krysser fingrene

Gjett hvor vi er? På sykehuset! Og her blir vi til mandag. Dette skal ikke være lett, og spesielt ikke i helgene og rundt høytider. Infeksjonen er kraftig redusert og crp er endelig under 100, men jeg fikk feber igjen utover dagen i går og begynner å få det igjen nå, så da er det bare å holde ut. Til morgen i dag tok jeg ny ultralyd av nyrene, så det får jeg svar på senere. Saken er at avdelingslegen ikke jobber i helgen, så da må jeg vente til hun er tilbake på jobb på mandag, slik at de vet hvilken antibiotika jeg skal behandles videre med om jeg sendes hjem. Vær så snill og si at det blir før julaften, hvis ikke lurer jeg på å bare stå over i år. Uæ, jeg blir nesten trist av min egen tankegang, for jeg klarer som regel alltid å se positivt på det meste, men det er jammen ikke lett å holde motet oppe når ting går så innmari sakte fremover. Og jeg som elsker julen! Æsj. Ser for meg at jeg kommer til å feire i rødrutete pysjamas i år. Merker at humør og stemning begynner å falle litt fra hos Lars-Kristian også, men det er jo ikke så rart. Nå har vi snart vært her i en uke.

___________________________________________________________________________________________________________

cheer up

Men altså, ikke så mye nytt. Dagen i dag startet klokken tre for min del, jeg våknet av frostanfall, fikk paracet og etter et par timer var det klart for antibiotika som var ferdig etter enda en time. Da var det like greit å stå opp, for jeg ville vekke Nelia for mat. Hun har et like godt sovehjerte som pappan sin, og i natt sov hun fra halv ett til halv syv. Jeg satt på en julefilm, hentet meg en kopp kaffe og spiste makroner før klokken var blitt ni. Lars-Kristian overrasket meg med disse i går, ikke i nærheten av nybakt vare, men de duger – mest på grunn av hvor fine de er. Det gjelder å prøve og skape litt stemning i det minste 🙂 Må legge til at Lars-Kristian sov som en stein gjennom alt dette. Hvordan er det mulig?!?

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers går vel dagen med til å vente. Det eneste positive er at jeg får slappet av mer enn hundre prosent med den vakre datteren vår. Jeg tipper hun allerede kan alle julesangene som eksisterer, haha 🙂

Vi sees senere, jeg trenger å samle litt ekstra positivitet til neste gang, kjenner jeg.

– ♥ –

166 kommentarer

 1. Viktigste for deg og dine er at du blir frisk. Krysser fingrene for at du får, om ikke annet, permisjon på julaften. Selvsagt håper jeg du får reise hjem for godt, men hvis du ikke er frisk nok til det så kanskje du kan få permisjon bare på tirsdag. Fortsatt god bedring. Klem

 2. Uff, jeg håper at du snart blir frisk 🙁 uansett ønsker jeg deg og dine en god jul! 🙂

 3. God bedring Caroline! 🙂

 4. Hei,
  har bare lyst til åskrive noen positive ord ettersom du sier du begynner å ha vansker med å se lyst på det.
  Synes virkelig synd på deg nå, og det har du lov til å gjøre også. Samtidig så er dette for en kort periode,
  og før du vet ordet av det er dere tilbake i huset deres med julestemning. Det verste som kan skje er at dere
  må feire julaften et par dager på etterskudd…det går jo kjempefint!!!

  Hold motet oppe. GOD BEDRING og GOD JUL!

  Klem fra Malene

 5. Krysser fingrer og tær :)) Riktig god bedring :)) God klem til deg ♡

 6. Uff.. Det hores trist ut aa vaere paa sykehuset naa. Haaper virkelig formen din stiger til jul. God bedring! 🙂

 7. Ønsker deg masse god bedring, stakkars deg 🙁 dette fortjente du ikkje, heller ingen annen for den del 😉 men du, lurere litt på ein ting: dette med at du lever økonomisk av blogg, hvor lang tid tok det fra du begynte å blogge, til du faktisk kunne leve av det? Og hvorfor tror du at nettopp du ble så «populær»? Er det mulig at du skriver et innlegg om nettopp dette? Veien fram til suksess osv 🙂

 8. Ville egentlig ikke si noe annet enn god bedring kjære deg og at jeg syns du er flink jeg til å klare å være positiv oppi alt. Jeg skal selv feire juaften på jobb (på voksenpsykiatrisk avdeling) og selv om at jeg koser meg så er det ikke helt det samme som å være hjemme. Og jeg kan tenke meg SPESIELT for deg som har fått din egen lille familie nå. Kanskje det er en liten trøst at du får maaaaaaange juleaftener til med de?
  Som sagt, ville bare sende deg en tanke. Skal krysse fingrene for deg! (og dine;)

 9. Si c'est moi encore

  Hei Caroline!
  Haaper du blir frisk fortest mulig! Jeg foler at jeg har blitt saa glad i deg bare via dine blogg innlegg og innstilling til livet! Stor klem fra meg og noen franske venniner her i frankrîke. J’espère que vous allez bientôt être bien vous êtes un vrai modèle du rôle bisous kyss og klemmer til magnifique nelia ciao

 10. Juleengel

  Det er trist. Vær så snill og finn et medmenneske i deg og gjør noe annet enn å pirke på en syk fottballfrue, kjære Weronica.

  Det har haglet kritikk i media. Det må være stress oppi babypass og julaftenmas samtidig som man er på sykehuset. Det holder.

  Fotballfrue, de vil rive deg ned av ren sjalusi for hvem du er. Du er flott.

  Du er i en sårbar situasjon og jeg synes det virker som du takler det.

  Det er i motgang man ser hvem og hva som er ekte. Vanligvis er det hundre kommentarer, men nå er det bare noen få. Tenk på babyen, mannen, familien din og dine nærmeste venner. Julaften på sykehuset kan bli nydelig så lenge dere har hverandre. Jaja, litt klisjé, men det hører vel til jula? 😉

 11. God bedring til deg 🙂
  krysser fingrene for at det blir jul hjemme hos dere 🙂

 12. Julianne

  Ønsker deg masse god bedring!! Krysser fingre og tær for at du får komme hjem på mandag! Er «Julejente» selv, så det å måtte feiret julaften på sykehuset hadde jeg sett på som en katastrofe :p huff, nei, bli frisk du! Klem 🙂

 13. Si c'est moi encore

  Hei Caroline!
  Haaper du blir frisk snart! Jeg foler at jeg har blitt saa glad i deg bare via dine blogg innlegg og innstilling til livet! Stor klem fra meg og noen franske venniner her i frankrîke. J’espère que vous allez bientôt être bien vous êtes un vrai modèle du rôle bisous kyss og klemmer til magnifique nelia ciao

 14. Kristine

  Hei Caroline

  Livet er ikke rettferdig. Men du virker som en utrolig dedikert og dreven dame. Du klarer dette og ingen bestemmer over deg og din familie sin jul. Du kan ha julaften 27 desember og samle menneskene du er glad i da hvis du ikke rekker det denne julaften. Ikke mist motet og håper du blir frisk igjen snart.

 15. Usch vad tråkigt att råka ut för detta som nybliven mor, stackars er! Tycker du verkar ta det bra! Ja det finns väl inte så mkt att göra mer än att försöka göra det bästa av situationen, annars blir det ju än värre. Men det är svårt, jag vet. Hoppas verkligen du blir bättre snart så att du får njuta som du förtjänar av din lilla familj. Stort lycka till och god bättring!

 16. God bedring Caroline! Skjønner godt at det er vanskelig å holde motet oppe, etter så mange sykedager. Jeg ble negativ etter en uke med streptokokker- så jeg beundrer optimismen din! Krysser fingrene for at du snart blir mye bedre! 🙂

 17. Kjære Caroline! Ønsker deg god bedring og tidenes raskeste recovery! Håper inderlig det blir jul slik du ønsker! Tenker på deg❤️Klem

 18. Masse god bedring til vakreste deg<3 Vet hvordan det er å bruke så mange dager på sykehuset! Har brukt de to og ett halvt siste årene der pga kyssesyken og ME som jeg fikk av kyssesyken og jeg er bare 16 nå:-( Håper du kommer deg hjem før juleaften, det blir jo litt trist å feire det på sykehuset selv om du har din fantastiske familie med deg<3 Kos deg mye og prøv å hold motet oppe, du blir bedre snart skal du se<3

 19. uff, trist å høre! kan tenke meg det er utrolig kjipt å være innlagt på sykehuset nå rett før jul! og ja, du som er slik en juleperson :/
  man får rett og slett bare prøve og se det positive i ting; du har en flott ektemann og en velskapt datter <3 men selvfølgelig tenkte du vel at du kom til å feire jul på en liiiitt annen måtte enn på et sykehus! krysser fingrene for at du blir frisk så fort som mulig <3 unner deg alt godt!!
  stor juleklem!

 20. Begynt å gi henne tran enda? Noen babyer er det umulig å gi tran pga gulping på alt som er av klær, så da må man gå over til d-vitamindråper.

  http://mammanett.no/mobil/node/7650

  1. Begynner på mandag, da er hun 4 uker 🙂

   1. Anbefalar Omega Cure foran den vanlige tranen, den har vi gitt til vår lille jente fra ho var 4 veker gammal! 🙂 (http://www.omegacure.no) Smaka så godt av appelsin og vanilje og luktar ikkje fisk 🙂

 21. God bedring Caroline!
  Gleder meg masse til jul, og håper dere kommer dere hjem på mandag slik at dere også kan feire jul den 24. Desember 🙂
  Så lurer jeg på hvor de makronene er fra? Og vet du om noen steder de selger det i Sarpsborg utenom La Bagguet?

  Klemmer fra Aurora

 22. Føler virkelig med deg! Men hold hodet oppe og så ska du se det ordner seg snart. Krysser fingre og ben for at dere får kommet dere hjem på mandag! Masse god bedring!

 23. Du får trøste deg med at det faktisk går over, og at du blir frisk igjen

 24. Uff, så kjedelig det er å ligge på sykehuset! Uansett hvor (og når) dere feirer jul, så må dere ha en god julefeirng og en hyggelig første jul med Neila 🙂 Jeg håper naturligvis på at du kommer hjem til rette datoen, men om det nå først skulle skje at du ikke blir sendt hjem – så får du trøste deg med at de gjør det for ditt eget beste – og deretter ta igjen og lage en forsinket julefeing 🙂
  Jeg er helt sikker på at både mammaen din og svigermoren din hadde stått på pinne for deg for å lage en nydelig julefeiring for den nydelige familien deres:)

  God jul! Og god bedring 🙂

 25. God bedring!

 26. I’ll be sending positive vibes and my best wishes for you to get better very quickly and be able to spend Christmas at home! Regardless of where you spend it, I’m happy for you that you’re surrounded by your cute baby and loving husband! Merry Christmas!

 27. Tenker så mye på deg, stakkar, synes så synd på deg som må ligge på sykehuset og ikke vet om du kommer hjem til jul engang. Skal krysse fingre og tær for deg, håper du kommer deg såpass mye at du får reise hjem:) god jul til deg og dine, kos deg så godt du kan:) masse klemmer fra meg:))

 28. Marianne

  Masse god bedring til deg <3 Håper det verste er unnagjort nå, slik at formen din stiger og du får feiret julen hjemme 🙂 Klemmer!

 29. Heidi P

  Masse god bedring! Vet hvordan det er å ligge på sykehus rett etter man har født ikke noe morsomt og særlig ikke ved juletider.
  Krysser fingrene for deg at du skal få dra hjem til jul og kose deg med den lille og din kjære. Uansett hvis du må feire i pysjamas så ser du veldig bra ut samme hva du har på deg. Masse god bedring.

 30. Marita Ø

  Veldig kjedelig å være på sykehuset i denne tiden, så jeg forstår at humøret ikke er på topp! Men man må nesten bare se positivt på det 🙂 Jeg krysser fingrene for deg, og håper du får hjem i morgen! God-bedring-klem <3

 31. God bedring Caroline og jeg håper at du hvert fall får komme hjem på juleaften 🙂
  Om du ikke får komme hjem permanent så håper jeg de kan gi deg perm for juleaften hvert fall 🙂
  Tenker masse på deg og krysser fingrene mine for at du snart får komme hjem <3

 32. Herlig å lese når du deler de «negative» ting også. Viser at du tross alt bare er et vanlig menneske som har gode å dårlige dager akkurat som alle andre. Liker det!!
  Ønsker deg god bedring og måtte du få en fin juleferieng likevel sammen med din lille familie 🙂

 33. Kathrine

  Jeg får så vondt av at dårlige ting skjer med gode mennesker. Julen er min favoritt-tid og jeg unner ingen å måtte bruke den syk på sykehuset. Hvis det skulle skje at du må ligge over lenger enn tirsdag, så kan du alltids ta igjen julen og ha en julekveld med mat og pakker en annen dag i romjulen. Det er ikke nødvendigvis datoen som teller, men at man har en fin kveld med god familie og tradisjoner.
  Ønsker deg alt det beste og god bedring!

 34. Maren Hølen

  Du fortjener virkelig ikke det her! Masse god bedring og håper du blir helt frisk snart 🙂 God jul til deg, Lars-Kristian og nydelige Nelia<3

  1. God jul til deg også <3

 35. Lill-Jeanette

  Hei Caroline.

  Jeg synes det er trist at du er syk og må være på sykehus ennå,jeg håper du får komme hjem og får være hjemme på selveste julaften,riktig god bedring,bra at Nelia har et godt sove hjerte:-) god bedrings klem fra Lill-Jeanette Sunde

 36. Jeg ønsker deg god bedring, og håper at du får komme hjem igjen føre jul. Snilt at dere fått huset vasket, bedre gave kan ikke gis.
  Ha en fin julhelg alle 3.

 37. Vil bare sende mange gode tanker og ønske deg god bedring! Jeg har fulgt deg i ca et år og går alltid inn på bloggen din når jeg trenger å lese noe hyggelig fordi du er alltid så positiv, takknemlig og glad i livet. Det er akkurat slik jeg også ønsker å være og du er en stor inspirasjon, på alle måter. Håper du snart blir frisk igjen! God jul til deg og den nydelige familien din 🙂

 38. Har følgt med på bloggen din lenge, men aldri kommentert. Ønsker deg masse god bedring Caroline;)

 39. Hei kjære deg! Uff og huff!Krysser fingrene for at du er så frisk at du kan få dra hjem (på perm evt.) til Juleaften !!! Masse god bedring!

 40. Krya på dig!! Hälsningar från Skottland!

 41. Camilla T.

  Hei! Er en relativt ny leser. Du har vunnet mye respekt hos meg i det siste. Ville bare si gratulerer som nybakt mor, og god bedring! Jeg har to små barn selv, og forstår at du vil hjem til jul. Men det viktigste for babyjenta er å kjenne mamma sin hud, og at hun er frisk. Om et par år vil julen ha en helt ny mening, med en liten Nelia som løper rundt og er spent på pakker. Hvil masse og bli frisk! Julehilsener fra Camilla.

 42. Camilla T.

  *Og at du er frisk 🙂

 43. Hei!

  Jeg vil først si at jeg ønsker deg God Jul og riktig god bedring. Jeg har vært der du er selv, og kjenner meg igjen. Da jeg gikk gravid, fikk jeg endel urinveis og nyrebekkenbetennelser, som gikk over i noe som kaltes Nyreabscess etter fødsel. Det er veldig vondt og en sykehusinnleggelse sier jo sitt. Jeg er helt frisk i dag, og det kan jeg takke vitaminer/urter fra et norsk firma som heter Herba Plus og et produkt fra de som heter Urilan. Dette produktet er helt FANTASTISK. Det inneholder: Kjerringrokk, Gullris, Nesle, Tranebær og Vitamin C. Jeg anbefaler alle som sliter med urinveisinfeksjoner og nyrebekkenbetennelser dette produktet. Dette er bare et tips og du får sikkert mange andre tips, så du kan jo velge selv hva du vil gjøre med det. Jeg har ihvertfall ingen flere hverken urinveisinfeksjoner eller nyrebekkenbetennelser etter å ha brukt 2 bokser med Urilan. Det er bare å ta kontakt med meg om du vil teste det ut, jeg kan skaffe deg 2 bokser om du vil. De er også meget rimelig i pris, litt over 100,- for en boks og 70 tabletter i boksen. God Jul og god helse 🙂 Hilsen Trine

 44. where fid you buy the ipad case?

  1. My-wardrobe.com 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.