inspirasjon: barnedåp

I dag har jeg vært i såpass fin form at jeg har orket å sitte og surfe på dataen, og da bestemte jeg meg like gjerne for å bruke tiden til å finne inspirasjon til mitt neste prosjekt: barnedåpen. Ettersom fotballsesongen kommer til å oppta alle søndagene til Lars-Kristian, har vi bestemt oss for å legge dåpen til mars før sesongen starter. Det må bare bli sånn. Hadde vi vært uavhengige av dette, ville vi ventet til april eller tidlig i mai slik at vi kunne ha det ute i hagen vår for eksempel, det hadde vært så fint! Men vi skal nok klare å gjøre det beste ut av det likevel. Finnes det lyse og fine lokaler i Skien, forresten? Jeg har ikke funnet noe.

Sarte pastellfarger er helt sikkert noe vi kommer til å bruke. Lurer på å egentlig bare gå for det samme fargetemaet som på rommet hennes, det er jo så fint! Om vi skal ha noe tema vet vi ikke helt ennå, men her er i hvert fall noe av det jeg synes er utrolig inspirerende.

___________________________________________________________________________________________________________

bilde 1, 2, 3, 5 / bilde 6, 10, 11, 12 / bilde 7 / bilde 8 / bilde 9

___________________________________________________________________________________________________________

Nå venter vi besøk fra farmor og farfar fra Ålesund, endelig skal de se lille tulla 

52 kommentarer

  1. I really don’t understand why norwegian people baptism their child if the most of the norwegian population is atheist! Baptism is not only to get presents like silver and money, but to give your child a religion and make a bond between him and god.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *