3 gaver

Skapet til Nelia renner over av klær nå, det er helt utrolig hvor mye hun har fått til jul. Skulle gjerne vist frem alt sammen, men det blir litt vanskelig, så jeg har valgt ut 3 gaver jeg synes var spesielt fine.

___________________________________________________________________________________________________________

Denne fikk jeg av Lars-Kristian, den luringen! Han har alliert seg med noen i Oslo (les: Rasmus) slik at jeg fikk gave til tross for at vi aldri fikk dratt inn dit. Denne har jeg ønsket meg lenge, så nå blir jeg snasen på tur med både denne og stellevesken til Nelia. Kjekt med en stor veske som rommer både jålerier, data og andre ting.

Jeg føler skikkelig på at jeg ikke har fått gitt ham noe, men det eneste han ønsket seg var at jeg skulle få feire jul hjemme. Han er den skjønneste  Men det spørs om ikke det vanker nyttårsgave på ham likevel. Mamma, pappa og Anette kommer hit for å feire årets siste dag med oss, så da skal vi ha gaveoppakning nok en gang. Tenkte det var koselig å gjøre det på den måten, ettersom vi ikke var ferdig med deres gaver da de kom hit for å bytte mens jeg var på sykehuset.

elsker dette serviset til barn fra wik og walsøe, fra farmor (oldemor) til Nelia 

dette smykkeskrinet var så skjønt, så her skal alle smykkene hennes bo med tiden – gave fra søskenbarnet til Lars-Kristian med familie 

___________________________________________________________________________________________________________

Her har gjestene våre dratt avgårde til fjells, og igjen er det bare oss fem. Det er så rart, for det føles som en evighet siden vi var alene i huset. Det ER en evighet siden! Vi har hatt noen utrolig fine dager sammen med familien, og jeg sitter alltid igjen med en tom følelse inni meg når det hele er over. Men da er det bare å glede seg til neste gang! Bare så synd vi bor så altfor langt unna hverandre.

I kveld skal vi bare slappe av, se filmer og rydde på plass gaver, klær og vaske hus. Jeg hangler fortsatt og er så lei av å ikke føle meg frisk. Netsen så jeg har glemt hvordan det kjennes. Men det er bare å smøre seg med tålmodighet, det blir nok bra snart. Forresten! Startet å se på Rita da jeg lå på sykehuset, og dersom du ikke har sett det, MÅ du! Det finnes på netflix, jeg er ferdig med sesong 1 allerede, fantastisk serie! Top of the lake så jeg også mens jeg var der, så det er enda en anbefaling. Helt utrolig hva man plutselig får tid til mens man er syk 😉

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees senere, tenkte å vise dere nytårskjolen min som jeg håper at jeg er i form til å bruke ♥ 

39 kommentarer

 1. Så fantastiske fine gaver! Du har en snill mann:) ¨
  Lurer på hvilken modell vesken er? Hvilken størrelse?
  Håper du får en fin julefeiring videre, det fortjener du!

  1. louis vuitton keepall 50 🙂

 2. Såå fine gaver da! 😀 Kos dere masse de neste dagene. Håper formen din blir helt topp snart. Og tusen takk for tips til serier. <3 Jeg har vært veldig syk av og på i mange år,men de to siste årene har det vært veldig ille, så har selv sett endeeel serier. Takk gud for at det finnes netflix 😀 Hehe 😀 Klem til dere alle, vakre <3

  1. Netflix er genialt 🙂 Så leit å høre at du har vært mye syk, håper du er bra nå og at du har en fin jul <3

   Klemmer 🙂

 3. Så mye fint!:)
  Vet ikke om det bare er på min pc dette ikke virker, men «Older posts»- knappen virker ikke når jeg blar i arkivet, bare den på toppen virker, men det er jo litt tungvint å bla helt opp igjen når man har bladd helt ned for å lese:/ Jeg bruker Chrome.
  God jul videre, får håpe formen bedrer seg!:)

  1. Jeg skal sjekke opp 🙂

   Klem til deg 🙂

 4. Så fine gaver;) Det smykkeskrinet var spesielt nydelig. Bra du er på bedringens vei!
  Rita er en råbra serie!

 5. Aah du er heldig du! For en lekker veske. Lars virker som den perfekte ektemannen og far. Dere er sâ gode og nydelige. Fortsett slik, jeg fâr en virkelig positiv innstilling etter â ha stikket innom bloggen din. Stor bamseklem til lille frõken nelia

 6. Jessica Zaki

  så gøy! Jeg fikk også den samme av min fiancé <3 Jeg har 55 🙂

  Btw ta den tilbake til butikken og få initialene dine ingravert på den lappen som henger 🙂
  På min står det 'J Z' Det blir så mye mer personlig 🙂

  ellers kos deg masse med familien!

  1. Ja, det er planen 🙂 broren hans turte ikke ta sjansen på å velge inngravering (farge etc) så det er bedre jeg gjør det selv 🙂

 7. Åååå… så fin bag!! 🙂 God jul!! 🙂

  1. goood jul 🙂 <3

 8. Nydelige ting, du er jammen heldig…litt av en bag, men det er velfortjent!! Fortsatt god jul.

  http://www.bryllupstid.no

  1. Tusen takk, og det samme til deg 🙂

 9. LV butikken i Oslo sender også varer per post, så det er ikke noe problem å få skaffet seg det man ønsker seg.
  Så dersom man vet hva man vil ha, er det unødvendig å dra inn for å kjøpe det:) Frakten er ikke veldig dyr heller.
  Fikk selv veske av kjæresten til jul, og da tok posten kun 2 dager, og det helt til vestlandet:) Kos dere masse videre i julen!

  1. Det var jeg ikke klar over! Takk for tips 🙂

   Klem!

 10. Først av alt:
  Supert at du rakk å komme hjem til jul!
  Også, denne nye LV baggen din vil du elske! Vet bare hvor høyt jeg elsker min bag! Flott venn å pakke alt sitt durebare ting i! Nam nam! 🙂

  God jul videre, kos dere masse med hverandre og familie 🙂

  Klem! 🙂

 11. Dwightinha

  Din lille heldiggris, kjempefin bag. Kjøpte min på tidlig 90 tall, men den er like fin og anvendelig fortsatt, så det er en gave som varer.
  Så fint at du er hjemme igjen.

  1. Ja, det er utrolig deilig å være hjemme igjen 🙂 Håper du ahr en fin jul 🙂

 12. hvilken størrelse er det på baggen fra lv? og vet du ca pris?

  1. Dette er strl. 50 og den koster 9100,- 🙂

   1. Lars-Kristian spanderer mye på deg ja, i fjor var vel det året du fikk den dyreste gaven, en bil!
    Er vel en ekstra bonus for deg at Lasse har mye penger å rutte med 😉

 13. Så heldig 😀

 14. Kjempefine gaver <3

 15. Rita er en artig serie, men jeg vil anbefale dere serien white collar. En artig og spennende serie du finner på netflix 🙂

 16. En riktig god jul!

 17. Ah, nå var det så koselig å lese bloggen din igjen <3 Håper alt er bra med deg og at alle vondtene holder seg langt unna nå. Håper du har hatt/har en fin jul med den herlige familien din <3 Masse klemmer fra meg og Nelias fremtidige kjæreste (haha) 😀

  1. Jaaaa, fremtidig kjæreste <3 Håper du koser deg masse som 2-barnsmor! Og gratulerer så uendelig mye med forlovelse 🙂 <3

 18. What a nice bag you got 🙂 I’ve been dreaming about the same one for a while. Good to see you are home again and getting better <3

 19. Such beautiful gifts 🙂 Have a lovely Boxing Day!

  Love & Christmas Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 20. Den vesken passer jo så bra til deg:) Falt pladdask for tingene til Nelia jeg <3 Nusselig og klassisk smykkeskrin 🙂 Skjønner godt at du føler på det med julegaven til Lars-Kristian. Har det litt sånn med sambo jeg og, men det føles tross alt lettere når vi ikke hadde råd til å kjøpe noe til hverandre i år. Det er ikke slik at jeg fikk av han og ikke han av meg og da går det greiere, hehe:)

  Uansett så ble det mer enn nok pakker til alle mann, du verden for et gavegilde juleaften har utviklet seg til å bli. Nesten så man blir ør! Litt håpløst å forsøke å holde gavefokuset unna ungene når det første de får servert hver gang de snakker med noen på juleaften er "Åh, nå gleder du deg vel til pakkene, tenker jeg", hehe 🙂

  Gleder meg til å se mer av det Nelia fikk om det blir så du deler og det er godt å høre at du føler deg bedre. Ønsker deg og familien din en fortsatt god jul <3

 21. Christina

  Dette er helt klart årets flotteste julegave, du er kjempe heldig som har en så flink mann !

 22. Hørte du om den luksus klokken som Tone Damli fikk fra kjæresten?

 23. LV er harry! Over og ut kaffegrut

  1. Jaa, Marthe… Etter hvordan du formulerer deg skjønner man fort at betydningen av «harry» er individuelt;)

 24. Beautiful gifts Caroline! they are well deserved 🙂 . I really hope you ll feel 100% as soon as possible. Health is so fragile sometimes… Wishing you lots of love from Bahrain!

 25. Gratulerer med kjempefin bag- ønsker meg en selv men jeg har vært usikker mtp størrelsen tror jeg går for 50 jeg også. 🙂 Det er vel den nest minste? 45 er minst? Jeg har også benyttet meg av å få tilsendt vesker fra butikken i Oslo og det tok en gang kun 1 dag! Snakk om ekspressfart. 🙂 (Jeg bor på Vestlandet). Man bare ringer inn bestillingen til Oslo butikken og de sender rett hjem til deg. Har bestilt 4 vesker fra butikken i Oslo. Har i tillegg en fra 96 kjøpt i Paris som er inne til reparasjon (bytter fôret) og den er like fin. En ting er sikkert og det er at Louis Vuitton IKKE ER HARRY! 🙂 Det er klassiske vesker/bager som varer evig. Misunnelse over og ut- ha ha. 😀

  Jeg har forresten fått hot-stampet min vesker med mine initialer og det er veldig pent- brukte gullbokstaver. 🙂 Ønsker dere alle tre en riktig god jul og et godt nytt år. Ønsker også virkelig at du blir frisk og rask nå- har hatt veldig vondt av deg. Alle gode ønsker til lille Nelia og deg. Bli frisk Caroline. Stor klem. 🙂

 26. Vet du prisen på den bagen? Finner det ikke ut på nett..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *