utstyrsguide del VII: reiseseng

sponset seng 

Utstyrsguiden er absolutt ikke ferdig ennå, så jeg håper dere er klare for noen flere tips fra denne kanten. Det var jo meningen at vi skulle ut og reise i julen, så vi skaffet oss en reiseseng for en god stund siden. Jeg har gjort en del research før vi bestemte oss for hvilken vi skulle gå for, det er jo et hav der ute! Baby bjørn er det merket som kommer best ut og sengen travel cot light er helt klart den som er mest praktisk. Den har vunnet best i test, og det skjønner jeg godt. Den er utrolig enkel å pakke opp, du folder den bare ut med en enkel bevegelse, og den kommer i en bæreveske som er lett å frakte med seg. Sengen veier bare 5 kilo og har en madrass som er utrolig myk. Sengen kan brukes fra barnet er nyfødt til rundt 3-års alderen. Du finner sengen her.

___________________________________________________________________________________________________________

Vi har fått sengen sponset av babystore, som er en ganske ny butikk med barneutstyr- og klær på nett. Jeg har også handlet litt klær til Nelia fra den samme butikken tidligere, de har så mye fint, speseilt fra barnet er rundt 3 måneder og oppover, så jeg anbefaler deg å ta en titt.

Jeg ser de har salg på en god del nå, så en mengde varer er satt ned med så mye som 50-70 prosent. Her er fire favoritter som jeg gleder meg til Nelia passer, skulle ønkse hun var gammel nok for den røde bodyen allerede nå, den er så skjønn med puffermene *smelt* Kjøpte samme i både sort og grå også.

kjole ralph lauren / kjole petit bateu / body the brand / sparkebukse armani junior 

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

75 kommentarer

 1. That Ralph Lauren dress – I WANT IT 😉

 2. Jätte fina! Ralph Lauren klänningen är så söt 🙂

  1. Ja, kjempesøt! Så preppy :p

 3. Ville å ha «valgt» den senga om jeg fikk den.
  Jeg «valgte» carena sin….vi arvet da
  Syns du formulerer deg litt feil..

  1. Hmm. Jeg tror du misforstår. Vi fikk den fordi vi valgte den. Vi valgte den ikke fordi vi fikk den. . Så jeg formulerer meg ikke feil 🙂

   1. lurven

    Men de du fikk den av forventer jo selvsagt at du skal reklamere for den…. ikke sant?

   2. Ja, men poenget er jo at jeg fikk velge seng selv. Om vi ikke likte den, hadde vi valgt en annen bare 🙂

 4. Nora Birkeland

  Så fint! Alltid mye inspirasjon å finne hos deg <3

 5. Godt valg av reiseseng! Vi har den selv, og har vært så fornøyd!
  Liten og lett, og superenkel å slå opp/ pakke sammen.
  Storesøster brukte den til hun var over tre år, og så var det lillebror sin tur da han kom 🙂

  Lykke til videre med lille Nelia, og godt nytt år når den tid kommer 🙂

 6. Jeg synes den Leander vuggen dere har er så fin! Tenker på å kjøpe en, men er litt redd for at den ikke kommer til å bli brukt. Har dere brukt deres mye, og er det en vugge du vil anbefale?

  1. Ja, absolutt! Mamma og pappa har kjøpt en de også, så vi kan bruke den når vi er der på besøk, den kan jo fint brukes til de er minst 6 mnd. 🙂 Vi er mye nede på dagtid og også på kvelden, og om hun ikke sitter i vippestolen eller leker med babygymmet, så ligger hun i leandervuggen og sover. Vi er veldig glad i den og Nelia også 🙂

   1. Siri Nilsen

    Vi har Leander vugge og ville ikke vært den foruten. Datteren vår bruker den enda, hun er åtte mnd, 8 kg og 68 lang 🙂

   2. Er dere mye hos foreldrene dine? 🙂

 7. Har Nelia smilt noe enda? 🙂 Eller har dere sett noe som ligner?

   1. Ingenting er så magisk som første smil<3

 8. Charlotte

  Hei, lurte på hvordan du lager de boblene med tekst i, det er så fint 🙂

 9. Hei Caroline! Jeg synes bloggen din har blitt så lite »bloggete».. leste gjennom noen av de gamle innleggene på »fotballfrue.blogg.no» og de var så mye artigere og fengende. Nå handler de fleste innleggene om testing av produkter, eller favoritt barnevogna, senga, smykkene, kremen eller lignende. Savner flere korte og enkle innlegg om selve livet ditt, og ikke minst om deg! Ta en titt på den gamle bloggen din, så skjønner du hva jeg mener. Skal likevel sies at tekst og innhold er smak og behag, og dette er ikke ment som annet enn konstruktiv kritikk.

  🙂

 10. Får du vugget noe med den reisesengen? Jeg er på jakt etter reiseseng, men den må helst kunne vugges litt med….

 11. Den så kjempe praktisk ut. Vanlige reisesenger er et sant helvete. Beklager formuleringen 😉 Vær glad dere valge et god en med en gang 🙂

 12. er det ikke link til den stripete fine?

 13. The little dresses and outfits for Nelia are SO CUTE! I look forward to seeing pictures of her wearing them when she is a little older. 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 14. Cecilie LL

  Jeg må spørre om en helt annen ting.
  Hvordan vasker du klærne dine?
  Jeg er så lei av at tøy blir så «stygt» etter bare 1-2 vasker, selvom jeg aldri vasker mer enn 40 grader.
  Har du vasketips? 😉

 15. Jeg har også den baby bjørn sin reiseseng. Den er veldig lett i vogn, spesielt når vi hadde søskenvogn også me oss på sørlansturene på hytten. De sover urolig godt i den også.

 16. Den lille jenta di har fått så mye fint 😀

 17. Hvorfor er alltid ansiktet til Nelia skjult på bildene? 🙂

 18. Inger Beate

  Så søte klær 🙂 Ser at hun har vokst mye allerede når man ser bilder av henne :)Men ett spørsmål,fikk øye på en kjempefin engel i bakgrunnen på bildene av reisesengen.Jeg elsker engler og lurte på hvor du har kjøpt den?Den var helt nydelig 🙂

 19. The brand har så utrolig mye søtt 😀

 20. Så lite og så søtt…♥

 21. Carismah

  Hva i all verden skal du med reiseseng til så liten unge? De trives jo best i noe som er tett rundt kroppen og kjent, og vognbagen holder i mange måneder til!
  Burde du ikke heller skrive at du har fått betalt for å reklamere litt for denne senga?….

  1. Jeg har ikke fått betalt for å skrive om sengen, og vi synes det er en nødvendig ting å ha – både nå og i flere år fremover 🙂

   1. Carismah

    Det er absolutt ikke nødvendig for barn under 6 mnd, det er bare drass for foreldrene (siden barnet helst ikke skal ligge i den uansett), så jeg ser ingen andre som profitterer på det enn de som gav deg den?….

   2. Vi profitterer på det, fordi vi synes det er praktisk å ha, da Nelia sover i sin egen seng 🙂

   3. Janne Therese

    Vi har brukt reisesengen utrolig mye ! Nå er minste 5 år! Og selv nå kan vi bruke den hvis vi f.eks skal på hyttetur med ugunstig sengeplasser ( som f.eks campinghytter der det ikke er kant på overkøyene ). Vi kjøpte riktignok en carena reiseseng til 300 kroner + madrasser på jysk som kan rulles sammen 🙂 den har holdt til to barn den 🙂

   4. elisabeth h

    Akkurat som om ikke barn vokser…..? En reiseseng er supernyttig,særlig hvis barnet får ligge i den innimellom før og mellom reiser,da er sengen etablert som et trygt sted, og både små og store reiser blir mye lettere!

   5. lurven

    nødvendig og nødvendig……Har tre barn og kan telle på et par fingre de gangene vi har hatt bruk for reiseseng… Syns du godt an innrømme at du reklamerer for tingene dere får.. Alle skjønner det. I tillegg vil du ikke fremstå så ekstremt materialistisk. Men ditt valg 😀

   6. Nå reiser vi en del, så jeg tror vi kommer til å få kjempebruk for den 🙂 Skulle jo bruke den allerede nå i julen, hadde det ikke vært for at jeg er syk.

  2. Det der var en unødvendig ting og skrive. Det er da mange der ute som har en reiseseng til barnet sitt. Til og med jeg hadde det. Har man først lært barnet og ligge i egen seng er det veldig ok og fortsette med det når man også er ute på tur. Uff…er så lei alle som må kritisere alt du gjør. Ikke noe som er riktig

  3. Jeg er tante til verdens skjønneste prinsesse, og hennes foreldre bruker reisesengen masse. Veldig praktisk når de er på besøk og hun skal legge seg før de skal reise. Med ett så godt sove hjerte som de har så våkner hun heller ikke når hun skal over i bilstolen. Er jo ikke alltid man har med seg vognen. Og hvis hun skal sove over hos besteforeldre så er det ikke alltid de har seng stående.

  4. veronica

   Skjerpings, Carismah!!!
   Har to barn og selv om de har sovet i vognbagen de første mnd da vi var på besøk, hadde vi reiseseng fra starten av! Er da plenty av ting man kjøper selv om man ikke nødvendigvis bruker det med en gang?! Og reiseseng får de aller, aller fleste bruk for etter hvert uansett.

   Det må være slitsomt å ikke kunne se lenger enn sin egen nesetipp….!

   1. Det er da helt normalt med reiseseng! Vi hadde det fra vårt barn ble født, selv om den riktignok ikke ble brukt i starten. Vi har den Babybjörn-reisesenga, og den er helt ypperlig. Hadde jeg hatt blogg, hadde jeg lett anbefalt den uavhengig om jeg hadde fått den eller ikke. Så Caroline gjør lurt i å anbefale denne, på tross av at den er sponset. Det er som sagt en hel super reiseseng!

  5. Lol for en kommentar… Nelia vokser jo til hun også, og når man etter hvert skal på tur så er det jo veldig praktisk å kunne ha med en reiseseng. Spiller det noen rolle om man kjøper den nå eller senere?

 22. Simone DK

  People on here give you so many unnecessary and bad comments. I think, you are awesome! 🙂

 23. Hei. Har sett mye på tingene du har sydd til barnet ditt. Ser ett teppe hun ligger på. Det med ugler. Jeg har akkurat fått symaskin og ønsker og lage noe lignende. Har du forslag til nettside hvor jeg finner oppskrifter og forslag?

 24. Hehe, må le litt når jeg leser disse rare kommentarene.. Hvorfor reiseseng? Det er jo en selvfølge! Om man vil dra bort med barnet, er jo dette den beste løsningen! 🙂 bra innlegg Caroline! Og ikke minst fin seng! 🙂

 25. Hei Caroline! Så flott blogg du har. Du inspirerer også oss godt voksne damer (er snart 50 år). Liker spesielt godt de oppskriftene du legger ut. Har prøvd flere av dem og blitt positivt overrasket. Har fått bukt med søtsuget mitt fordi jeg har Pepperkaker bakt med mandelmel i en kakeboks. Fantastisk! Er ikke interessert i alt det du skriver, men det trenger jeg da ikke lese heller. Ingen grunn til å kritisere deg. Du gjør en kjempeflott jobb med bloggen din. Har du forresten gitt ut en kokebok?

 26. Vi har akkurat samme reiseseng, og den er helt genial!! 🙂 Absolutt å anbefale!

 27. Ralph lauren kjolen var bare helt grusom. Merkeflash deluxe. Kjolen var fin i seg selv, men merket gjorde kjolen stygg. Ralph lauren er dessuten et veldig maskulint merke. Rart på jenter.

 28. Helt enig, den røde bodyen er jo bare helskjønn 🙂 Skjønner at du ikke kan vente. Ha en god start på uken.

 29. Hei! Hva koster den blå Ralph Laurent kjolen. Den var lekker

 30. Vippestol skal man visst være forsiktig med å bruke, fram til barnet er ca 9 mnd gammel. Pga ryggen. Siden du liker å formidle hva produsentene av ymse artikler vil formidle, kan det hende at de ikke er like ivrige på å fortellle deg dette. Siden du tydeligvis har en flokk, så bør du også formidle det som er best for barnet. Og som en ovennevnte sa: Bagen som reiseseng.

 31. En riktig god jul til deg og dine! Jeg håper julekvelden din var fantastisk!

  Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år sammen med nære og kjære 🙂

  Jeg håper også du fikk alt du ønsket deg, og dersom du ikke gjorde det kan jeg tipse deg om julegavekonkurransen jeg har på bloggen min nå. Jeg gir bort en eksklusiv julegave til en av leserne mine, den er full av sminke, et par plettfrie klesplagg og accesories 🙂 Vinneren trekkes på selveste nyttårsaften!

  Lykke til! Håper du ender opp som vinneren av gaven<3 GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

 32. Dere kommer til være så glad for at dere har kjøpt en så praktisk reiseseng, det er så genialt å ha. Selvfølgelig kan en så liten baby sove i reiseseng, merkelig kommentar. Vi har den fra Phil&teds, litt vanskeligere å få opp, men enda litt lettere. Vi bruker senga på båten, på hytta, på besøk hos venner, når vi har overnattingsgjester. En heelt genial ting

 33. Jeg er så enig i det du skriver om den sengen! Har hatt andre reisesenger tidligere, men alltid endt opp med å la sengen stå igjen eller bare gitt opp å pakke den sammen når vi skal dra hjem midt på natten… Ingen er så geniale i bruk som baby bjørn sin:) den er litt større en bl.a phil &teds, men er ikke i tvil; godt valg:) lurt å gå for det beste med en gang, dere kommer til å elske den når dere skal besøke for bare kvelden, og godt for nelia å ha sin egen seng om dere skal på hotellferier eller hytteturer hvor det ikke er barneseng. Guttene våre elsker sine:) gratulerer så mye med Nelia. Kanskje jeg må få meg ei jente jeg kan kle opp jeg og;)

 34. Hei! Når du var 16 og trente 3 ganger i uken, hva trente du? 🙂 hilsen meg som ikke er så erfaren «hehe»

  1. saltimer for det meste 🙂

 35. MarteHjerte

  Hvor er den lekre engelen fra?

 36. Er det mulig å bevege på senga så man kan vugge med den?

 37. Hei! Jeg bare lurte på om du har noen gode tips til meg. Når jeg legger på meg, så er det eneste stedet jeg merker – bena. Derfor trenger jeg noen gode øvelser. Jeg er ikke tykk, men vil være fit 😉
  Elsker sengen, forresten 🙂

 38. Riktigt fina kläder, baby du kan alltid designa en underbar sak, du verkligen mäktig

 39. Har den samme sengen og den er helt super.
  Tenkte det samme som kommentaren over – det holder å ta med deg vognen i mange mnd fremover.
  Nesten litt stress og legge en liten baby ned i en slik seng 🙂
  Reise sengen har du glede av i mange år altså. Eneste minuset med den sengen er om du er på en hytte hvor det er gulv kaldt.
  Da kan det være lurt å ha med skinn osv.

 40. Så fin Ralph Lauren-klänning

  Fröknarna Falun -UTFLYKTSTIPS NÄRA STOCKHOLM -https://froknarnafalun.blogg.se

 41. Kan du komme med er innlegg om romjuls/januarsalg i nettbutikker, feks kupp du har funnet? 🙂

  1. my-wardrobe har salg nå. SÅ mye lekkert 🙂

 42. Hvor ble det av damen som mente det var unødvendig med dyre merkeklær til små barn?

  1. Mente ikke at det var undøvendig, men at folk må få lov å velge selv. Det er bare klær, og om du kjøper dyrt eller billig definerer ikke hvem du er som forelder. Vi har en miks, hvor det meste er fra HM, Cubus osv, og så har vi noen plagg som er fra litt dyrere merker 🙂

 43. Hei,
  Savner dine komentarer om Bæreseler.
  Regner med dere har kost dere masse med gullet på magen på turer og hjemme 🙂

 44. Hvor har du fått tak i det klesstativet som står på rommet til Nelia? Det er jo så utrolig fint! Kunne tenkt meg sånn til meg og jentungen min 🙂

  1. det er fra oliver furniture 🙂

   1. Tusen takk 🙂
    Godt nyttår til deg og dine forresten! Håper året som kommer bringer dere glede og lykke 🙂

 45. Hi! I like that pretty angel in the corner,were can i find it? 🙂

  1. From a Norwegian store called Nille 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *