romjulssalg hos coverbrands

annonse 

Allerde nå er romjulssalget i gang hos Coverbrands, så dersom du er lei av å sitte foran tv-skjermen kan du alltids flytte deg til dataskjermen i stedet, og se om noe av disse godsakene kan friste. Sjekk hele utvalget deres her.

___________________________________________________________________________________________________________

1. belmacz glow – selv er jeg stor fan av belmacz glow rose, men ettersom denne ikke finnes lenger, er jeg overbevist om at denne må være minst like fin. Rose er rosa, men denne er rød, og røde lepper går aldri av moten. Belmacz inneholder små, løvtynne flakene av rent gull som gir fargen på glossene et helt unikt skinn. Så fine!

2. gold lip brush – denne gjør det lettere å påføre glossene fra belmacz. Kjekk, liten kost. Finnes her.

3 + 4. concealerne fra Glo har jeg skrevet om x-antall ganger tidligere, men disse er virkelig favoritter med stor F! Jeg har prøvd en hel haug og finner aldri noen med like god dekkevne som disse. ELSKER! Bare husk å ikke bruke camouflage concealer under øynene, og ikke under eye på kviser eller urenheter. Under eye er ment for det sarte områet under øyet og inneholder mye fukt som kviser ikke skal ha, samtidig er camouflage concealer ment å tørke ut urenheter, og skal dermed ikke påføres den tynne huden under øyet. Du finner camouflage concealer her og under eye her. Jeg bruker fargen natural i begge.

5. BEKK by Linda Wickman – dette mineralpudderet er helt fantastisk og har vært fast i min toalettmappe siden jeg ble sminket av Linda for en photoshoot for magasinet Stella i fjor. Perfekt dekkevne og pudder som sitter hele dagen. Jeg bruker fargen fair.

6. toalettmappe fra lulu’s – alltid en favoritt, elegante og praktiske. Favorittstørrelsen er den helt største, den er perfekt for det mest nødvendige og tar akkurat passe plass i vesken. Dette er fargen beige i stor størrelse, den er dessverre ikke på tibud, men du finner flere toalettmappe fra lulu’s på tilbud.

7. ciaté gir nydelige negler og har utrolig mange morsomme og kreative løsnigner, blant annet caviar manicure, som har blitt en stor favoritt hos meg. Det siste fra ciate er fjær på neglene, og dette kitet er kjempelett å bruke pluss at resulattet er dødskult. Jeg skrev om det rett før jul også, sjekk det ut her.

8. denne beholderen fra caseti er både glamorøs og praktis, og rommer så mange som 40 pump av din favorittparfyme. Perfekt for håndvesken samt under flyreisen. Du setter den bare nedpå pumpehalsen til din favorittparfyme, pumper i vei og flasken fyller seg opp. Helt genial! Finnes her.

9. sunspa chocolate – alt fra sunspa er på tilbud nå, men chocolate er min favoritt innen selvbruning. Du får ikke en selvbruner som gir finere farge like effektivt som denne, og som lukter like lite. Dette har vært en favoritt siden 2011, og er virkelig verdt å teste ut!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

15 kommentarer

 1. Finnes postoppkrav på coverbrands?

 2. Cathrine

  Den dagen det blir rabattkode hos coverbrands igjen så skal jeg kjøpe lulu’s toalettmappe 🙂

 3. Magnhild

  Hei! 🙂 Jeg har et spørsmål angående SunSpa! Hvordan er det å bade i klor med selvbruningen? Vil den blekes på kroppen? :/

  God Jul, Caroline! Er så glad på dine/deres vegne at du fikk komme hjem til jul! 🙂 <3

  1. Det har jeg ikke prøvd, faktisk :/

 4. Pernille

  Do you know if Coverbrands ship to Denmark?

  1. I don´t know :/ There´s a phone number on their website. Just call them and ask 🙂

 5. Ikke testet på dyr, ikke sant? Tror du har sakt det før, men husker ikke om det var dette produktet. God jul!

 6. Henriette

  Heihei!
  Hvor lenge varer salget hos de?
  Klem

  1. I romjulen 🙂

 7. Hei! Jeg vurderer å prøve ut BEKK by Linda Wickmann pudderet, og ettersom pudder-kit er på salg så vil jeg prøve dette. Det jeg lurte på var om pudderboksene er i full størrelse?
  Ønsker i utgangspunktet kun foundation pudderet, mem var et bra tilbud med bronzer på kjøpet. Har du prøvd bronzeren?

  Ha en fortsatt fin juletid! 🙂

 8. Benedicte

  Jeg elsker concelerne fra Glo 🙂 Har brukt den som er til å ha under øyet på øyelokket også. Er det dumt?

 9. Hei hei, vet ikke helt hvor jeg skal legge denne kommentaten, men prøver meg her. Har du sjekka ut hvordan det er med Smile Lab og amming? Kan hende du har svart på det før. Jeg mener jeg har lest man ikke kan bruke de? Er det sant?

  1. Det står at det ikke er anbefalt :/

 10. Christine F

  Har skikkelig lyst på en skikkelig toalettmappe og den serien til lulu ser jo helt super ut, men syns det er så vanskelig å velge størrelse. Hadde vært supert om du en gang laget et innlegg om hvor mye det faktisk er plass til i de forskjellige størrelsene, gjerne også med masse bilder fra innsiden (med fyll). 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *