julen skal bort

God kveld, dere

Nå er nesten alt som minner om julen pakket bort hos familien Berg Eriksen, og selv om jeg synes at det virkelig var på tide, skal jeg innrømme at jeg synes det er litt trist også. Julen er min absolutte favoritthøytid hele året, jeg elsker alt som har med den å gjøre, og nå minner den meg i tillegg om den vakre datteren vår, så det er enda en grunn til å elske den mer. Heldigvis er det bare 10-11 kalendermåneder til julemusikken, julebaksten og julepynten skal frem i lyset igjen, og jeg gleder meg allerede – men først har vi jo så mange andre fine årstider og akkurat nå begynner jeg allerede å se frem mot lysere tider, bare bein og varme i været. Det skal bli ekstra stas å gå sommeren i møte med Nelia, gleder meg til å bade med henne og se henne krabbe rundt i det grønne gresset. Bare hun ikke gjør som mamman sin: spiser sneiper som ligger i sanden på straden *haha*

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia har nettopp badet for kvelden, det er en fryd å være i vannet med henne for hun elsker det. Så nå er vi rene og pene alle tre, og hun sover allerede utrolig tungt. Flinke jenta! Vi er klare for foreldrekos, skal snurre film og spise midda. Deilig lørdag ♥

Håper deres er like fin!

58 kommentarer

 1. Ann-Kristin

  Er det ikke deilig å legge barna i normal tid å ha litt tid for seg selv og mannen? Nå skal jeg ærlig innrømme at vi lot nok sønn vår sove litt ofte i sofaen og han la seg når vi la oss, for jeg klarte ikke å se meg mett på han… hehe..
  Nå venter vi tvillinger og tror nok at vi må starte å legge tidligere i senga si enn med førstemann.. For det er faktisk viktig å ha litt tid sammen med mannen sin også.. <3

  Julen er min favoritthøytid også.. Bare gleder meg til neste jul allerede.. 🙂 Men nå er jula ute her også og det var godt! Er den over så er den over! 🙂

  Ha en fin filmkveld med mannen! <3

  1. Kjempedeilig 🙂

   1. Hva slags rutiner har du på henne nå? Sønnen min er 8 uker, å jeg har ikke no leggerutine på ham enda.. legger ham bare etter det seneste måltidet han har.. å da legger også jeg meg. Men tror han skjønner d er natta da. For han sover nåom dagen 4-5-6 timer i første økt. Har ikke satt meg inn i dette med rutiner ifht legging enda…

 2. Dere har det så fint Caroline <3 Kos dere masse i kveld <3

 3. Har pakket bort julen selv, fant ut at julestemningen har liksom ikke vært helt til stede uten snøen :p
  Men Caroline, hvor har du kjøpt englevingene du har på juletreet??? Vil gjerne ha slike på treet til julen som igjen kommer 🙂

 4. Noe jeg liker spesielt godt ved å lese bloggen din er at man virkelig får kjent på årstidene og deres vakre sider 🙂 Nå har jeg fulgt deg en stund og du viser det på en sånn måte som får meg til å kjenne at tiden går og at ting forandrer seg, på en fin måte. At vi går fra vinter til vår, vår til sommer, sommer til høst og høst til vinter, og jul.. Og du skriver så godt! Nyter hvert innlegg. Selvom det kanskje ikke appellerer til meg direkte, så er det så behagelig (og ofte nyttig) å lese. God lørdag 🙂

 5. Is always so sad when you have to take off all the decorations..here in Italy will be after 6th Jan since we celebrate also the Epiphany..Im not in the mood to say goodbye to Christmas!:) Have a lovely evening Caroline, kisses! xo

 6. Hei! Skulle svare på brukerundersøkelsen, ville berre seie at det gjekk berre an å sjå svaralternativa. ikkje spørsmåla. 🙂

 7. Tusen takk Caroline, for alt du gir 🙂 Du betyr mye for mange. Jeg er ikke en fan av mote, men jeg er en fan av mennesker som tör ä väre seg selv og ä väre anderledes. Det er bra ä sparke janteloven og «standarden» som herjer i Norge i siden en gang i blant, og det synes jeg at du gjör!! Häper dette äret blir fantastisk for deg og for din familie. Unner deg kun det beste, og jeg vet at du vil gjöre äret fantastisk for deg selv. Önsker deg en fin kveld videre og en fin söndag:-)

  Stoooooor klem:)

 8. Love the tree! Too bad Christmas is over again. We’ll have to wait for a few months again 🙁

 9. Åååå,du får ALT til å bli positivt!:-)selv er jeg fortsatt dårlig og har vert det siden en stund før jul,så ALL julepynting,middag på julaften og resten av kosen som høyrer med er bare i det fjerne:-/nå er jeg på bedringens veg og synst det er såååå trist at julepynt og juletre skal vekk,nå når eg endelig kan nyte det.MEN son du sier;10-11 mnd så er det pån igjenn,og ikke minst en sommer ivente:-)Du er ei flott dame Caroline som eg trur hjelper mange i ein ellers så grå kvardag med ditt positive vesen:-)Tusen takk<3

