hår: inspirasjon

Jeg vet ikke helt hvorfor, men den siste uken har jeg hatt mer og mer lyst til å fagre håret mitt litt lysere igjen og samtidig klippe det en god del. Det hadde vært så utrolig spennende å prøve noe nytt, men spørsmålet er bare om jeg tør. Jeg er et vanedyr når det kommer til håret mitt og det var langt og blondt over halve levetiden min, så det å farge det mørkere blondt og nå helt brunt har vært overraskende enkelt for meg, og jeg trives kjempegodt som brunette, men likevel. Det er noe ved det blonde jeg savner noen ganger. Jeg ønsker ikke å bli så altfor lys igjen. Tror jeg. Bare litt.

Her er i hvert fall noen bilder som inspirerer meg, så spørs det om jeg ikke må ta en telefon til frisøren min over nyttår. Håper hun er med på litt endringer!
___________________________________________________________________________________________________________

bilde 1 / bilde 2 / bilde 3 / bilde 4 / bilde 5 / bilde 6 / bilde 7 / bilde 8 / bilde 9
___________________________________________________________________________________________________________

Her i heimen er vi ganske lei av julemat, så i dag står skikkelig fredagskos på menyen: tacosalat! Vi har bestilt kalkun til nyttårsaften, så jeg gleder meg til å kokkelere årets siste måltid på tirsdag, men innen den tid er det greit med noe lettvint. Og vet dere hva? Vi skal se på charter feber av alle program, det er vel vår guilty pleasure. Så fantastisk morsomt! Håper dere har en kjempefin fredag 

123 kommentarer

 1. Kjempefint inspirasjonsbilde og veldig sånn jeg drømmer om . Godt å se at formen din er bedre igjen.

 2. Blondt ( klippe opp ) og med relativ lang plannelugg- tror du vil kle en litt mer «rocka» frisyre til din feminine stil- synes håret blir litt for «voksen dame» og kjedelig nå sammen med den stilen du kjører.

 3. I also agree with those that say that brunette looks better on you. It makes you look prettier and much classier and sophisticated. That said, I understand that change is good. If you go blonde, I would recommend going for a warm, darker blonde. The other blonde is too harsh on you. Also, a long bob would look amazing on you! Anyway, I’m sure you’ll look great!

 4. You would look beautiful however you do your hair! Don’t cut it too short though – you have lovely long hair! Highlights in the New Year would look wonderful on you 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 5. CAROLINE! Herlighet du hadde kledd hår som hun på bildet nederst til høyre!! Hun i blå topp! Det tror jeg seriøst hadde vært helt fantastisk!! Kjør på!! 😀

 6. Lyckliga Ingrid

  Go for it! Det er jo bare hår og det vokser ut igjen.:) Riktig god jul og godt nyttår til deg og dine<3 Det har vært fint å følge deg dette året, mye spennende lesestoff hehe!

 7. Fargen til nr 1 og 4, og en mellomting mellom de to lengdene. Jeg trooor av erfaring (har selv jobbet dom frisør i noen år) at du kommer til å angre hvis du klipper det for kort nå. Og det blir mindre pent jo kortere det er å sette på extensions, om du skulle angre og tenker at da er det bare å sette på hår igjen 🙂 men bare et tips, du blir nok veldig fin uansett hva du gjør!

 8. Hvis du skal få håret lysere igjen må du avfarge? Lyst på lysere hår selv men har det brunt som deg..
  Fint å se at du er på bedringens vei nå. Syns du takler det så bra:)

  1. Det vet jeg ikke :/ Får høre med frisøren min 🙂

 9. JuleAngelica

  Jeg synes du kler så godt den fargen du har nå. Du er sprakende vakker i lyst hår også, men sånn som su har det nå får din hud til å se nydelig ut samt at øynene kommer frem på en helt annen måte. Men du velger selvsagt hva du vil selv! Du er fin både som mørk og lys.

  Klem JuleAngelica

 10. Neliane

  Du har alltid velpleid hår og er flink til å variere, men det er likevel opplagt at det er kunstig. Det er tykt og langt men «to much» i mine øyne ihvertfall. .. Tror du hadde kledd noe nettere, kortere og mindre tungt. Selv hadde jeg ikke orket å ha alt det ekstra håret tapet i hodet HELE tiden. Har prøvd, men det kjentes «ekkelt», så det var av etter to uker…. Og jeg har mye hår selv så jeg tok bare en pakke. Du har tre, til enhver tid? Klipte meg litt kortere og siden jeg er liten og nett var første fra mannen: Å godt du ble kvitt noe av det hårreiret….hehe. Nå er du sexy! :-))

 11. Alexandra

  Jeg skal gi deg en veldig god grunn til å både gå lysere OG kortere: Om 2-3 måneders tid kommer du til å begynne å miste hår i STORE mengder pga amming og hormoner og da er laaaange, mørke hår OVERALT ikke særlig delikat..

 12. Yes, blonde is your colour, you look younger in this colour. I love when u re blonde! Love xxx

 13. Benedikte

  Jeg syns du burde ha håret slik som du har på bildet på headeren din. Utrolig fint 🙂

 14. Martine B

  Du kommer virkelig til å kle litt kortere hår!!! Er så fint og elegant. Bilde nr 6 var rått. KJØR PÅ 😀

 15. Henriette B

  KORT HÅR! BIlde nr 6 var RÅTT

 16. Nummer 1, Annalynne McCord har de værste fuck me-øynene. Sexy dame! Drit i håret…jeg vil ha det blikket

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *