the best of 2013: outfits del I

2013 har bydd på mange antrekksbilder her på bloggen, så jeg fikk lyst til å gi en kjapp oppsummering av mine favoritter. Disse strekker seg fra desember 2012 til juni 2013, så kommer del 2 i morgen. Tidligere har jeg gjort årsoppsummeringer av hele året, er det noe dere ønsker å lese om i år også? Si gjerne ifra i så fall!

___________________________________________________________________________________________________________

december 2012 – june 2013

Har du en favoritt?

___________________________________________________________________________________________________________

Å, jeg savner sol og sommer når jeg ser på disse bildene! Faktisk satt vi og snakket litt om sommerferien i går kveld, Lars-Kristian har jo en uke fri i juni og vi er så klare for å reise, men vi er litt usikre på hvor vi skal ta turen ennå. Forresten, tenk at dette er siste mandagen i året! Kjenner jeg er klar for mange nye, håper du er det samme 🙂

Jeg sitter og spiser frokost med Nelia på fanget, og nå begynner hun å bli veldig utålmodig, så jeg får avslutte – hun er sulten! Gleder oss til besøk av mamma, pappa og storesøster senere og til å feire årets siste dag i morgen ♥ 

[showhide type=»post» more_text=»Show english translation» less_text=»Show less…»]

2013 has seen many outfits here on the blog, so I felt like giving a brief summary of my favorites. These pictures go all the way from December 2012 through June 2013, and then part two of the pictures will be posted tomorrow. Previous years I’ve done summaries of our entire year, is that something you want to read this year too? In that case, let me know!

Oh, how I miss the summer warmth looking at these pictures! In fact, we were discussing our plans for this year’s summer vacation yesterday. Lars-Kristian has a week off in June and we are so ready for a getaway, but we’re not sure where to just yet. By the way: can’t believe this is the final Monday of the year! I’m up for many more, hope you are too 🙂

I’m eating my breakfast here with Nelia on my lap and she is becoming quite impatient with me, so I’d better stop typing – she’s hungry! Looking forward to a visit from my mom, dad and sister later and celebrating the final day of the year tomorrow

[/showhide]

126 kommentarer

 1. Jaaaa vi vil gjerne ha oppsummering av hele året! :)))

 2. anntherese

  Den mintgrønne kjolen der du har blomster i håret. Nydelig! Hvor er den fra?

  1. Den er fra inlovewithfashion.com 🙂

 3. Kan du gjøre et innlegg om fôring Nelia? Takk.

 4. Nora Birkeland

  Synes nr 1, 14 og 15 var helt nydelige <3 du er så vakker! Jeg vil gjerne lese årsoppsummeringen din 🙂

 5. Nora Birkeland

  Synes nr 1, 14 og 15 var helt nydelige <3 du er så vakker! Jeg vil gjerne lese årsoppsummeringen din 🙂

 6. Hei Caroline. Fine bilder 🙂 Jeg lurer på hvor du har kjøpt den kule skinnjakka (svart) – den er kjempekul! Og hva med øredobbene og den rosa dressen? Hilsen Sara

 7. åhh vilken fin väska!! den med blommor! Vart är den köpt? 🙂

  1. Red Valentino, fra my-wardrobe.com 🙂

 8. Berre digga den med jeans og skinnjakke! Skikkelig stilig. Litt meir rocka enn vanlig:-)

 9. Heia, hvilken størrelse har du på klesstativet på Nelia sitt rom?
  Det var lekkert 🙂

 10. Får så mye inspirasjon 🙂 likte spesielt godt bilde nr 7 🙂

 11. Hi Caroline! For you sure you have one of the most amazing, gorgeous and flawless style on web! I am always thrilled when I see a new outift from you and these ones through the year are all mesmerizing!:) How stunning you are in the first 2 especially! Loving them all though!:) Hope you are well and enjoy the last days of 2013!:) Kisses! xo

 12. Marita Malmgren

  Åh, du må være den vakreste jeg vet om! 🙂 klarer faktisk ikke velge en favoritt, elsker absolutt alt! Håper du får en nydelig dag, kos deg med familien din! Du er bra! Klem fra Marita! 🙂

 13. Elisabeth

  Bilde nr. 1,9,12,14,15,16,17 og 21!! Ble virkelig inspirert! Du er flink:))

 14. Elisabeth

  Bilde nr. 1,9,12,14,15,16,17 og 21!! Ble virkelig inspirert! Du er flink:))

 15. You are definitely a woman with a huge sense of style and I adore each of your outfits – and you are indeed very beautiful <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  International giveaway for your good figure
  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 16. Veronica

  Du er nydelig, Caroline! Men når du gir et slikt oppsummert år 2013, er det ikke tvil om at du kler litt lysere hår!

 17. Alle var kjempepene, men det siste ble min favoritt! Du er nydelig..

 18. Kan du legge ut et par av dine favoritt frisyrer som passer bra til nyttårsfesten? Har null inspirsjon til hvordan jeg skal style håret mitt..

 19. Så mange fine antrekk og bilder! Kjolen din fra nyttårsaften i fjor er en stor favoritt hos meg, den er såå fin 🙂

 20. Min favoritt er bilde nr. 5 og 6, den gule jakka med det fluffy skjørtet! Så utrolig lekkert alt sammen! 🙂

 21. kjempe fine alle bildene av deg ! smashing girl.

 22. Du kler så godt turkis, så vil absolutt si de antrekkene hvor du har den fargen! Og den blå mønstrede kjolen/blå sko, superfint!!

  http://www.bryllupstid.no

 23. Vil gjerne at du lager en oppsummering av året:)

 24. Ah, den stripete buksa med t-skjorta og skinnjakka toppet med den grå lua.. Magnifique!! Ønsker meg det antrekket <3

 25. Kathrine

  Du er så flott Caroline! 🙂 Virkelig en inspirasjon til å prøve å kle seg litt finere, det blir for mye hverdagslige klær på meg. Mitt nyttårsløfte er å spandere på meg noen Nye klær litt oftere istedetfor å bruke det same I et helt år, og gjøre mer ut av hverdagsantrekkene mine ved å kombinere forskjellig. Det er du flink til. Takk for inspirasjon, elsker outfit-innleggene dine 🙂

 26. Christine

  Ahh hvor er den turkise korte kjolen fra? Den du har hvit veske og krans på hodet med 🙂

 27. Du er helt nydelig i blått, Caroline! Virkelig en farge som kler deg. Og om du vurderer å gjøre noe med med håret, syns jeg virkelig du burde gå tilbake til den fargen du hadde på disse bildene, passer deg perfekt 🙂

 28. Du var skikkeleg fresh på det biletet der du lenar deg til bilen! 🙂
  Likte fargane på antrekket, og ikkje minst skoa (sjølv om dei er altfor høge i forhald til balansen min…).

  Kanskje du kunne ha laga eit innlegg om kva du meiner er «basisutvalet» ditt når det gjeld sko?
  Du kan godt ta med sko i ulike høgder også 🙂

  Takk for at du er så inspirerande! Kjekt at ikkje alle treng ei stor anledning for å ta på ein kjole… 🙂

 29. Du har så mye fint Caroline! Favorittene mine må nok bli kjolen på bilde 12 og kjolen på bilde 15. Gleder meg til å følge deg igjennom 2014. 🙂

 30. Kan du legge ut link på bloggen om hvilket innlegg du la ut når du fikk vite at du var gravid? Ikke der det står at du er gravid, men på fen dagen graviditetstesten var positiv?:):) ville vært gøy å lese!

  1. Det er bare å bla seg tilbake til 18. mars 🙂

 31. Det helhvite antrekket var skikkelig fint, det ved stasjonen (om det er en stasjon vel og merke, det vet jeg ikke). Håper du får et fremgangsrikt 2014 :=) Godt nyttår til din fine familie og du.

 32. Så mange fine antrekk og fine bilder av deg:-).

  Min favoritt er kjolen på det bildet du står lent inntil en bil.
  Den blå fargen i kjolen og skoene synes jeg er veldig fin til deg – øynene dine kommer veldig fint frem. Håret er også veldig fint.

  Jeg liker også godt jeans og skinnjakkebildet – litt enkelt, røft og stilig 🙂

 33. Så utrolig nydelig du er <3

 34. Hei Caroline
  Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar. Jeg synes du er så flink til å kombinere antrekk og din bedre halvdel er en dyktig fotograf. Jeg skulle ønske jeg var slankere for jeg ser ut som en strandet hvalross i så flotte antrekk. Jeg veier 10 kg mer enn idealvekten og er godt i gang med trening og et sunnere kosthold. Spiser f eks granateple og appelsinskiver med kanel og Sukrin gold når jeg får søtsug på kveldene. Ønsker deg god bedring og godt nyttår til alle tre:-)

 35. Jaaaa, gjerne årsoppsummering

 36. Årh, masse fine klær! Jeg elsket spesielt den lange turkise kjolen, du har på deg ser ut som utenfor gamlebyen på Rhodos? Klarte ikke finne ut hvor den er ifra ? Kanskje for lenge siden at jeg kan få tak i den uansett, men må spørre. Hvor har du kjøpt den?? Ellers masse fine antrekk! Gleder meg til å se resten av året også! Du har jo hatt et kjempe spennende år i 2013, hadde vært morro å ha en oppsummering av alt 🙂 Ellers Godt nyttår til deg og din skjønne familie! Ønsker dere alt godt i 2014 🙂

 37. Tonje Cathrine

  Wow Caroline. Du er virkelig vakker. Savner sol og sommer når jeg ser disse bildene. Syntes du ser helt fantastisk ut med den hvite kjolen hvor du står i trappen.. Fine antekk alt.. Ha et riktig Godt nyttår og kos deg med mann og barn.

 38. Ååå! du e så fin, og har så mange kule ¨outfits¨! Den eg likte veldig godt er den blåe kjolen, som du hadde i bryllupet til ei vennina av deg (?) Den er såå fin! blei heilt forelska i den! 🙂
  Ha ein fin dag videre 😀

 39. Maria Sæther

  Såå mange fine antrekk 😉
  Gleder meg så til å følge deg og den fine familien din inn i det nye året også <3
  Vil veldig gjerne lese årsoppsummering!
  Kos deg med nyttårsfeiring, og godt nytt år 🙂
  (Hadde forresten vært morsomt å sett julekortet dere sendte ut :))

 40. Maria Sæther

  Såå mange fine antrekk 😉
  Gleder meg så til å følge deg og den fine familien din inn i det nye året også <3
  Vil veldig gjerne lese årsoppsummering!
  Kos deg med nyttårsfeiring, og godt nytt år 🙂
  (Hadde forresten vært morsomt å sett julekortet dere sendte ut :))

 41. Jeg ønsker veldig å lese om året 2013, hva du/dere har opplevd iløpet av året som har gått 🙂 Setter stor pris på hvis du har lyst til å skrive om det, da skall jeg love deg at jeg leser den. Må også få si at Nelia er veldig fint navn 🙂 Liker bloggen din utrolig godt, du er ett stort forbilde av oss som leser bloggen din 🙂

 42. Så fin du er! 🙂

 43. Åh, det sorte skjørtet/kjolen du har under den gule kåpen, hvor er det fra? Du er altid så stili og du er en stor inspirasjonskilde for meg som egentlig ikke pynter meg så ofte:) du har så mye fint, jeg klarer ikke å se det når klærne henger i butikken..
  Klem<3

 44. Fy søren så nydelig!
  Hvor har du kjøpt den korte turkise tunikaen/kjolen der du har blomstene i håret?? Den var såååå fin!!

 45. Wow! Umulig å velge en favoritt.. Du kler jo alt, og du var helt nydelig i alle antrekkene! Digger stilen din, du er en stor inspirasjon på alle måter, Caroline 🙂 Håper du får en fantastisk dag i morgen, gleder meg til å følge deg videre i 2014! Klem fra meg:)

 46. Hvor er den lyseblå korte kjolen fra? et ord, NYDELIG!

 47. Har veldi lyst på årsoppsumering! 🙂

 48. Jeg elsket deg i den hvite kjolen der du går ned trappen! Du har en fantastisk glød på det bildet <3

 49. For noen fantastiske antrekk, Caroline! Du stråler virkelig!
  Jeg anbefaler virkelig å reise til øyen Lopud utenfor Dubrovnik i Kroatia. Det er en fantastisk fin øy som er helt bilfri der man kan ta livet helt med ro, samtidig som det er fin natur og tilrettelagt for fine joggeturer. Du kan lese mer om øyen på lopudreiser.no, men jeg vil ikke anbefale deg å reise med det reisebyrået.

  1. Takk for tips 🙂

 50. Favoritten er kjolen du hadde i bryllupet til Siri, den er aldeles nydelig ❤ Hadde vært fint med en oppsummering fra året som har gått!

 51. Alle var utrolig fine! elsker stilen din 😉

 52. Alle er mine favoritter, du ser smashing ut i alle antrekk..Men hvis jeg må peke ut et som skiller seg ut, må det nok bli den grønne kjolen du hadde i bryllupet! ;)Ha en fortsatt fin dag!

 53. Alle er like fine,fine deg!! Vanskelig å bestemme seg for hvilket som er finest når alle er like fine:-)

 54. Herlighet du er vakker, hvor har du kjopt Den lyseblaa tunikaen, der du har hvite roser paa haaret og hvit veske? I love you

 55. Hei! Veldig inspirerende bilder, takk;) jeg lurer bare på en ting, hvilken farge er kitchenaid kjøkkenmaskinen din?

 56. Du er så ubeskrivelig vakker! Syns alle antrekken er helt fantastiske! For en inspirasjon! Alt kler den smukke!
  Tar Nelia smukken? Den er så god å ha:-)

 57. Jeg bare ELSKER alle antrekkene dine Caroline <3 Klarer ikke bare å velge en 🙂 Du har utrolig god smak og klesstil 🙂 Inspirerende! Love it!
  Håper du får en veldig flott nyttårsaften med familien 🙂 Ønsker deg og din lille familie ett fantastisk godt nytt år 🙂 Gleder deg til å følge bloggen din videre 🙂 Fulgt med siden rett før dere giftet dere, er vel 2,5 år siden tror jeg 🙂 Gleder meg til hvert innlegg for du er så utrolig flink til å skrive å formulere deg riktig og på en morsom måte 😉
  Klemmer fra meg:)

 58. Would love to see also pregnancy style photos and how you dress to show off your new curves 🙂

  Check out my blog – I’m a Finn married to a Singaporean living a new adventure in Asia 😉

  https://angmohchick.blogspot.sg/

  Have a great New Year!

  X Ang Moh Chick

 59. Synes bloggen din er underholdende, men veldig lei av at du må nevne datteren din i hvert eneste innlegg som du skriver. Det er nok begrenset hvor interressant andre syns barnet ditt er i lengden tror jeg….

 60. Hvor har du kjøpt de blå skoene? evt hva heter de/merke? Nyydelige!!

 61. SÅ mye lekkert da! Likte den hvite kjolen med blonder og den rosa dressen veldig godt! Kjempe flott er du!

 62. Du er nydelig! Liker best antrekk nummer en og det nest siste, utrolig kult hvordan du satt sammen en søt kjole og fine krøller med rocka boots 🙂 Ønsker deg et godt nyttår<3

 63. Marthe Gulbrandsen

  Elsker antrekkene dine

  Inspirasjon til over 1000

  Fortsett videre å stå på! Jeg følger med <3

  Kos og klem

 64. Jeg syns den kjolen der du står lent mot bilen var utrolig fin til deg. Også likte jeg skinnjakka, veldig stilig og artig å se deg i litt mer «hverdgagslig» antrekk 🙂

 65. Hei! Hvor har du kjøpt de fine englevingene på juletreet?

 66. Elsker det bildet med den knashe lua og det der;-)

 67. Likte veldig godt det med den rosa clutchen og lua!

  Kommenterer ikke så ofte, men vil bare si at jeg elsker bloggen din. Den er så fin og bra, innleggene er aldri kjedelige og det er veldig gøy å lese «baby-innleggene» dine! Outfitene er også utrolig fine, får kjempe masse inspirasjon til både klær og trening fra bloggen din 🙂

 68. Flotte antrekk! Her har du en utfordring for oss som ikke har like mye klær å velge i: Vil gjerne være litt fin selv om jeg er veldig aktiv på arbeid (barnehage). Kan du gjøre et innlegg der du f.eks. tar utgangspunkt i ulike basisplagg for å lage inspirerende antrekk? Godt nyttår!

 69. Hadde vert fint med årsoppsumering:)

 70. Vært*

 71. Iiih, det er svært at have en favorit blandt så mange fine looks! Men måske synes jeg ekstra godt om det billede, hvor du står med den blå sommerkjole og en blomsterkrans i håret med en pool i baggrunden, det er virkelig godt! Eller det med den hvide kjole, hvor du står på en trappe… Ej, det er for svært at vælge, når de alle er så fine! Inspirerende 🙂

 72. Ingvild Emilie

  Den lysblå kjolen! utrolig fin, hvor er den fra? 🙂

  1. ingvild Emilie

   den korte forresten! begge var fine da.

 73. Du er virkelig flink til å varriere bildene dine!! Min favoritt er faktisk antrekket du hadde på bruen 🙂 der ser du voksen og fresh ut.

 74. You look so beautiful in anything that you wear! I love all these photos and outfits.

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 75. Hei! Skal du selge kjolen på bilde nr. 19? Er veldig intressert!

 76. Hei 🙂

  På bildet 15 og 16 synes jeg fargen på håret ditt var utrolig fin.

  Er det noe slik du tenker på når du skrev du ville bli litt lysere igjen?

  Ha en flott kveld videre.

 77. Mange utrolig fine antrekk her! Skulle ønske jeg var like flink til å sette sammen ulike antrekk i en lekker kombinasjon 🙂
  Jeg likte veldig godt bilde nr 16, den kjolen var utrolig fin og du så skikkelig smashing ut der! 🙂 Også det siste bildet, du kledde kjolen der veldig godt! 🙂

  Godt nytt år, Caroline! Håper formen er bra snart nå så du kan få kost deg skikkelig i morgen! 🙂

  Klem

 78. Synes absolutt at du er finest når du ikke doller deg så mye. Blir så matchymatchy at det ender opp med å bli harry. Du kler en enklere stil på både hår og klær-synes ofte du ender opp med å se ihvertfall 10 år eldre ut enn du egentlig er.

 79. Trur jeg skal sende deg min adresse så du kan sende klærne du er lei oppover, hihi. Masse nydelige klær.
  Ha en flott feiring i morgen.
  Godt nytt år.

 80. Ingrid :)

  åå det hadde vært gøy og lest om 2013 året ditt !:D

  Du var nydelig i alle klærne men den kjolen som var på det 3 siste bildet var superfin!
  kunne godt hatt den kjolen selv 🙂

 81. Du er fantastisk fin i jeans!

 82. Hvordan velger man EN favoritt?! Du ser stunning ut på alle, og alle antrekkene er dødsfine! Likte spesielt godt det nest siste 😉 Så ble jeg inspirert til å lage en look a like av det ene antrekket ditt på min datter 😉

 83. Bildet nr 14 er min favoritt <3 Hvor har du kjøpt den fantastiske blå/grønne kjolen?? Og ikke minst den vakre headpiecen?? MeWant:-)

 84. Så mange fantastiske antrekk! 🙂

  Sjekk gjerne ut min musikkblogg (ny musikk innenfor sjangerene indie, electronica, house og pop) : http://www.soundtrackoftheyouth.com

 85. Hei 🙂 nydelige antrekk! Hvor er den første kjolen fra? (Stroppløse med splitt) Fortsatt God Jul og Godt Nyttår!

 86. Vakre Caroline.. Du har en utsøkt smak! Godt nytt år til deg og dine! Klemmer fra Fredrikstad

 87. Heisann
  Ser flere bilder der du har en «dott» bak på hode som sveis. Har prøvd flere ganger å lage denne, men får den ikke like stor. Lurte på om du kunne skrive eller vise hvordan du gjør dette ?
  -Helen

 88. Hvor er den første kjolen, og den hvite kjolen med langt slep fra? 🙂 Kan du lage et innlegg om kjolene dine?

 89. Mine favoritter er Boyfriendjeansen med luen, kjolen i lys turkos og leokjolen! Godt nytt år!

 90. Ida Emilie

  For noen nydelige bilder, du kler jo alt!
  Har så lyst på alle klærne, men forelsket meg helt i den blå kjolen du har på deg foran steinmuren – hvor er den fra? 🙂

 91. Du er missunnende (hvis jeg kan «lage» et nytt ord) flott! Skal virkelig step up my game på trimfronten i år, altså 2014 :P, for når den dagen kommer at jeg kan «pull of THAT dress» (sikter da til den hvite med blondermene i trappen) da skal jeg ALDRI ta den av:) barn setter sin preg, men det er ingen unnskyldning hos meg..

 92. Synes det ser smashing ut på alle bilder:)

  Godt nyttår til deg og den lille familien din

  Klem

 93. Tailor Heaven er garantert en favoritt!:)

 94. Cathrine

  Det antrekket med båtene i bakgrunn. Det er min favoritt! 🙂

 95. My fav part of those outfits are your legs ;)))))))

 96. Perfekt innlegg! Elsker outfitene dine.. Favoritt?? Haha, jeg klarer ikke en gang å velge fordi jeg liker alle så godt. Skulle gjerne gravd meg ned i klesrommet deres og plukket med meg litt ^^,
  Inspirasjon, inspirasjon, inspirasjon!

  Ha en fantastisk feiring inn i det nye året, Caroline.

  Klem fra tvillingmammaen (22)

 97. Så utrolig flotte bilder! Du er vakker!

 98. Kjære vene, Caroline! Du er jo så utrolig kul i casual-klær! (jeans, t-skjorte, skinnjakke) Jeg har aldri så god tid at jeg klarer å dolle meg opp slik du gjør når du trer på deg en kjole, så jeg kjenner at jeg henter insp hos deg når du kjører den laid-back stilen som du har på noen av bildene. Jeg var ikke så veldig fan av stilen din tidligere, men jeg merker at jeg digger den mer og mer når jeg ser hvor flink du er til å kombinere nye og gamle plagg og stiler. 2013 har vært et BRA år for meg som leser motetips på bloggen din, jeg er ikke den som orker tråle gjennom en haug med provoserende motebloggere (ja, for noen av outfitsa dems jeg ser bilder av der er så vitterlig ikke hva «den normale kjærringa» trer på seg…)

  Du har vokst med bloggen og jeg eeelsker det! Ikke noe råssa-blogg lenger, jeg velger heller å lese bloggen din enn å kjøpe et overpriset livstilsmagasin med glossy papir 🙂

  Ha en super nyttårsfeiring og godt nytt år i 2014! Jeg klarer ikke parodiere deg lenger, for jeg begynner å like deg for godt.

  Line Victoria, supporterfrue.no

  1. Så koselig å høre, du er jo så ærlig og herlig, det liker jeg 🙂 Håper jeg kan fortsette å inspirere deg i 2014, og at du fortsatt vil følge med – liker at du ikke parodierer lenger, selv om det var litt morsomt det også 😉

   Stor klem og godt nyttår 🙂

 99. charlottee

  Favoritt bilde er det med bilen. Du ser helt nydelig ut og kjolen står i stil. Fy søren å vakker du er på det bilde. Klem ♥

 100. Isabella

  Min favorit är den turkosa shiffongklänningen med långa ärmar och blommor i håret. Jättefin!

 101. Du er så flott Caroline! Ønsker dere et godt nyttår! 🙂

 102. Line Yassin Willumsen

  Så nydelig du er Caroline 🙂 og LK er en talentfull fotograf 🙂 noe å falle tilbake på når han blir fotballpensjonist ? 😉 vanskelig å velge favoritt, de helhvite/pastellantrekk med kjoler er gjennomførte og nydelige, men jeg digger stilen når du rocker opp med skinnjakke og jeans også 🙂

 103. Tailor Heaven kjolen er utrolig fin! Hvis det er et sted å anbefale å dra til er det Kapp Verde. Det ligger utenfor Senegal-kysten. Det er utrolig fint på øyen Boa Vista (det er 10 øyer). Folkene der er utrolig i møtekommende og veldig hyggelige og byr veldig på seg selv. Og de har en strand som heter Santa Monica. Det er en strand med hvit sand og blått hav. Men siden det er i juni, kan det være veldig varmt der. Vi var der i januar i år/fjor. (2013) og da var det ca 20 grader! Det er også utrolig billig der med mat. Og de har veldig mye fisk og sjømat. Vi kunne spise et fullt middagsmåltid med drikke til 200 kroner! Anbefales på det sterkeste å besøke øyene en gang 🙂

 104. You look beautiful in everything!! Happy New Year !!

 105. Nummer 14 og 19, holy god :O Du er jo strålende vakker på alle bildene da egentlig heheh! Vil også gratulere dere med lille Nelia, skjønner godt at de vil skjerme henne fra media og alle oss lesere. Selfølgelig vil jeg gjerne se henne mer ordentlig og ikke bare kroppen hennes å sånn men igjen, jeg forstår dere veldig godt 🙂 håper du blir i strålende form til nyttårsaften (det er jo i kveld :O hvor blir tiden av?!?) god jul og godt nytt år til deg og alle dine

 106. caroline

  hvor er den nydelige kjolen på første bilde fra? 🙂

 107. Live OG.

  eelsker nummer 14 med de forskjellige grønn-blå fargene! Den er så nydelig 🙂
  Kjempe glad for at du føler deg litt bedre! Godt nytt år 🙂
  Klem

 108. Du är så otroligt vacker! Och alla dina outfits är ju perfekta!

 109. Nydelig på alle bildene. men må si jeg elsker den gule jakken, hvor er den fra?

  1. Den er fra my-wardrobe / merket er tucker 🙂

 110. Bilde nr 3 her synes jeg er helt fantastisk. Får lyst til å reise til Paris når jeg ser det! 😀

 111. Fy søren, jeg forguder stilen din! Her får du virkelig frem mangfoldet ditt, og jeg elsker det 😀 Du kler jo alt, jente! Ååå, for en inspirasjon du er, Caroline, på alle måter 🙂 Håper julen har vært fantastisk, gleder meg til å følge deg inn i det nye året!

 112. Hvor har du kjøpt kjole i de forskjellige turkise/grønn blå fargene ? 🙂 den var kjempe fin! Og hvilke anledning brukte du den?

 113. Du er så utrolig flott!

 114. Ida Marie

  Du er så vakker!

 115. Wow! Den hvite kjolen du har på i trappen gjorde meg helt målløs! Elskelskelsk! Hvor er den fra?

  1. Den har jeg designet selv i samarbeid med Tailorheaven, men jeg tror ikke det er flere eksemplarer igjen av den 🙁

 116. Ingrid Jacobsen

  Hei!
  Så et gammelt bilde som poppet opp på google, av dette innlegget. Lurer så inderlig på hvor den lyseblå, korte kjolen med lange ermer er fra? utrolig nydelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *