nyttårskjolen

Jeg tok ikke mindre enn 1093 bilder i går, så jeg orker rett og slett ikke å plukke ut et knippe allerede i dag – haha! Bestemte meg heller for å legge ut nyttårskjolen i første omgang, så kommer bildedrysset senere.
___________________________________________________________________________________________________________

happy new year 

kjole sherri hill – onlineformals / sandaler zara / armbånd + øredobber celine engelstad
___________________________________________________________________________________________________________

I går var formen min rundt 80 prosent og nå har jeg vært feberfri i snart 3 døgn. For en fantastisk følelse! Jeg tok mine siste antibiotikatabletter i går, og i natt sov jeg bedre enn på lenge, så nå er ting virkelig på vei tilbake til normalen. Endelig! Jeg føler det er søndag i dag, jeg har i hvert fall bestemt meg for at det er søndag, og også den siste dagen for å tømme huset for all slags julesnop som er igjen. Vi skal fråtse i rester av nyttårskalkun, pepperkaker og julestrømpe i dag, og i morgen er det stopp. Da starter 2014 for alvor og på mandag er det tilbake til rutiner, jeg skal til og med starte treningen igjen og jeg gleder meg som et barn! En annen ting jeg gleder meg til er å rydde bort julen, det skal jeg bruke helgen på, for i morgen får vi besøk, så da synes jeg treet og pynten kan få bli til de har reist hjem igjen 🙂

Vi sees senere,  her venter mann, barn, film og snop ♥ 

91 kommentarer

 1. For en fantastisk kjole, satt som et skudd på deg! Dere er bare et nydelig par <3 må bare spørre om et råd, jeg er en kvinne som ikke har lyst på barn. Hvis du var meg og hadde møtt en mann, hadde du sagt dette i starten av forholdet sånn at han visste at han ikke kom til å få barn sammen med deg, eller ville du heller ha ventet og heller sagt det senere? Vil jo ikke skremme han bort, men ville ikke la deg gå langt for å så skuffe han heller…

  1. Det beste er å være ærlig, kjedelig å møte på dette problemet senere i forholdet. Men du bør kanskje ikke være for skråsikker, mye som kan forandre seg underveis 🙂

 2. Godt nyttaar soeta! Onsker deg all hell og lykke i det nye aaret. Nydelig kjole! Klemmer

  1. Godt nyttår, fine du 🙂

 3. Hei, og godt nyttår!
  Kjæresten min synes Lars-Kristian sin slipsknute er kjempefin, så vi lurer på om du kan lage en tutorial om hvordan den lages?

   1. Ingrid

    Dette lurte jeg også på, skulle akkurat til og spørre om det samme!! Takk for svar <3

 4. For et vakkert par! 😀 Masse lykke til i 2014 begge to <3

  1. Tusen takk 😀

 5. Pass på å ikke bli for ivrig med treningen, kroppen din må være utrolig sliten nå etter en graviditet, fødsel og en så alvorlig infeksjon! Men du er vel flink til å lytte til den =)

 6. Hei.
  Et praktisk spm jeg håper du kan hjelpe meg med? Jeg har også risarosa vognpose. Hva legger du under hodet for at det ikke skal bli gulp og sånn i posen? Jeg vasket den for en mnd tid siden, og det gikk helt fint… , men ønsker ikke å vaske den alt for ofte heller…. Sånn vanlig gulpekluter er ikke så pent, og «ødelegger» den fine posen synes jeg. Må også si at du var kjempefin i nyttårskjolen. Godt nytt år ønsker deg og dine:)

  1. Vi har ikke lagt noe spesielt der foreløpig. Årsaken til det er at vi ikke har fått brukt den alt for mye fordi jeg har vært syk,i tillegg gulper hun stort sett rett etter at vi har spist, og aldri i vognen da hun sover når hun ligger der. 🙂

  2. Hei,

   Hva med å legge et av babyens putetrekk under hodet? Sengetøy til babyer finnes jo i alle slags farger og mønster så da finner man sikkert noe man syns er fint. I starten brukte vi uansett ikke putetrekket i sengen (fordi vi fulgte rådet med å unngå pute til de minste). De kan jo også normalt vaskes på 60 grader, så blir det helt rent selv med en god del gulp på.

   Alternativt kan du jo kjøpe tekstilfarge i en hobbybutikk, og farge en bunke gulpekluter i en farge du liker?

   Men, jeg skal innrømme at jeg brukte nok like mye de vanlige hvite gulpeglutene oppi vår voksipose. Jeg tenkte aldri på at det ikke var fint nok, og jeg kommer nok til å gjøre det samme med en eventuell nestemann :). Det skal sies at vår lille jente gulpet ganske mye når hun var nyfødt, så det var maaaange gulpegluter i rotasjon over hele huset hehe.

  3. Therese

   Jeg brukte fine putetrekk, fungerte supert!

 7. Hei!
  Har sandalene dine hæl eller er de flate?
  Godt nyttår! Jeg gleder meg til å følge bloggen din i 2014 🙂

  1. De har hæl, men bare 8-10 cm 🙂

 8. over 1000 bilder på en dag? Lever du livet ditt gjennom kameraet med andre ord?

  1. Tok mange bilder for å dokumentere Nelias første nyttår, og så er det ikke hvert år vi feirer med famlilien, blir jo som regel fest med venner på nyttårsaften. Synes det er så hyggelig med masse bildeminner, heller for mange enn for få 🙂 Men ja, store deler av hverdagen min handler tross alt om å ta bilder 🙂

   1. Tina A

    Jeg skjønner jo at du er i en særstilling i og med en del av jobben din er det å ta flotte bilder. Likevel er jeg nysgjerrig på hvordan du klarer å være tilstede i øyeblikket? Takknemlig for tips 🙂

   2. Ikke ta alle bildene selv, men del kameraet med hele familien 🙂

   3. lurven

    Kjekt med bilder ja, men det er vel så kjekt å være tilstede og oppleve i stedenfor å «dokumentere»….

   4. Det ene utelukker ikke det andre 😉 apparatet ble brukt av hele familien fra vi stod opp til vi la oss, vi lager felles fotoalbum og deler alle bilder, så da blir det en del, og det er alle glade for 🙂

   5. lurven

    Nei kanskje ikke, men det ER godt å bare være tilstede uten kamera, uten å tenke å at dette må vi ha bilde av for å huske osv.. Du burde prøve det en gang 😉

   6. Kameraet vårt tar 12 bilder i sekundet, så jeg brukte nok ikke så mye tid på å fotografere som du tror 😉

   7. Tina A

    Så heldige dere er! <3 Og du, godt nyttår! 🙂

   8. lurven

    Du er sta 😉

   9. Monica

    1000 bilder går fort. Utrolig mye rart man skal henge seg opp i!

   10. Cecilie

    Uansett er det vel ikke noe noen av oss har noe med, hun prøver å forklare og når du fortsatt ikke skjønner så foreslår jeg at du bruker tiden på noe annet! Men selvfølgelig alt for å kverulere…noen folk altså….(denne var til lurven)

   11. lurven

    nei la oss for all del ikke stille spørsmål til noe av det fotballfruen foretar seg!!!!!!!!!

 9. Utrolig fin kjole! Du ser smashing ut 🙂

 10. Hei Caroline 🙂

  Jeg har et spm som er litt utenfor innlegget;

  Jeg vet at du handler en del på victorias secret og lurer på hvordan det fungerer når du bestiller på nett? Hvor mye toll er det osv? 🙂

  1. Det er ikke toll på undertøy, men du må betale 25 prosent i moms 🙂

 11. Karoline

  Hvordan klarer du å knipse så fine bilder? Jeg syns alle bildene dine bilder blir så fine og profesjonelle!

 12. Den kjolen er så nydelig. Prøvde å finne den hos onlineformals, men kunne rett og slett ikke finne den noe sted… 🙁 Jeg ville pakke ned jula idag jeg, men stedøtrene mine kommer hjem i morgen, og de ville så gjerne bli med å pakke ned, så da må jeg smøre meg med litt tålmodighet. Sksl bli deilig å komme tilbake til hverdagen igjen. 🙂

 13. Fremdeles pakker under treet? 😀

  1. Ja, vi åpnet opp fra mamma og pappa og Anette i går, og de fra oss, ettersom pakkene deres ikke rakk å bli ferdige da de var her før jul, jeg var jo på sykehuset. Har fortalt det i tidligere bloggposter 🙂

 14. Godt nytt år til dere 🙂 Håper du har hatt en fin dag. Jeg har bursdag i dag, så dagen har vært fin 🙂 Vakre bilder av flotte foreldre 🙂 klem til deg 🙂

 15. Du kan ikke nekte for at du ikke har justert ansiktet ved hjelp av photoshot programmet som justerer ansiktet.
  det ser man godt, nå mener jeg ikke alle bildene, men det ene bildet der du viser øredobben.

  1. Som fotograf så tar jeg det som et kompliment at du tror bildet er «pyntet» på i Photoshop. Det er det altså ikke 🙂

   1. Ingvild

    Lars-Kristian: Har du tatt noen form for fotokurs e.l.? Synes du er veldig flink til å ta bilder! 🙂 Godt nyttår!

   2. Nei, selvlært 🙂

   3. Ingvild

    Oi, imponerede! Du kan vel ikke klage når du har så fint motiv (person) å ta bilde av heller 😀

   4. Hei Lars-Kristian! Spurte Caroline hvilket merke klokken din på bildet er, uten hell i svar. Regner med det er maaange spørsmål å besvare, men jeg prøver igjen jeg 🙂

   5. Den er fra Guess 🙂

   6. m, det handler ikke om photoshop, men om stor eller liten blenderåpning. Ved stor blenderåpning stilles skarpt på det man ønsker fokus på (som her øredobben), og da blir alt annet uskarpt.

   7. Persille

    Det må Caroline og ta som et stort kompliment <3

   8. pisken

    *whip*

   9. Så du er fotograf også nå Lars-Kristian? Må si du står på med utdanningen om dagen:)

   10. Tusenkunster 😉

   11. En god fotograf kan få til mye 🙂 Tommel opp for Lars-Kristian! 🙂

   12. Torunn

    Lars Kristian: nekter å tro at bildet av øredobben ikke er photoshoppa. Hahahah. Alle kan jo se det. 100% jevn og perfekt hud, så ekstremt prfekt at det er ikke mulig. Å dusere hender, veldig klar øredob. Tror deg ikke ett sekund;-)

   13. Tro hva du vil 🙂

   14. Nydelige bilder! I forhold til den opprinnelige kommentaren her må jeg påpeke at jeg overhodet ikke har peiling på kamera, linser og innstillinger, men har fiklet særdeles mye med mobilkameraer oppgjennom tiden og slik som jeg ser det er ikke bildet med øredobben redigert. Med riktig fokus kan man oppnå sylskarpe bilder av objekter m.m der annet i bildet blir det jeg kaller ‘blurry’. Man trenger ikke være særskilt til rakettforsker 🙂

   15. Victoria

    Mener dere forsatt at bilde ikke er «pyntet» på i photoshop?

 16. Hvor lang tid tar det før du får pakkene fra Sherri Hill i posten? 🙂

 17. Simply Beautiful! 🙂 I hope you had lovely New Year’s Eve celebrations and that 2014 brings you lots of good things!

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 18. That’s a pretty dress you have on! And I really love your husband’s tie.

 19. Cecilie Kleven

  Hei!
  Jeg beundrer krøllene/bølgene du har i håret ditt. Tror du at du kan vise oss hvordan du lager de? 🙂

 20. Vakker vakker vakker <3 Begge to! Håper dere fikk en fin feiring, og HURRA for at formen er bedre! Ønsker deg alt godt i det nye året kjære Caroline:) Klemmer fra Sydney!

  1. Godt nytt år til deg også, vakre <3

 21. Så utrolig flott du er! 🙂 Ønsker deg og den fine familien din all hell og lykke i 2014 :-D<3 Godt nyttår!

 22. Nydelig kjole! Jeg bare lurer på en ting: har du silikon? Har så lyst til å få det, er ikke fornøyd med puppene mine (eller resten av meg for den del). Synes du alltid ser så flott ut.

  1. Hehe, nei. Det er nok bare en god del melk 😉 Tusen takk for fine ord, jeg er helt sikker på at du er råflott som du er!

 23. Er det noe jeg gleder meg til, så er det å følge deg videre inn i 2014. Har fulgt deg i noen år nå, og jeg tror faktisk du er en av de største grunnen til at jeg er så positiv som jeg er. Du er alltid så god, rettferdig og positiv, og det smitter noe forferdelig over! Nå er jo jeg atten og ikke så veldig livserfaren, men jeg vet at du og mamma er de som har gjort at jeg har de verdiene jeg har idag. Egentlig kjemperart med tanke på at jeg ikke engang kjenner deg, men har veldig lyst til å fortelle deg det likevel:) Unner deg alt godt og et fantastisk tid fremover, også krysser jeg fingrene for at du ikke er ferdig med blogg før om leeenge *hihi*

 24. Rebecca

  Hei!

  Hvordan kan jeg nå deg? Jeg ønsker å sende deg verdens vakreste lys!
  Ditt vakre hjem kan ikke være foruten <3

  Mvh Rebecca

 25. Så nydelig kjole! Håper du hadde en fantastisk feiring, og en super start på det nye året 🙂

 26. Ranveig

  Du er bare så vakker. 🙂 Hvilken leppestift bruker du? Synes den fargen er så fin på deg.

  1. Stiletto red fra Too faced 🙂

 27. Wow, du var helt utrolig nydelig Caroline 🙂
  Samme med Lars Kristian 🙂
  For et utrolig nydelig par dere er 🙂

  Vel, jeg har jo allerede ønsket deg godt nyttår på melding men kan like gjerne skrive det her og, godt nyttår Caroline til deg deg, Lars Kristian og Nelia og alle andre i familien deres 🙂

 28. Du er så vakker, å den kjolen var skikkelig fin! Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår 🙂

 29. Jeg må bare si deg at du aldri må finne på å farge håret ditt igjen. Du kler den mørkere fargen så utrolig godt!! 🙂

 30. Hei,
  Jeg lurer på om dere tar Sterlingserviset deres i oppvaskmaskinen? Vi har samme, men har ikke turt å ta det i maskin. 🙂

  1. Ja, har gått fint det 🙂

   1. Torill

    Vi har også Sterling som dere, jeg har tatt det i maskinen, men sølvkanten på enkelte deler har da skallet av:( vi har begynt å vaske opp for hånd…

   2. Oi, takk for tips 🙂

   3. Jeg har samme service, og det samme skjedde. Jeg reklamerte likevel på dem. Jeg fikk beskjed om at det ikke skal skakke av. Grunnen til at det skaller av er at sølvkanten ikke har tørket tilstrekkelig før de har blitt pakket ned i eskene. Jeg byttet dem inn i helt nye, og alle et fine. Bruker til og med mine hver eneste dag hele året!

 31. Så fine dere er! Ønsker dere masse lykke og glede i 2014!

 32. Nydelig kjole❤️ Ønsker deg et riktig godt nytt år, og gleder meg til å følge deg på reisen nok et år:) Takk for all inspirasjon og glede du deler med oss hver eneste dag❤️
  Klem

 33. Flotte dere er. Lars ser hot ut med Den barten , Antonio banderas haha

 34. Ophelia

  Jeg er veldig glad for at du nesten er frisk igjen! 🙂
  Men det ser ut som du har gått ned en del.
  Og det er ikke bra… Håper du blir 100 % energibunt igjen snart!

 35. Så fine dere er ♥

 36. Kan du lage et innlegg med de 3-5-10 antrekkene som du ikke er så fornøyd med? Vil jo tro at du, som alle andre, har en dårlig klesdag? Og hva ville du evt gjort annerledes? 🙂

 37. Madeleine

  Så fine dere var 🙂 Jeg vet ikke om lege/jordmor eller andre har sagt noe om dette til deg. Så for sikkerhetsskyld; Man skal helst vente til man har vært på 6 ukers kontroll hos jordmor eller lege etter fødselen før man begynner å trene. Om man ønsker å trene før dette likevell, bør man kun trene moderat. Hvis ikke så kan man rådføre seg med legen sin først 🙂 Kan hende du allerede vet det, og da er det bare å se bort ifra denne 🙂

 38. Beautiful pictures! Your dress is so lovely *-*
  love, Patricia
  http://www.beautyliquid.de.vu

 39. Godt Nyttår til deg og dine Caroline 🙂

  Jeg har et spm til deg etter å ha bladd litt i bolig og interiøt kategorien din.
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt lysekronen du har i spisestuen og hvor mange armer det er på den,
  kunne du også i samme slengen fortalt meg hvor den i walk in garderoben er fra og hvor mange armer det er på den?

  Håper du kan ta deg tid til å svare på dette, takk 🙂

  1. Den i stuen er fra Lisbeth Dahl og har 12 armer, mens den i garderoben er fra Skeidar og har 8 armer 🙂

 40. Lurerpå

  Hei!

  Lurer bare på om det er bevisst eller tilfeldig at du nesten utelukkende kun står vendt mot høyre (eller rett frem) på alle bilder 😛

  Du ser smashing ut i nyttårskjolen din (som i alt annet 😉 )!

 41. Vilken fin klänning!

 42. Hei Caroline! Tidligere fast leser vender tilbake. Fantastisk å se bildene av lille Nelia! Lurer på hvilket merke klokken til Lars-Kristian er? Kjæresten min har mistet sitt gamle firkantede ur fra Gant, og jeg har utrolig lyst til å kjøpe en ny en til han. Den var utrolig tøff, men alikevel klassisk! I like. <3

 43. Jessica

  Hi Caroline,
  I have a random question. I really love your dress from New Years last year. My husband is in the military and is coming back after 7 months next month and I would really like to wear this at his homecoming. Would you be willing to sell the dress to me?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.