  1. Uff, så kjedelig å være syk :/ God bedring <3

 10. Å, så koselig innlegg! Kos deg masse resten av helgen 🙂

 11. Hvilket redigeringsprogram brukte du for å lage kollasjen nederst? 🙂

  1. Photoshop, tych panel 🙂

 12. Hei
  Hva tenker du om å ha reklame fra SOS barnebyer på bloggen din. Jeg synes det blir litt rart når du bruker uendelig mye penger på klær til deg selv og babyen, utstyr og stasj. Litt dobbeltmoral når man kan være fadder for ca 200-300 kr måneden , og du fronter et bruk og kas samfunn.

  1. Jeg synes det er tullete å bli beskyldt for dobbeltmoral bare fordi man bruker mye penger på seg selv, og bryr seg om veldedighet og gir penger til veldedige formål. Slik du legger det frem så mener du da at alle som bruker mye penger, bør avstå fra å bry seg om veldedighet pga dobbeltmoral? Er det ikke bra at folk får til begge deler?

   Vi bruker mye penger på oss selv, men har også råd til å ha to fadderbarn. Synes på ingen måte at det er dobbeltmoralsk av den grunn.

 13. Therese

  Flott juletre dere har!
  Og, godt nytt år til deg, Lars-Kristian og Nelia 🙂 Takk for at vi får følge deg, gleder meg over innleggene dine hver eneste dag! (…og til tider den gode underholdningen det er å lese kommentarfeltene dine 😉

  1. Godt nytt år til deg også <3

 14. Veronica

  Hei:-) hvor har du fått tak i julestjerna? eller snøfnugget på toppen av treet?:p

 15. Er det en jumpsuit du har på deg? Den så så veldig lekker ut, hvor er den fra? 😀

 16. Kristin

  Mht armlenebordet; er det hvit eller eik- farget dere har?

 17. Julen skal bort hos oss i ettermiddag også. Kjennes både godt og trist som du sier, da julen også er min absolutte favoritt(høy)tid i året.. 🙂 Lurer på om du kan skrive (eller har skrevet tidligere) et innlegg om hvordan du lager de fine bølgene i håret ditt? 🙂 Synes det er så fint! 🙂 Kan du forklare hvilke produkter du bruker i håret før/under/etter krølling for at krøllene skal holde seg fine hele dagen? Lurer også på hvor du har fått tak i alle de fine blomsterkransene til håret, som jeg har sett på mange av bildene. Er det ekte blomster eller er det ferdigkjøpt på hårbøyle, hårbånd eller lignende? På forhånd takk for svar 🙂

 18. Hvor er kjolen/jumpsuiten fra? Toppen var helt nydelig!

  1. Den er fra HM 🙂

 19. Jeg skjønner godt at du liker julen ennå mer på grunn av Nelia 🙂
  Jeg også elsker julen og syns det er den fineste høytiden av alle 🙂
  Håper dere hadde en fin lørdagskveld 🙂
  Her gikk det i idrettsgallaen og hjemmelagd pizza 🙂

 20. Hei Caroline. Jeg skal prøve å endre kostholdet mitt nå i 2014 og har allerede skrevet av flere av dine fantastiske oppskrifter. Men så er det en ting jeg lurer på. Hvor kjøper du sukrin, JBKM, sjokoladeprotein osv. Er det på nett eller finnes det i butikker?

  1. Du får kjøpt det på vanlige helsekostbutikker 🙂 Sukrin finnes også i enkelte Meny-butikker.

   1. Benedikte

    Okei, da tar jeg turen dit i morgen. Ha en fin kveld 🙂

 21. Det ser lite ut som, eller skulle kunna vara Angelina Jolie på bilden, hehe 😉
  God fortsättning på det nya året!

 22. Her ble også julen ryddet bort i går. Hvor bra er det ikke at 13. dag jul havner på en mandag?!
  Jeg drømmer også om varmere tider nå. Det skal bli så godt å få mer sooool igjen, og så skal jeg gifte meg, hurra!
  Har du et godt tips til destinasjon for bryllupsreise som ikke er fullt så kostbart som Maldivene?

  1. Ååå, så spennende! Det blir magisk, gratulerer så mye 🙂 Maldivene er mitt tips nummer 1, du kan få ganske frimelige reiser til også, ikke rimeligerimelig, men rimeligere enn det ofte er. En kompis av meg reiste dit i 14 dager med alt inkludert for «bare» 40-tusen og noe 🙂 De reiste til Koredo. Vet ikke hvordan det er her sammenlignet med de dyrere øyene, men jeg har sett bilder og det er jo like vakkert uanstet hvor på Maldivene du drar 🙂 Men andre steder dere kan reise er kanskje Bali, safari i Afrika, Thailand, Mexico, egentlig overalt 🙂

   1. Takk!! Jeg gleder meg noe voldsomt (og sommerfuglene flyr bare jeg skriver det, haha..)
    Maldivene frister veldig, men så ble vi begge litt skremt av 45 000-50 000 per person per uke.. En del av de rimeligere hotellene jeg har sett mangler veldig mye av det luksuspreget vi begge ønsker på en slik reise, og da frister det mer å legge noen tusen ekstra i et lekkert hotell på en rimeligere destinasjon.. Skal ta en titt på Koredo, takk for tips!

    – og fortsatt god bedring forresten!

   2. Det forstår jeg, det er veldig dyrt, så det kan lønne seg å spare en stund på forhånd 🙂 Men Koredo var altså 40.000 for begge to 🙂 Masse lykke til!

    Klemmer 🙂

   3. Benedicte

    Sjekk ut ibsenreiser.no de har flere turer jeg synes frister veldig til ca 50 for begge. Holder på å planlegge bryllupsreise selv, men klarer ikke helt å bestemme oss for hvor vi skal reise.

   4. Takk for tips, begge to!
    (Jeg skrev feil over, det skulle være 50 000 per person for tur på 14 dager/50 000 per uke for begge, noe falt visst bort).

    Mulig at det blir en rimeligere destinasjon på oss, og så en slik tur (evt safari + tropeøy) et senere år! Det tar på å spare til både bryllupsfesten og ferien på under ett år 😛

 23. So many beautiful things! Adorable 🙂

 24. Camilla

  Kunne du laget et innlegg over f.eks ti plagg du syns er et must have i garderoben, og hvordan man enkelt kan style dem? Blir alltid stående foran klesskapet uten å vite hva jeg skal ha på meg, og jeg har ikke så stort skap heller:P

  1. Ja, skriver det ned 🙂

 25. Så utrolig fin kjole du hadde på deg! Hvor er den fra? Heter Nelia, Berg Eriksen til etternavn? 🙂

  1. Det er en jumpsuit fra H&M / Divided 🙂 Hun heter Nelia Berg Eriksen. Eriksen er etternavnet, og Berg er mellomnavn. Det er bare love med ett etternavn, så om vi skulle brukt begge måtte det blitt med bindestrek, Berg-Eriksen 🙂

 26. Her ble julen ryddet bort i går kveld, litt trist.. men samtidig godt å vite at man er begynt på et nytt år! Nå er jeg høygravid og venter bare på terminen.. skal bli godt å få lillegutt i armene istedenfor i magen <3

  Masse godt nyttår til dere alle 3 🙂

 27. Hei. Bader dere sammen med Nelia? Vist sà hvordan gjør dere det? Jeg har en sønn som er 4 uker eldre enn Nelia og vil gjerne gjøre dette da det ville blitt lettere enn først han så meg så leggetid.

 28. Hei! Har et spørsmål angående trening. Moren min har utfordret meg til å klare å løpe 1 mil på maks 1t og 15min i løpet av 2014. Jeg løper veldig sjelden, og har faktisk ikke løpt ordentlig på nærmere ett år pga en kneskade. Hvordan trener man seg best opp til å løpe 1 mil? Synes det er så kjedelig å bare løpe som trening. Funker det å sykle på ergometersykkel for eksempel? 🙂

  1. Sykling vil nok kunne hjelpe litt, men skal du bli god til å løpe så er det nesten det du må gjøre, løpe :/

 29. Vilken fin blogg du har! Hittade precis hit:)
  Kram Anna på Housesoul.se

 30. Hei, Godt nytt aar forresten. Jeg har bare et spoersmaal. Hvorfor dattera di heter Nelia, det er ikke typisk norsk navn. Kjempefint navn forresten, men ikke populaer. Det er spansk navn vil jeg tro…

  1. Vi valgte det fordi vi synes det er vakkert 🙂 I følge navneappen min er det norrønt, men har lest en plass at det er spansk også, så jeg vet ikke :p

 31. I put all my Christmas decorations away yesterday too. 🙁 It was a little sad, but then it means that summer is not too far away! Yay! 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 32. Katrine

  Kan du væææære så utrolig snll og linke til den jumpsuiten? Har scannet diverse hm sider for den og er så lei meg siden jeg ikke finner den… Kjøpte du den i butikk eller på nett? Du ser jo smashing ut!!!

  1. i butikk 🙂 har ikke link dessverre :/

 33. Godt å se at noen er like glad i julen som meg! Jeg blir like trist vært år. Å jeg faller faktisk noen tårer. Gleder meg allt til oktober, da begynner det å nærme seg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *