lille julaften: hjem til jul

– hei fine mennesker – 

Tenk, nå er vi omsider hjemme! Jeg ble skrevet ut klokken tre i dag, men det var nesten så jeg kun fikk komme hjem på permisjon. Crp er helt nede i 50, det er bare dette med lite endring i nyrene, litt smålig feber og fortsatt smerter som sitter igjen. Så jeg har fått med meg antibiotika og påbud om å ringe dersom jeg skulle måle temperatur over 38,5. I tillegg har jeg lovet å ta det helt med ro, ikke stresse med noe eller styre med noe. Jeg har allerede vært hjemme noen timer og kjenner at jeg blir rastløs av å se andre styre for meg, jeg vil jo så gjerne bidra! Så litt må jeg få lov til å luske i kulissene. Likevel kaldsvetter jeg jo bare av å åpne en brusflaske, så jeg tar det som et tegn på at jeg må være forsiktig. Er redd for at julekjolen i år blir erstattet med en rød frottémorgenkåpe, men hva gjør vel det så lenge jeg får være hjemme med familien min? Pynt og stæsj får jeg heller dra dobbelt så langt på nyttårsaften.

___________________________________________________________________________________________________________

Men sykehuset har absolutt vært en positiv opplevelse så godt det går. De som jobber der er så søte og snille, maten er god og vi får servert på rommet flere ganger om dagen. Det er klart at et sykehus ikke er et sted man ønsker å være, men de som jobber der gjør virkelig sitt beste for at det likevel skal være en ok opplevelse for de som er innlagt, og det er det så absolutt også. Å føle at man blir godt tatt vare på, får hjelp og tid til å bli frisk er viktig, og akkurat slik har det vært. Jeg er så glad for at vi har denne muligheten til hjelp her i Norge.

___________________________________________________________________________________________________________

finally

Herlighet, som jeg har savnet dyra!! Vi kom hjem til rent og pent hus, og svigerforeldre som hadde ordnet i stand med juletapas, gløgg og grøt. Nå kommer stemningen snikende, og jeg gleder meg så utrolig mye til å se på Snekker Andersen & julenissen sammen med Lars-Kristian, Nelia og hundene i sengen i morgen tidlig – etterfulgt av 3 nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen, selvsagt.

___________________________________________________________________________________________________________

Så ble det jul likevel, og jeg er så glad! Juleønske oppfylt, uten tvil! Håper dere har fine dager i vente med venner og familie, nyt denne magiske høytiden, det er et helt år til neste gang!

– ♥ – 

96 kommentarer

 1. Å, så godt å lese at du kom deg hjem til jul 🙂 Unnet deg virkelig det!

 2. Flott å høre at du er hjemme igjen:)
  God jul:)
  Håper dere får en fantastisk flott julefeiring, selv om været her i Grenland er helt forferdelig nå:p
  Juleklem 🙂

 3. Det var koselig å høre! God jul <3

 4. Cathrine

  God jul,Caroline! <3 Nyt den!

 5. Therese

  Åh… så godt at du endelig fikk komme hjem. En god lillejulaften «gave» det 😀 Dere må kose dere kjempemasse.
  God Jul fra Sørlandet ♥

 6. Så inderlig godt at du fikk komme hjem <3 En flott og God Jul ønskes dere alle, kooos dere!!

 7. Gode nyheter! Kjempeglad for deg, Caroline! Riktig god jul til deg og dine! ^^ x

 8. Hvil og la de andre ordne alt. 😉 Fortsatt god bedring. Og GOD JUL!!!! Klem

 9. Marlene

  God jul til dere alle 🙂 fint å høre at du er bedre og kan feire jul hjemme! Har fulgt med og håpet på at du skulle bli frisk nok i tide 🙂

 10. God jul til deg og dine Caroline 🙂 så godt at du er bedre og at du fikk komme hjem til jul, ingen ting er vel bedre en det 🙂 så må du ha masse god bedring, snart er du helt frisk og kan styre og ordne som du vil:) juleklem

 11. Julaften i dag, jeg har enda ikke bestemt meg for å sove! Er så spent, i morgen skal jeg møte tantebarnet mitt fra Tyskland for første gang! Et helt år siden søster var her også, blir godt å se henne igjen!
  Har nettopp sett Polarekspressen, for en film! Det var det som skulle til for at jeg kom i julestemning!
  God jul Caroline, nyt din første jul med Nelia! Håper du føler deg bra og kan kose deg på julaften! 😀

 12. Birgitte

  Så kjekt å lese at du har kommet hjem og føler deg bedre! Og så fine bilder! Du har så utrolig nydelig hjem. Håper dere får en fantastisk fin og avslappende første jul med lille Nelia! Masse god jul til dere alle 🙂

 13. Julianne

  Så bra du har kommet hjem! 🙂 Ligget på skien sykehus siden mandag, og til tross for at det er utrolig kjipt å være her, finnes det heldigvis mange snille og søte sykepleiere som gjør dagene litt bedre! Enig i at maten er god også, faktisk! 🙂 God jul til deg, og håper du slipper tilbake med det første.

 14. Camilla

  Har du sluttet på lavkarbo? Eller er det lavkarbovarianter som ser ut som ekte usunn mat på bildene?

 15. God Jul Caroline. Godt å få komme hjem til jul 🙂 Fortsatt god bedring. x

 16. Vil bare takke deg for måten du skriver om norske sykehus på! Spesielt ift mat, siden det nok ikke er spes lavkarbo mat du har fått servert den siste uka..;) Jeg er sykepleier og det er så fint å lese litt om takknemlighet tilbake, det skal jeg ta med meg når jeg nå skal på dagvakt på julaften idag 🙂 Ja, jeg må faktisk løpe nå! God jul!

 17. Riktig god jul til deg og dine kjære Caroline <3 og god bedring.
  Hilsen fra Rolvsøy

 18. Godt å høre!!! Unner deg og dine en god og fredlig jul:)

 19. Mariann

  Ble så glad da jeg leste at du fikk komme hjem til jul. Ønsker deg fortsatt god bedring, skjønne deg. Gleder meg til å følge bloggen din videre, min store inspirasjonskilde 🙂 God jul til deg og dine!

 20. Gode nyheter, ble så glad på dine veier

 21. God jul, Caroline! Så fint at du kom deg hjem til jul 🙂

 22. Vil bare si God Jul til deg og dine!! Så godt å høre at du er bedre og får feira jul hjemme!

 23. Anne Haugen

  Så utrolig kjekt at du fikk komme hjem til jul! Kos deg og ta det med ro 🙂 Gooooooood juuul! 😀

 24. Cecilie

  Så godt at du fikk komme hjem til jul! Ønsker deg god bedring og alt godt med familien din i jula!
  Vil også si gratulerer så mye med lille Nelia! Hun virker helt nydelig!
  GOD JUL, Caroline 🙂

 25. Therese

  Så godt at du kom hjem til julaften!! Etter å ha fulgt din blogg i tre år, forstår jeg jo at julen er veldig spesiell for deg. At du og Lars Kristian i år også skulle få den første julen med det lille mirakelet i tillegg, var det så fryktelig uheldig at du ble så syk. Jeg har selv hatt nyrebekkenbetennelse, og har virkelig følt meg deg. Ønsker deg og dine riktig god jul, takk for alt du betyr for mange av oss faste leserne dine, du er fantastisk Caroline!
  Så søt toller forresten, er det foreldrene til Lars Erik sin? Jeg har også en toller retriever gutt, søte hundene:)

 26. God jul og god bedring!

 27. Sunniva

  Hør på de på sykehuset, og press den rompa ned på sofaen, selv om det er uvant for deg. 🙂 Så går det kanskje enda raskere å bli frisk! God bedring!

 28. Hei! Hva slags rase er den brune hunden? Så fryktelig fin! 🙂
  God jul til deg og den fine familien din!

 29. God Jul! Så fint at formen endelig er bedre 🙂

 30. Hei, har fulgt bloggen din i to år nå uten å legge igjen noe kommentar , du er en inspirasjon 🙂 ønsker deg og dine en god jul og et godt nytt år 🙂

 31. annkristin

  Ønsker deg en god jul 🙂 håper du snart er helt frisk fra nyrebekkenbetennelsen. Et vakkert julehjem har du, så selv om det ble litt anderledes enn dere hadde planlagt med hyttetur , så tror jeg nok jula blir spesiell hjemme allikevel med lille Nelia 🙂

 32. Hei.. Så fint att du fikk komme hjem til jul❤️ Min mann lå en stund på sykehus i fjor å vi får ikke fullrost de som jobber der nok.De gjør alt for att han og vi som pårørende skal ha D bra. Nå lar du andre stelle for deg. Kos dere masse i jula alle sammen

 33. Hei Caroline!!
  Så bra du fikk hjem til jul! Har tenkt mye på deg <3 ikke noe gøy å være syk rundt juletider..
  Håper du får en fin feiring, å at du snart blir helt frisk <3
  Stolt klem!!

  1. Stooor klem skulle det stå x)

 34. Håper det går bra med deg og at du får en fin jul:-) Leser bloggen din av og til, og jeg må si du er ei tøff jente! Stå på og fortsett med det du gjør 🙂 God Jul til deg og dine!

 35. Linn Sofie

  God bedring! Bra du kom hjem til jul!
  God Jul <3

 36. God jul søte deg!! Jeg håper du er bedre i dag, syntes det var så leit at du har vært syk den siste tiden. Masse god bedring i alle fall 🙂

 37. Lill-Jeanette

  Riktig god jul,håper du koser deg veldig med familien din og hundene:-) Jeg er såå glad du fikk komme hjem om enn bare for en permisjon,ta det med ro og prøv å slappe av,du har virkelig noen utrolig snille foreldre og sviger foreldre som vasker og ordner huset og ordner alt julekosen for dere 🙂

  god juleklem 🙂 <3

 38. I am so glad that you are home for Christmas! The presents and decorations don’t matter as long as you are with your family, friends and loved ones! Still, take it easy and make sure you get your proper rest! You must have missed the dogs so much – I always do when I am away from mine!

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 39. God jul, för att se så många läckra livsmedel jag särskilt vill äta på kvällen kommer att bli en mycket hektisk natt

 40. God Jul kjære Caroline, til deg og dine! Ikke prøv å være helt perfekt nå! Tenk på deg selv og ta det med ro. Du trenger å hente seg etter alt dette. Du har en fantastisk familie som tar vare på deg selv. Kos deg! 🙂

 41. Ni har ett jätte fint vitrin skåp, varifrån är det köpt? 🙂

 42. Hej! Vilka jättefina bildet du tar! Använder du någon app till att redigera dina foton?

  Kram och GOD JUL, Matilda

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *