morsrollen

Tenk at det snart er årets siste dag allerede, 2013 har jo gått så fort! For meg har dette vært et helt fantastisk år, det har hendt så mye fint og jeg kunne ikke vært på et bedre sted enn det jeg er nå. Formen min begynner heldigvis å komme seg, og selv om jeg fortsatt føler behov for å bo i julemorgenkåpen min og ikke får lov tl å gå ut døren ennå, tror jeg kanskje at den første uken i det nye året blir min uke, da er alt forhåpentigvis som før igjen.
___________________________________________________________________________________________________________

Jeg tenkte å oppdaterer dere litt på den nye rollen min her hjemme, nemlig morsrollen. Jeg vet at noen av dere lurer på hvordan det går, og jeg må bare si at det å bli mamma til vakre Nelia er noe av det beste som har hendt meg. Jeg er overbevist om at hun er den deiligste og skjønneste babyen i denne verden, og det er nok den følelsen alle mødre har for barnet sitt. Det å få en baby i hus gjør at rutinene må stokkes litt om, for det er som de fleste sier, en ny sjef i huset. Det som kreves av oss er enkelt og greit mer planlegging og bedre tid før vi skal avgårde. Jeg elsker jo å planlegge, så hittil har det ikke vært noe problem. I disse dager har heller ikke tiden noe begrep ettersom jeg er syk og vi ikke har noe vi skal gjøre eller rekke, så da er det bare å la dagen gå sin gang. Det går mye i kos, prating og mating og jeg elsker alt sammen. Hun vokser og utvikler seg for hver eneste dag, og er så oppmerksom på alt rundt seg, så det er veldig spennende. Og så er det er helt utrolig hvor mye hun har forandret seg på bare 1 måned og jeg føler virkelig at vi begge to begynner å kjenne henne veldig godt nå. Jeg er fortsatt oppe en gang om natten for å amme henne, og det synes jeg er helt greit, vi sovner uansett så godt igjen etter bare 15-20 minutter. Disse ukene hvor jeg har vært syk, har vært en liten utfordring når det kommer til det å være mamma samtidig. Å amme, skifte på, gi kjærlighet og oppmerksomhet når du helst bare vil ligge under dynen og sove av deg feberen og smertene, er ikke optimalt, men Lars-Kristian har vært en enorm støtte disse ukene og han er så utrolig flink! Nelia har sovet masse inntil meg, så vi har hatt mye tid sammen og sånn sett har det bare vært koselig. Likevel er jeg glad for at jeg er i ferd med å bli frisk og jeg ser så frem til rutiner og hverdag igjen. Det skal bli skjønt 
___________________________________________________________________________________________________________

Her står frokost på planen og så skal vi vaske og styre litt i huset, for i morgen får vi besøk 🙂 Men først blir det kaffe og sjokoladekos, denne søte sjokoladeesken kom nemlig på døren i går sammen med kjempefine blomster 

61 kommentarer

 1. du kler morsrollen helt fantastisk godt, Caroline! Du er en stor inspirasjon!

  1. Tusen takk, så utrolig koselig å høre 🙂

 2. Du virker som en fantastisk mor! Og Nelia er virkelig nydelig!

  1. Tusen takk 😀 Det er hun virkelig også 🙂 <3

   1. Aaah, skulle så ønske vi fikk se mer av henne!! Men så må jeg si det står utrolig respekt av at dere har tatt deres valg og står for det, på tross av at du lever av å eksponere deler av livet ditt. Mange ville latt dét gå først og falt for fristelsen, og jeg skjønner jo at man gjerne vil vise fram det vakreste man har! Når det er sagt, så er det kanskje ikke like «farlig» å vise babybilder, som når hun blir eldre og lettere kan gjenkjennes og slikt? Jeg spør bare fordi jeg gjerne vil se, altså 😛 Dere har helt sikkert en grundig vurdering bak valget 🙂

 3. You are a beautiful symbol for true happiness <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

  1. Thank you, sweetie <3

 4. Så koselig! 🙂 Må si det er en glede å følge deg og Nelia, blir like glad hver gang det er et nytt innlegg 🙂

  1. Det gjør meg glad 😀 Ser så frem til 2014, da blir det enda bedre å følge med 🙂

   Klem!

 5. hvor har du kjøpt de røde skokkene fra ?

  1. Jeg fikk dem av nissen på julemorgen :p Men jeg tror de er fra match 😉

 6. Du virker som en helt fantastisk mor, og Nelia må vere den skjønneste babyen!! Jeg liker det navnet så godt

 7. Nora Birkeland

  Noe så fint å lese om 🙂 Elsker at du har blitt mor, og blir varm inni meg når du skriver om henne. Gjør at jeg gleder mer ekstra mye til å få barn selv<3 Håper du starter det nye året frisk og rask! Stor klem <3

 8. For en fantastisk vakker familie! Gleder meg til å følge dere videre 🙂
  Hilsen fast leser gjennom 4 år 🙂

 9. Du er virkelig en fantastisk mamma for vakre lille Nelia 😉 Noe som du kler veldig godt synes jeg 🙂 Amme en gang om natten, da er du heldig 🙂
  Da prinsen min var på den alderen og en stund fremover var det 2 til 3 ganger om natta. Hehe, det gikk bra det også til tross for ekstremt trøtthet 🙂 Hva vi mødre klarer 🙂 Ønsker deg ett godt nytt år med utrolig masse flott å vente i møte 🙂

  1. Tror vi er rustet til det meste, jeg 😉 Tusen takk for så fine ord <3

   Stor klem 🙂

 10. Det nærmer seg terminen for meg, og jeg koser meg i ventetiden med innleggene dine. Så koselig å få ta del i noe av deres nye tilværelse 🙂 fortsatt god bedring!

  1. Masse lykke til, kjære deg! Dere / du har så mye fint i vente 🙂

 11. Den morsrollen takler du utrolig bra! Å være såpass syk som du har vært nå og ha et lite barn, er absolutt en utfordring, men det takler du og Lars-Kristian kjempe bra!! Nelia er kjempe heldig som får ha dere som foreldre, hun kunne ikke hatt det bedre!<3 Håper du blir frisk snart og at dere nyter resten av året sammen:) stooor klem fra meg

 12. Så koselig med en oppdatering på hvordan morsrollen går 🙂

 13. Hei! Selv ser jeg ikke på meg selv som mor en gang i framtiden, men når jeg leser bloggen din så får jeg faktisk litt mer lyst. Du er slik som meg som elsker å dille med småting, gjøre alt så gjennomført og fint og koselig som mulig. Jeg skal ikke overvurdere meg selv i forhold til deg, haha, for du tar virkelig av, og resultatet av det du gjør er bare SÅ beundringsverdig 🙂 Du kler morsrollen skikkelig bra, og jeg tror Nelia har det som plommen i egget hos dere 🙂

  Dette ble egentlig en litt lengre kommentar enn planlagt, men jeg kommenterer så sjelden at jeg følte for det 🙂 Uten at det har noe med blogginnlegget å gjøre: Jeg er på utkikk etter min første pulsklokke. Siden du er (var) veldig aktiv i løping og trening, lurer jeg på om du har en selv, som du gjerne ville anbefalt til meg?

  Fortsatt god jul til deg, og masse god bedring!
  Hilsen ei fra Rogaland 🙂

 14. How tall are you? 🙂 your child is very sweet!!! 😀

  1. 170 cm. 🙂 Thank you so much 🙂

 15. DER DU kjøpe støvler? De er verdifulle. Ha en fin dag. DENNE VAKRE Nelia. 🙂 <3

 16. Cathrine

  Hvordan har Hugo og Ronaldo tatt i mot denne lille engelen? 🙂

 17. Det var et utrolig fint bilde av dere to, skjønt!:)

 18. Du er virkelig en fantastisk mor, og til en stor inspirasjon for både store og små Caroline! Ceep smiling. Lykke til videre til deg å Lars Kristian med vakre Nelia. Godt nytt år! 🙂

 19. Hei! Så nydelig bilde av dere!

  Et litt annet spørsmål: hvor bruker du kjøpe moroccanoil? Veldig lyst å prøve det siden du anbefaler det men er jo så mye fake der ute!

 20. Hei Caroline

  Jeg synes du har taklet dette med å være syk og ha omsorg på en slik fin måte. Ja du har omsorg for barnet ditt, for mannen din, familien og alle oss her ute som leser bloggen din. Det viser og gir et signal at kvinner finner en indre styrke til å stå, selv nå vi må ligge.
  For å greie å stå oppreist i tider som er tøffe trenger man ikke være perfekt på noen måte, ikke trenger vi en flott kropp, et liv med god økonomi, eller et perfekt hjem. Nei vi trenger viljen til å se det som ligger foran oss. Caroline, jeg ser at du har et stort hjerte for mennesker. Det betyr mest av alt Caroline for da vil du alltid høste kjærlighet. Jeg kjenner deg ikke, men jeg tror du er ei god jente.

  Klem fra Mette

 21. Dere er søte! Kjekt å følge med på hverdagen deres. Har en liten guttebass på 8 mnd, føler han nettopp kom ut. Tiden flyr kos dere masse. God Bedring!!

 22. Hei 🙂 Nelia er virkelig herlig og du virker som en helt fantastisk mamma 🙂

  Jeg bare lurer på litt info om gulvteppet på rommet til Nelia. Hvilken str det er ? Hvilken farge ? Hvilken skrifttype ? Og pris ? 🙂
  Håper du har mulighet til å svare 🙂 God søndag videre til dere alle 🙂

 23. kan virkelig ikke tro at jeg skriver dette på bloggen din!
  vet du hva du er rett og slett inspirasjon for meg!
  vet ikke hvorfor men når jeg går in på siden og ser bilder av deg, blir jeg bare glad!
  du gjør meg glad Caroline!!
  du er en perfekt mor!!
  Nelia er heldig som har deg som sin mor!
  kjempe stor klem fra meg!

 24. Du kler morsrollen, når du snakker om babytilværelsen så minner det meg om da jeg selv fikk min baby for 3 år siden. Har kost meg gløgg i hel med ham siden jeg fikk ham og han er fremdeles den vakreste skatten på denne jord!. Det er så masse nytt og spennende som skjer hver dag fremdeles og det er helt fantastisk å være mor! Nå håper jeg og mannen på at vi snart skal få en ny baby i hus, så det blir prosjektet for 2014! 🙂 kos dere masse videre sammen med deres vakre Nelia! Og godt nyttår 🙂 ! Hilsen meg som har fulgt bloggen din daglig i ca 3 år nå 🙂 <3

 25. Veldig kjekt å høre at det går rette vei med deg:) og jeg blir så glad når du legger ut nye innlegg, må rett inn å se:) du er en utrolig inspirasjon for meg i hverdagen, jeg blir glad og lykkelig av å lese den. Du er ett herlig menneske:)

 26. Du har en fantastisk blogg og en nydelig familie. Ønsker deg alt godt i det nye året, og jeg gleder meg til å følge deg videre. Du er et forbilde! Du jobber hardt og målrettet og fortjener all suksess. Godt nyttår:)

 27. Lovely photograph and a lovely blog post. You seem like such a natural and wonderful Mother to Nelia. I am glad it is all going so well for you 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 28. Syns det er så koselig å titte innom bloggen din 🙂 har selv termin om en ukes tid, venter og venter.. og gleder meg veldig til å bli en liten familie på tre 🙂 fortsatt god romjul, og et godt nyttår!

 29. Nelia er så skjønn! Du har forresten et helt nydelig hår, så jeg ville ikke forandret på det. Hehe 😉

  God bedring, håper du snart er 100% frisk igjen <3

 30. Jeg har termin med barn nummer 2 om 2 uker, og i ventetiden er det hyggelig å titte inn til deg! Så fint at du er på bedringens vei; nå går det helt sikkert bare oppover! Godt nytt år til deg og dine!

  1. Så spennende! Masse lykke til 🙂 og godt nyttår til deg og dine også 🙂

 31. Hei 🙂 så flotte dere er 🙂 fint å høre formen din er bedre! vi lå på tss samtidig og fikk våre vakre barn:-) moro å følge deg og høre hvordan det går med dere begge to:-) masse lykke til og fortsatt god bedring til deg 🙂

 32. Har du ikke bukser eller sofa? Syns du sitter lettkledd på gulvet hele tiden jeg.

  1. Haha, da har du jammen ikke lest bloggen min 🙂

   1. HAHAHA dør

 33. Helene G

  I love your blog 😀

 34. Du er så herlig 🙂

 35. God bedring! Bare et enkelt spm ut av ren nysgjerrighet: hvor lenge tenker dere hun skal sove på rommet deres om natten? (Da mener jeg aldersmessig) Skjønner at dere sikkert skal se det an ettersom hun vokser – men bare lurte på om du hadde en liten tanke om det ettersom du liker å planlegge 🙂

 36. Så søt lille Nelia er:) må dere ha et Godt nyttår:)

 37. Bra du begynner bli frisk♥

  Så koselig bilde av dere…hun er så søt..

 38. Må si du ser fresh ut til å ikke være helt i form, Caroline! 😀 du gir nspirasjon til å prøve å gjøre det beste ut av hver dag, selvom formen og humøret ikke alltid er på topp. Du får mye kritikk for ting du gjør, hva du bruker penger på osv. Jeg ville nok ikke selv kjøpt kjoler og bodyer i «dyre» merker i så små størrelser, men jeg synes ikke noe negativt om deg av den grunn. Folk er forskjellige, og godt er det . Tenk om alle var like, det hadde vært kjedelig det! Da hadde vi ikke hatt noen å la oss inspirere av, ikke hatt noen å hente tips, råd og motivasjon fra. Du bør være stolt av deg selv, synes jeg 🙂 Ha noen fine dager videre, og håper du får en god start på det nye året! 😀 Jeg skal ihvertfall fortsette å følge deg <3

 39. Hei!
  Synd å høre at du er blitt syk midt oppi barseltiden 🙁 jeg skjønner hvor frustrerende det er, å ikke føle seg 100% i form for babyen sin <3, jeg var også veldig dårlig etter at jeg mistet mye blod under fødselen og andre komplikasjoner i ettertid:-/ var sengeliggende og mannen min tok det meste av stellet! 🙂 jeg spurte om å få snakke med en sosionom på sykehuset og et tips til deg er at man kan bli sykmeldt fra mammapermisjonen sin! Det ble jeg og får tilbake en mnd av permisjonen, eller man kan velge å overføre ukene til far 🙂 et tips til deg hvis du ikke allerede har sjekket det opp 🙂 god bedring! Elsker å følge bloggen din, spesielt nå når det har blitt mammaprat 🙂

 40. Det er så koselig å titte innom bloggen din <3 Har lest den fast siden jeg søkte på "brylluppsblogg" en gang i 2010. Vi giftet oss samme sommeren og fikk barn samme året, artig sammentreff. Nelia er helskjønn og gleder meg til å følge bloggen din fremover.

  Ser du skriver at du ammer en gang om natten, da er du heldig. Lillejenta vår var oppe hvertfall 2-4 ganger om natten frem til hun var 5 mnd'er. Nå er hun 11mnd'er og sover 7-7 noe som er deilig for oss foreldre å få tilbake vår kjærestetid og ha nok energi til å kose og leke hele dagen med snuppa vår <3 Gled deg til Nelia vokser til å se henne utforske verden og vokse som person, men kos deg så mye du kan nå for ammetid og kosestunder blir det færre av når de heller vil krabbe rundt og følge med på alt!

  Var deilig med jul hos svigers for da sov hun i senga vår og det føltes som hun var min lille baby igjen <3

  Håper dere får noen fine dager på slutten 2013 og en god inngang i det nye året. God bedring!

 41. christina

  Får hakeslepp over hva folk kan skrive,denne gang er det den fine overskriften «at fotballfruen forandrer lavkarbo-planen for lille Nelia». For oss som leser bloggen din er det vel åpenbart at du aldri har sagt at dere vil kjøre flatt jern på lavkarbo-kost for eventuelle barn,men jeg har oppfattet det hele tiden som dere vil gi barna deres minst mulig sukker og mel,og fritt frem for alt annet,og det finnes masse karbo i «alt annet» ,bl.annet frukt. Kan det tolkes som noe annet enn fornuftig???
  Ønsker deg fortsatt god bedring- og en fortsatt fin romjulstid. Klem

  1. Jeg vet, kjempeteit overskrift. Har ikke planlagt noe annerledes enn dette, hvor Se & Hør har det fra vet jeg ikke :/

 42. Hei snuppa, saa koselig oppdatering. Bra du er paa bedringens vei! Du, jeg har saa mange venner som spor om barnemat med lavkarbo, da spesielt hva det forste man begynner med etter fullamme burde vaere. Har du tenkt saa langt fremover enda? Jeg har jo ikke barn, saa har ikke lest saa mye paa det omraadet enda.. Klemmer din vei!

 43. Det er så stas å følge med deg og familien din via bloggen 😀
  Takk for at du deler så mye med oss lesere!
  Godt nytt år (om enn på forskudd)!!

 44. Her våkner gutten på 8 måneder fremdeles 2 ganger hver natt for en liten melkeskvett, men kommer kanskje litt an på hva jeg definerer som natt da 🙂 Han (og storebror) sovner for kvelden kl 19 og han våkner gjerne når vi legger oss kl 23 og en gang kl 04. Og opp kl 06:30, akkurat som storebror! Det er så deilig med samkjørte små!

  Kos deg masse, de første 6-7 ukene så sov mine babyer nærmere 20 timer i døgnet <3 Men jeg syns det er mest stas fra 8 mnd og oppover jeg da, når de begynner å bable og krabbe 🙂 Gled deg!

 45. Godkjenner du ikke anonyme kommentarer? 🙁 Jeg har prøvd å stille et spørsmål om pulsklokke to ganger på kort tid, men kommentarene har ikke blitt godkjent…

 46. Kunne du kanskje skrevet et lite innlegg om bakgrunnen for navnet Nelia? Synes selv navnet er helt fantastisk vakkert, men jeg bare lurer på om det er noen spesiele tanker bak det eller hvordan dere har kommet frem til det? 🙂 Håper på svar! Kjempegøy å følge familien deres, synes du er så vakker og modig!

 47. Hej! Vart kan man köpa det fina babygymmet på bilden?

  1. Det har jeg laget selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *