god jul

Nå er det virkelig på tide å ønske alle mine skjønne lesere en fantastisk julaften  Håper dere har hatt en deilig dag frem til nå, selv går jeg fortsatt i morgenkåpen og vet ennå ikke om jeg orker å karre meg ut av den, men vi får se. Vi startet dagen med full julestrømpe begge to, og det var litt morsomt, for det var ikke forventet fra verken min eller hans side ettersom alt med denne julen har blitt litt på halv tolv. Det eneste jeg rakk å gjøre klart i går uten at Lars-Kristian merket noe, var å kjøpe en haug med snop pluss et julehefte jeg vet han er så glad i. Så rakk jeg å fylle strømpen hans da han var på kjøkkenet og laget kaffe til morgen i dag. Da han kom opp og sa at nissen hadde vært og fylt strømpa mi i natt, måtte jeg le, for nissen hadde vært og fylt hans også, sa jeg.

___________________________________________________________________________________________________________

Det var en kjempefin start på morgen, og vet dere hva? Nelia sov i sin egen seng for første gang i natt. Helt fra hun ble født har hun har hele tiden sovet i sleepiheaden sin i vår seng, men denne uken da vi var på sykehuset sov hun i en egen seng fra barsel ved siden av oss, og da tenkte vi det var like greit å videreføre dette da vi kom hjem. Hun sover som en stein, og jeg tror ikke hun merker noe forskjell. Men eget rom må vi nok vente en stund med ennå.

Familien Eriksen har også tradisjon med pakkeåpning på morgenkvisten, så utenfor soveromsdøren vår lå det en pakke til hver av oss. Så utrolig koselig! Vi har spist oss kvalme på godteri, men vi har også fått plass til frokost, og tv har duret og gått i bagrunnen hele tiden. Kommer aldri over hvor fort julaften går. Tror jeg skal prøve meg på en dusj snart. Håper virkelig alle får en magisk julekveld!

___________________________________________________________________________________________________________

– juleklem fra meg til dere – 

39 kommentarer

 1. koselig!

 2. Siri Merete

  God jul til dere. Ønsker deg virkelig god bedring.
  Håper kvelden blir minnerik uansett<3

 3. De aller beste ønsker til deg og dine i dag. Tusen takk for et flott og inspirerende 2013 her inne på bloggen. God bedring og god jul Caroline! Klem fra meg 🙂

 4. josefine

  God jul til dere <3

 5. så utrolig bra at du har kommet deg hjem til jul:) fint at du er på bedringenes veii :)) håper du får en fantastisk jul med dine, og ikke minst nelia <3

 6. Goood jul til dere! Så bra at du rakk å komme deg hjem, og at det står bedre til med formen. 🙂 Kos dere i kveld!!

 7. En riktig god jul til deg og dine Lady C:)) La andre gjøre få lov å ta vare på deg nå, viktig at du tar det helt med ro:) Stoor klem fra meg:)

 8. Kjære Caroline ! Ønsker deg og familien din en riktig God Jul og et fantastisk Godt Nyttår 🙂 Flott at du fikk komme hjem til jul !! 🙂 🙂 Håper du blir fort heeelt frisk nå 🙂 Gode juleklemmer til deg 🙂 🙂

 9. Åh så fantastisk. Prøver du å skjerme lille Nelia litt for offentligheten? 🙂 lurer siden vi bare har sett ett ansikts bilde av henne!

  Ønsker deg en super jul Caroline<3

 10. Merry Christmas to you Caroline! My wishes to you are that you can get soon in a perfect shape and back to the normality!:) Hope you have a wonderful time with all your sweet family and puppies! Take care, baci! xo♥

 11. Ha en så fin julekveld du bare kan søte deg! 🙂 juleklem! 🙂

 12. God jul! Jeg har fulgt bloggen din i over ett år, og synes du skriver så fint. Har vært bekymret for deg i det siste, og fulgt ivrig med på alt om deres skjønne Nelia og da du ble syk. Er så glad for at dere kom hjem til jul! Og tenk, jeg fikk en bok utgitt av deg i julegave; Fotballfrues dagbok! Gleder meg til å ta den i bruk. God jul til deg og din familie, hilsen Bestemor på 62.

 13. Onsker deg og dine en hjertelig god jul og god bedring til deg. Haaper du blir frisk og rask veldig snart. Skal straks ut og lope langs stranden for aa faa opp apetitten til julelunsjen 🙂 Varme klemmer fra en varm juleferiring! Ashild xoxo

 14. Sounds like you had a perfect and cosy Christmas Eve! Such a cute little family! 🙂

  Love & Christmas Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 15. Så herlig, og masse god jul til dere også 🙂 så var det jo bra du fikk feiret den første julen som en familie på tre hjemme, og ikke på sykehuset 🙂

  Så ett spørsmål, hvor redigerer du bildene dine?

 16. -Victoria-

  Så fint at du ble frisk nok slik at du kunne feire julen hjemme 🙂

  Er noe eget å kunne kose seg i egen sofa, seng, eget bad og et hus som har alle tingene man er vant til å kunne bruke i hverdagen 🙂

  Ønsker deg og dine en riktig god, frisk og fredfull hjul 🙂

  -Klem-

 17. Hei.
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt de strømpene/sokkene fra ? De du har på i 1.bilde. Har også sett at du har noen andre, (trur jeg) Å har veldig lyst sånne selv:) Håper på svar.
  Hilsen Silje

 18. Hei.
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt de strømpene/sokkene fra ? De du har på i 1.bilde. Har også sett at du har noen andre, (trur jeg) Å har veldig lyst sånne selv:) Håper på svar.
  Hilsen Silje

 19. God jul, dina strumpor är söta, jag vill också ha ett par strumpor som du

 20. Önskar dig en riktigt god jul oxå och framförallt en god fortsättning i det nya året

  Gott nytt önskar Lödder

 21. Michelle

  God jul Caroline 🙂 Håper du er mye bedre! Så trist å bli så dårlig rett før jul og ikke minst når det er den første julen med den lille. Men godt var det at du fikk komme hem til julen 🙂 Håper kvelden ble bra og at du fikk alt du skulle ønske. Du må nyte romjulen med dine kjære, stor juleklem <3

 22. God jul til den absolutt skjønneste og vakreste fotballfrua jeg vet. God bedring, du er så flink og god. Klemklem

 23. God jul til deg også kjære Caroline, så godt å høre at det går bedre og fremover med formen!
  Og ikke minst at du fikk feire jul hjemme <3
  Det setter vel litt av hvert i perspektiv, og kontrastene er nok store i år, med en liten skatt i fanget og når du har vært så syk.
  Veldig glad for å høre at du er bedre – håper romjulen blir en eneste stor opptur form-messig og at dere får nyte roen og den deilige julestemningen hjemme!

  stor klem til alle sammen <3

 24. God jul til deg og dine Caroline!!:-) jeg er så nyskjerrig på hvorfor du aldrig viser et bilde av Nelia der vi faktisk fe se henne??!! Vil sjå gjerne få en nærmere titt på den lille sjønne:-)))

 25. God jul :)Fikk du noe fint til jul? 😀

 26. Lille My

  Hei Caroline!

  Velkommen hjem til jul!

  Jeg lurer på en ting.. Når dere legger ut bilde av Nelia har jeg lagt merke til at dere veldig ofte skjuler deler av annsiktet hennes. Jeg vet ikke om det er tilfeldig at det skjer eller om dere gjør det bevisst med tanke på all den galskapen som finnes ute på internett.
  Man hører jo så mye om dette med å legge ut bilde av barna på sosiale medier o.l.
  Kan hende du har svart på dette før, men det har isåfal gått meg hus forbi.. 😉

  Juleklem

 27. Gledelig jul til store og små!

  http://www.bryllupstid.no

 28. Kristine

  Så koselig! Elsker bloggen din! 🙂

 29. IKKE bra at dere DEKKER ansiktet hennes HELE tide!!

 30. Anne-Kine

  Skifter dere aldri sengetøy?
  Syntes du har det samme hele tiden….

  1. Nei. Er så glad i bakterier, skjønner du 🙂

   1. Tina A

    Haha!

 31. Hvor har du kjøpt det vakre sengetøyet?

 32. Hvor redigerer du bildene dine? 🙂
  De er så fint redigert! 😀

  1. I photoshop og picasa 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *