virkelig inspirert! Det var utrolig mange fine ting der og jeg gikk rett inn på boozt for å finne dem 🙂 Ikke helt studentvennlige priser men fantastiske plagg alikevel 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *