the best of 2013: outfits del I

2013 har bydd på mange antrekksbilder her på bloggen, så jeg fikk lyst til å gi en kjapp oppsummering av mine favoritter. Disse strekker seg fra desember 2012 til juni 2013, så kommer del 2 i morgen. Tidligere har jeg gjort årsoppsummeringer av hele året, er det noe dere ønsker å lese om i år også? Si gjerne ifra i så fall!

___________________________________________________________________________________________________________

december 2012 – june 2013

Har du en favoritt?

___________________________________________________________________________________________________________

Å, jeg savner sol og sommer når jeg ser på disse bildene! Faktisk satt vi og snakket litt om sommerferien i går kveld, Lars-Kristian har jo en uke fri i juni og vi er så klare for å reise, men vi er litt usikre på hvor vi skal ta turen ennå. Forresten, tenk at dette er siste mandagen i året! Kjenner jeg er klar for mange nye, håper du er det samme 🙂

Jeg sitter og spiser frokost med Nelia på fanget, og nå begynner hun å bli veldig utålmodig, så jeg får avslutte – hun er sulten! Gleder oss til besøk av mamma, pappa og storesøster senere og til å feire årets siste dag i morgen ♥ 

126 kommentarer

 1. Isabella

  Min favorit är den turkosa shiffongklänningen med långa ärmar och blommor i håret. Jättefin!

 2. Du er så flott Caroline! Ønsker dere et godt nyttår! 🙂

 3. Line Yassin Willumsen

  Så nydelig du er Caroline 🙂 og LK er en talentfull fotograf 🙂 noe å falle tilbake på når han blir fotballpensjonist ? 😉 vanskelig å velge favoritt, de helhvite/pastellantrekk med kjoler er gjennomførte og nydelige, men jeg digger stilen når du rocker opp med skinnjakke og jeans også 🙂

 4. Tailor Heaven kjolen er utrolig fin! Hvis det er et sted å anbefale å dra til er det Kapp Verde. Det ligger utenfor Senegal-kysten. Det er utrolig fint på øyen Boa Vista (det er 10 øyer). Folkene der er utrolig i møtekommende og veldig hyggelige og byr veldig på seg selv. Og de har en strand som heter Santa Monica. Det er en strand med hvit sand og blått hav. Men siden det er i juni, kan det være veldig varmt der. Vi var der i januar i år/fjor. (2013) og da var det ca 20 grader! Det er også utrolig billig der med mat. Og de har veldig mye fisk og sjømat. Vi kunne spise et fullt middagsmåltid med drikke til 200 kroner! Anbefales på det sterkeste å besøke øyene en gang 🙂

 5. You look beautiful in everything!! Happy New Year !!

 6. Katrine

  Nummer 14 og 19, holy god :O Du er jo strålende vakker på alle bildene da egentlig heheh! Vil også gratulere dere med lille Nelia, skjønner godt at de vil skjerme henne fra media og alle oss lesere. Selfølgelig vil jeg gjerne se henne mer ordentlig og ikke bare kroppen hennes å sånn men igjen, jeg forstår dere veldig godt 🙂 håper du blir i strålende form til nyttårsaften (det er jo i kveld :O hvor blir tiden av?!?) god jul og godt nytt år til deg og alle dine

 7. caroline

  hvor er den nydelige kjolen på første bilde fra? 🙂

 8. Live OG.

  eelsker nummer 14 med de forskjellige grønn-blå fargene! Den er så nydelig 🙂
  Kjempe glad for at du føler deg litt bedre! Godt nytt år 🙂
  Klem

 9. Du är så otroligt vacker! Och alla dina outfits är ju perfekta!

 10. Nydelig på alle bildene. men må si jeg elsker den gule jakken, hvor er den fra?

  1. Den er fra my-wardrobe / merket er tucker 🙂

 11. Bilde nr 3 her synes jeg er helt fantastisk. Får lyst til å reise til Paris når jeg ser det! 😀

 12. Anniken

  Fy søren, jeg forguder stilen din! Her får du virkelig frem mangfoldet ditt, og jeg elsker det 😀 Du kler jo alt, jente! Ååå, for en inspirasjon du er, Caroline, på alle måter 🙂 Håper julen har vært fantastisk, gleder meg til å følge deg inn i det nye året!

 13. Camilla

  Hvor har du kjøpt kjole i de forskjellige turkise/grønn blå fargene ? 🙂 den var kjempe fin! Og hvilke anledning brukte du den?

 14. Du er så utrolig flott!

 15. Ida Marie

  Du er så vakker!

 16. Wow! Den hvite kjolen du har på i trappen gjorde meg helt målløs! Elskelskelsk! Hvor er den fra?

  1. Den har jeg designet selv i samarbeid med Tailorheaven, men jeg tror ikke det er flere eksemplarer igjen av den 🙁

 17. Ingrid Jacobsen

  Hei!
  Så et gammelt bilde som poppet opp på google, av dette innlegget. Lurer så inderlig på hvor den lyseblå, korte kjolen med lange ermer er fra? utrolig nydelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.