time to sparkle

I kveld har jeg vært i helt ok form, i hvert fall i såpass form at jeg ble helt dårlig av å se for meg kaoset på rommet til Nelia etter pakkegildet på julaften, så nå har jeg brukt noen timer på å ta i et tak der. Nå er en hel del med nytt tøy i vaskemaskinen, og hele skapet hennes er sortert nok en gang *klapperihendene* Den ene delen for alderen 0-3 måneder, den andre fra 3 måneder og oppover. Så er alle julekort og hilsener i forbindelse med fødselen sortert og plassert i en egen fin eske. Orden i kaoset er lik orden i hodet mitt, så det var dagens anstrengelse. Men det er jo så gøy med orden, beste jeg vet. Så hadde jeg tenkt til å ta fatt på mitt eget klesskap og mine egne kommoder, men det får vente til i morgen. Ikke bare har jeg vondt i høyre nyre (haha, høres jo ut som jeg nærmer meg 90 år), men Lars-Kristian frister med middag og Home Alone 2 i skrivende stund, så jeg tror resten av kvelden skal gå med til kos.

Jeg rakk forresten å finne frem nyttårskjolen som jeg bestilte fra onlineformals.com for en god stund tilbake, håper den passer! Egentlig ville jeg ha den i lyseblå og beige, men den kommer ikke inn før i januar. Sort er uansett veldig passende til nyttår. Gleder meg til å prøve den ordentlig, og krysser fingrene for at jeg er helt frisk innen tirsdag ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

sherri hill 

71 kommentarer

 1. Gorgeous! I really hope you are going to be healthy by Tuesday.

 2. Åhh for en nydelig kjole – fineste deg kommer til å stråle av skjønnhet på nyttårsaften!

 3. Daniella

  Superfin.. Kan du linke til den?? ❤️

 4. Nydelig kjole! Men du, hvilket program/app bruker du for å lage bildet i dette innlegget? Rammene og teksten 😉

  1. tych panel og cs5 🙂

 5. Hei, Caroline 🙂

  Jeg lurer på om du fortsatt bruker Nike+ sportsklokke GPS? Fikk den til jul og opprettet Nike+ profil, men jeg lurer på om det går an å søke opp andre hvis man vil sammenligne tid, konkurrere mot andres tid osv?

  God bedring!

 6. Kjolen var helt nydelig, men skal du få anledning til å bruke den må du fremdeles ta det med ro kjære deg. Rotet ditt eller kaoset som du velger og kalle det og som jeg har en mistanke om ikke eksisterer, kan vente. Det løper ingen vei og ingen stjeler det fra deg. Spis gode måltider og fortsett med » slaraffenlivet» så skal du se nyttårsaften blir strålende.

  1. <3

  2. Signerer den 😉 God bedring, Caroline!

 7. Passer deg nok perfekt! 🙂

  http://www.bryllupstid.no

 8. Jeanette

  fantastisk fin kjole! Kjempebra du fikk komme hjem til jul!

 9. Hei:) ville bare si at du er en inspirerende person! Har fulgt deg i over ett år nå, og gleder meg like mye til hvert innlegg. Ønsker deg god bedring og ett godt nytt år!
  Klem Helene

 10. Så flott st du er bedre,så du får dulle med din lille familie og kose deg.Alt rundt deg er nydelig og lekkert,du er en utrolig flink jente.
  Er helt forelsket i dine perle kleshengere,kan du fortelle hvor du har kjøpt de?
  Godt Nyttår og det beste til deg og dine.

 11. Jeg må si jeg ikke helt fatter hvordan du kan bruke så mye penger hele tiden…? Ikke vondt ment, men sånn overflod og gjør meg helt satt ut. Vi tjener nok omtrent som dere, kanskje mer faktisk ettersom jeg gikk ut fra den artikkelen om hva dere «dro» inn :-)). Men likevel kjøper jeg aldri ny kjole HVER jul, nyttårsaften etc etc. Skapet ditt er jo smekkfullt! Ikke frekt ment, beklager hvis det oppfattes sånn. Vi lever godt men er ikke shoppinggale….

  1. Herregud :p Alle har vel sine ting de bruker penger på. Jeg har LANGT i fra like mye penger som Caroline, men pleier å kjøpe ny kjole til jul og nyttår hvert år…..

   1. Neliane

    Vet du…jeg blir så lattermild av sånne «forsvarshyling» fra kvinnfolk :-)). Og noen ganger «lyser» det av teksten alder liksom…. Jeg har llovå spørre, opp til Caroline om hun vil svare :-). Og jeg håper ikke dette blir en sånn «tråd» hvor fjortisene styrter til «unnsetning» og det hele rundes av med svar i hjerter…. JEG blir litt dårlig av forbruk som er hinsides, MIN mening jenter. Vi tjener mellom 6 og 7 mill pr år og er nøysomme og fornuftige :-)).

 12. anna helén

  fin, men veldig kort da 😉

 13. Hei!
  Jeg har et spørsmål som ikke handler om dette, men om hundene. De virker så rolige – er de sterilisert?

  1. Ronaldo er sterilisert, men ikke Hugo 🙂

 14. Jeg prøvde å kommentere et tidligere innlegg, men vet ikke om det ble registrert ! 🙂 Så prøver igjen. Hvilket redigeringsprogram bruker du når du legger tekst til bildene dine ? 🙂

  ha en deilig jul videre.
  klem ! 🙂

  1. Jeg bruker Photoshop 🙂

 15. Beautiful dress! We don’t have any plans for New Year’s eve yet so I don’t know if I should start dress hunting or not, haha 🙂

 16. Hvorfor ble ikke den kommentaren godkjent…? Så hårsårt kan det vel ikke være? Isåfall må det være hundrevis som aldri kommer frem her..? Det var ikke noe stygt i den.

  1. Benedicte

   Hun er syk, er nybakt mor OG det er jul. Litt tålmodighet kan du vel ha Neliane?

   1. godkjente kommentaren din, Neliane 🙂

 17. Hei Caroline. Så fint bilde av dere 3:) jeg har et lite spm, har du noe bra tips mot sukkersuget? Jeg har gått ned 8 kg men har nå begynt å gå opp igjen, pga sukkersuget er så høyt. Målet mitt er å kunne gå ned iallefall 4 kg til. Ha en fin romjulstid:)

 18. That dress is so gorgeous and you will most definitely look so beautiful in it – you always look amazing!

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 19. Den var utrolig fin! Gleder meg til å se hvordan den er på 🙂

 20. Ann Kristin

  Hei Caroline 🙂
  Lurer på hvilken side(r) du bestiller sherri hill kjolene dine fra og hvor lenge det tar fra du bestiller til du får den/de i posten ? Kjempe fin kjole forresten <3

  xo

 21. mette marit

  Hei, jeg lurer pâ noe som ikke handler om dette innlegget. Vet du om noe bra mot dârlig ânde? Kunne du lage et innlegg om dt

 22. Har du hørt at lavkarbo+nyreproblemer = sant? Er faktisk en av hovedfaktorene flere leger nevner som farekonsekvens av lavkarbo.

  1. Lavkarbo øker nok ikke risiko for nyreproblemer 🙂

   1. vildegard

    Det er vel heller alle melkeproduktene dere heller i dere?
    Dere må drikke nok vann! Vann er livsviktig!

    Ellers gleder jeg meg til å se Caroline i den glitrende kjolen! Fikk veldig lyst til å pynte meg på nyttårsaften jeg også!!! 😀

   2. Jeg har heller aldri hørt at melkeprodukter kan øke risiko for nyreproblemer :/

    Nå er det uansett litt forskjell på nyreproblemer og en nyrebekkenbetennelse. Sistnevnte skyldes som regel bakterier som beveger seg oppover fra urinrøret, og har fint lite med kosthold å gjøre.

   3. Ubalanse i egen bakterieflora kan være årsak – viktig med surgjøring (spise sitrus osv.), samt egen hygiene ved toalettbesøk. Hilsen Bio. P.S. Ellers, hva kosthold angår, er ingen ekstremer gunstig. Anbefaler en titt på en sentrifugert blodprøve etter et fettrikt måltid, serum ser ut som fløte.

   4. Ubalanse er helt klart en faktor, det gjelder over alt hvor overflaten er kolonisert med bakterier. Dette med surgjøring, er det for å gi urinen en lavere pH slik at bakteriene trives dårligere? Sitrusfrukter er vel basisk for kroppen, såvidt jeg vet, mens melk er surt. Så om det har noe for seg så bør en i så fall drikke mye melk.

    At serum er tykkere etter et fettrikt måltid har vel ikke så mye med nyrebekkenbetennelse å gjøre?

   5. filippa

    regner med ar C får hiprex rimelig kjapt når hun er frisk. Jeg skrev sist hun hadde uvi at hun burde stå på det forebyggende. Usikker på om den kan brukes v/amming.

    Hjalp iallefall meg 🙂

   6. «Ubalanse er helt klart en faktor, det gjelder over alt hvor overflaten er kolonisert med bakterier. Dette med surgjøring, er det for å gi urinen en lavere pH slik at bakteriene trives dårligere? Sitrusfrukter er vel basisk for kroppen, såvidt jeg vet, mens melk er surt. Så om det har noe for seg så bør en i så fall drikke mye melk.

    At serum er tykkere etter et fettrikt måltid har vel ikke så mye med nyrebekkenbetennelse å gjøre.»

    SVAR: Sitrus surgjør urin. Les kommentaren på nytt,LK: Jeg skriver «P.S. Ellers, hva kosthold angår» og refererer til deres kostholds-variant.

   7. Jeg forstod godt at du mente at sitrus surgjorde pH, men meg bekjent er f.eks sitron «basisk for kroppen». pH vil dermed ikke bli surere ved inntak av sitrus, men ha motsatt effekt og gjøre urinen mer basisk.

    Jeg skjønner fortsatt ikke poenget ditt med serum etter et fettrikt måltid? At det skjer en økning i mengde kylomikroner er jo rimelig naturlig, men også svært forbigående da kylomikroner er relativt kort halveringstid.

 23. Natta skjønne 🙂 klem

 24. Heii, kjolen var helt nydelig!! Men jeg lurer på noe, hvordan får du de helt fantastiske krøllene du har på bildet i headeren? Peneste håret jeg har sett!!

 25. Stilig kjole 🙂

 26. Hei
  Gratulerer så mye med den søte jenta.
  Jeg ser at i innlegget ditt om stelleprodukter fra 15. desember har du fått mange kommentarer på at Mesoft ikke skal kastet i toalettet. Dette stemmer. Mesoft er en absorberende kompress og kan tette rørene. Kast de heller i vanlig avfall.
  Ønsker deg en fortsatt god jul, godt formen er stigende.

  Mvh Elisabeth Vosmik, Sales Support Manager, Mölnlycke Health Care

 27. Hei Caroline 🙂
  Jeg vil egentlig bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg setter veldig stor pris på det du skriver og deg som person. Jeg synes du får urettferdig (og usaklig) mye kritikk/hets til tider, noe jeg synes er fryktelig provoserende, men jeg håper du ikke lar det gå inn på deg for du er en utrolig inspirerende, flott, flink og imponerende dame på alle måter :)) Du inspirerer meg til å være den beste utgaven av meg selv, til å være sunn og sterk og gå for det jeg vil ha i livet! Jeg setter også så stor pris på produktomtaler og tips, de beste make-up produktene har jeg funnet takket være deg :)) Jeg er mamma selv og på alder med deg, og jeg kjenner meg sånn igjen i hvordan du har det nå…du er en veldig god og flink mamma til ei helt nydelig jente <3 Digger deg, og det er mange av oss!
  Ønsker deg en fortsatt koselig romjul og et riktig godt nytt år! <3 -klem fra Ingvild 🙂

  1. Takk for hygglig kommentar 🙂

   GOd romjul og godt nyttår til deg og dine også <3

 28. Kjolen var kjempe fin!! Synes den er enda finere i den fargen du har bestilt enn den du hadde tenkt. Synes lyseblått er litt harry. Men denne var VIRKELIG FIN!! God bedring

 29. Nydelig kjole, og godt du er på bedringens vei.
  Ang melkeprodukter og nyrebetennelse så ligger det noe i det.
  Min mor har fjernet en nyre pga mye plager, og hun fikk
  Beskjed om at vann var det viktigste, ikke drikke mye melk.

  1. Men det er mange år siden, og de forsker på noe nytt hele tiden:-)
   Jeg selv trur det har med bakterier å gjøre.

  2. At hun fikk beskjed om å drikke vann, og ikke melk, betyr ikke nødvendigvis at melk er årsaken. Det kan være mange årsaker til nyreproblemer, og det er stor forskjell på betennelse i nyrer (nefritt) og i nyrebekken. Sistnevnte skyldes som regel alltid bakterier, mens førsnevnte kan ha mange ulike årsaker.

   1. marthe

    Jeg har aldri likt melk og melkeprodukter, alikevel har jeg hatt nyrebekkenbetennelse flere ganger 😉
    skjønner ikke at folk skal henge seg så fryktelig opp i andres sykdom…..

    god bedring 🙂 håper du føler deg bedre snart 🙂

   2. tusen takk 🙂

 30. Lekker kjole! Du stråler jo fra før av, så trenger ingen kjole for å stråle sånn sett.
  Håper dere nyter romjula og at formen er bedre nå 🙂

  Stor klem

 31. Det er jo mange som liker huset deres (inkludert meg) og er veldig interessert i å se på husets plantegning, men jeg lurer på om dere har det eller ikke og isåfall om dere kan legge de ut 🙂

 32. Kan du snart legge ut bilde av julekortet deres? Plis

 33. Jeg synes faktisk ikke synd på deg Caroline om du bøye syk igjen! Du fikk komme hjem med beskjed om å ta det m ro så styrer du værre en værst og rydder klesskap!! Hallo!!! Du har orden og støv på hjernen men ta d m ro!

  1. Helt enig med deg.
   Jeg ville tatt det med ro iallefall for ungen min sin skyld, når man er mor så har man ikke seg selv å tenke på lenger.
   Og dersom du skal få det til å virke perfekt å rydde et rom som er litt rotete etter du har vært såpass syk at du har ligget på sykehuset så burde du kanskje få et skikkelig tilbakeslag (håper ikke det skjer da…) og få øynene opp for litt perspektiver her i livet.
   Er man syk, så kan det rommet stå sånn noen dager eller så kan mannen kanskje passe på å få det gjort så det ikke stresser deg??
   Vær så snill og ta vare på deg selv!!! 🙂

   (Har selv vært såpass syk, kreft og immunsvikt, at det ser helt patetisk ut at man driver å leker med ilden som du gjør, spesielt når du har barn)

   1. Anne Berit

    Seriøst, hva slags kommentarer er dette??? Synes ikke synd på Caroline selv om hun er syk fordi hun ikke har tatt det nok med ro? Ønsker at hun burde fått tilbakeslag??? Hjelper ikke å si at en ikke håper at det skjer etter at du har ønsket det.
    Ondskapsfulle mennesker!! Caroline har latt bloggen være og tatt vare på seg selv så langt jeg kan se men de fleste mennesker som faktisk har vært syke vet at når man har vært syk lenge og begynner å føle seg bedre så blir man rastløs! Så da prøver man seg fram og ser hva man orker å gjøre.

    God bedring Caroline, ønsker deg alt godt! Skjønner at du blir rastløs når du har vært syk lenge men jeg vet at du er såpass oppegående at du ikke setter helsa di på spill over støv på hjernen.

   2. Elise og lise: caroline kjenner vel sin kropp best og er da rimelig oppegående så om hun kjenner at yes, i dag kan jeg klare å begynne å pusle litt i heimen så klarer vel hun fint å avgjøre sin egen helsetilstand eller?? Jeez.. «leker med ild når man rydder på plass julegaver liksom» haha.. d er det dummeste jeg har lest på lenge lise… passe på seg selv kanskje??

 34. Ge ditt stöd och skänk en slant till en bättre värld!
  https://insamling.sos-barnbyar.se/insamling/gedittstod

 35. Hvor er den bare smuk din nytårskjole (:

 36. Witaj.Carolina where you bought it round rug under a Christmas tree? Regards from Polish.

  1. it’s from a store called KID interiør 🙂

 37. Hei! Jeg fikk ikke kommentarfeltet til å virke på innlegget om romjulssalg på coverbrands, så da poster jeg komeentaren her.
  Jeg lurte nemlig veldig om du vet om pudderboksene i kit’et fra BEKK by Linda Wickmann er i full størrelse (10g)?
  Finner det nemlig ikke ut, og håper du kan svaret.
  Fortsatt god jul, fra fast leser som finner bloggen din utrolig inspirerende! 🙂

  1. jeg vet ikke, dessverre :/ men coverbrands har veldig god kundeservice, kanskje du kan spørre dem? 🙂

 38. Heia:) hvilket understell har du på vognen til Nelia?

  1. classic chrome 🙂

 39. Hei! Jeg lurte på hvilken str kjolen er i ?

 40. Bloggen din er utrolig bra, Caroline, men jeg syns det er litt ulogisk bruk av de skillelinjene. Du tar de foran og etter bilder, men hvorfor det? Jeg trodde de var for å skille mellom hva som er hva liksom. Som forskjellige tema. Men det kan være at jeg er helt på jordet også!

 41. Kjære Caroline,
  Du har nettop fått et skjønt lite barn, du har vært syk og hadde du ikke vært selvstendig næringsdrivende hadde du hatt permisjon nå. Jeg er en gammel farmor og ikke i din blogg sin målgruppe men jeg vil gi deg et råd om å legge ned bloggen fram til barnedåpen, kos deg med den lille jenta di og gi henne av all energien og kjærligheten din. Det vil gi både barnet ditt og deg den beste starten på det lange livet dere skal ha sammen. Beste hilsen Berit

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *