krysser fingrene

Gjett hvor vi er? På sykehuset! Og her blir vi til mandag. Dette skal ikke være lett, og spesielt ikke i helgene og rundt høytider. Infeksjonen er kraftig redusert og crp er endelig under 100, men jeg fikk feber igjen utover dagen i går og begynner å få det igjen nå, så da er det bare å holde ut. Til morgen i dag tok jeg ny ultralyd av nyrene, så det får jeg svar på senere. Saken er at avdelingslegen ikke jobber i helgen, så da må jeg vente til hun er tilbake på jobb på mandag, slik at de vet hvilken antibiotika jeg skal behandles videre med om jeg sendes hjem. Vær så snill og si at det blir før julaften, hvis ikke lurer jeg på å bare stå over i år. Uæ, jeg blir nesten trist av min egen tankegang, for jeg klarer som regel alltid å se positivt på det meste, men det er jammen ikke lett å holde motet oppe når ting går så innmari sakte fremover. Og jeg som elsker julen! Æsj. Ser for meg at jeg kommer til å feire i rødrutete pysjamas i år. Merker at humør og stemning begynner å falle litt fra hos Lars-Kristian også, men det er jo ikke så rart. Nå har vi snart vært her i en uke.

___________________________________________________________________________________________________________

cheer up

Men altså, ikke så mye nytt. Dagen i dag startet klokken tre for min del, jeg våknet av frostanfall, fikk paracet og etter et par timer var det klart for antibiotika som var ferdig etter enda en time. Da var det like greit å stå opp, for jeg ville vekke Nelia for mat. Hun har et like godt sovehjerte som pappan sin, og i natt sov hun fra halv ett til halv syv. Jeg satt på en julefilm, hentet meg en kopp kaffe og spiste makroner før klokken var blitt ni. Lars-Kristian overrasket meg med disse i går, ikke i nærheten av nybakt vare, men de duger – mest på grunn av hvor fine de er. Det gjelder å prøve og skape litt stemning i det minste 🙂 Må legge til at Lars-Kristian sov som en stein gjennom alt dette. Hvordan er det mulig?!?

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers går vel dagen med til å vente. Det eneste positive er at jeg får slappet av mer enn hundre prosent med den vakre datteren vår. Jeg tipper hun allerede kan alle julesangene som eksisterer, haha 🙂

Vi sees senere, jeg trenger å samle litt ekstra positivitet til neste gang, kjenner jeg.

– ♥ –

[showhide type=»post» more_text=»Show english translation» less_text=»Show less…»]

Guess where we are? At the hospital, staying on until Monday! Just my luck during the holiday season. The infection is heavily reduced and crp is finally below 100, but my fever is back, so I’ve just got to stay tough through this We had an ultrasound of the kidneys this morning, but the chief physician is off duty so we’ll have to wait until Monday to see what type of antibiotics they’ll send me home with. Hopefully I’ll be checked out before Christmas Eve, if not, Christmas is canceled for my part. It’s hard trying to hang tough when things are progressing as slowly as they are now. Ugh, Maybe Christmas will be spent in a red plaid pajama this year! I sense our morale falling more and more every day we spend in the hospital. No wonder, though – we’ve been here almost a full week.

 cheer up

So, not much news here. The day started at around three am, waking from feeling as if frozen. I was given some painkillers, and a few hours later some antibiotics before I got up to feed Nelia. She sleeps just as heavily as her father, and slept from 1230-0630 this night.  I put on a Christmas movie, got myself a cup of coffee and ate macaroons before nine. Lars-Kristian surprised me with these yesterday, not even close to the freshly baked ones, but still, we have to make the most out of the situation and try at least to create some holiday spirit 🙂

Apart from this, the day is spent waiting. What’s positive about this is that I get to relax and spend time with our beautiful daughter. She probably knows all the Christmas carols by now, hee-hee 🙂

See you later, I sense a need to round up some positivity until next post.

 – ♥ –

[/showhide]

166 kommentarer

 1. Uff, synes synd på deg som må tilbringe disse dagene på sykehus, får bare håpe du er frisk som en fisk på julaften! Kanskje ikke helt realistisk, men iallefall mye bedre 😀
  Prøv å ha en fin helg på sykehuset da, sammen med Nelia og Lars-Kristian, julefilmer og julemusikk. Ta det heelt rolig nå, så er du frisk til julaften 🙂
  Du har jo en veldig snill familie som vasket ned huset og gjør ting klart for jul 🙂 Håper du får en fantastisk julaften og en fantastisk romjul, dette ordner seg vettu 😀
  God bedring Caroline!

  1. Tusen takk, det skal jeg prøve på 🙂 Tirsdag kommer fort, så jeg tviler på jeg er frisk :/ Men bedre, det satser jeg på at jeg er, så får vi nyte romjulen og nyttår med stor N 😉

   Klemmer 🙂

   1. Uff:/ god bedring! Kanskje du kan spørre om perm julaften? God jul til dere uansett!

 2. God bedring! Lå selv en uke med nyrebekkenbetennelse på sykehuset i fjor.
  Jeg fikk ikke ha besøk om natten så hver kveld, med høy feber og smerte, gråt jeg da jeg måtte si hade til samboeren min. Så du bør være glad for at de er der sammen med deg:-) Det høres hvertfall mye hyggeligere ut enn da jeg var der:-)
  Krysser fingrene for at du kan reise hjem på mandag <3 stor klem!

  1. Det er viktig at de er her på grunn av ammingen 🙂 Vet ikke hvordan det ville vært om hun ikke var avhengig av meg sånn sett, da hadde de nok vært hjemme :/ Om det bare skulle vært meg og henne hadde jeg ikke klart å ta ordentlig vare på henne heller, bleieskift, byssing og amming når man er så syk er virkelig ikke enkelt, så jeg er veldig takknmelig for at begge to er her hos meg 🙂

   Tusen, tusen takk! Trenger kryssede fingre 🙂

   Klemmer!

   1. Rigtig god bedring Caroline! Jeg håber virkelig du kan komme hjem til Jul. Det er så fantastisk at de kan være hos dig så amningen fortsætter med at være en succes – hold humøret oppe, det skal nok gå! Men ja det er frygteligt at være syg når man skal amme, det bliver bestemt ikke nemmere jo ældre de bliver de små pus! Jeg synes ikke det har været hårdt at blive mor
    MEN når jeg er syg, SÅ er det altså hårdt og støtte,hjælp og opbakning fra ens mand er uundværligt i sådan en situation 🙂 Godt du har din søde mand – selvom han måske også mister det gode humør lidt 🙁 Men så dejligt amningen bare kører for dig – juleknus fra Danmark

 3. Du er så flink, Caroline. Det er ikke lett å holde motet oppe, men du gjør så godt du kan! Ønsker deg masse god bedring, og krysser fingre og tær for at du kommer deg hjem til jul! Følger med deg flere ganger om dagen, og du er en stor inspirasjon! Stor juleklem fra meg <3

 4. Madelen

  Masse god bedring! Krysser fingrene for deg :))

 5. Det er så kjedelig å høre at du er syk! Det høres så frustrerende ut å være på sykehus, spesielt når man hele tiden tenker på hva annet man kunne brukt tiden på. Men som du sier er det bare å gjøre det beste ut av det, og heldigvis kan man både synge julesanger, spise julegodt og være med de man har kjærest selv om man ligger på sykehuset:) Jeg er sikker på at du klarer å snu dette til en fin erfaring – det gjelder å huske på at dette er det beste for kroppen din (og selv om det kanskje ikke føles slik, kan det jo hende at det er bra for psyken også?). Hold ut og smil til verden – da smiler den til deg! 😀

  God bedring <3

 6. Krysser fingrene for at dere får komme hjem til jul! Ser for meg at det er litt kjipt å feire jul på sykehuset, og ikke minst med en liten baby!

 7. Stakkars stakkars deg! Blir trist lese du er syk midt oppi julen.
  Håper på rask bedring og at legene finner riktig antibiotika til deg.
  Sender deg mange varme tanker om god bedring 🙂

 8. Å feire jul i rødrutete pysjamas er jo ikke krise da søte deg, hvis du i alle fall kommer hjem. Men den rødrutete pysjen blir fort litt kjedelig på sykehus, så håper du kommer deg hjem om ikke annet! Skjønner at det er vanskelig å være positiv, men ingen her klandrer deg for å syte litt 😉 når du blir frisk så er du i alle fall en erfaring rikere! 🙂
  God bedring! 🙂

 9. God bedring vakre deg! Håper virkelig formen blir bedre, og at du kan få dra hjem å feire jul med den fine familien din:-)

 10. Tordis Sannesmoen Holm

  Uff dette er ikke morsomt, du får elegant hoppe over jula i desember og leke russer, de feirer jul i januar, man må prøve å finne et korn av optimisme der man kan. God bedring , gi mannen din en klem (det fortjener han) og lille vakre Nelia kan du bare firtsette å kose 😀

 11. God bedring! Håper du blir frisk til jul 🙂

 12. Selvfølgelig mister man motet og man har lett for å skifte tankegang fra pluss til minus siden, det er ikke lett å være syk, spesielt ikke i høytider, men mye kan skje på 2 dager:) Og det at crp er på vei ned er et godt tegn, ikke rart du har feber fortsatt, infeksjonen herjer i kroppen din, krysser fingre og sender mange gode tanker om at du skal bli frisk, husk at det viktigste ved jula er ikke hvor du er , men hvem du er sammen med, Håper du kommer deg hjem på mandag og kan feire som dere ønsker med deres nære og kjære. Masse god bedring vakre du :)Klemmer Mona fra Sarpsborg:)

 13. God bedring Caroline:-) Får krysse fingrene for at du blir frisk i tide! Eller i det minste perm fra julaften:-) Kos deg med julefilmer og babykos<3

 14. Caroline

  Krysser fingre og tær for at du kommer hjem til jul:) ønsker deg god bedring, god jul og et strålende nytt år:) og ikke minst så håper jeg julen blir super med den vakkre Nelia i hus♥

 15. Hvor er iPad dekselet fra?

  1. My-wardrobe.no 🙂

 16. Kjedelig med sykehusopphold på denne tiden. Ble selv innlagt på sykehus på tirsdag, men fikk komme hjem etter et par dager. Så mye av juleforberedelsene man må avlyse når man ikke er frisk.
  Men du er nå heldig så har så flotte folk rundt deg som hjelper til med å gjøre huset klart til jul =)
  God bedring så krysser jeg fingrene for at dere får feire jul hjemme =)

 17. Kjære søte deg, håper virkelig at du får tatt knekken på dette. Tror ikke jeg trenger å fortelle deg at du må holde deg unna sukker og carbs, men det er enda viktigere å tenke på nå for å få bort betennelsen og feberen. Sykehusmat er ikke akkurat næringsrik, så du får få L-K til å smugle inn litt skikkelig mat til deg. 😉

 18. Kristine

  Ei i familien min er også innlagt på Skien sykehus helt til mandag. Får håpe både du og henne får komme hjem da. 🙂
  God bedring.

 19. Jeg synes så synd på deg, Caroline…. Alltid er du den som muntrer opp rundt deg, så skjønner veldig godt at du blir trist av dette… Heldigvis har du de to som betyr så mye for deg med deg! Sender deg mange varme godbedring tanker, som jeg så inderlig skulle ønske kunne gi deg et lite mirakel❤️
  Klem

 20. Camilla

  Kjære søte er selv på sykehuset men tenk jul kommer flere ganger og jeg har tenkt å lage jul hjemme når jeg kommer hjem! kan vi ikke bare utsette det litt å heller ta det når vi er bedre? 🙂 alt til sin tid og hygge og kos det kan vi alltid lage! stor varm klem

 21. Åh jag tycker så synd om dig :/ God bedring!

 22. Christina

  Stakkars deg, dette var kjedelig. Alt har jo gått så fint med deg, helt fram til dette. Til og med fødselen seilte du jo gjennom! Sender over masse positive tanker. Er også nødt til å tilbringe førjulstida på sykehus, men riktignok på jobb da. Veldig kjedelig, men folk blir jo desverre syke på helligdager også. Håper de ansatte gjør tiden din på sykehuset like fin som vi prøver å gjøre for våre pasienter 🙂

  Klem!

 23. Jeanette

  uff,så kjedelig! Håper virkelig at du i det minste får komme hjem på julaften,selv om du ikke er helt frisk.Unner ingen å feire jul på sykehuset.

  Bra du har Lars Kristian og Nelia hos deg!

  God jul og god bedring 😉

 24. christina

  Skjønner at det er vanskelig å tenke positivt og at dere blir frustrert og lei over at dette skjer nå rett før jul. Du får tenke på at huset er vaska og pynta. LK kan vel sikkert dra fra sykehuset et par timer i helgen for å handle til jul? Da er vel det meste på stell. Du kommer deg hjem til julaften, det er jeg sikker på:) Men kjipt å måtte vente til mandag pga at en lege skal komme på jobb da, men det høres jo ut som bra oppfølging iallefall da, når hun vil skrive deg ut selv:) God bedring til deg, Caroline!

 25. Kristine

  Herremin! Stakkars! Jeg får skikkelig vondt av deg og situasjonen din! Det må da finnes leger som kan vurdere antibiotikaen din i helga. Hva med bakvakt lege? Og fikk du svar på blodkulturene? Uansett god bedring videre! Hold motet oppe<3

 26. Håper du er hjemme før julen ringer inn, ikke noe kjekt med julaften på sykehuset… :/ Om du blir værende på sykehuset på julaften, får dere feire julaften når du er kommet hjem og blitt frisk. Ikke akkurat det sammen, men kan bli ganske bra 🙂 Den samme maten, familebesøk og de samme tradisjonene 🙂 Ønsker deg masse god bedring <3

 27. Kristin

  Huff, nei det er ikke så lett å holde motet oppe når det blir slik. Du får bare tenke at alt ordner seg som regel for snille piker 🙂 Uansett hvor dere feirer jul, så er det viktigste at man er sammen.
  Jeg vil ønske deg og dine en riktig god jul, og alt godt for det nye året <3

 28. Huff 🙁 Har en god følelse på at du kommer hjem til julaften 🙂 Krysser fingrene kjempe masse for at du får feiret jul med familien din 🙂 Synes du er så utrolig sterk og så flink for i det hele tatt å klare å fokusere positivt etter å snart ha ligget på sykehus i 1 uke. Du er inspirerende. Du er heldig som har din super skjønne lille datter og mann ved din side hele tiden 🙂 Masse god bedring 🙂

 29. Masse god bedring Caroline, sender en bønn for deg om at du må få komme hjem til jul!! Håper du kommer deg raskt nå fremover, så du kan nyte denne tiden med skjønne Nelia fullt ut 🙂 🙂

 30. Uffda, dette satt lenge i 🙁 ønsker deg riktig god bedring og sender positive tanker til deg og dine!!

 31. Sender masse gode og varme tanker, krysser fingrene for at du får dra hjem på mandag!! Det har vart lenge nå, skjønner godt at det av og til er vanskelig å være positiv. Lykke lykke til videre, har stor tro på en fin jul for deg og den skjønne familien din 😀 Største klemmen <3

 32. Masse god bedring til deg :). Jeg håper virkelig at du får lov til å dra hjem på mandag, så jeg skal krysse fingrene for det. Masse lykke til og god jul ! <3

 33. Uff kjedelig og vente sånn, riktig god bedring, 🙂

  Er det filofax den lilla boken?
  Hvor har du kjøpt den henn?

  1. Det er et iPad cover, kjøpte det på My-wardrobe.no 🙂

 34. Uff, jeg har selv vært gjennom maange runder med nyrebekkenbetennelse, og vet hvordan du føler deg!! Håper du raskt blir bedre, jeg husker i allefall at jeg ble bedre straks jeg satte i gang med antibiotikabehandlingen! Men du vet, det er lov å være litt nedfor på bloggen en gang i blant, da føler vi leserne at du er som oss andre normale dødlige, haha!<3 Men god bedring, og jeg håper alt går bra med Nelia og LK, dere får prøve å samle krefter til julaften! Stor klem!<3

 35. Stakkars deg, føler så utrolig med deg!
  Jeg ble selv lagt inn med livmorinfeksjon en uke etter fødselen, og lå inne en uke med omtrent samme styret som du nå går gjennom. Og fy fader, så kjedelig det var, og så slitsomt med en liten baby attåt!
  Jeg kunne ikke ha mannen min der så mye heller, siden vi hadde et barn fra før og han jobbet, så på formiddagene og nettene var jeg overlatt til meg selv sammen med babyen. Husker jeg satt der og lurte på åssen i h**** jeg skulle få til å amme og skifte bleie med veneflonen i hånda, jeg greide jo ikke røre den, Viste seg at den var satt feil og satt i en nerve på toppen av det hele..

  Heldigvis lå ikke jeg inne i juletider da, men dog. Her har vi forøvrig omgangssyke i hus om dagen, og vi står for hele julefeiringen i år. Det kan jo bli spennende….

  Du må bare senke kravene, rett og slett. Tenke at det viktigste er at du faktisk blir frisk, så får det være som det er med det andre. Jul blir det uansett, og du har tross alt fine Nelia, Lasse og alle de andre i familien din rundt deg, klare til å stille opp, glade i deg og glade for deg. Om huset ikke er så rent som man hadde ønsket, bordet ikke like pent dekket som man tenkte, og maten ikke like perfekt som man hadde håpet, så spiller det egentlig ingen rolle, gjør det det? Det er jo ikke det jula handler om, sånn egentlig. Den handler om familie og venner og å ta vare på hverandre. 🙂 Du får prøve å hente stemning og positivitet utifra de tankene, ved å se på familien din og tenke på hvor heldig du er fordi du har akkurat dem.
  Og på hvor heldig du er som bor her i landet, hvor du faktisk får helsehjelp og muligheten til å bli frisk, enten det nå blir før eller etter jul 🙂

  Mange juleklemmer og gode tanker- og god bedring til deg! Håååååper du blir frisk til jul! 🙂

 36. anniken

  god bedring!! 🙂

 37. God bedring!<3 Eg ber for deg og din vesle familie, om at dykk skal kunne feire jula heime! Håper dykk får ei velsigna jul<3

 38. Uff, dette er kjedelig Caroline :/ Håper du blir frisk nok til at du kan nyte julen hjemme! <3

  Dette blir ingen lett jul for meg heller, jeg forbereder meg på at dette blir min bestemor's siste julefeiring, og det er ingen koselig tankegang.

  Håper du klarer å holde humøret oppe. Sender deg en stor klem 🙂

 39. Kristine

  God bedring. Hvis ikke det blir noe av på selve julaften, så går det jo an å ta en liten julemarkering i etterkant:-)

 40. Heisan! Jammen har du fått så det holder for en stund, ønsker deg masse god bedring! Men vet du hva?!? Det går ann å feire julaften en annen dag en akkurat 24., det måtte vi gjøre det året mannen min inviterte familien sin fra England og vi fant ut 22.12 at flyet landet på Rygge 24.12 lk.17.00! Gjett om jeg ble fortvilet, men min bror kom på den geniale ideen; Mette vi kan jo utsette en dag… Og det ble helt supert, fikk med noen andre gleder og velsignelser på kjøpet! Har en annen morsom opplevelse fortelling også hvis du vil vite!!! :))))

 41. Masse god bedring til deg.
  Om du må være innlagt på julaften, kanskje du kan få lov å dra hjem i permisjon mellom antibiotikadosene? Vi slipper hvertfall ut våre pasienter der hvor jeg jobber noen timer om de er i form til det 🙂 Det er jo 6 eller 8 timer mellom dosene dine så det går jo an å spørre pent?
  Ønsker deg og dine en riktig så god jul 🙂

 42. elisabeth

  Du er kjempeflink ! God bedring og mange klemmer til dere alle 3, og spesielt til deg.

 43. Ann Helen

  Huff og huff Caroline! Synes utrolig synd på deg, det der er ikke noe godt i det hele tatt!
  Har vært plaget med det samme tidligere, men du har jo fått det skikkelig! :-/
  Bra det begynner å gå rette veien for deg nå! Men typisk at noe sånt inntreffer til upasselige tider, mtp julen og venting på leger som ikke er på vakt.

  Kos deg masse med lille Nelia og LK! Jeg krysser fingre og tær på at du blir bedre, og snart blir utskrevet til julaften 🙂
  God Bedring <3

 44. Mariann

  Kjære Caroline! Ønsker deg riktig god bedring og en god jul! Håper du blir frisk snart. Siden crp’en er under 100 nå, tyder det på at antibiotikaen virker, og at du snart kan gå over til tablett. Og mest sannsynligvis får du reise hjem mandag. Man vil ha færrest pasienter inneliggende i jula. Litt inside information der, altså. 😉
  Masse god bedring!

 45. Balderon

  hvordan er sykepleierene? er de hyggelige eller strenge?

  1. De er kjempehyggelige <3 Får all den pleien jeg/vi trenger 🙂

 46. Kjære deg!
  Det var jo ikke dette du trengte nå i første ukene med en baby! Men heldigvis blir du snart helt frisk igjen og kan legge dette bak deg og nyte dagene med din fine familie! Man får jo liksom et nytt gir som mor, og så lenge det ikke er barna som er syke klarer man seg igjennom det meste. En har jo liksom ikke noe valg og fokuset er på barnet og ikke bare en selv.

  Praktiser mindfullness og prøv å gjøre det beste ut av situasjonen.

  Masse god bedring til deg og en riktig god jul til deg og dine!

 47. Elisejb

  🙁 Tenker på deg, og krysser alt jeg har for at du får feiret jul hjemme og føler deg mye bedre!

 48. Så kjedelig å være syk nå rett før jul! Krysser fingrene for at du kommer fort hjem.:-)

 49. Caroline

  God bedring, Caroline!

 50. Mange varme klemmer til deg <3

 51. Nora Birkeland

  Huff!! Tenker mye på deg og familien, blir veldig trist hvis dere må tilbringe Julaften på sykehuset. Men det er også viktig å være på den sikre siden 🙂 du får ha god bedring, ønsker deg og familien en fortreffelig jul <3

 52. Huff… Jeg får så vondt av deg stakkar! Håper virkelig dere får reise hjem på mandag og feiret en herlig jul sammen 🙂

 53. God bedring kjære deg 🙂
  Skal nok se at et «Christmas Miracle» kan skje oss alle, og jeg vedder på at det ordner seg for dere til Jul 🙂
  Heldigvis fikk dere den flotteste julegaven på forskudd, nå krysser jeg fingrene for at familien din får en nydelig juleaften/feiring sammen <3
  Sender en stor julenisseklem 🙂

 54. huff, vi krysser fingrer og tær for deg og den vesle familien din! Ingen vil vel at et barns første jul skal tilbringes på et sykehus.. men om det så blir sånn, så fikk hun i såfall en unik jul man vil snakke om flere juler fremover! Slik er det alltid, de kjipe opplevelsene blir til humoristiske historier senere! Slik som en av mine juler; mamma var på jobb, jeg var syk, og bror kastet opp på nissen! Vanvittig kjipt der og da, men gur som vi ler av det nå!
  Håper du blir bedre til jul og kan kose deg med familien!

 55. Jeg lurte på om du kunne si hvilket redigerings program du bruker?

  Uansett, stå på! Du er forbilde mitt, og du hjelper meg med inspirasjon til min og venninen min sin blogg!

  Håper på svar!<3

 56. Hvor kan man få kjøpt sånne gode makroner som du har på bildet?

  1. Kjøpte de på Meny, men de var ikke spesielt gode. Kan ikke måles med de som kjøpes på Laduree eller f.eks Sebastien Bruno 🙂

 57. Krya på dig! Ni får fira jul en annan dag dubbelt så mycket!

 58. Charlotte

  ønsker deg alt godt og skal krysse fingrene for at du får komme hjem til julaften! stor juleklem og god bedring til deg:)

 59. Huff, så kjipt :/ Får bare krysse fingrene for at du er mye friskere (og hjemme) til jul ! ♥

 60. Hei Caroline.
  Vil bare si at jeg håper du blir bedre og jeg skjønner hva du mener med å være syk så nærme jul.
  Jeg har vært syk siden oktober og jeg er fortsatt det. Jeg har blitt bedre, men tanken på at jeg ikke klarer å gjøre så mye før kroppen nekter, så min jul kommer også til å en syk person der. Ser for meg at jeg kommer til å sove mellom middagen og gavene.
  Så du er ikke alene med å være syk. Ellers så ønsker jeg deg en god jul, og jeg håper julen din blir iallfall fin<3
  Hilsen en syk 17åring.

  1. Uff, god bedring <3

 61. Ønsker deg god bedring Caroline, og at du blir frisk så du får feire Julaften hjemme:) Uansett så er du jo heldig som har din lille kjære famile hos deg på sykehuset. Det må jo bety så utrolig mye for der alle samme. God Jul! :))

 62. I am so sorry to hear that you are still unwell and in hospital. So close to Christmas and with a newborn baby must be so hard. Keep your spirits high and be positive, beautiful! I really hope and wish that you are able to go home for Christmas! Keep us updated!

  Love and Kisses xoxo

  missvickiangel.blogspot.co.uk

 63. Håper dere får feiret julen hjemme i Siljan!
  Du blir i allefall bedre for hver dag som går ( tommel opp)
  God bedringklem til deg.

 64. Kristina

  Hei! Masse gis bedring til deg! Håper du kommer hjem før julaften, og får dere deres første jul med Nelia hjemme og ikke på sykehuset!:)
  Men hvorfor får vi ikke se ansiktet til Nelia?:)

 65. Har vært fast leser av bloggen din siden i våres. Her finner jeg masse inspirasjon i hverdagen selv om hverdagene våre er ganske ulike. Du virker som ei varm, positiv, reflektert og jordnær jente. Og i tillegg ser du alltid smashing ut!

  Er noen år siden nå, men da min eldste prinsesse var 2 måneder fikk jeg kraftig brystbetennelse. Lå nesten to uker med høy feber og en kropp som var like øm og stiv som en gammel dames. Klarte nesten ikke bære jenta mi. Ble til slutt operert. Lå på sykehuset og savnet mann og baby.

  Vil først gratulere deg som mamma til vakre Nelia og så sende deg mange varme tanker nå som det er du som er syk. Håper du og familien din får en fin jul selv om jula ikke blir akkurat slik du hadde sett for deg :o)

  Varme klemmer fra ei bondekjerring

 66. Veronika

  Uffda, jeg synns så synd på deg! 🙁
  Første julen som nybakte foreldre skal bare
  Være kos å god stemning. Men det er godt
  Du får ha dem hos deg på sykehuset:)
  Dere får skape en fantastisk jul når dere kommer
  Hjem med familie og venner( men håper for din
  Del at du har komt deg hjem til jul)
  Ønsker deg å dine en fantastisk flott jul <3
  God bedring sjønneste Caroline<3

 67. Så utrolig kjedelig at du ble så syk da:( I fjor ble jeg lagt inn 16. desmeber når jeg var 32 uker på vei med prematurrier, som ikke ville gi seg. Heldisgvis holdt han seg inne noen uker til, men måtte tilbringe 5 uker på sykehuset. Fikk være hjemme akkurat i selve jula da heldigvis, men utrolig kjedelig å være bundet til senga på et sykehus å vente.
  Ønsker deg god bedring å håpe formen er topp på mandagen så dere kan dra hjem til nyvasket julepyntet hus å kose dere med Nelia i jula <3
  klem fra siri

 68. Uff, syns utrolig synd på deg. Åsså nå like før jul. Det du kan være takknemlig for er at vi er så heldige som har et helsevesen her til lands som gjør at slike sykdommer ikke blir livstruende. Heier på deg og krysser alt jeg at for at du blir mye bedre til julaften. Bruk tiden din godt nå til avslapping med den lille prinsessen din og mannen <3 stor juleklem til dere alle tre <3

 69. Katrine

  god bedring kjære deg, håper du får bli så frisk som mulig hvertfall til jul 🙂 <3

 70. Ærlig talt, nå synes jeg ikke du burde klage mer over at du har ligget en uke på sykehus! Det er utrolig lite i forhold til hva mange andre personer og familier må igjennom! Mange som ligger flere uker på rad jul, nyttår, vinterferie, påske og alle andre koselige høytider går rett i dass på grunn av de er kjempe syke og ligger med masse antibiotika flere ganger dagelig! Du bør være evig takkenemlig over at du bare har en nyrebekken betenelse og ikke noe kronisk eller langvarig!

  1. Man har da lov å klage over sin egen situasjon, selv om det er andre som har det verre? 🙂

   1. Ærlig talt, så synes jeg Caroline skal få lov til å lufte litt frustrasjon over å være på sykehus jeg. Hun klager sjelden eller aldri og har fått mye pepper på at livet hennes er så «perfekt» nå når hun ikke har det så bra så skal hun få klager på dette også….. Vi har barn som nok aldri blir frisk, vi er heldig som har han i live og vil nok oppleve mange flere tøffe tak, men allikevel så synes jeg folk skal få lov til å fortelle om sine liv og sine nedturer og vondter, man skal ikke sitte og heve seg over andre eller måtte tie fordi det kan være andre som har det verre. Stå på Caroline, jeg håper du og din lille fine familie får feiret julen i eget hjem og at du unngår mer sykehus nå, det er tøft å ligge på sykehus og jeg skjønner at du er lei. God bedring og god jul <3

   2. God jul kjære deg <3

  2. Wow – Marlene, det var det dummeste jeg har hørt! Man kan fortsatt synes det er kjipt og trasig å ligge på sykehus, selv om man vet det er mennesker der ute som har det verre! Dessuten må det tas i betrakning at hun nettopp fikk en liten datter. DA må det være enda mer kjipt å ligge på sykehus – spesielt midt i julestria!

  3. Caroline

   Ærlig talt, Malene. Vær litt medmenneske og ikke hakk på en som er syk. Man må få lov til å klage selv andre har det verre. De får det ikke bedre (eller verre) om Caroline eller vi andre klager over egen helse når den skranter. Men god jul til deg, Malene. Håper du og dine nærmeste går en jul i møte med helsa i behold og får kost dere sammen!

   Og masse masse god bedring til deg, Caroline, og GOD JUL! Håper du slipper å ligge på sykehuset på julaften, og at du i verste fall får permisjon for å feire med familien din hjemme. Du har min fulleste sympati, så klag alt du orker! 🙂

  4. Da syns jeg du kan slutte å være så glad fordi det er faktisk mange andre som har det bedre enn deg!

 71. Sykepleieren❤️

  Kjære Caroline!
  Jeg ser du er i gode i hender på sykehuset Caroline! Forstår at du bare vil hjem, men denne behandlingen med AB er det beste for deg og din kropp nå! AB gitt intravenøst er mye mere effektivt for din kropp! Jo lenger du kan få denne behandlingen, minsker du sjansen for tilbakefall. Forstår du vil hjem, men når du er som du beskriver så sliten/medtatt er du for hele familien din på beste sted. Om du må fortsett AB IV behandlingen din til juleaften, evnt over juleaften. Få sykehuset til å justere tidene for AB, slik at du får deg en tur hjem eller til noen som inviterer dere hjem til seg på juleaften! Ønsker deg all hell og lykke, lade batteriene som du best bare kan! Det er lov å være lei seg, la de flotte sykepleierne hjelpe dere som de best kan! Stor god trøsteklem til dere alle tre er sendt❤️

 72. Du får prøve å se positivt på det, at de ikke slipper deg hjem før de er helt sikre på at alt er under kontroll, men klart det er tungt å holde humøret oppe.
  Ønsker deg og dine en fin-fin jul (uansett hvor den blir), men krysser fingre&tær for at du får komme hjem til den 24.
  God bedring!

 73. God bedring!!

 74. Jeg føler virkelig med deg. Det er ikke gøy å være innlagt på sykehus, spesielt ikke nå som det nærmer seg jul. Ønsker deg alt godt og håper du blir raskt bedre. Jul blir det uansett og rødrutete pyjamas er jo bare herlig. Litt sånn amerikansk julefølelse over det. Klem

 75. Uff da! Så utrolig kjipt at du fortsatt er dårlig…tenker på at det må være tungt å være borte hjemmefra…kan tenke meg at du hadde andre forventninger til førjulstiden…håper du blir bra i løpet av julen og kan ta fatt på det nye året, uthvilt og frisk!!! Ønsker dere en fin tid fremover – ta vare på hverandre 🙂

 76. Håper du blir frisk til jul kjære fotballfrue. Det hadde sikkert vært en kjempefin julegave i år;)
  Du er så utrolig sterk som holder motet oppe i en tung tid. Du isnspirerer med alt du gjør.
  Jeg er så glad for at du er den du er og gjør det du gjør. Du er helt amazing. STÅ PÅ BERTA !! 😉
  Ønsker deg god bedring, god jul og for øvrig alt godt 🙂

 77. Nå føler jeg virkelig med deg/dere…Nybakte foreldre og jul, skjønner dere kjenner litt på frustrasjonen nå….Håper virkelig du kommer deg såpass at du får kommet hjem til julaften<3<3 Det virker i hvert fall som dere er flinke til å gjøre det beste ut av situasjonen da::)) Fine dere<3<3 God klem

 78. Så kjedelig at det tar sånn tid! Får du antibiotika hver 6 eller 8 time? Det må jo være mulig å dra hjem på permisjon mellom antibiotikaene, det gjør vi på julaften der jeg jobber. Med de som har allmenntilstand god nok til det selvfølgelig. Det ville jeg hørt om ihvertfall :-):-) masse god bedring!

 79. Masse god bedring, Caroline! 🙂 <3

 80. God bedring.lurte på hvorfor du måtte vekke nelia for mat . Er jo best at hun våkner selv ?
  Har hvert dårlig slik at jeg var på sykehuset hele julaften jeg.

  1. Fordi jeg synes det ble litt for mange timer og så at hun var tørr på leppene blant annet 🙂 Vekker henne ikke om jeg ikke føler det er nødvendig.

   Tusen takk 🙂

 81. Masse god bedring, Caroline. Forstår godt motløsheten som sniker seg innpå når man føler seg elendig, ligger og stirrer i sykehusveggen flere dager i strekk, og må avlyse hyggelige planer. Å bli helt frisk kan virke som en så utrolig fjern tanke når man ligger der og føler seg forferdelig, det vet jeg alt om, men frisk blir du jo heldigvis etter hvert! Prøv å kose deg så mye du kan med Lars Kristian og fine Nelia 🙂

 82. Oh Caroline, hope you are feeling better soon, saying a prayer for your health and quick recovery, take good care,
  hug!

 83. Marianne

  Riktig god bedring. Sender gode ønsker og tanker i deres retning. Godt å være to (tre) når det røyker på!

 84. Marianne

  Røyner på skulle det jo stå! He He.. 🙂

 85. Uffa kjipe greier, nå når dere skal feire hjemme for første gang i huset – og med lille Nelia… får krysse fingrene at du blir frisk til jul. Det er bare typisk at slike ting skjer i juletia…

 86. Du har virkelig vært uheldig, syns ordentlig synd på deg nå. Syns du er kjempeflink tll å ha positivt fokus og det imponerer meg dersom du klarere å amme Nelia mens du er så syk. Krysser fingrene for at du friskner fort til slik at dere kan komme hjem til jul. Og husk å holde deg varm på brystene i ammeperioden og unngå å fryse på hendene, det kan i værste fall føre til brystbetennelse og det trenger du ikke. Godbedringsklem <3

 87. Tenker masse på deg! GOD BEDRING og GOD JUL – det fortjener du!

 88. Du har helt lov å være sliten og oppgitt. Selv om du er d jeg vil kalle rosablogger er d helt greit å si at nå e r livet litt dritt og at du er lei sykdom. Spør du meg hadde no annet vært unaturlig etter en uke på sykehuset. God bedring,til julaften er du nok hjemme

 89. Masse god bedring Caroline! Håper dette ordner seg snart,så du får komme hjem til julaften. 🙂

 90. God Bedring til deg Caroline. Håper du og din fine familie får feire Nelia`s første jul hjemme i sammen! 🙂 Dere må ha ei riktig god jul og ett godt nytt år. 🙂 Krysser fingrene for deg!! <3

 91. Marielle

  Hei Fotballfrue!
  Jeg tenker på deg og ønsker deg masse god bedring! Ville bare dele min historie som er ganske lik det du opplever nå. 29. Mai i år ble jeg mamma til en liten jente som ble tatt med haste KS etter at jeg hadde vært mange timer i aktiv fødsel. Operasjonen gikk greit og jeg var i ganske fin form de første dagene etterpå. Den tredje dagen (var enda på sykehuset da) Fikk jeg feber og crp’en ble målt til over 200. Jeg ble raskt satt på penicillin intrevenøst og ble liggende på sykehuset i en uke. De første dagene fikk jeg feber hver kveld selv om jeg sto på sterk penicillin og lege ble bekymret da crp’en var nesten uforandret etter mange dager.
  Etterhvert begynte legene å blande to typer penicillin til meg, og jeg fikk beskjed om at det skulle taes blodkultura om jeg fikk frostanfall etter det. Heldigvis begynte crp’en sakte men sikkert å gå ned når jeg fikk to typer medisin og jeg fikk dra hjem da crp’en var på ca 100. Jeg fikk da penicillin i tablettform som jeg måtte fortsette å spise i enda en uke.

  Men den følelsen når du blir liggende på sykehuset rett etter at du har fått barn og alle fødselshormonene er i sving er absolutt ikke morsomt! Jeg var kjempe lei meg og livredd for hva det var som var galt med meg. Legene undersøkte meg flere ganger daglig uten å finne ut hvorfor jeg ikke ble bedre selv om jeg fikk så mye penicillin. Jeg oppfattet det slik at jeg var den eneste i hele verden dette hadde hendt med da legene bare sa at dette var svært unormalt. og jeg fant lite informasjon på google.

  Legene fant aldri helt ut hva som var årsaken til infeksjonen jeg fikk. Men i ettertid fant de rester etter morkaken igjen i livmoren min som det var blitt infeksjon i. Og dette var mest sannsynlig årsaken.
  Regner med at de har funnet ut at det er nyrebekkenbetennelse du har, men det kan være greit å få sjekket at du ikke har rester du også som ligger å lager infeksjoner. Har lest at det ikke er så unormalt at deler av morkaken blir igjen i livmoren etter en vaginal fødsel. Men det er mer unormalt etter et KS slik som jeg hadde. Selv måtte jeg ha en utskrapning 8 uker etterpå for å få restene fjernet. Og etter det ble jeg bra.

  Hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med noen som har vært i nesten samme situasjon som deg så er det bare å sende meg en mail så skal jeg svare så godt jeg kan 🙂

 92. God bedring

 93. Anne Marte

  huff og huff! høres aldeles ikke bra ut!
  at humøret og positiviteten ikke er på topp lenger er kanskje ikke så rart, men hva er vel ikke bedre enn å få være med sine nærmeste, og at du får være med din nydlige lille 😀
  Ønsker deg og dine en gledelig, og måtte den bli så fin som overhode mulig !

 94. Kjære deg! Ønsker deg masse god bedring!! Trist å være på sykehuset i disse dager, men igjen så setter man (hvertfall jeg) MYE større pris på livet, og hvor godt jeg faktisk har det! Håper virkelig du blir bra snart, og at du tar godt vare på deg selv! Stor juleklem

 95. Masse god bedring! Håper du blir frisk til jul 🙂 Lurer på hvor du redigerer bildene dine? 🙂

 96. WoW! Du har jammen vaert gjennom mye I det siste! Haape virkelig at du e paa besdringens vei no. Sende dae masse positiv energi gjennom universet, Caroline!! Take care, Sonja 🙂

 97. Masse god bedring til deg! Håper du blir frisk til jul 🙂 Lurte litt på hvor du redigerer bildene dine? 🙂

 98. Gunn Alice

  Så lenge det ikke er noen risiko for at du kommer til å dø om du kommer hjem antar jeg at sykehuset slipper deg hejm til jul. Kan jo være du må komme tilbake igjen. Så opp med humøret, det ordner seg helt sikkert. Og dette kommer til å bli en minneverdig førjul på sin måte 🙂

 99. Hei. Vet du hvor man får kjøpt svea jakke på nordbyen i Sverige? 🙂 Jeg skal ditt, men anner ikke hvor det selges.
  Takk på forhånd.
  Viola

 100. God bedring!!

 101. Viktigste for deg og dine er at du blir frisk. Krysser fingrene for at du får, om ikke annet, permisjon på julaften. Selvsagt håper jeg du får reise hjem for godt, men hvis du ikke er frisk nok til det så kanskje du kan få permisjon bare på tirsdag. Fortsatt god bedring. Klem

 102. Uff, jeg håper at du snart blir frisk 🙁 uansett ønsker jeg deg og dine en god jul! 🙂

 103. God bedring Caroline! 🙂

 104. Hei,
  har bare lyst til åskrive noen positive ord ettersom du sier du begynner å ha vansker med å se lyst på det.
  Synes virkelig synd på deg nå, og det har du lov til å gjøre også. Samtidig så er dette for en kort periode,
  og før du vet ordet av det er dere tilbake i huset deres med julestemning. Det verste som kan skje er at dere
  må feire julaften et par dager på etterskudd…det går jo kjempefint!!!

  Hold motet oppe. GOD BEDRING og GOD JUL!

  Klem fra Malene

 105. Krysser fingrer og tær :)) Riktig god bedring :)) God klem til deg ♡

 106. Uff.. Det hores trist ut aa vaere paa sykehuset naa. Haaper virkelig formen din stiger til jul. God bedring! 🙂

 107. Ønsker deg masse god bedring, stakkars deg 🙁 dette fortjente du ikkje, heller ingen annen for den del 😉 men du, lurere litt på ein ting: dette med at du lever økonomisk av blogg, hvor lang tid tok det fra du begynte å blogge, til du faktisk kunne leve av det? Og hvorfor tror du at nettopp du ble så «populær»? Er det mulig at du skriver et innlegg om nettopp dette? Veien fram til suksess osv 🙂

 108. Ville egentlig ikke si noe annet enn god bedring kjære deg og at jeg syns du er flink jeg til å klare å være positiv oppi alt. Jeg skal selv feire juaften på jobb (på voksenpsykiatrisk avdeling) og selv om at jeg koser meg så er det ikke helt det samme som å være hjemme. Og jeg kan tenke meg SPESIELT for deg som har fått din egen lille familie nå. Kanskje det er en liten trøst at du får maaaaaaange juleaftener til med de?
  Som sagt, ville bare sende deg en tanke. Skal krysse fingrene for deg! (og dine;)

 109. Si c'est moi encore

  Hei Caroline!
  Haaper du blir frisk fortest mulig! Jeg foler at jeg har blitt saa glad i deg bare via dine blogg innlegg og innstilling til livet! Stor klem fra meg og noen franske venniner her i frankrîke. J’espère que vous allez bientôt être bien vous êtes un vrai modèle du rôle bisous kyss og klemmer til magnifique nelia ciao

 110. Juleengel

  Det er trist. Vær så snill og finn et medmenneske i deg og gjør noe annet enn å pirke på en syk fottballfrue, kjære Weronica.

  Det har haglet kritikk i media. Det må være stress oppi babypass og julaftenmas samtidig som man er på sykehuset. Det holder.

  Fotballfrue, de vil rive deg ned av ren sjalusi for hvem du er. Du er flott.

  Du er i en sårbar situasjon og jeg synes det virker som du takler det.

  Det er i motgang man ser hvem og hva som er ekte. Vanligvis er det hundre kommentarer, men nå er det bare noen få. Tenk på babyen, mannen, familien din og dine nærmeste venner. Julaften på sykehuset kan bli nydelig så lenge dere har hverandre. Jaja, litt klisjé, men det hører vel til jula? 😉

 111. God bedring til deg 🙂
  krysser fingrene for at det blir jul hjemme hos dere 🙂

 112. Julianne

  Ønsker deg masse god bedring!! Krysser fingre og tær for at du får komme hjem på mandag! Er «Julejente» selv, så det å måtte feiret julaften på sykehuset hadde jeg sett på som en katastrofe :p huff, nei, bli frisk du! Klem 🙂

 113. Si c'est moi encore

  Hei Caroline!
  Haaper du blir frisk snart! Jeg foler at jeg har blitt saa glad i deg bare via dine blogg innlegg og innstilling til livet! Stor klem fra meg og noen franske venniner her i frankrîke. J’espère que vous allez bientôt être bien vous êtes un vrai modèle du rôle bisous kyss og klemmer til magnifique nelia ciao

 114. Kristine

  Hei Caroline

  Livet er ikke rettferdig. Men du virker som en utrolig dedikert og dreven dame. Du klarer dette og ingen bestemmer over deg og din familie sin jul. Du kan ha julaften 27 desember og samle menneskene du er glad i da hvis du ikke rekker det denne julaften. Ikke mist motet og håper du blir frisk igjen snart.

 115. Usch vad tråkigt att råka ut för detta som nybliven mor, stackars er! Tycker du verkar ta det bra! Ja det finns väl inte så mkt att göra mer än att försöka göra det bästa av situationen, annars blir det ju än värre. Men det är svårt, jag vet. Hoppas verkligen du blir bättre snart så att du får njuta som du förtjänar av din lilla familj. Stort lycka till och god bättring!

 116. God bedring Caroline! Skjønner godt at det er vanskelig å holde motet oppe, etter så mange sykedager. Jeg ble negativ etter en uke med streptokokker- så jeg beundrer optimismen din! Krysser fingrene for at du snart blir mye bedre! 🙂

 117. Kjære Caroline! Ønsker deg god bedring og tidenes raskeste recovery! Håper inderlig det blir jul slik du ønsker! Tenker på deg❤️Klem

 118. Masse god bedring til vakreste deg<3 Vet hvordan det er å bruke så mange dager på sykehuset! Har brukt de to og ett halvt siste årene der pga kyssesyken og ME som jeg fikk av kyssesyken og jeg er bare 16 nå:-( Håper du kommer deg hjem før juleaften, det blir jo litt trist å feire det på sykehuset selv om du har din fantastiske familie med deg<3 Kos deg mye og prøv å hold motet oppe, du blir bedre snart skal du se<3

 119. uff, trist å høre! kan tenke meg det er utrolig kjipt å være innlagt på sykehuset nå rett før jul! og ja, du som er slik en juleperson :/
  man får rett og slett bare prøve og se det positive i ting; du har en flott ektemann og en velskapt datter <3 men selvfølgelig tenkte du vel at du kom til å feire jul på en liiiitt annen måtte enn på et sykehus! krysser fingrene for at du blir frisk så fort som mulig <3 unner deg alt godt!!
  stor juleklem!

 120. Begynt å gi henne tran enda? Noen babyer er det umulig å gi tran pga gulping på alt som er av klær, så da må man gå over til d-vitamindråper.

  https://mammanett.no/mobil/node/7650

  1. Begynner på mandag, da er hun 4 uker 🙂

   1. Anbefalar Omega Cure foran den vanlige tranen, den har vi gitt til vår lille jente fra ho var 4 veker gammal! 🙂 (https://www.omegacure.no) Smaka så godt av appelsin og vanilje og luktar ikkje fisk 🙂

 121. God bedring Caroline!
  Gleder meg masse til jul, og håper dere kommer dere hjem på mandag slik at dere også kan feire jul den 24. Desember 🙂
  Så lurer jeg på hvor de makronene er fra? Og vet du om noen steder de selger det i Sarpsborg utenom La Bagguet?

  Klemmer fra Aurora

 122. Føler virkelig med deg! Men hold hodet oppe og så ska du se det ordner seg snart. Krysser fingre og ben for at dere får kommet dere hjem på mandag! Masse god bedring!

 123. Du får trøste deg med at det faktisk går over, og at du blir frisk igjen

 124. Uff, så kjedelig det er å ligge på sykehuset! Uansett hvor (og når) dere feirer jul, så må dere ha en god julefeirng og en hyggelig første jul med Neila 🙂 Jeg håper naturligvis på at du kommer hjem til rette datoen, men om det nå først skulle skje at du ikke blir sendt hjem – så får du trøste deg med at de gjør det for ditt eget beste – og deretter ta igjen og lage en forsinket julefeing 🙂
  Jeg er helt sikker på at både mammaen din og svigermoren din hadde stått på pinne for deg for å lage en nydelig julefeiring for den nydelige familien deres:)

  God jul! Og god bedring 🙂

 125. God bedring!

 126. I’ll be sending positive vibes and my best wishes for you to get better very quickly and be able to spend Christmas at home! Regardless of where you spend it, I’m happy for you that you’re surrounded by your cute baby and loving husband! Merry Christmas!

 127. Tenker så mye på deg, stakkar, synes så synd på deg som må ligge på sykehuset og ikke vet om du kommer hjem til jul engang. Skal krysse fingre og tær for deg, håper du kommer deg såpass mye at du får reise hjem:) god jul til deg og dine, kos deg så godt du kan:) masse klemmer fra meg:))

 128. Marianne

  Masse god bedring til deg <3 Håper det verste er unnagjort nå, slik at formen din stiger og du får feiret julen hjemme 🙂 Klemmer!

 129. Heidi P

  Masse god bedring! Vet hvordan det er å ligge på sykehus rett etter man har født ikke noe morsomt og særlig ikke ved juletider.
  Krysser fingrene for deg at du skal få dra hjem til jul og kose deg med den lille og din kjære. Uansett hvis du må feire i pysjamas så ser du veldig bra ut samme hva du har på deg. Masse god bedring.

 130. Marita Ø

  Veldig kjedelig å være på sykehuset i denne tiden, så jeg forstår at humøret ikke er på topp! Men man må nesten bare se positivt på det 🙂 Jeg krysser fingrene for deg, og håper du får hjem i morgen! God-bedring-klem <3

 131. God bedring Caroline og jeg håper at du hvert fall får komme hjem på juleaften 🙂
  Om du ikke får komme hjem permanent så håper jeg de kan gi deg perm for juleaften hvert fall 🙂
  Tenker masse på deg og krysser fingrene mine for at du snart får komme hjem <3

 132. Herlig å lese når du deler de «negative» ting også. Viser at du tross alt bare er et vanlig menneske som har gode å dårlige dager akkurat som alle andre. Liker det!!
  Ønsker deg god bedring og måtte du få en fin juleferieng likevel sammen med din lille familie 🙂

 133. Kathrine

  Jeg får så vondt av at dårlige ting skjer med gode mennesker. Julen er min favoritt-tid og jeg unner ingen å måtte bruke den syk på sykehuset. Hvis det skulle skje at du må ligge over lenger enn tirsdag, så kan du alltids ta igjen julen og ha en julekveld med mat og pakker en annen dag i romjulen. Det er ikke nødvendigvis datoen som teller, men at man har en fin kveld med god familie og tradisjoner.
  Ønsker deg alt det beste og god bedring!

 134. Maren Hølen

  Du fortjener virkelig ikke det her! Masse god bedring og håper du blir helt frisk snart 🙂 God jul til deg, Lars-Kristian og nydelige Nelia<3

  1. God jul til deg også <3

 135. Lill-Jeanette

  Hei Caroline.

  Jeg synes det er trist at du er syk og må være på sykehus ennå,jeg håper du får komme hjem og får være hjemme på selveste julaften,riktig god bedring,bra at Nelia har et godt sove hjerte:-) god bedrings klem fra Lill-Jeanette Sunde

 136. Jeg ønsker deg god bedring, og håper at du får komme hjem igjen føre jul. Snilt at dere fått huset vasket, bedre gave kan ikke gis.
  Ha en fin julhelg alle 3.

 137. Vil bare sende mange gode tanker og ønske deg god bedring! Jeg har fulgt deg i ca et år og går alltid inn på bloggen din når jeg trenger å lese noe hyggelig fordi du er alltid så positiv, takknemlig og glad i livet. Det er akkurat slik jeg også ønsker å være og du er en stor inspirasjon, på alle måter. Håper du snart blir frisk igjen! God jul til deg og den nydelige familien din 🙂

 138. Har følgt med på bloggen din lenge, men aldri kommentert. Ønsker deg masse god bedring Caroline;)

 139. Hei kjære deg! Uff og huff!Krysser fingrene for at du er så frisk at du kan få dra hjem (på perm evt.) til Juleaften !!! Masse god bedring!

 140. Krya på dig!! Hälsningar från Skottland!

 141. Camilla T.

  Hei! Er en relativt ny leser. Du har vunnet mye respekt hos meg i det siste. Ville bare si gratulerer som nybakt mor, og god bedring! Jeg har to små barn selv, og forstår at du vil hjem til jul. Men det viktigste for babyjenta er å kjenne mamma sin hud, og at hun er frisk. Om et par år vil julen ha en helt ny mening, med en liten Nelia som løper rundt og er spent på pakker. Hvil masse og bli frisk! Julehilsener fra Camilla.

 142. Camilla T.

  *Og at du er frisk 🙂

 143. Hei!

  Jeg vil først si at jeg ønsker deg God Jul og riktig god bedring. Jeg har vært der du er selv, og kjenner meg igjen. Da jeg gikk gravid, fikk jeg endel urinveis og nyrebekkenbetennelser, som gikk over i noe som kaltes Nyreabscess etter fødsel. Det er veldig vondt og en sykehusinnleggelse sier jo sitt. Jeg er helt frisk i dag, og det kan jeg takke vitaminer/urter fra et norsk firma som heter Herba Plus og et produkt fra de som heter Urilan. Dette produktet er helt FANTASTISK. Det inneholder: Kjerringrokk, Gullris, Nesle, Tranebær og Vitamin C. Jeg anbefaler alle som sliter med urinveisinfeksjoner og nyrebekkenbetennelser dette produktet. Dette er bare et tips og du får sikkert mange andre tips, så du kan jo velge selv hva du vil gjøre med det. Jeg har ihvertfall ingen flere hverken urinveisinfeksjoner eller nyrebekkenbetennelser etter å ha brukt 2 bokser med Urilan. Det er bare å ta kontakt med meg om du vil teste det ut, jeg kan skaffe deg 2 bokser om du vil. De er også meget rimelig i pris, litt over 100,- for en boks og 70 tabletter i boksen. God Jul og god helse 🙂 Hilsen Trine

 144. where fid you buy the ipad case?

  1. My-wardrobe.com 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *