jul: filmtips

Jeg har jo allerede laget et helt innlegg med kun filmanbefalinger for denne høytiden, men det er en film jeg helt glemte å ta med og etter at jeg så den igjen i går, må jeg bare oppfordre absolutt alle til å se den, ung som gammel. Jeg var sikker på jeg hadde sett hele, men jeg har visst bare sett litt her og litt der de gangene den har gått på tv, så jeg er veldig glad for at jeg endelig har sett alt i sin helhet. For en nydelig film! I tillegg til at den trykket på mine emosjonelle knapper hele veien, gjorde den også sitt til at jeg fikk tilbake litt julestemning i kropp og sinn. Så deilig! Og det beste av alt: du finner den på netflix.

___________________________________________________________________________________________________________

I Polarekspressen møter vi en liten gutt som har begynt å tvile på om julenissen virkelig finnes, og på selveste julaften blir han derfor plukket opp av den magiske Polarekspressen for å bli fraktet til Nordpolen sammen med et lite utvalg av andre barn som skal få treffe nissen. Togturen er ikke udramatisk, det er hindringer overalt, og til og med på Nordpolen finnes det utfordringer før gutten får beviset på om nissen virkelig finnes.

Jeg er så imponert over måten filmet er laget på, bildene er bare helt fantastiske, musikken, lydene og ikke minst alle karakterene. Skulle gjerne sett denne på kino. Den har også et nydelig budskap og handler om å våge og bli med til troens land, der vi ser at det usynlige er mer virkelig enn mye annet. Jeg levde meg så inn i det og tok til tårene mer enn en gang, så jeg lurer på om jeg må overtale Lars-Kristian til å se den med meg også.

___________________________________________________________________________________________________________

Her føles formen bedre i dag, så jeg håper på feberfritt døgn og hjemreise i morgen. Håper alt er bra med dere og at stemningen er på plass 

28 kommentarer

 1. Charlotte

  Den filmen er så nydelig <3 Masse god bedring ønskes til deg Caroline ! Håper du får reise hjem i morgen 🙂

 2. åh den vill jag se 🙂

 3. God bedring til deg! Og ei velsigna jul full av bedring.
  Ville bare tipse deg om denne nydelige dama som også trente under hele svangerskapet. Er hun ikke vakker dansende med sin store mage? http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2525848/Ill-work-end-Heavily-pregnant-ballerina-dancing-39-weeks-benefits-baby.html

 4. Johanne Skogseth

  God jul og god bedring❤️ stor jule klem fra Trønderlag!

 5. Hi Caroline! Thanks for the tip, I will watch it for sure!:) I watched the Christams Carol yday afternoon, it is always a must see for the holidays!:) Kisses, take care and hope you can be back at home tmw!:) Happy Sunday!

 6. Krysser alt jeg kan for at du får dra hjem Caroline 🙂

 7. Hei høpp!

  Super film som gir meg ekstra julestemning.Jeg er en jente som elsker tradisjoner
  så gleder meg stort til tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen,men først grevinnen
  og hovmesteren.Vasket siste rest i dag så nå er alt klart for familie selskap i morgen med mandel og
  grøt:)

  håper du kommer hjem til julaften

  Mange god bedring klemmer

  Linda

 8. Kjersti

  Så flott å høre at formen din er bedre. 🙂

  Krysser fingrene,og håper at du kommer hjem igjen imorgen.:-)

  Ønsker dere en riktig God Jul 🙂

 9. Bekymret jente

  Hei!
  Jeg vil bare ønske deg GOD BEDRING!
  Sykehuset er vell den absolutt siste plassen man vil være i julen, så alle gode og varme tanker går til deg!<3
  Jeg er selv ut og inn hele tiden, så vet hvordan det føles.
  Polarekspressen er en helt utrolig nydelig film!
  Jeg har allerede sett den 4ganger i løpet av de siste dagene:-)
  Jeg vil også bare si at du er en helt unik inspirasjon, måten du klarer å være positiv på smitter virkelig over på oss lesere!
  Du er rett og slett mitt store forbilde!
  Når jeg engang blir frisk, er målet mitt å bli som deg, for en vakrere og mer reflektert person skal du lete lenge etter! Du har virkelig noe å være stolt av!
  Jeg titter innom hær hver dag, og ettersom jeg har ME-kronisk uttmattelsessyndrom, så "later" jeg som om jeg "lever livet ditt".
  I en alder av 16år, er det vanskelig å ikke kunne bevege seg ut av sengen og kunn se venner 2-3ganger i løpet av mnd (om jeg orker) men du har fått meg til å se anderledes på det, så på grunnav bloggen din føler jeg at jeg fortsatt "lever" selvom jeg ikke egentlig gjør det.
  Jeg har ett spørsmål til deg og forstår veldig godt om du ikke vil skrive om det, men jeg lurte på om du kunne tenkt deg og skrive ett lite innlegg om hva ME er?
  Det er så utrolig mange som har det, men likevell så dårlig opplyst. Så tenkte jeg siden du har skrevet så utrolig bra innlegg om kreft/brystkreft.

  Men uansett god bedring!
  Klem<3

  1. For en hyggelig kommentar 🙂 Jeg tror ikke jeg kommer til å skrive et innlegg om ME, det er en komplisert sykdom som jeg dessverre ikke vet nok om :/

   1. Ville også si god bedring!! Håper du får kommet deg hjem så dere kan ha en fin jul, og spesielt nå som det er den første med Nelia. 🙂

    Ellers ville jeg bare si at jeg også har ME, har hatt det i flere år. Men er egentlig ikke for at du skal skrive innlegg om det. Bl.a. på grunn av det du sa. Til og med jeg som har hatt det lenge, vet mindre om det enn jeg skulle ønske. I tillegg er det så mange som har så «sterke» meninger om hvordan det er uten at de egentlig vet noe, så jeg tror at mye bare kunne blitt dumt for oss som har det…
    Det burde blir mer kjent hva det er, for det er vanskelig å ikke klare å gå på skolen når det er alt man vil, og så tror folk at man er lat og skulker osv..Men jeg tror likevel at det er en rett og noen mindre rette måter å gjøre det på.
    Til du som skrev kommentaren så håper jeg at du kommer igjennom dette og blir frisk før det har gått lang tid. Håper du klarer å være med venner mer også og at du har gode venner. Stå på!:)

    Jeg er dårlig på å skrive og forklare og sånn, men håper det blir noe forståelig.
    Igjen, God bedring Caroline! Det å ikke orke noe er ikke noe gøy, og spesielt ikke i denne tiden.

   2. Bekymret jente

    Hei igjen!tusen takk for svar , det hadde jeg aldri trodde 😀 (det va ikke negativt ment) Jeg forstå veldig godt at du ikke ville skrive om det, var vell egentlig bare ett desperat forsøk på at folk skulle få vite hva det var, som du sier så er det vanskelig at folk tror «later som».
    Jeg har vært syk i 3år nå og trodde vell det skulle vært over til nå, men har dessverre ikke vært ute av rommet på flere dager, mørketiden er den hardeste.(men det vet jo du som også har det)
    JG har utroliggode venner som er veldig tålmodige, men føler liksom jeg ikke fortjener dem… Jeg begynte i 1vgs i år, hadde ett håp om å fullføre, men det gikk dessverre ikke. Men til deg forballfrue, pass på at du ikke gjør altfor mye over altfor lenge tid, pass på at du tar deg en pause (selvom livet ditt viker fantastisk) for om det bluegrass mye kan det gå galt.
    Regner med du har kjent på den følelsen nå som du har vært syk at du ikke «strekker helt til» så være forsiktig, hvis ikke kan det bli permanent.
    Dersom jeg kunne fått ett ønske oppfylt, må det nok være at jeg kunne løpe igjen eller ha en samtale med min mor og far som varte mer enn 10min før jeg ble utslitt. Men det er jo jul, og i julen skjer det jo mirakler, så hvem vet?.
    Uansett til Deg fotballfrue, stå på du er som jeg sa unik! Og fortjener virkelig ikke all den negativiteten! God jul til deg of dine nære kjære! Håper du blir frisk snart!
    Og til deg elisabeth, jeg håper du snart blir frisk og kan leve som «normalt» igjen, ingen fortjener ME. Håper du ikke har vært syk ledig lenge<3 alle tanker til deg !

 10. åå, den filmen er så fin!

 11. Åh, julstämning.

  Fröknarna Falun -SÅ HÖJER DU PRESTATIONSFÖRMÅGAN VID TRÄNING -http://froknarnafalun.blogg.se/

 12. Anniken

  Åååh, denne så jeg for første gang i går! Såååå fin, det blir en ny tradisjon hos oss! Fikk med meg samboeren på å se denne, og han var først «skuffet» over at det var en «barnefilm», men 5 min senere var han HELT med 😉

 13. God bedring og håper at dere kan reise hjem imorgen!

  PS. Mine tidligere kommentarer har ikke blitt godkjent, hvorfor det?

  1. Har dessverre ikke hatt ork til å godkjenne kommentarer :/

 14. Den har jeg min egen tradisjon med, ser den hver lille julaften! Fantastisk fin film 😀

 15. Lillian

  Jeg ser den nå med mann og snart 3 åringen vår. Han elsker den! Trodde han var for liten men han er helt fortryllet! Dette blir definitivt en tradisjon hos oss ☺️

 16. Ser du ikke har Historien om julenissen på lista, så om det er fordi du ikke har sett den så måå du det 🙂 den står øverst på min liste 😀 god bedring! Håper du får komme hjem snart..

 17. Ohh that is such a great movie! Get well soon❤️

 18. Kristin

  Polarekspressen er en av «kalendergavene» til ungene hver jul. Da ser vi på film og spiser popcorn sammen:-).
  Det er kjempekoselig – og jeg synes sangen i filmen «when christmas come to town» er så nydelig og rørende.

  Ønsker deg riktig god bedring

 19. I have not seen this film yet, but I will try to watch it this Christmas 🙂

  Love & Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 20. Benedicte Andreassen

  Så Polarekspressen sammen med min nevø i dag, og det er en helt fantastisk film <3 Nydelig budskap, og rører like lett et voksent hjerte som et barnehjerte <3

  Vil atter en gang ønske deg god bedring, og si at jeg håper du kommer hjem til jul. Det tror jeg faktisk, føler på meg at det blir hjemreise for deg på selveste lille julaften <3 Klem!

 21. Ragnfrid

  Kjære Caroline

  At førjulstiden skulle tilbringes på sykehus ble ikke det du hadde ønsket deg. Men glad du er i trygge hender!! Håper du blir fort frisk og at din nydelige prinsesse gir deg gode tanker og oppmuntring! Jeg vil bare spørre deg om denne nyreinfeksjonen skyldes lavkarbo? Jeg spiser selv lavkarbo og har god virkning mtp jevnt blodsukker og energi. Jeg har har mye om at nyrene må jobbe ekstra hardt ved slik mat. Kunne du si noe om dette når du føler deg litt bedre! Har de på sykehuset sagt noe? Dette er ikke for å gjøre deg frustrert eller noe,jeg ville bare høre.

  Masse god bedring kjære deg.

  Stor juleklem fra meg

 22. Så bra du føler deg bedre! Den filme er så fin og koselig! ^^

 23. Huff, Caroline. Dette er ikke noe morro! Jeg håper du blir frisk og fin snart, og at du får en kjempefin feiring, uansett hvordan den blir. God jul, og god bedring!

 24. Huff, Caroline. Dette er ikke noe morro! Jeg håper du blir frisk og fin snart, og at du får en kjempefin feiring, uansett hvordan den blir. God jul, og god bedring!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.