årskavalkade 2013: del II

God lørdag, dere! Her er dagen godt i gang, men jeg skal si det tar tid å gå gjennom måned for måned og plukke ut bilder til årskavalkaden. Har sittet med dette noen timer lenger enn planlagt, men det er likevel gøy å mimre litt fra året som har vært. Her kommer i hvert fall del II, håper dere liker det!

___________________________________________________________________________________________________________

april

♥ hadde dilla på peanøttsmør, coco roons og pretty little liars

 var med i telefonpanelet til leger uten grenser, som samlet inn så mange som 10.000 nye feltarbeidere!

 mamma og pappa kom på overaskelsesbesøk helt ut av det blå, litt upassende ettersom jeg enda ikke hadde fortalt om graviditeten og jeg hadde planer om å vente til uken etter da jeg og mamma skulle på spa sammen. På forhånd hadde jeg bestilt t-skjorter online, en til hver av dem hvor det stod “jeg skal bli mormor” og “jeg skal bli morfar” Planen var at de skulle få disse da jeg skulle hjem, men så kom de på denne overraskelsesturen, da. Pappa gikk på antibiotika i denne perioden, så de kjedet seg så fælt da de ikke kunne nyte litt god mat og vin hjemme, og det var derfor de like gjerne kom til oss på besøk. Da mamma sa at de kun skulle være her noen timer, tenkte jeg at jeg kunne klare å holde på hemmeligheten, men så dro hun (i klassisk mamma-stil) opp både jordbær og prosecco og sa at vi skulle kose oss selv om guttene ikke kunne (Lars-Kristian hadde kamp dagen etterpå), og da skjønte jeg at løpet var kjørt. Det var bare å kaste inn håndkleet. Så vi ringte storesøster på Skype slik at hun kunne være tilstede, og så ga jeg dem t-skjortene innpakket der og da, med streng beskjed om at dette måtte åpnes samtidig. Om dere bare kunne se ansiktene deres! De ble helt satt ut, mamma gråt og trodde nesten ikke på meg, og jeg tror faktisk at pappa gråt en skvett også.

___________________________________________________________________________________________________________

mai 

 ♥ startet med utdrikningslag for fineste Siri

deretter reiste storesøster og jeg til Rhodos for en uke med søsterkos. Det var en utrolig fin tur og vi fikk gjort så mye på en uke: sykkeltur til Rhodos by, mye god mat, is, alkoholfrie drinker og stemningsfylte turer til gamlebyen.

klarte ikke dy meg og kjøpte den første gaven til Nelia da vi var der, et par oversøte, varme sko som jeg håper passer snart 🙂 Jeg laget en detaljert guide over rhodos da vi kom hjem, sjekk den ut her.

så kom nasjonaldagen og jeg laget både lavkarbo-pavlova og lavkarbo-cupcakes som jeg håper noen av dere ble inspirert av. Sjekk oppskriftene her.

vi spiste lang frokost hos Siri og Kristoffer, så på toget og fortsatte dagen og kvelden med middag, brask og bram ute.

jeg ble hakket lysere i håret for sommerens skyld

og så var det klart for vakkert bryllup

___________________________________________________________________________________________________________

juni 

 juni startet vi i Tyrkia sammen med svigerforeldrene mine som har en nydelig leilighet i Yalikavak. Spesielt hyggelig er det å være sammen når man ikke ser hverandre så ofte, de bor jo i Ålesund og avstanden gjør det vanskelig for oss å treffes med jevne mellomrom. Vi spiste mye god mat og feiret både min bursdag (_litt_ på etterskudd) og Lars-Kristian sine kommende 30. Så ble vi kjent med noen vakre kattepuser, spiste helt fantastisk tyrkisk frokost, hadde mange fine morgenjoggeturer langs marinaen og spiste middag i fineste Gümüslük. Lagde en video som dere gjerne må se på! Legger den inn i bunnen av bildedrysset.

 ♥ 19. juni hadde vi vært gift i 3 år og følte endelig for å dele den fine hemmeligheten med dere: jeg var gravid og allerede 17 uker på vei!

bare noen dager etterpå reiste vi på ELLE sin sommerfest, en kjempefin kveld med mange gode mennesker.

så ble mannen i mitt liv 30 år og jeg kunne endelig overraske ham med bursdagsfrokost og gaven jeg var så fornøyd med: tur til Frankrike i juli for å få med oss noen etapper i Tour de France! Har sjelden sett ham så glad 🙂

vi feiret også hans 30 med å reise et kjapt døgn til flotte Kragerø Spa, og rakk utrolig mye på 24 timer: 3-retters middag, flere timer med spa og kjærestekos. Jeg kjente ordentlig liv i magen min for første gang disse dagene, en helt ubeskrivelig følelse – som tusenvis av små sommerfugler. Komplett lykke.

___________________________________________________________________________________________________________

 – ♥ – 

60 kommentarer

 1. Kristine

  Hei, hei

  Lenge siden jeg har lagt igjen noen kommentar til deg, Caroline så nå var det på sin plass (-: Selv om jeg er endel år eldre enn deg (fylte 40 i sommer, uææh!), følger jeg bloggen din daglig og koser meg med lesingen. Har nettopp lest ditt siste innlegg og det er så hyggelig å følge dere (-: Dessuten bakte jeg «nøttescones» dine imorges og da tenkte jeg litt ekstra på deg. Nyttårsforsettet mitt er (selvfølgelig) å spise litt mindre sukker og annet kliss og heller trene mer og passe på kroppen. Det er du superflink til – så da kan jo ikke jeg være dårlgere, hehe. Bruker deg & bloggen din som en inspirasjonskilde, jeg (-:

  Kos deg med mann & skjønne Nelia!

  1. Så utrolig koselig å høre, tusen takk for så fine ord 🙂 Og de sconsene er jo bare så utrolig gode! Tror nesten jeg må i gang med en runde her til uken også 😉

   Håper du har en fin helg – nyttårsforsettet klarer du nok veldig fint 🙂

   Stor klem!

 2. Jeg blir så glad av å lese bloggen din 🙂

 3. Hei Caroline.
  Jeg ble inspirert av goji-brødet ditt og laget det i dag. Utrolig godt! Tusen takk for inspirasjonen. Håper det greit at jeg la det ut på bloggen min.
  Ha en herlig helg 🙂

  1. Selvsagt er det helt i orden 🙂 Håper alt er bra med deg <3

   Stor klem 🙂

 4. Hei Søte Caroline!
  Så fantastisk flott å se tilbake på det siste året fra bloggen din 🙂
  Jeg lurer på en liten ting av gifteringen din. hvordan gjorde dere det med forlovelsesring, og deretter giftering? Hadde du en egen forlovelsesring, og deretter en ny giftering?

  Og er det i såfall forlovelsesring eller gifteringen som skal være det «fineste»? 😛

  Jeg er så usikker på hvordan dette vanligvis gjøres, og har vel skjønt at det er stor forskjell på dette 🙂

  1. Vi brukte den samme ringen 🙂

 5. Disse innleggene er så koselige! =D Å den hvite kjolen du hadde på ELLE’s sommerfest er helt utrolig, alt med den er perfekt! =D Gøy å høre litt «behind the scene» om graviditeten i begynnelsen også =D

 6. Intressant! Alltid kul med genomgångar! Ha en bra dag! Hälsningar från Sverige. 🙂

 7. Kjære caroline!! Hvor er de blå sandalene fra som du har på deg med den Cameo kjolen?? Fantastiske!! Setter veldig pris på svar/link! Du er smashing by the way!!

  1. De fant jeg i Tyrkia 😀

 8. Gøy med disse oppsumeringene! Har Siri sluttet å blogge?

  1. Hun har sikkert tatt en pause akkurat nå, men jeg håper hun starter på igjen 🙂

 9. Hei 🙂
  tenkte og overaske min kjære med tour de france billetter og tur til paris som du gjor ifjor, kan du anbefale meg hotell og hvem kontaktet du angående billetter til tour de france??

  1. Du trenger ikke bestille billetter for å se touren 🙂 Jeg har skrevet litt om hvordan jeg gjorde det her: http://fotballfrue.no/2013/06/30/franske-drommer/

   Klem!

 10. Så fin video du har laget, Caroline!

 11. Kjempe koselig å følge bloggen din! Prøvde forresten lavkarbo pannekakene dine her forleden. Typen min var superskeptisk, og mente på at det ikke fantes sunne pannekaker, og ihvertfall ikke noen som var gode. Han elsket de! 😀

  1. Woho, så bra 🙂

 12. Hadde vært mye bedre hadde du laget et nytt innlegg f.eks. hver første i hver måned om hva som skjedde i fjord måned. Syntes det virker så mye bedre, for da blir det liksom et år side sist, og da er enda mer glemt

 13. Hvor er den nydelige kjolen du har på elle sin sommerfest fra ? 😉
  Du er nydelii <3

  1. Den har jeg designet selv for tailor heaven 🙂 Den er fortsatt til salg her: https://www.tailorheaven.com/prod.php?id=102

 14. Hei!
  Den grønne kjolen du hadde på deg i bryllupet til Kristoffer og Siri var helt nydelig! Hvordan satt den på? Er så redd for at kjolen uten stropper skal ramle ned og at jeg må dra i den hele tida. Hvordan var denne? 🙂 Du er vakker!

  1. Den var litt stor rundt bysten da strl. var noe store, men det løste jeg var å bruke bhcups under 🙂 Også var den litt for lang, hadde jeg fått den litt før hadde jeg justert den 🙂

   1. Okei! Er ikke så glad i kjoler uten stropper fordi jeg er redd den faller ned. Hvilken størrelse hadde du forresten? Takk for svar 🙂

 15. Vet du om hvor man får tak i Michael kors kjolen din og red velentino kåpen i rosa? Jeg har lett over alt og det er utsolgt for begge delene? Håper på et svar 🙂

  1. Ja, det ser ut til at begge deler er utsolgt :/

   1. Kristine

    MK kjolen er på tilbud både på Tatler og Høyer i Oslo-området:) 30%

 16. Beautiful Pictures 🙂 love your blog

  love, Patricia
  http://www.beautyliquid.de.vu

 17. Maja J.

  Det er så gøy med slike innlegg 🙂 Gleder meg til å se resten 🙂

 18. Det er så inspirerende å lese bloggen din! Det er helt utrolig hvor mye du har oppnådd i livet ditt 🙂 Stå på videre !

 19. Jeanette

  Jeg blir så inspirert av bloggen din. Samboeren min fikk påvist diabetes før jul, og bloggen din har hjulpet meg et godt stykke på vei til et sunnere liv:) Og fortsett med skjønnhetstips 😀 Klem

 20. Så koselig å kunne se tilbake på året på denne måten:)

  Når skal du trekke vinneren av kaffemaskinen forresten? 🙂

 21. Katrine

  Hei, du skrev i et tidligere innlegg at det stod mellom to jentenavn til babyen, hva var det andre? 🙂

 22. Dwightinha

  Det fine med en blogg må da være at man virkelig får dokumentert antrekk og alle slags anledninger litt oftere enn de fleste.
  Er jo så gøy å gå tilbake å se hvordan man endrer seg, hva man likte og ikke minst hvor fort man endrer preferanser.
  Så flink du er til å bruke hodeplagget til bunaden din! (der må jeg innrømme at jeg har slurvet de siste årene, for frisyrens skyld..)

 23. Hørtes ut som et helt fantastisk halvår! 🙂

 24. Takk for at du inspirerer hver dag, og for at du deler så mye! 🙂 ingen blogg er så gøy å titte innom som din!
  Og du er btw bare helt stunning i den blålige kjolen i Tyrkia! WOW! 😀
  Ønsker deg en god lørdagskveld!
  Klem 🙂

 25. Hei Caroline! Jeg er så imponert over den flotte bloggen din. Du skriver veldig bra og dine bilder er fantastiske. Jeg er mest interessert i de oppskriftene du legger ut. Prøver å finne ei oppskrift på en smoothie som passer til frokost (gjerne med avokado).

 26. Hei!

  Først må jeg si at jeg elsker deg og bloggen din og er innom her flere ganger dagli fordi du er en utrolig inspirasjon og du virker som et fantastisk menneske.

  Jeg er egentlig ikke så veldig flink til å legge igjen kommentarer, men etter å ha lest noen artikler om deg, der det ble påstått mye rart, syntes jeg det var på tide og legge igjen en kommentar! Jeg håper at du ikke tar deg nær av negative kommentarer og dritt som blir slengt, og jeg vil minne deg på hvor mange du inspirerer hver dag gjennom jobben din og jeg håper at de positive kommentarene teller dobbelt opp mot de negative! For du er virkelig en nydelig sterk person som mange tusen ser opp til å beundrer. Din viljestyrke når det gjelder trening og hvor mye du faktisk har jobbet for å få den fantastiske kroppen du har er det nok ikke så mange som har tenkt over, og jeg tror ikke de skjønner hvor sterkt det er å gjennomføre det du har gjort. Du inspirerer meg masse og jeg hver gang jeg ser et nytt innlegg av deg kjenner jeg at jeg gleder meg til å lese, til å se fine bilder og lese en god og gjennomført tekst, og selv om jeg bare er 15 år setter jeg virkelig pris på at bloggen din er så ryddig og «ren.»

  Jeg må tilslutt si hvor glad jeg er på dine veiende når det gjelder Nelia, og da jeg fant ut at du hadde født begynte og å hoppe og skrike rundt i klassen 🙂 og det er det som gjør at du er en super blogger fordi man føler at man kjenner deg og du gir oss følelsen av du bryr deg om oss, og dermed bryr vi oss om deg!
  Jeg håper virkelig at 2014 bringer med seg mye latter, glede og kjærlighet og at du får et fantastisk år! jeg gleder meg til å følge deg videre<3

 27. Hei! Har et spørsmål relatert til nyttårsmiddagen deres. Hva serverte du ved siden av kalkunen? Tenker da på det jeg tipper er ved-siden-av stuffing? Så nemlig mucho YUMMY ut 😉

  1. Vi hadde medisterfarse som stuffing, og serverte rosenkål, gulrøtter, hjemmelaget waldorfsalat og fløtesaus 🙂

 28. Vinglass

  Hei. Jeg har like vinglass som du har. De med hvit mønster på fra ålhens. Vasker du di i vaskemaskin? Jeg fikk beskjed i butikken om at jeg kun måtte vaske de for hånd.. Lurer derfor på om du eventuelt vasker de i maskin og om de er like fine? 🙂

 29. Hei, Caroline!
  For en utrolig fin brudekjole venninnen din hadde, jeg ser den ikke så godt, og lurte på om du kunne bekrefte om det er den fra Jenny Packham?
  Hilsen fast leser i tre år

  1. Jeg vet! Den er helt nydelig! Ja, det stemmer at den er fra Jenny Packham 🙂

 30. Nydelig video du har laget =) Jeg har lest innleggene dine de siste 2-3 ukene. Ble introdusert for denne bloggen da det var sånn blest rundt deg noen dager etter fødselen. Og nå har jeg funnet en blogg jeg ønsker å følge daglig. =) Vi har totalt forskjellige liv, men jeg liker å se fine bilder,pene antrekk og nydelig bilder av hjemmet ditt. Drømme meg litt bort. Få litt inspirasjon. Kanskje prøve noen av oppskriftene.

  1. Velkommen skal du være 🙂

 31. Hei, hvor er den turkise kjolen du bruker i bryllupet fra? Utrolig fin! Og får du kjøpt den »hodepynten»? 🙂

 32. Åå, Ronaldo og Hugo er bare såå skjønne! Mener å huske at Hugo er en chihuahua (?), men hvilken rase er Ronaldo?

  Du er en utrolig flink blogger, Caroline!

  1. Det stemmer 🙂 Ronaldo er en tibetansk spaniel 🙂

 33. I love all your photographs and you look beautiful in each of them. I especially like the photos with your dogs. 🙂 It’s good to reflect on the past year so that you can start the New Year with a clear and collected mind.

  Happy New Year!

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 34. Celine Karlsen

  Hei og godt nytt år! jeg elsker å lese bloggen din og alt du kommer med er så inspererende! Men det er en ting jeg er litt nysgjerrig på, er det mulig å spørre hvor mye du betalte for den tour de france til mannen din? jeg vil gjerne gi dette til kjæresten min også som forguder det, har prøvd å se etter noen priser og sånn men finner liksom ingen steder der de selger. Er det bare å dra til Frankrike for å se på, eller må man ha en billett?? hvordan fikk du tak i det? 🙂

  1. Dette kommer helt an på hvilke hotell du velger, hvordan flyprisene er etc. Dette er en tur du må legge opp selv, og jeg sjekket bare ruten til syklistene opp mot når vi kunne dra, så for vår del passet det med cannes – annecy og paris. Jeg var litt sent ute og akkurat i denne perioden er det ganske overpriset pga. touren, så jeg endte vel med å betale nærmere 30.000,- for hotell og fly. Billetter trenger du ikke, det er bare å stelle seg opp å se på sirkuset 😉 Skal du backstage må du ha billetter, her fikk vi pass av noen i tv2 som Lars-Kristian kjenner, så der kan jeg ikke hjelpe deg :/ Men mye mulig det er mulig å kjøpe seg inngang 🙂

 35. Åh, så utrolig gøy at du laget et sånt innlegg, og så flotte bilder fra i sommer 🙂

 36. Hei Caroline!

  Jeg har fått den store ære av å være brudepike i min venninnes bryllup nå til sommeren.
  Kjolen skal være ferskenfarget, stroppeløs og i ca kne-lengde. Siden du er ekspert på området, håpet jeg du kunne hjelpe meg med å finne nettsider, designere og eller konkrete kjoler som du tror kan passe 🙂

  Håper du har tid til å hjelpe meg 🙂

 37. Frida N

  Hei!

  Hva heter denne kjolen? 🙂
  http://www.bloglovin.com/frame?blog=751799&group=0&frame_type=b&link=aHR0cDovL2ZvdGJhbGxmcnVlLm5vLw&frame=1&click=0&user=0

  Finner den ikke via linken du har lagt til 🙂
  Den er så fin!

  1. Hvilken kjole? Får ikke opp 🙁

   Klem!

   1. Frida N

    Åh, har visst skjedd en feil her! 🙂
    Den er fra Cameo:) Den er i fargene; mint, lyseblå, lyserosa, gul, hvit. Med et «flettebånd» rundt 🙂
    Du hadde den på deg da du var i Tyrkia:)
    Klem!

   2. Det husker jeg ikke :/

   3. Frida N

    Okei 🙂

    Den er i allefall nydelig! 🙂

    Takk for svar!
    Ha en riktig fin kveld videre! 🙂

   4. Den når hun lener seg på en bil? Den likte jeg utrolig godt også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *