hår: inspirasjon

Jeg vet ikke helt hvorfor, men den siste uken har jeg hatt mer og mer lyst til å fagre håret mitt litt lysere igjen og samtidig klippe det en god del. Det hadde vært så utrolig spennende å prøve noe nytt, men spørsmålet er bare om jeg tør. Jeg er et vanedyr når det kommer til håret mitt og det var langt og blondt over halve levetiden min, så det å farge det mørkere blondt og nå helt brunt har vært overraskende enkelt for meg, og jeg trives kjempegodt som brunette, men likevel. Det er noe ved det blonde jeg savner noen ganger. Jeg ønsker ikke å bli så altfor lys igjen. Tror jeg. Bare litt.

Her er i hvert fall noen bilder som inspirerer meg, så spørs det om jeg ikke må ta en telefon til frisøren min over nyttår. Håper hun er med på litt endringer!
___________________________________________________________________________________________________________

bilde 1 / bilde 2 / bilde 3 / bilde 4 / bilde 5 / bilde 6 / bilde 7 / bilde 8 / bilde 9
___________________________________________________________________________________________________________

Her i heimen er vi ganske lei av julemat, så i dag står skikkelig fredagskos på menyen: tacosalat! Vi har bestilt kalkun til nyttårsaften, så jeg gleder meg til å kokkelere årets siste måltid på tirsdag, men innen den tid er det greit med noe lettvint. Og vet dere hva? Vi skal se på charter feber av alle program, det er vel vår guilty pleasure. Så fantastisk morsomt! Håper dere har en kjempefin fredag 

123 kommentarer

 1. Ja vær så snill og gjør noe med håret!! En mild ombre-look med masse forskjellige lengder og en ting lugg.. Hadde GARANTERT kledd deg!!!:)

 2. Og klipp deg myyyye kortere, altfor langt nå;)

 3. I understand you so well… I went from being blond for 25 years to suddenly go dark and I only managed to stay that way for couple of months! Also long hair is beautiful but so time consuming in maintenance

 4. Charlotte

  Syns du skal endre på både frisyre og gå litt blondere! 😀 Du kler alt det andre også, men jeg tror du hadde sett helt fantastisk ut med noe kortere hår og en blondere farge. Du har jo alltid hatt langt hår, så lenge jeg har lest bloggen din, og forandring fryder? Håret vokser ut igjen, så det hadde ikke vært krise :). Anyways, alt kler den smukke…! 😉 😉 🙂

 5. NEI! ikke fordi du ikke ville kle det og alt men fordi det er et typisk småbarnsmødre-tegn.. pliiiz ikke ? 😉

 6. Great inspiration, thanks a lot, I wished really my hair would allow at least one of those awesome hairstyles …

  Wish you a happy evening <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Du er nydelig med det brune håret, synes ikke du burde farge det lyst:-) men kortere tror jeg absolutt du ville kledd!:-) 🙂

  God jul videre Caroline <3

 8. Mange fine frisyrer! Det hadde vært gøy å se deg med en kortere variant, og hvis du ikke liker det kan du vel alltids sette på extensions igjen? 🙂 Her er vi også lei av julemat, så i dag blir det bruschetta til forrett og så pasta!

 9. Åååh nå er jeg spent på hvordan resultatet blir 😀

 10. Nå ble jeg inspirert også, gjør du det-gjør jeg det;)

 11. Bilde nr 3! Du må prøve lugg altså! 🙂

 12. Gry-helen

  Nr 2! :-))

 13. Gry-helen

  Nr 2! :-))

 14. Det er sånn typisk når man er gravid eller fått barn, klippe seg kortere! 😉

 15. Nr 1 og nr 8 så veldig fine ut:)

 16. Du var så fantastisk fin med både blondt og brunt hår, så jeg står litt midt i mellom! Synes kanskje brunt kan bli litt kjedelig i lengden, mens blondt gjerne kan bli litt for «sparky», hvis du skjønner 🙂 Av bildene over, likte jeg best den til den ene Olsen tvillingen(hvem av de det er, aner jeg ikke :p). Forøvrig nummer 8 også 🙂 Når jeg tenker meg om, synes jeg kanskje du kler blondt best, da jeg som sagt synes brunt kan være veldig kjedelig til tider. Jeg er brunette, men er rødhåra orginalt, så det gjør brunfargen litt mer spennende da det skinner litt igjennom, «sparkling» 🙂 Så kanskje brunt med litt rødt i..? Blondt med rødt tror jeg ikke vi prøver oss på, haha :p

 17. Hei Caroline 🙂 Jeg elsker håret ditt. Men du kunne jo prøvd å tatt noen lysere striper i håret f.eks 🙂 Jeg har brunt hår selv og tok mange lysebrune striper i håret og ble en fin forandring. Ellers kan jo bleike det mørke blond med noen lysere striper 🙂 Du hadde kledd hår til litt under skuldrene, eller lang bob 🙂 Mørk ombre med lyse striper er jo også ganske stilig 🙂 Gøy med forandringer 🙂 Vakre vakre deg 😉

 18. Ja, farg det lysere! Du kler alle farger, men blondt hår er finest på deg ❤

 19. Jeanette

  Ja, stemmer for en noe kortere å freshere frisyre. Du kommer ikke til å angre 🙂

 20. I miss you in blonde hair:(

 21. Synes det er så fint med nybakte mødre som har litt kortere hår, slik som
  på bildet nederst til venstre 🙂 Men det gjelder å finne det du liker best!
  Du kommer til å se strålende ut uansett hårfrisyre og hårfarge 🙂

 22. Jeg tror du hadde vært utrolig fin med lang bob ala den Ashley Olsen har på bildet 🙂 Litt lysere kanskje. Du er jo uansett smell vakker, så fint blir det nok uansett hva du velger 😀

 23. Åhhh ja, du er så nydelig med blondt hår, synst du skal farge det lyst igjen <3

 24. Jeg må bare si at jeg tror du hadde kledd frisyre 9 VELDIG godt. Du har et utrolig fint annsikt, noe som gjør at en slik frisyre ville satt veldig bra på deg! Ha en fortsatt fin romjuls tid 🙂

 25. Hei,
  Jeg synes absolut du skulle prøve deg på en lysere og kortere frisyre. Mer praktisk for en småbarns mor. Ingen grunn til bekymring, den smukke kler alt!
  Klem fra meg.

 26. Ja, farg det! Synes du var så fin som blond! 😀

 27. jeg tror du kommer til å se kjempe fin ut med kortere hår, du er jo trossalt blitt mor og da er det kanskje på tide å legge vekk det ungdommelige lange håret – (selvom det også er fint).
  Skulderlengde circus og et par lyse striper for å «få liv» i håret!

 28. Som frisør må jeg si at du hadde vært så mye finere med halvtlangt hår ala bildet til Jennifer aniston. Du som har så nett lite ansikt, vil kle en kortere frisyre bedre enn et så langt hår som forlenger ansiktet ditt bare. Og tenk så godt det er med forandring! Forandring fryder for alle sammen:-)) og blir det jo for galt, er det jo bare å spleise på igjen, og et hår vil alltid ha godt av en pause fra extensions:-) lykke til!!

 29. Synes du kler så utrolig godt brunt hår! Så jeg synes jo du burde beholde brunetten i deg, men du må selvfølgelig gjøre det du trives best med og føler er mest deg 🙂 Nydelig er du uansett!

 30. Haha, det er guilty pleasure her og! 🙂 Det, og sigøynerprogrammene på TLC, haha

 31. Så mange fine frisyrer! Jeg blir nesten litt inspirert selv 🙂

 32. Nr. 6, synes uansett du skal droppe exstension for en periode 🙂

 33. Hei

  Tror du hadde blitt superflott med hårfrisyren på bilde nr 6 🙂

 34. Tror du ville kledd lang bob 🙂

 35. Hei. Vi satt ved siden av Drammensgutta på flyet til Grand Canaria i sommer. Artig gjeng. 😉 Tror du hadde blitt kjempefin med en kortere frisyre. Sånn til rett nedenfor skuldra. 😉 Praktisk med en lettstelt frisyre med små barn også vet du. 😉 Du trenger jo ikke bli platinablond liksom. Bare noen highlights kanskje.
  Ha en fantastisk kveld
  Klem

 36. Pernille

  Jeg har sagt det sååå lenge at du bør gjøre noe annet med håret ditt, enn det lyse lange.. Passer ikke en skikkelig fin og voksen dame som du nå er blitt. Enten det var å klippe det kortere eller å farge håret brunt! Jeg synes du ser helt nydelig(!) ut med mørkt langt hår. Men tror også du hadde vært veldig fin i en lys, klassisk bob. Noe ala bilde 4,5,6,7 og 9. Go for it! Bare ikke langt og barbie-lyst igjen…

 37. Hei! Det er ganske sjelden jeg engasjerer meg i blogginnlegg, men denne gangen mååå jeg bare 😉 Har sett gjennom mange bilder av deg, og har blitt veldig enig med meg selv(..). Tror kanskje du selv vil føle at det blir for drastisk for deg å klippe pannelugg (bilde 4), siden du har hatt så langt hår i så mange år, som du sier selv. Men da du har lang panne og markerte, flotte ansiktstrekk som du markerer fint, så hadde det vært utrolig stilig til deg. Men siden jeg tror (ja, jeg kan selvfølgelig ta feil!) du føler det blir for drastisk, hadde jeg valgt hårfargen på bilde 7 til deg, men frisyre nr 6. Du ser kanskje selv likhetstrekkene med Mary Kate/Ashley (jeg ser aldri forskjell på dem ;-)) og tror du ville kledd den frisyren. Litt «liv» hadde gjort seg, og bort med extencions.. Blir mye mer «typete/stilig» om du får en annen frisyre, føler JEG. Langt; stritt eller med bølger er det jeg føler jeg har sett deg med, og tror du også føler deg ferdig med Barbie-looken, og klar for noe litt røffere? Go for it! Du kommer til å kle det kjempebra! Ekstra tøff om du tør å prøve pannelugg, det hadde vært utrolig stilig 🙂 Og tror du hadde fått vanvittig mange kommentarer på hvor flott du er ig hvor godt du kledde pannelugg!! Lykke til med valget 🙂

 38. Karianne

  «Alt kler den smukke». Eg syns du er vakker med både blondt og brunt, men mest det brunt, kanskje med litt lysere striper. Du ville sikkert passet både pannelugg og bob, men for en som har like langt om ikkje lenger naturlig hår så tror eg kanskje du hadde angret :-/ Eg klippet bob for 4 år siden og eg angret etter 1-2 mnd og så hadde eg ikkje råd til extensions. Så eg måtte vente 3 år før eg fikk perfekt lengde igjen. Håper du blir fornøyd med det valget 🙂

 39. Nei, ikke farg håret ditt igjen! Må bare si at du ble litt (veldig) blass som blondine! Den brune fargen får fram ansiktet ditt veldig godt!

 40. Ohhh yes! Go short!:) du blir å passe det helt uttooooolig godt:) hadde jeg vært deg hadde jeg nokk ikke blitt blind igjen fordi det mørke fremhever det fine ansiktet ditt og de fine øynene dine på en helt fantastisk fin måte:) du er så fin du Caroline, skulle ønske jeg var som deg<3

  Fortsatt god jul og fantastisk flott nyttår<3(:

 41. ja, ja, ja, klipp deg kort! Det er noe av det vakreste jeg vet om 🙂 Sånn som jennifer Aniston på det bilde var veldig fint.
  Tror det hadde kledd både deg og personligheten din veldig 🙂

 42. Ja, farg det litt lysere og klipp det en del:) Synes det er finere med litt mer naturlig lengde og ikke når det er så obvious hairextensions. (Selv hvor velpleid og fint det er)

 43. Hei fotballfrue! Enig at du bør endre på hårsveisen din, den var vel mest populær på begynnelsen av 2000-tallet. Jeg tror du hadde kledd en varm honningblond farge med lengde til skuldrene. Du hadde straks sett mer trendy og moderne ut. Håper btw formen din er bedre og ha en fortsatt god jul<3

 44. Kjære Caroline♥
  God jul til dere. Håper formen din er bedre nå og at du kan våkne å kjenne deg god igjen. Synes du er fin me mørkt hår, men synes du er ennå finere med lyst:-) Har følgt bloggen din hver dag i mange år. Fortsatt god bedring:-) klem

 45. Do it! For noen år siden ble jeg klippet litt uheldig av en lærling.. Og en seniorfrisør rettet det opp ved å klippe lugg på meg – kan love at jeg hadde en tåre i øyekroken da jeg gikk fra salongen!! Men jeg fikk sååå mange komplimenter! Og jeg har beholdt luggen siden, og trives faktisk veldig godt med det! 🙂 i tillegg har jeg fått en veldig lav terskel for å eksperimentere med sveisen 🙂

 46. Du hadde blitt utrolig fin med Jennifer´s hårfrisyre(bilde 4), og da mener jeg med både farge og klipp. Den hårfristyren på bildet 6 hadde du også kledd veldig godt!!!!

 47. Så spennende! Jeg synes bilde 9 var utrolig elegant.

 48. Vil ikke si at din hårfarge nå er å anse som brunette, men heller mørk blond/kommunefarge

  1. I følge frisøren min var jeg offisielt brunette da jeg farget det hakket mørkere i august, så jeg velger å høre på henne 🙂

   1. Kari-Anne

    Kommunefarge da gitt. Makan. Nå måtte jeg le litt.

   2. Mariell

    «offisielt brunette»… du får det til å høres ut som om håret ditt er veldig viktig. Jaja, godt man er forskjellig :p

   3. Ja, det er jeg uendelig glad for, Mariell 🙂

   4. … ja, det er enda godt, Mariell!

    What goes around comes around, eller hva.

 49. Jeanette

  Du hadde garantert kledd skulderlangt hår, spesielt den midterste på høyre! Bølger i hårt er det beste! Kanskje gå på parykk butikk og teste litt forskjellig! Hadde sikkert vært både morsomt og lærerikt 😉

 50. Det jeg ser ut i fra bildene et at du vil ha ombre! Ta det! Har det selv og er storfornøyd!

 51. Stemmer for lysere hår 😀 Men ville ikke klippet det så veldig kort da :/

 52. Marthe Mari

  Hei:)) Caroline kan ikke du skrive et innlegg alt dere har fått bruk for til nelia?? Dere kjøpte jo så mye fint! Og fortelle litt om hva dere ikke klarer dere uten i hverdagen! Å hva slags merke er vippestolen?? Klem

 53. Don’t go too light! I love your hair dark, I think it looks better and you look more sophisticated.

 54. För mig är det: en gång blondin, alltid blondin. 🙂 Har provat att färga håret mörkare i omgångar, men kommer alltid tillbaka till det blonda. Tycker att det blonda ger liv åt mitt ansikte, kanske för att jag är född blond. Man kan ju ändå variera med mycket eller lite slingor, olika nyanser, ombre, frisyrer och liknande. 🙂

 55. Ann Christin

  Go for it, forandring fryder

 56. Jeg var lei av mitt halvlange hår for et par år siden og bestilte frisørtime. Tok med et bilde av det jeg mente var en røff bob-aktig frisyre ned til ca kjeven, men som frisøren tydeligvis mente var nærmere pixie cut med litt lengre hår på en side. Fikk nesten hjertet i halsen når det allerede var litt kortere enn jeg hadde tenkt og frisøren sa at da var hun ferdig med grovklippen. GROVKLIPPEN?!!! Hvor kort skal det bli?? Tenkte at nå var det uansett for sent å snu og lot det stå til. Ble kjempefornøyd med sveisen, og det er første gang den helt fremmede damen i stolen ved siden av har snudd seg mot meg for å si at jeg ble kjempefin på håret. Forandring fryder!

  Er jo ikke verre med håret enn at det vokser ut igjen og kan farges på nytt 🙂

 57. Honestly speaking I love you in blond. You looked more feminine, more sweat. And much more younger. I also changed my nhair color several times but anyway I think that north girls must be blond:)

 58. Do it! Jeg «bare gjorde det» i slutten av august – da klippet jeg 20-25 cm med hår. Og FY SØREN det var deilig. Det er så utrolig deilig med forandring, og ikke minst å bare gjøre sånne ting som man har tenkt på lenge. Og vet du; det vokser ut igjen, tenk 🙂

  Klem til deg <3

 59. 3, 4, 7, 9 ♥

 60. sarah Nicoline

  Ja, farg det blondere og klipp det kortere! Det hadde du kledd kjempebra:):) Da hadde du fått litt mer stil og attitude, syns det hadde vært dritkult på deg

 61. Stemmer for Ashley Olsen sveisen nederst til venstre, eller i hvertfall å gå vekk fra dollete hairextentions!

 62. Nr 3 på første rekke eller nr 3 på andre rekke

 63. åå du burde prøve den frisyren som jennifer sniston har her. du hadde sikkert kledd den dødsgodt, og nå har jo du blitt mor og alt, og da er overgangen til kort hår en slags ting som hører til. bob er dødslekkert. hihi. men du er jo perfekt som du er og kler alt! stor klem<3

 64. Jeg bare lurer på en ting, kjøper du Sherri Hill kjolene dine på hennes offisielle nettside? Om ikke, hvor kjøper du de? God bedring Caroline, håper du får en perfekt nyttårsfeiring 🙂

 65. Jaa, farg håret lysere igjen! Du er SÅ pen med blondt hår. Ikke at du ikke er det med brunt også, men det blonde kler deg så godt:)

 66. Jeg skulle inn for å lese bloggen din da jeg glemte meg bort og skrev .blogg.no i stedet for bare .no og det var så uvant å se deg med lyst hår igjen jeg føler (på en positiv måte) at etter du farga håret og fikk Nelia at du på en måte har blitt litt «voksnere» men jeg syns du passer lyst hår så det er opp til deg;)

 67. Hei 🙂 Alt kler den smukke! Jeg vet du hadde blitt fin uansett hva du gjør. Litt lysere og en god del kortere? Tror det hadde blitt Perfecto ♥♥ Og angrer du, så kan jo du bare ta extensions igjen. Pleier du ikke å få det sponset? Jeg har selv veldig lyst men har ikke råd til frisør extensions hvis JEG angrer. Hehe. Men ja uansett så er du så flott både inni og utenpå 🙂
  Fortsatt god jul:-)

 68. Kommunefarget er vel det SISTE håret ditt er. Du er da ingen grå mus, du har en gyllen fin farge som kler deg godt. Tror enkelte ikke vet hva «kommunefarge» faktisk er 🙂

  Jeg troor vi har samme frisør, uten at jeg har fått bekreftet det, og i såfall er hun utrolig søt 🙂

 69. madeleine

  Bilde nr 8 hadde du sikkert vært smashing med! I værstefall kan du jo sette på lengre tape extensions igjen hvis du mistrives med lengden. Jeg vet ikke hvor langt ditt naturlige hår er jeg, men hadde vært utrolig gøy å se deg med litt kortere hår! 🙂

 70. Dette hørtes superfresht ut! Deilig med en kortere/lettere frisyre. Tror det blir utrolig fint med blondt. (Du er vel blondine naturlig? Og vi passer jo ofte den fargen som er naturlig for oss best, selv om det absolutt er gøy å jukse litt)

  Godt å se at du er bedre:) klem fra leser

 71. Veronica

  Det hadde vært så stilig å sett deg med frisyren til Jennifer Aniston eller Ashley Olsen! Det er jo uansett ikke de drøyeste klippene du hadde tatt, alltid godt med en liten forandring:-)

 72. Marianne

  Jeg tror du kommer til å bli nydelig uansett hårfarge- og fasong! Men det hadde vært spennende å se deg med en litt lang bob, kanskje 🙂 Ble faktisk inspirert nå, jeg også 😀 Blir nok en tur til frisøren på nyåret!

 73. Caroline D

  Ja! Synes du er mye flottere med blondt/blondere hår! Og tror du hadde vært fantastisk fin med frisyre som Anniston og Olsen på bildene 🙂 Tror ikke du trenger å være bekymret over forandringer, alt kler den smukke!

 74. Du hadde sett veldig bra ut med ombre! Jeg mener, da får du på en måte begge deler – både mørkt og lyst. Personlig mener jeg du ser mer «voksen» ut med mørkt hår, og du kler det veldig godt. Lykke til, og jeg gleder meg til å se resultatet 🙂

 75. Tenk deg gooodt om! Jeg hadde fått sånn passe langt hår før jeg klippa bob! Var utrolig fint og flott de første dagene, men så kom bad hairdays, og de dagene som jeg ikke hadde tid til å rette det! Nå har jeg vel ikke allverdens tid til å stå å stelle meg på morgenen, og prioriterer heller å sove så kan jo ha litt med det å gjøre 🙂 Men alt kler den smukke, og du er jo utrolig fin uansett hvordan du steller håret, og hva du har på deg!
  Gleder meg til å se forandringene!
  Ha en fin helg søte Caroline!

 76. Jeg tror du hadde blitt kjempefin med fargen som Jennifer Aniston har, og lengden til bilde nr.8. Men alt kler den smukke, så det blir nok bra uansett hva du velger å gjøre:)

 77. Hei! Har et spm som ikke har med dette innlegget, men jeg spør alikevel. Holder på å plalegge innkjøp av div babysaker, å jeg falt veldig for ditt valg av stelle veske. Hva er navne på den LV veska og str og ca pris?
  Ellers må jeg si at ditt hår er fantastisk slik du har det nå, om du skal gjøre forandringer, ikke forandre på fargen! Fortsatt godt jul

  1. Totally 🙂 Betalte vel 7 – 8000, husker ikke helt :/

 78. Nå fikk jeg skikkelig lyst til å klippe håret litt. Fort at jeg bare setter det opp i en knute. Så mange fine tips du har lagt ut!

 79. Jeg er frisør og jeg synes absolutt du skal gå for litt forandring. Nest siste bildet tror jeg kan bli en bra start siden du har hatt kjempe langt hår så lenge. Fargene er også fine. Go for it! Lykke til 🙂 Man blir enda mer chic når man tar litt lengde 🙂

 80. Marte Rebecca

  Jeg tror du hadde kledd en «lang bob frisyre» kjempe godt!:D

 81. Ooojj!! Jeg klarer ikke slutte å se på bildene! Har like langt hår som deg og har vurdert lenge å klippe meg – men ikke helt turt. Det var dette ‘sparket’ jeg trengte 😉 tror både bilde nr 6 og 8 kan bli skikkelig fint på deg Caroline 🙂

 82. Caroline

  Kanskje fordi du har blitt mamma?:) jeg syns du skal gå for det! Alt kler den smukke 😀

 83. I love number 8 hair!!:) <3 I think it is good idea cut a little bit your hair!!:) Not too much but a little bit:)

 84. interessert i hus

  Har dere plantegning til huset deres? Kunne du lagt ut tegningene ? 🙂

 85. LANG BOB! det hadde du kledd helt vilt bra!

 86. Du burde absolutt gå for det! Du skal jo ikke klippe av «ditt eget» hår, kan jo bare sette
  på lange hairextensions hvis du blir lei av det korte 😉

 87. Du kler de fleste farger, men jeg forstår du ønsker å bli blond igjen. Synes det kler deg aller best:)
  Men kanskje en litt varmere tone, honning blondt?

  http://www.bryllupstid.no

 88. Benedikte

  Syns du kler blondt hår utrolig godt. Hadde vært moro om du stripet det lysere igjen :))

 89. Bilde et oh åtte er suuuper fint trur noen av de ville klett deg veldig godt:-) og som jeg pleier å tenke det er jo bare hår og gror ut igen

 90. Nå vet jeg du ikke spurte, men jeg syns du er mye finere med mørkt hår enn lyst 🙂 men det skal sies at jeg er en gjennomsyra brunette da. Har vært blond også men aldri igjen 🙂

 91. Janne Therese

  Du er egentlig veldig heldig, for du er kjempe fin med både lyst og mørkt hår. Jeg ser helt merkelig ut med lyst hår, så her er det mørkt hele året. Farges hver 6 uke. Men lar jeg det gro ut har jeg nok kommunegrått eller askeblond som er litt penere navn på det 😉

 92. gjør det! jeg savner det lyse håret ditt 😀

 93. Hei Caroline! Første gang jeg kommenterer deg

 94. Åh! ja! Vet du, det har jeg faktisk tenkt at ville kledd deg skikkelig godt! lange lokker er fint, men det er et eller annet med litt sånn skulder-langt hår ish som ser Åå classy ut! Personlig syns jeg du ser nydelig ut med den fargen du har nå. Den er ikke for mørk, men for meg virker du så mye mer naturlig ut med den fargen.. 🙂 kanksje fordi den passer bedre til øyenbrynene dine og fordi øyefsrgen din bare lyser opp når du har det mørkt.. Men jeg er sikker på at du kommer frem til et supert resultat. Stemmer hvertfall for at du tør å klippe deg! Kanskje jeg følger etter! Ville vært superspennende! 😀

 95. Du er nydelig med både blondt og brunt hår, men jeg stemmer for at du beholder det brune! 🙂 Evt bare tar noen striper for å skape kontraster og liv i det. For jeg ble så positivt overrasket da du farget det mørkere, du fikk en nydelig glød og farge i ansiktet, synes du kler det kjempe godt :)) Også ser du så sofistikert og elegant ut når det er brunt synes jeg 🙂 Men for all del, du er kjempe fin med begge deler, du må gå for det du føler deg vel med og vil ha selv 😉 Synes bare du ble så ekstra flott med brunt! Klem <3

 96. Næmmen stakkars Anne da…

 97. Caroline

  Litt lysere og en lang bob ville sett fantastisk ut på deg! 🙂
  Og trives du ikke så får man jo også lenger hår hos frisøren nå 😉

 98. Her var det mye fint… Tenkte å klikke meg i januar mens jeg er i USA, men det er vanskelig å finne en stil. Jeg vil ikke måtte etterfarge det hele tiden heller så jeg forblir alltid blond… Da er det jo enkelt med ombre-stil, men når håret allerede er lyst så skal det en del til for at det syns. Nei livet er ikke lett gitt. Øverst til høyre var fint. Men så må man ha tykt nok hår for det og.

 99. Cecilie LL

  Dette var et flott innlegg med mye fornuftig. Sånt liker vi å lese.
  Det er godt å lese det du svarer ang Nelia og kosthold.
  Det er viktig for et barn å utvikle smaksløkene, få gå i bhg og bursdager som de andre barna, hvor de får spise, leke og kose seg.
  Det er ikke veldig sjeldent at barn som vokser opp og ikke har fått lov til noe, hvor alt er farlig osv, at disse barna i voksen alder skal ta igjen alt det tapte.

  Du bør absolutt gå for en hårforandring. 😉

 100. Hva med ny header? Er jo helt sommer den som er der.

 101. Kjempefint inspirasjonsbilde og veldig sånn jeg drømmer om . Godt å se at formen din er bedre igjen.

 102. Blondt ( klippe opp ) og med relativ lang plannelugg- tror du vil kle en litt mer «rocka» frisyre til din feminine stil- synes håret blir litt for «voksen dame» og kjedelig nå sammen med den stilen du kjører.

 103. I also agree with those that say that brunette looks better on you. It makes you look prettier and much classier and sophisticated. That said, I understand that change is good. If you go blonde, I would recommend going for a warm, darker blonde. The other blonde is too harsh on you. Also, a long bob would look amazing on you! Anyway, I’m sure you’ll look great!

 104. You would look beautiful however you do your hair! Don’t cut it too short though – you have lovely long hair! Highlights in the New Year would look wonderful on you 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 105. CAROLINE! Herlighet du hadde kledd hår som hun på bildet nederst til høyre!! Hun i blå topp! Det tror jeg seriøst hadde vært helt fantastisk!! Kjør på!! 😀

 106. Lyckliga Ingrid

  Go for it! Det er jo bare hår og det vokser ut igjen.:) Riktig god jul og godt nyttår til deg og dine<3 Det har vært fint å følge deg dette året, mye spennende lesestoff hehe!

 107. Fargen til nr 1 og 4, og en mellomting mellom de to lengdene. Jeg trooor av erfaring (har selv jobbet dom frisør i noen år) at du kommer til å angre hvis du klipper det for kort nå. Og det blir mindre pent jo kortere det er å sette på extensions, om du skulle angre og tenker at da er det bare å sette på hår igjen 🙂 men bare et tips, du blir nok veldig fin uansett hva du gjør!

 108. Hvis du skal få håret lysere igjen må du avfarge? Lyst på lysere hår selv men har det brunt som deg..
  Fint å se at du er på bedringens vei nå. Syns du takler det så bra:)

  1. Det vet jeg ikke :/ Får høre med frisøren min 🙂

 109. JuleAngelica

  Jeg synes du kler så godt den fargen du har nå. Du er sprakende vakker i lyst hår også, men sånn som su har det nå får din hud til å se nydelig ut samt at øynene kommer frem på en helt annen måte. Men du velger selvsagt hva du vil selv! Du er fin både som mørk og lys.

  Klem JuleAngelica

 110. Du har alltid velpleid hår og er flink til å variere, men det er likevel opplagt at det er kunstig. Det er tykt og langt men «to much» i mine øyne ihvertfall. .. Tror du hadde kledd noe nettere, kortere og mindre tungt. Selv hadde jeg ikke orket å ha alt det ekstra håret tapet i hodet HELE tiden. Har prøvd, men det kjentes «ekkelt», så det var av etter to uker…. Og jeg har mye hår selv så jeg tok bare en pakke. Du har tre, til enhver tid? Klipte meg litt kortere og siden jeg er liten og nett var første fra mannen: Å godt du ble kvitt noe av det hårreiret….hehe. Nå er du sexy! :-))

 111. Alexandra

  Jeg skal gi deg en veldig god grunn til å både gå lysere OG kortere: Om 2-3 måneders tid kommer du til å begynne å miste hår i STORE mengder pga amming og hormoner og da er laaaange, mørke hår OVERALT ikke særlig delikat..

 112. Yes, blonde is your colour, you look younger in this colour. I love when u re blonde! Love xxx

 113. Benedikte

  Jeg syns du burde ha håret slik som du har på bildet på headeren din. Utrolig fint 🙂

 114. Martine B

  Du kommer virkelig til å kle litt kortere hår!!! Er så fint og elegant. Bilde nr 6 var rått. KJØR PÅ 😀

 115. Henriette B

  KORT HÅR! BIlde nr 6 var RÅTT

 116. Nummer 1, Annalynne McCord har de værste fuck me-øynene. Sexy dame! Drit i håret…jeg vil ha det blikket

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *